WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 12. syyskuuta 2011

Vaihtoehtoiset tavat ...

.......
2. Oletteko nyt tietoisia siitä, mitä olen kertonut teille yli 10 vuotta vaihtoehtoisista tavoista tehdä sähköä? Tämä yksi tapahtuma sulkee ydinohjelmanne vuosiksi. Nyt on siis aika tarkastella sitä, mitä olemme sanoneet.

Henki ei tuomitse ihmiskuntaa. Ihmiset ovat vapaita tekemään, mitä valitsevat sen tietoisuuden perusteella, minkä heidän omat värähtelynsä ovat kehittäneet. Olemme kuitenkin vuosia kertoneet teille hyvin toteuttamiskelpoisista tavoista luoda voimavirtaa kaikille kaupungeillenne. Olemme tehneet sen uudestaan ja uudestaan ja voitte löytää näitä kanavointeja kaikkialta työstäni.

Kenties tiedätte nyt, miksi olemme keskittyneet tähän kysymykseen, sillä tämä yksi maanjäristys osoittaa teille sen vaaran, minkä kohtaatte maailmanlaajuisesti jatkamalla ydinvoimapolkua. Kuunnelkaa: ette tarvitse tätä teknologiaa enää. Se ei palvele teitä hyvin. Ydinvoima on hyvin kallis ja vaarallinen tapa tehdä höyrykone. Sitä ydinvoimala vain on - tapa tehdä höyryä. Taaskin kerromme teille, että voitte käyttää rahat, jotka rakentaisivat yhden ydinvoimalaitoksen, tutkiaksenne paljon parempia tapoja tehdä sähköä, jotka eivät ole vaarallisia eikä niillä ole lähes mitään ympäristövaikutuksia.

A. Maalämpöenergia. Lämpöä on jalkojenne alla runsaasti. Voitte tehdä ikuisesti niin paljon höyryä, kuin haluatte. Muistakaa, että on uusia eksoottisia nesteitä, jotka kiehuvat paljon nopeammin kuin vesi, joten lämmön ei tarvitse olla sitä, mitä luulette. Jos katastrofi olisi tapahtunut maalämpövoimalassa, pahimmassa tapauksessa se olisi vain tuhoutunut. Sitten rakennatte uuden.

B. Tuhansia tonneja veto-työntöenergiaa tunnissa jatkuvalla ja kiinteällä aikajanalla [vuorovedet] on käytettävissänne rannikoilla. Tämä saarivaltio on täydellinen vuorivesiaaltojen generoimalle voimalle. Taaskin pahin mitä olisi tapahtunut näille voimaloille, olisi ollut tarve rakentaa ne uudestaan. Ei mitään vaaraa niiden ympärillä asuville.

Aiotteko käyttää tätä maailmaa muuttavaa tapahtumaa nähdäksenne lopulta nämä vaihtoehdot todellisina ja toteuttamiskelpoisina? Ydinkatastrofi luotiin, jotta pysähtyisitte ja muuttaisitte suuntaa. Vain aika kertoo, kannattiko se. Mutta hyvin usein on tapahduttava katastrofi, ennen kuin ihmiset näkevät sen, mikä on aina ollut heidän edessään … lupaus jostain paremmasta. Suurimmat kaupungit maan päällä ovat rannikolla, täydellisiä tähän voiman generointivaihtoehtoon. Mutta sitä ei ole nähty näin eikä mahdollisuuksia ole oivallettu. Ajatelkaa suuria! Käyttäkää hienoimpia mieliä luomaan uusia näkymiä sen valjastamiseen, mitä Gaia on antanut teille … vuorovesien ja merien voiman ikuisesti juuri sinne, missä tarvitsette sitä eniten. Teidän on aika luoda seuraava askel …

Annettu Rakkaudessa … aina,

Kryon
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (lightworkers.org)
15.3.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Maa oli kristallienergiaa, ennen kuin siitä tuli sitä, mitä se on nyt. Kristallienergia sen sisällä tulee voimakkaammaksi, kun se valmistautuu ylösnousemukseen.

Mitä kristallienergia on?

Kristallienergia on värähtelyä tai valoa, jonka sanotaan tulevan yhden elämän lähteestä, eli sieltä, mistä kaikki elämä on saanut alkunsa ja minne se joskus vielä palaa. 

Kristallienergialla tarkoitetaan tietynlaista tunnetilaa tai selkeää tietoisuuden ja tiedostamisen tasoa. 

Kristallienergiaa sinänsä ei voida mitata, mutta sen sijaan tiedemiehet ovat tutkineet kehossa tapahtuvia muutoksia energiahoidon aikana. Ei voida varmasti todistaa, ovatko nämä muutokset peräisin fysiologisesta rentoutumisesta vaiko energian vaikutusta. Jää jokaisen omaan harkintaan, miten asian tahtoo ajatella. 

Olipa kristallienergia kuvittelua tai totta, on kaunis/turvallinen ajatus olla yhteydessä johonkin näin ikuiseen asiaan ja se jo sinänsä rauhottaa ja rentouttaa mieltä sekä kehoa. 

Ajatellaan, että kaikki löytyy ihmisen sisimmästä itsestään. Puhumme sydäntietoisuudesta tai tietoisuuden keskittämisestä sydämen alueelle. Tunnetilat koetaan juuri sydämen alueella. Sydämen alueelle keskittyessä vapaudumme oivaltamaan usein hyvin syvää viisautta. Kristalli symbolina symboloi tietynlaista olotilaa tai tietoisuutta. 

Kristalli toimii mielikuvana ikäänkuin virittäjänä tähän olotilaan. Samankaltaisia mielikuvia ovat esimerkiksi sadunomaiset maisemat, mielikuva lämpimässä meressä kellumisesta tai aurinkoisella niityllä lepäämisestä. Ne kaikki luovat omanlaisen tunnelman ja rentouden tilan ihmiselle.  

Kristalli kuvastaa korkeinta, puhtainta ja kirkkainta ajatusta ja tietoa. 

Lähde: Rakkaudentähti

Ei kommentteja: