WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

RUUSUTÄHTIPORTIN AVAUTUMINEN - 11:11:11


Arkkienkeli Mikaelia ja Maria Magdaleenaa kanavoinut Celia Fenn (www.starchildascension.org)
Marraskuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Rakkaat valotyöntekijät, astutte pyhään hetkeen, kun valo voimistuu. Tämä on hetki, jolloin pyhä ruusutähtiportti alkaa avautua ja alatte harmonisoida tietoisuuttanne kosmisen luomismatriisin kanssa, valmisteluna viime askeliin ajankohtaisella evoluution transformaatiomatkallanne.

Tämä 11:11-portaali on erityisen voimakas, koska se on käytännössä 11:11:11. Kolmoisenergiat edustavat jumalaisen Kristus-valoenergian aktivointipistettä. Tällä kertaa tapahtuu säteilyräjähdys ja alatte aktivoida ruusutähtiporttia tai -portaalia, mikä on yhdistymiskohtanne kosmiseen tietoisuuteen.

Rakkaimmat ystävät, tässä transformaationne viime vaiheessa olette aktivoineet alkuperäisen täydellisyyssuunnitelmanne DNA:ssa, tasapainottaneet sisäiset maskuliini- ja feminiinienergianne ja aktivoineet täysin valokehonne. Olette aktivoineet käpylisäkkeen ja aloittaneet tämän rauhasen muuntamisen uuteen kristalliseen energiamuotoon, jotta se voi vastaanottaa ja välittää kristallivalon korkeampia taajuuksia.

Nyt alatte avata ruusun terälehtiä energiakentässänne ja muodostaa tai luoda auratähtiporttia, joka sallii teidän päästä ykseyden kosmiseen valoon suoraan yksilöinä ja kollektiivina. Kun alatte muodostaa tätä yhtenäistä kauneusmallia energiakehossanne, myös planeetta alkaa luoda tätä tähtiporttia, alkaen alueelta minkä tunnette etelänapana.

Rakkaat ystävät, tämä on huipentuma pyhän ruusun ja kaksoisliekin mysteerille ja graalikoodien aktivoinnille. Pyhä ruusu on ylösnousseen Kristus-tietoisuuden symboli, koska se koodaa pyhän totuuden siitä, kuka olette, ja ylösnousemusprosessistanne.

Selitämme sitä näin. Valon graalikoodit aktivoivat fyysiseen olemukseenne mahdollisuuden kantaa Kristus-tietoisuuden kultaista liekkiä. Kultainen malja symboloi myös tätä. Te itse valaistuneessa fyysisessä kehossanne olette "malja", mikä sisältää Hengen kultaista ja ääretöntä valoa.

"Ylösnoussut Kristus" -opetusten pyhä symboli on ruusu maljassa. Rakkaat ystävät, ruusu on valokehonne selkärankakanava, mikä kulminoituu elämänkukkaan, ruusutähtiporttiin, mikä yhdistää teidät jumaluuteenne ja kosmisen luomismatriisin jumalaiseen kosmiseen tietoisuuteen.

Tämä ruusu - tai itäisessä perinteessä lootuskukka - avautuu luomaan portaalin kosmiseen tietoisuuteen ja muinaiset ihmiset tunsivat sen osana jumalaisen ihmisen tai ihmisenkelin suunnitelmaa. Monet muinaiset harjoitukset oli suunniteltu nostamaan voimaa valon selkärankakanavaa pitkin ja avaamaan kukinto, mikä oli ruusutähtiporttina tunnettu pyhän geometrian portaali.

Tämä kukkamuoto on koodattuna sellaisiin Ranskan suuriin katedraaleihin, kuten Notre Dame de Chatres, mitkä kunnioittivat "vanhan rouvan" Maria Magdaleenan, feminiinisen Kristus-valon, ja hänen kumppaninsa, Jeshua Joosefin pojan, elämää ja opetuksia.

Ja niin, rakkaat ystävät, pyhä elämänkukkaruusu on kosminen tähtiportti, mitä alatte muodostaa ja avata sielutähtenne energiakentässä, kun te ja planeettanne synnytte ja rakennutte uudelleen suureksi kosmiseksi ruusuksi tai kukaksi. Tämä on tähtiporttiharmoniageometriaa, mikä edistää lopullista ylösnousemista kosmiseksi sydämeksi ja mieleksi ja uuden maapallon täyttä luomista ja kokemista.

Rakkaat valotyöntekijät, kun aktivoitte pyhän ruusun, teidän täytyy todellakin ylläpitää rauhan ja rakkauden korkeinta värähtelyä. Luotte henkikehoonne tai sfäärienergiakenttäänne pyhän geometrian korkeimman taajuusmallin, mikä on ihmisten ulottuvilla tällä hetkellä. Tätä korkeamman yhtenäisyyden mallia täytyy pitää paikallaan yhtenäisyyden ja vilpittömyyden fyysisellä energialla tai muuten energioista tulee tasapainottomia ja ne hajoavat kaaokseen hyvin helposti.

Jos tämä tapahtuu, rakkaat ystävät, älkää joutuko paniikkiin, ahdistuko tai masentuko. Palatkaa sydänkeskukseenne, kuten olemme opettaneet teille, ja hengittäkää syvään, yhdistyen Kristus-tietoisuuden kultaiseen liekkiin ja ehdottoman rakkauden energiaan. Yhdistykää pyhään sydänenergiaan sisällänne, tasapainottakaa sisäiset maskuliini- ja feminiinienergianne tahdonilmaisun avulla ja astukaa pyhään liittoon sielunne ja henkenne kanssa, kuten olemme opettaneet teille. Näin palaatte yhtenäisyyden, armon, kauneuden ja vilpittömyyden malleihin.

Sillä te olette pyhä ruusu, te olette kauneus, yhtenäisyys, armo ja intohimo. Olette jumalaista rakkautta paljastuneena ihmismuotoon.

Tällä kertaa 11:11:11-portin aikana ne teistä, jotka ovat valmiita, alkavat luoda ruusua tai avata valon terälehtiä, mitkä yhdistyvät kosmisen valon ja tietoisuuden ruusutähtiporttiin.

Pyhä ruusu -meditaatio 11:11:11-porttia varten

Tämän on antanut "vanha rouva" Maria Magdaleena roolissaan Kristus-tietoisuuden opettajana.

Valon ja rakkauden rakkaat kukat, olette saavuttaneet hyvin pyhän hetken, jolloin olette valmiita tulemaan pyhäksi ruusuksi. Pyydän teitä nyt olemaan kanssani ja sallimaan säteilevän Kristus-energian tulla olemukseenne ja itsenne avautua kosmisen tietoisuuden ruusulle. Tämä oli sitä työtä, mitä tein rakkaani kanssa, tarkoituksena kohottaa tietoisuuttanne siihen pisteeseen, missä todella voisitte ottaa vastaan olemuksenne jumalaiset ja kosmiset puolet. Tässä pisteessä tiedätte sydämessänne, sielussanne ja kehossanne, että olette taivas maan päällä ja että olette Kristus-valon ruusu.

Istu hyvin hiljaa ja salli itsesi hengittää hyvin syvään. Keskity kauniiseen ja pyhään sydämeesi ja tunne jumalaisen energiavirran kulkevan lävitsesi. Olet kaunis ja rakastettu, hyvin syvästi rakastettu. Tunne, että rakkaus kulkee jokaisen kehosi solun läpi ja jokaisen osasi läpi, mitä olet valoulottuvuuksissa. Sinua rakastetaan hyvin syvästi. Hengitä tuota rakkautta. Tunne se sydämessäsi. On parasta, jos hengität syvään nenän kautta ja hengität ulos suun kautta ja annat elämän hengityksen kulkea kehosi läpi. Sinua rakastetaan.

Istu näin ja salli itsesi hengittää ainakin 10 minuuttia. Tämän jälkeen kehosi pitäisi olla hiljainen ja mielesi selkeä. Keskity nyt taas sydämeesi ja pyydä korkeampaa itseäsi harmonisoimaan sisäiset maskuliini- ja feminiinienergiasi. Tunne hurmiollinen säteilyräjähdys sydämessäsi ja sitten se liikkuu kehossasi alempien chakrojen kautta maahan, alas maatähteen. Olet maadoittunut ja yhdistynyt maahan. Tunne rakkauden virtaavan sydämestäsi maahan ja takaisin sydämeesi. Hengitä tuota rakkautta olemukseesi.

Nyt kun rentoudut lempeästi tuossa kauniissa rakkaudessa, tunne jumalaisen armon energia kaikkialla ympärilläsi. Sinua pidetään armossa ja kauneudessa ja luotat ehdottomasti siihen, että jumalvalo sisälläsi tukee ja opastaa sinua. Salli nyt itsesi tuntea valokehossasi kanava, mikä linjassa selkärankasi kanssa, ja salli itsesi vetää rakkausenergiaa tuohon kanavaan, sydämen läpi ylös kruunuun. Tässä kohtaa tunnet käpylisäkkeen aktivoituvan rakkaus- ja valoräjähdyksessä. Tuo valo kulkee ylöspäin ja ruusun terälehdet alkavat avautua.

Se on mitä kaunein ja hurmiollisin kokemus, jos olet valmis vastaanottamaan sitä jumalaista rakkautta, mitä virtaa lävitsesi, sydämeesi ja maahan. Ja tunnet ruusun avautuvan kaikkialla ympärilläsi. Värejä pyörii ympärilläsi ja tunnet liikkeen, kun henkisfäärisi rakentuu pyhän ruusun geometriseksi malliksi.

Rakkaimmat valolapset, tietäkää, että teitä rakastetaan. Tietäkää, että tämä kaunis valoruusu on hengen ja sielun kulkuneuvo, mikä nostaa teidät kosmiseen tietoisuuteen. Juhlimme kanssanne ruusun, rakkauskukan, avautumista. Tuntekaa, miten tämä uudelleenrakentuminen avaa teidät kosmiseen luomismatriisiin, kaiken luomisen suureen kohtuun. Tulette tuntemaan oman jumalolemuksenne, niin kuin minä tunsin, ja teistä tulee yhtä luomisen jumalvalon kanssa.

Rakkaat valonlapset, tämä oli työni ja tarkoitukseni oman akkaani kanssa. Ja me onnistuimme. Nyt olemme täällä antamassa teille nämä yksinkertaiset sanat, jotka alkavat käynnistää graalikoodien loppuunsaattamissarjan niissä, jotka ovat valmistautuneet hyväksymään oman transformaationsa ja kehittymään uuden maapallon olemismalliin. Meille tämä on suuren ilon hetki, koska näemme viimeisteltävän sen, mitä tulimme tekemään 2000 vuotta sitten. Ja riemuitsemme siitä, ettei ainoastaan meidän työtämme saateta loppuun, vaan myös niiden monien muiden työ, jotka ovat palvelleet jumalaista suunnitelmaa, jotta olette kehittyneet ja ylösnousseet siksi valokukaksi, mikä olette.

Tämän meditaation lopussa siis tietäkää, että prosessi on alkanut. Hengittäkää syvään ja sallikaa itsenne keskittyä taas sydämenne. Hengittäkää taas syvään ja keskittäkää tietoisuutenne kehoon.

Rakkaat ystävät, tietäkää, että kun tämä ruusu avautuu henkisfäärissänne, tunnette ja koette suuren muutoksen. Tunnette turvaa, tunnette rakkautta, tunnette yhteyttä rakkauteemme ja tiedätte, että kaikki on hyvin riippumatta siitä, mitä teidän on käytävä läpi. Tunnette valon sydämessänne ja nautitte elämästä, kun tunnette jumalaisen siunauksen rikkauden ja yltäkylläisyyden ympärillänne. Olette tosiaan kotona rakkaanne kanssa!

Mutta, kuten rakkain arkkienkelimme sanoi teille, teidän on nyt kuljettava ehdottomasti korkeimmassa vilpittömyydessä ja totuudessa, mikä totuutenne onkin. Puhukaa totuuttanne ja eläkää totuuttanne. Teidän on oltava hereillä, valppaana, käytettävä erottelukykyä ja teidän on oltava avoin, rakastava ja rehellinen. Sillä valoruusun vastaanottaminen valosfääriinne on sitoutumista eettisesti puhtaaseen ja vilpittömään elämään ja kaikki mikä ei ole korkeinta vilpittömyyttä, luo välittömästi epäharmoniaa ja riitasointuja, jotka voidaan harmonisoida vain palaamalla siihen armon, rakkauden ja harmonian tilaan, mikä on tulosta elämisestä korkeimmassa vilpittömyydessä, totuudessa ja rakkaudessa.

Ja niin lähdemme luotanne suuri ilo sydämessämme!

Olette Rakkaita. Olette Kauniita. Olette jumalvaloa. 
Olette Pyhä Ruusu! 
Marraskuun energiat + meditaatio
RUUSUTÄHTIPORTIN AVAUTUMINEN - 11:11:11 
Kiitos, kiitos, kiitos!

Ei kommentteja: