WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 12. syyskuuta 2011

PYHÄ SYDÄNTILA


Viesti 13

Peggy Black

Sydämen äly on se, joka tarjoaa ihmiskunnalle täydellisen parantumisen ja täydellisen yhteyden muihin ulottuvuuksiin ja tähtiin. 
 
Me olemme rohkaisseet Teitä palaamaan Sydämenne Pyhään tilaan ja Säteilemään Rakkautta ja arvostusta todellisuudellenne. Juuri Pyhässä Sydämessä tapahtuu muuntumisen alkemiallinen prosessi.
 
Me tuemme ja rohkaisemme Sinua puhdistamaan Sydäntilasi energeettisesti ja emotionaalisesti. Kiilloita sitä, anna sen loistaa, tuuleta sitä ja ala elää siellä. 

Jos Sydämesi on energeettisesti täynnä vanhoja loukkaantumisen, surun tai epäluottamuksen tunteita, silloin rikkaampi ja täydempi yhteys jumalallisuuteen häiriintyy. 

Jos Sydän on energeettisesti sulkeutunut toisille, se on sulkeutunut jumalallisuudelle. On aika ihmiskunnan parantaa haavoittunut sydämensä.

Juuri Sydänälysi ohjaa Sinua ja kohottaa Sinua kaikessa mitä teet. 

Harjoittele kysymään Sydämeltäsi ennen kuin kysyt mieleltäsi

Harjoittele luomaan siltaa ja yhteyttä Sydämesi älyn ja aivojesi älyn välille. 

Harjoita Ehdottoman Rakkauden, Ilon, Kiitollisuuden ja arvostuksen Säteilemistä Sydämestäsi, ei mielestäsi. 

Näe oma Pyhä Sydämesi avarana ja mittaamattomana, laajana ja eheänä. Se on yhteytesi kosmiseen verkostoon. 

Se on Sinun tiesi kotiin.

Suomennos Matti Kuusela
www.morningmessages.com


Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black
www.morningmessages.com
Vuodelta 2006
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Jokaisen tähti-ihmisen käytettävissä, joka oppii ratsastamaan sillä energia-aallolla, joka luo kaikki nyt-hetket, on aikaa, alkeamian voimaa. Se on taitoa, se on peliä. Harjoittele tänään, tehdessäsi arkisia tehtäviäsi, ankkuroimaan jumalallista energiaa hetkeen. Harjoittele palaamaan täyteen tiedostamiseesi. Harjoittele astumaan pois tavanomaisista ajatuksistasi, jotka pyörittävät tiedostamattomia toimintojasi. Harjoittele olemaan täysin läsnä nykyhetkessä.

Aloituspaikka on sydänkeskus. Kun kohdistat tietoisuutesi sydämeen, olet luonnostaan nyt-hetkessä. Mieli haluaa leikkiä menneisyyden ja tulevaisuuden maailmoissa. Mieli on "mitä jos" ja "jos vain" -pelissä … katumusten ja surujen pelissä. Mieli puntaroi pelkoa ja vihaa. Mielen ohjelmat pitävät jokaisen moniulotteisen tähti-ihmisen lukittuna harhakuvaan rajoituksista.

Tämä on korkein ja suurin palvelus, jonka voit tarjota toisille: täysi jumalainen läsnäolosi, täysi jumalainen läsnäolosi nyt-hetkessä. Tuo täysi tietoisuutesi jokaiseen hetkeen, ja ilosi ja kiitollisuutesi syleilee sinua. Tämä ilo ja kiitollisuus kuplii pyhästä sydämestäsi ja säteilee kaikille. Silloin jokainen toiminta, jokainen kohtaaminen kohoaa valon ja rakkauden ulottuvuuteen. Alat elää nyt-hetken pyhässä alkemiaportaalissa.


Ei kommentteja: