WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 12. syyskuuta 2011

Tällä hetkellä elämisen hyötyjä



Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
26.8.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Tällä hetkellä elämisellä on ainutlaatuisia hyötyjä. Saatte todennäköisemmin tämän elämän lahjoja, kun ymmärrätte, mitä nuo lahjat ovat ja miten ne voivat muuttaa kehityspolkuanne radikaalisti.

Tässä on vähän taustaa muutamiin tilaisuuksiin, joita teillä on eläessänne nyt. Pelkästään kuluneen vuoden aikana teille on paljastunut ennenkuulumattomasti uusia ideoita ja lähestymistapoja. Mikään toinen elämä ei ole tarjonnut teille niin valtavaa oppimisen ja henkisen kehittymisen kirjoa, mikä on tänä päivänä ulottuvilla.

Teillä on enemmän viisauden opettajia ja henkisiä johtajia kuin minään muuna historian aikana. Hyödytte näiden olentojen läsnäolosta planeetalla riippumatta siitä, tapaatteko heitä henkilökohtaisesti. Kun opiskelette yhdenkin tällaisen opettajan kanssa ja sovellatte oppimaanne, avaudutte suurelle heräämisen nopeutumiselle.

Todelliset muutokset DNA:ssa

Uusia parannusmenetelmiä on runsaasti ja ne antavat tuoreita lähestymistapoja hyvinvointiin, todellisia muutoksia DNA:han ja syvää henkistä transformaatiota, mikä voi singota teidät korkeampaan värähtelyyn. Myös parantumisprosessi on nopeutunut. Se henkilökohtaisen transformoitumisen määrä, minkä pystytte saavuttamaan tässä elämässä, ei vastaa mitään aiempaa mahdollisuusmäärää. Aiemmin tyypillisellä jaksolla historiassa henkilö on voinut keskittyä yhden tai kenties kahden ongelman parantamiseen. Jonkin ongelman ratkaiseminen täysin yhdessä elämässä oli harvinaista.

Tässä elämässä, jumalaisen muutoksentekijän roolissanne, olette monitehtäväinen! Luultavimmin tartutte useisiin hankaliin kysymyksiin, kenties peräkkäin tai jopa yhtaikaa. Avainerona on käsittelemienne huolien määrä - plus kykynne tämän päivän parannusmenetelmillä saada ne ongelmat lopullisesti ratkaistuksi, joita olette ehkä kohdanneet elämien ajan. Tämä merkitsee siirtymistä eteenpäin tietäen, ettei teidän tarvitse kohdata noita ongelmia enää.

Sydän tulkitsee intuitiivista informaatiota

Tässä on toinen etu elämisestä nyt. Tiede ja henki tekevät yhteistyötä enemmän ja enemmän ja jotkut viimeisimmät tutkimukset vahvistavat sen, mitä olette kauan uskoneet todeksi ihmisen henkisestä luonteesta.

Esimerkiksi, vuosikymmeniä on ollut yleinen ymmärrys siitä, että sydän on elintärkeä ihmisen evoluutiolle. Sydän on tietysti elin, kuitenkin se on paljon muutakin. Jotkut tutkimukset osoittavat yllättävän suhteen sydämen ja intuitiivisten prosessien välillä. Yksi Institute of HeartMathin sellainen tutkimus vihjaa, että sydän osallistuu intuitiivisen informaation vastaanottamiseen, käsittelemiseen ja tulkitsemiseen. Vakuuttavat todisteet indikoivat, että sydän pystyy vastaanottamaan intuitiivista informaatiota ennen aivoja.

Vuosisatojen konfliktien ratkaiseminen

Yksi bonus nyt elämisestä on ehkä vähemmän ilmeinen. Tämä on nopeutuminen siinä vastakkaisuuksien ilmenemisessä, mikä näkyy maailman eri uskonnoissa ja antaa teille eturivin paikan katsoa vuosisatoja vanhoja uskonnollisia väittelyitä. Näette ehkä itsenne henkisenä ettekä kuulu mihinkään uskontoon - ja kenties tarkastelette uskonnollisia konflikteja kaukaisena asiana. Näillä asioilla on kuitenkin merkitystä, sillä useimmat tämän päivän sodat käydään ajatusten eikä alueiden vuoksi.

Tämän päivän uskonnolliset ideologiataistelut vaikuttavat teihin ja jokaiseen rakkaaseenne. Jumalaisena muutoksentekijänä joka välittää maapallon tulevaisuudesta, haluatte luonnollisesti tulla tietoiseksi suuresta kuvasta liittyen näihin uskonnollisiin konflikteihin. Tarvitaan tietoisuutta, jolla on juuret rakkaudessa ja ymmärtämisessä. Kun kehitätte tuon perspektiivin, voitte tajuta näiden konfliktien suuremman merkityksen ja lisätä valonne auttamaan ratkaisussa. Älkää aliarvioiko omaa voimaanne edistää tarvittavaa muutosta.

Yhdistymisen ihme

Kun ihmiset katsovat taaksepäin näitä ainutlaatuisia hetkiä ihmiskunnan historiassa, yhdistymistä kuvataan päävoimaksi mullistuvassa yhteiskunnassa. Median rooli ymmärretään oikeissa mittasuhteissa, historioitsijoiden todetessa sosiaalisen median ja maailmanlaajuisten uutisten saatavuuden suuret hyödyt. Informoimaton yhteiskunta pysyy pimennossa ja yhteydetöntä väestöä on helpompaa huijata ja manipuloida.

Sosiaalinen jakaminen on nykymuodossaan oikeastaan lapsenkengissä. Tulevina vuosina tulee paljon lisää yhdistymismahdollisuuksia ihmisten välille, mikä auttaa teitä ilmaisemaan valoanne monin tavoin ja kasvamaan henkisesti.

Yksin vuoden 2011 aikana ihmismäärä omassa piirissänne on moninkertaistunut lukemattomien muotojen kautta. Oma ystäväpiirinne saattaa olla vakio, mutta yhdistytte nyt toisten kanssa maailmanlaajuisesti hämmästyttävää vauhtia. Jotkut tunnette nimeltä, toiset tiedätte uutisista, maailmanlaajuisilta kursseilta, sosiaalisesta mediasta ja bisneskanssakäymisestä.

Tätä kehitystä tapahtuu pinnan alla, kun elätte elämäänne ja osallistutte ihmisyhteiskunnan suureen uudelleenjärjestelyyn.

Nähkää hyvä

Varmasti on paljon huolestuttavaa näinä päivinä. Ei tarvitse olla henkisellä polulla tietääkseen, että jotain merkittävää on meneillään ja että planeetta on kriisissä.

Huolestuminen on yksi asia, valittaminen toinen. Valittaminen on tavallista ja saa tavallisia tuloksia. Sinä et ole tavallinen. Olet jumalainen muutoksentekijä, joka elää nyt ollakseen positiivisten muutosten etulinjassa maan päällä. Käytä valontäyteistä energiaasi rakentaviin tarkoituksiin keskittymällä hyvään ja siihen, miten voitte luoda lisää hyvyyttä.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme Teidät Rakkaudellamme ja Siunauksillamme. 
 
Olemme Kahdentoista neuvosto.
TÄLLÄ HETKELLÄ ELÄMISEN HYÖTYJÄ 

Ei kommentteja: