WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 21. syyskuuta 2011

Kolme Päivää ST. Germainin kanssa


Kanavoinut Suzan Caroll (www.multidimensions.com)
Uutiskirjeestä 18.9.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

ENSIMMÄINEN PÄIVÄ

Rakas, olen valmis kuulemaan lisää informaatiota, mitä pidät tärkeänä tällä hetkellä.

Se olen minä, St. Germain. El Morya ja minä olemme tyytyväisiä, että te, maamestarimme, olette palanneet luoksemme kolmannen ulottuvuuden elämänkiertonne loppuunsaattamisessa. Ylösnousemusprosessinne tässä vaiheessa teillä on tilaisuus nähdä jokainen asia, jokainen ajatus ja jokainen tunne, mitä olette keränneet tietoisuuteenne pitkällä matkallanne kolmanteen ulottuvuuteen. Monet teistä tuntevat epävarmuutta. Miten voisitte olla tuntematta? Olette siirtymässä uuteen todellisuuteen. Näin ollen teitä kutsutaan päästämään irti kaikesta, mitä ette voi tai päätä ottaa mukaanne.

Kun muutatte uuteen asuntoon, teidän on mentävä kaappeihin, kellariin, ullakolle ja autotalliin avaamaan laatikoita, joita ette luultavasti ole avanneet vuosikymmeniin. Joitain näistä laatikoista on luultavasti kannettu asunnosta toiseen koskaan avaamatta. Samalla tavalla olette kantaneet myriadeja harhakuvia tietoisuusvarastonne säiliöissä elämä toisensa jälkeen. Nämä harhakuvat on hyväksytty pohtimatta, kun olitte liian kiireinen selviytymispuuhissanne.

Nyt olette muuttamassa uuteen asuntoon/elämään, mutta tämä uusi elämä ei ole eri paikassa. Sen sijaan se on eri taajuudessa. Sisällöltään tuntemattomat laatikot joita olette kantaneet aurassanne elämä toisensa jälkeen, on viimeinkin avattava. Ette voi enää raahata niitä tiedostamattomuuteenne, sillä "tiedostamaton mielenne" sulkeutuu. Tämä varastopaikka ei ole enää käytettävissä sen kätkemiseen, mitä ette halua katsoa. Lisäksi ette voi vain jättää näitä laatikoita jalkakäytävälle, ettekä antaa pois vain siksi, että niiden avaamisessa on liikaa työtä. Nämä ovat teidän laatikoitanne ja vain te päätätte, mitä haluatte pitää ja mistä olette valmis päästämään irti.

Nämä kätköpaikat mielessänne on kuitenkin avattava, koska ne luovat pelkoa - haastamisen pelkoa, totuuden pelkoa ja pelon pelkoa. Siksi nämä varastopaikat on tyhjennettävä, koska ne alentavat tietoisuutenne taajuutta. Toiseen kolmannen ulottuvuuden kulkuneuvoon astuminen ja avaamattomien laatikoiden raahaaminen vielä kerran ei ole mahdollista, sillä tämä "muutto" voidaan suorittaa vain päästämällä irti KAIKESTA, mikä alentaa tietoisuuttanne. Hyvä uutinen on, ettei teidän enää tarvitse avata laatikoita, käydä läpi koko sisältöä ja päättää, mitä ottaa ja mistä päästää irti.

Ylösnousevat sielumme ovat tulleet nyt loppupeliin. Näin ollen jos tätä kätkettyjen muistojen laatikkoa ei ole avattu vuosikymmeniin, teidän täytyy vain päästää siitä irti. Ylösnousevien sielujemme ei tarvitse enää prosessoida pimeyttään. Teidän täytyy vain muuntaa pelko takaisin lähteekseen, mikä on valoa. Pimeys on vain valoa, mikä on ottanut itseensä liikaa pelkoa. Siksi sitten kun olette muuntaneet kaiken pelon - KAIKEN PELON - pimeys vain putoaa pois, kun valo palaa lähteeseensä. On vain YKSI lähde ja tuo lähde on ykseyden puhdasta valoenergiaa.

Muuntaminen on henkilön, paikan, asian tai tilanteen taajuuden kohottamisprosessi. Kun taajuus on kohotettu valoksi ja rakkaudeksi, ongelmia jotka ovat aiheuttaneet teille pelkopohjaisia tunteita, EI yksinkertaisesti enää ole olemassa. Tiedämme, että tämä on epätavallinen käsitys niille, jotka ovat ottaneet myriadeja elämiä ja viettäneet monta vuotta puhdistaen, parantaen ja irtipäästäen. Näiden monien "työvuosien" vuoksi voitte NYT luottaa, että voitte vain päästää irti sisäisistä harhakuvistanne muutamalla niiden taajuuden totuudeksi.

Tämä muuntamisprosessi alkaa matalamman taajuuden ajatustenne, tunteidenne ja reaktioidenne tunnistamisella. Koska te, maamestarimme, olette päättäneet katsoa sisäänne todella tunteaksenne itsenne, teillä on kyky erottaa kolmannen ulottuvuuden harhakuvaiset energiamallit korkeamman ulottuvuuden totuudesta. Tämä totuus voidaan löytää vain kääntymällä sisäänpäin, tietoisuutenne yhdistämiseksi ykseyteen. Tämän yhteyden muodostamiseksi teidän on katsottava rohkeasti sisäistä elämäänne. Päättämällä uudestaan ja uudestaan katsoa itseenne totuuden löytämiseksi, olette muistaneet eniten tietoisuutta laajentavan totuuden, mikä on "olemme KAIKKI YHTÄ".

Siksi aina kun tunnette matalamman taajuuden energian, mikä tuntuu erilliseltä TEISTÄ, muistakaa mennä sisäänne muuntamaan tuo erillisyyden harhakuva totuudeksi ykseydestä kaiken elämän kanssa. Tällä tavalla voitte muistaa, että TE olette elämänne luoja, sillä TEILLÄ on kyky pitää oma tietoisuutenne ykseystietoisuudessa, ykseyden virrassa. Muuntamalla tietoisuutenne kolmannen/neljännen erillisyysilmaisusta viidennen ulottuvuuden ykseystietoisuuteen aloitatte "muuttonne" uudelle maapallolle. Tämä viidennen ulottuvuuden ykseystietoisuus syleilee NYT Gaiaa ja KAIKKIA sen asukkaita.

Haluan muistuttaa teille, että te, rakkaat ihmiset, palvelette ulottuvuuksien välisinä portaaleina, joiden kautta Gaia voi vetää sisään moniulotteisen valon ja ehdottoman rakkauden jatkuvasti laajentuvia säteitä. Tämän vuoksi on tärkeää, että pidätte portaalinne puhtaana. Portaalinne hoitaminen ja ylläpito merkitsee kaikkien harhajäämien puhdistamista tietoisuudestanne, jotta portaalinne voi täyttyä moniulotteisen tietoisuutenne puhtaasta totuudesta. Kun synnyitte, olitte täynnä tämän moniulotteisen tietoisuuden valoa. Kuitenkin kolmannen ulottuvuuden maailmanne pelko tahrasi valonne. Onneksi portaalinne puhdistamiseksi teidän täytyy vain päästää irti kolmannen ulottuvuuden kaksinaisesta valo- ja pimeysajattelusta ja palata moniulotteisen tietoisuutenne yhtenäisyyteen.

Sitten kun muistatte, että TE olette YHTÄ kaiken elämän kanssa, voitte TUNTEA valon ja rakkauden, kun se syöksyy tietoisuutenne läpi ja maadoittuu Gaiaan maa-astianne kautta. Tuntien tämän rakkauden ja valon sisällänne voitte aina välittömästi tunnistaa, kun matalammat pelkotaajuudet yrittävät tunkeutua portaaliinne. Silloin kun tunnette tämän invaasion, muuntakaa välittömästi KAIKKI varjot valoksi mantralla, mitä olen käyttänyt aionien ajan ja mikä on:

Roihua, roihua, roihua
violetti tuli
muuntaen kaikki varjot
valoksi, valoksi, valoksi.

Haluan nyt muistuttaa teille, että suuren valoksi kehittymisenne vuoksi ette enää tarvitse sanoja muuntamaan jonkin energiakentän korkeammaksi ilmaisumuodokseen. Ylläoleva mantra sisältää suuren energian, kun sitä on käytetty Atlantiksen huipulta saakka. Kuitenkin voitte nyt TIETÄÄ, että taajuutenne on laajentunut yli tarpeesta erillisiin sanoihin, joista muodostetaan lause. Koska tämä kommunikointimuoto vähenee uuden maapallotodellisuuden kynnyksellä ja häviää viidennen ulottuvuuden keskitodellisuuksissa, kannustan teitä laajentamaan muuntamisprosessinne muotoon, jossa ei ole sanoja.

Koska tämä on kirjoitettu viesti, minun täytyy käyttää sanoja. Toisaalta pyydän teitä päästämään irti kiinnittymisestänne sanoihin ja kuuntelemaan sydämellänne. Sydämenne kuulee kommunikointimme kuvina, sointuina, tunteina ja aistimuksina, joihin voitte helposti yhdistää tietoisuutenne. Siksi aina kun tunteenne opastavat teille, että matalampaa taajuutta kumpuaa jostain tai jostakusta, muistakaa, että olette YHTÄ KAIKEN elämän kanssa. Siksi mikä tahansa epämiellyttävä tunne voi tulla vain teistä. Jos olette YHTÄ KAIKEN elämän kanssa, niin kaikki elämä tuntuu teiltä ja te tunnutte kaikelta elämältä.

Tämä elämän ykseys löytyy vain sisältä, koska ovi YKSEYTEEN on vain sisällänne. Näin ollen jos olette YHTÄ KAIKEN elämän kanssa, aina kun muunnatte sisällänne, muunnatte kaikkialla. Koska olette YHTÄ KAIKEN elämän kanssa, KAIKKI elämä on sisällänne. Sen seurauksena kun menette sisällenne löytääksenne todellisuuden kaikki taajuudet, löydätte sekä matalampia että korkeampia elämän värähtelyjä. Sitten muistaen, että olette moniulotteinen olento, sulkekaa matalampi taajuus moniulotteisen valon ja ehdottoman rakkauden korkeampien taajuuksien sisään.

Kun ympäröitte sisäisen pelon omalla ehdottomalla rakkaudellanne, TUNTEKAA, miten ehdoton rakkaus muuntaa pelon takaisin moniulotteiseen valolähteeseensä. Pelko on vain moniulotteisen valon matalin taajuus ja tämä pelko voi pitää kiinni vain kolmannen ja alemman neljännen ulottuvuuden todellisuudesta. Siksi vihollinen joka oli kunnioitusta herättävä kolmannen ulottuvuuden havaintotavassanne, on vain pienenpieni osuus moniulotteisesta todellisuudestanne. Kuvitelkaa itsenne mahtavana valo-olentona ja pelko vain monikerroksisen itsenne matalimpana resonanssina. Toisin sanoen, tämän pelon puhdistamiseksi harjatkaa vain "jalkapohjanne", osanne joka seisoo fyysisessä todellisuudessa.

Tiedän, että viimeinen lause voi olla hyvin hämmentävä niille, jotka kamppailevat kolmannen ulottuvuuden ajattelun kanssa. Kolmannen ulottuvuuden ajattelussa "pahat" energiat ovat peräisin matalammista ulottuvuuksista ja "hyvät" energiat korkeammista ulottuvuuksista. Ensinnäkin kolmannen ulottuvuuden ajattelullanne on luultavasti vaikeuksia tunnistaa "paha" energiakentäksi, sillä hahmotatte edelleen elämän "muodoksi joka sisältää energiaa". Vasta kun olette omaksuneet moniulotteisen ajattelunne, voitte käsittää/muistaa, että energia ei seuraa muotoa. Sen sijaan muoto seuraa energiaa. Siksi pelko on vain energianne matalin taajuus, mikä otti pelokkaan muodon.

Silloin kun saatte takaisin laajemman näkökykynne, näette helposti, että energia on kaiken muodon syy - on tuo muoto sitten henkilö, paikka, asia, tilanne, ajatus tai tunne. Kun saatte takaisin laajemman havaintotapanne, pystytte todella näkemään, miten energia "hyytyy" muodoksi. Silloin kun voitte nähdä energian, ennen kuin se luo muotonsa, voitte muuttaa tilanteita, ennen kuin ne edes tapahtuvat, muuntamalla tuon energian korkeimmaksi ilmaisumuodokseen, ennen kuin se ottaa jonkin muodon. Sitten kun energia todella luo muotonsa, se on moniulotteisen valon ja ehdottoman rakkauden kaunis muoto.

Rajoittuneena kolmannen ulottuvuuden ajatteluun ette ehkä muista, että ajatuksilla ja tunteilla on muoto. Monet ajatusmuodot saavat alkunsa neljännessä ulottuvuudessa, mitä myös hallitsee polariteetti ja tunne. Tunteenne luovat nämä ajatusmuodot. Neljännen ulottuvuuden itsenne energiakenttä luo todellisuutenne kolmanteen ulottuvuuteen. Tietysti tämä lause on vähän vanhentunut, koska hyvin monet teistä toimivat nyt viidennen ulottuvuuden ykseystietoisuudessa. Kuitenkin näemme, että kun teillä edelleen on kolmannen ulottuvuuden maa-astia, on melkein mahdotonta luoda koko todellisuutenne aina viidennen ulottuvuuden tietoisuudellanne. Tämä on suurin haaste maamestareillemme.

Monet Gaian energiakentät ovat polarisoituneempia kuin koskaan, koska sen ihmisistä säteilevä energia on jakautunut kahteen muotoon: "muutoksen syleileminen, mikä on hellittämistä tuntemattomaan" ja "tutusta kiinnipitäminen, mikä on tunnetusta kiinnipitämistä". Siksi on voimakkaita vastakkaisia energiakenttiä, mistä tulee neljännen ulottuvuuden ajatusmuotoja täynnä tunnetta, mikä pyrkii luomaan fyysisen muodon. Voitte tunnistaa näiden ajatusmuotojen polariteetin luottamalla siihen, miltä ne TUNTUVAT sydämessänne ja korkeassa sydämessänne.

Silloin kun tunnette korkeamman taajuuden tunteen, sallikaa tuon valo- ja rakkausaallon jakaa lahjansa kanssanne. Toisaalta, silloin kun koette matalamman taajuuden tunteen, siirtäkää se moniulotteiseen tietoisuuteenne, sen "paistattamiseksi" omalla moniulotteisella valollanne ja ehdottomalla rakkaudellanne. Muistakaa, että jos se on maailmassanne, se olette TE! Sillä TE olette YHTÄ KAIKEN elämän kanssa. Tämä ykseystietoisuus auttaa Gaiaa, koska olette päättäneet täyttää portaalinne, maa-astianne, ykseydellä. Tämä ykseys kulkee välittömästi portaalinne läpi Gaian maakehon ytimeen. Vastineeksi Gaia jakaa välittömästi planetaarisen ykseysversionsa kanssanne. Tällä tavalla alatte muistaa, että TE olette planeetta.

Planeettana oleminen

Me, galaktisen perheenne jäsenet, haluamme jatkaa St. Germainin upeita sanoja auttaaksemme teitä "planeettana olemisessa". Päätitte ottaa fyysisen kuoren oppiaksenne laajasti kolmannen ulottuvuuden tunteiden monia oppitunteja ja valitsitte nykyaikakautenne, koska pimeys/pelko ja valo/rakkaus eivät ole KOSKAAN olleet polarisoituneempia. Toimintamallimuutoksen lopussa polariteetista tulee aina äärimmäisempää. Tällä tavalla valinnat "sillä välillä" ovat suurempia. Myös koska energia/valo kulkee kehää, niin mitä pidemmälle olette halukas penkomaan pimeyttänne, sitä korkeammalle voitte virrata valoonne, sitten kun ympyrä sulkeutuu.

Lisäksi mitä suuremman eron valon ja pimeyden välillä voitte kokea ja edelleen löytää keskitienne, sitä enemmän tunnevoimaa hallitsette. Tämä tunnevoima oli maaplaneetan ensisijainen oppitunti. Gaia on niin laaja olento, että vain planeettamuoto oli riittävän suuri sisältämään sen tietoisuuden. Se otti vapaaehtoisesti muodon, koska se halusi opettaa luomisen voimaa asukkailleen, jotka ovat sen moniulotteisen itsen myriadeja ilmaismuotoja.

Maapallo on aina ollut todellisuus täynnä Gaian tietoisuuden myriadeja luovia ilmaisumuotoja. Siksi monia sivilisaatioita alkoi, kasvoi, sitten ylösnousi tai romahti. Ne jotka teistä ovat pystyneet harmonisoimaan tunnekehonsa Gaian kanssa, olette alkaneet tuntea sen - ette kivenä jota peittää kasvusto ja vesi, vaan tietoisena olentona joka on palvellut ykseyttä urheasti miljoonia vuosia. Kun se tulee kolmannen ilmaismuotonsa loppuun, se kutsuu ihmisiä tulemaan kanssaan korkeampiin todellisuustaajuuksiin.

Tiedämme, että monet teistä maadoittuneista sieluista ovat alkaneet rakastaa syvästi Gaiaa ja sen planeettaa. Tiesittekö kuitenkaan, että Gaia rakastaa vastavuoroisesti ihmisiään syvästi? Rakkautensa vuoksi se ei halua jättää edes yhtä ihmistään taakse. Suuresti vaarantaen planeettakehonsa se on ollut kärsivällinen ihmistensä tarpeessa löytää kyky luoda oma todellisuutensa. Kuitenkin nyt se on virtamassa näihin korkeampiin taajuuksiin saattaakseen loppuun fyysisen ilmentämiskiertonsa. Korkeammissa ulottuvuuksissa muoto on tietoisuuden tuote sen sijaan, että tietoisuus on tulosta muodosta. Siksi jos pidätte voimakasta tunnetta tietoisuudessanne, se luo muodon ympärilleen.

Kadotetut sielut jotka ovat käyttäneet ilmentämisensä itsekkäästi tai valtana toisiin, ovat madaltaneet maapallon taajuutta lähes sen loppumisen pisteeseen saakka. Se kutsuu nyt kaikkia ystäviään, jotka ovat ottaneet muodon sen maapallolla elämä toisensa jälkeen, liittymään seuraansa, kun sen matkaympyrä muotoon tulee loppuunsa. Siinä määrin kuin te, maadoittuneet sielut, tunnette erillisyyttä laajentuneeseen maapallomuotoon, luomisvoimanne on rajoitettu. Kuitenkin sitten kun ymmärrätte ja hyväksytte täysin, että ihmismuotonne on yhtä paljon osa maapalloa kuin järvi tai vuori, luomisvoimanne laajentuu eksponentiaalisesti.

Maa-astianne ei kuulu yksin tietoisuudellenne. Se on kulkuneuvo, minkä jaatte Gaian kehon kolmannen ulottuvuuden elementtien ja neljännen ulottuvuuden elementaalien kanssa. Maapallo on kuin emäalus ja jokainen ihminen joka kykenee ulottuvuuksien väliseen matkustamiseen, on kuin tiedustelusukkula. Silloin kun tietoisuutenne kohoaa korkeampiin ulottuvuuksiin, koette sen tallentuvan välittömästi neljännen ulottuvuuden akaasisiin tiedostoihin (kaiken maanpäällisen elämän eetteritiedostot), viidennen ulottuvuuden ykseystietoisuuteen, kuudennen ulottuvuuden jumalaiseen matriisiin ja seitsemännen ulottuvuuden ylisieluunne. Vastaavasti kaikki nämä kokemustaajuutenne ovat ulottuvuuksien välisten kanssamatkustajienne luettavissa.

Alatteko ymmärtää, että sanoessamme teidän olevan planeetta tarkoitamme sitä kirjaimellisesti? Eikö kehossanne ole monia elimiä? Nämä elimet eivät voisi olla olemassa ilman kehoa syleilemässä niitä - yhtään sen enempää kuin puu voisi selviytyä ulkoavaruudessa. On totta, että olette tulleet maan päälle oppimaan tunteidenne voimaa, mutta tätä voimaa ei käytetä vain luomiseen. Tätä voimaa käytetään myös yhdessä pelaamiseen. Silloin kun pelaatte yhteen maapallon kanssa, sen mitä luotte itsellenne, luotte hyvin rakkaalle planeetallenne.

On niitä, jotka eivät ole vielä muistaneet, että he ovat maapallon laajentuma sekä portaali, minkä kautta kosmisen avaruuden taajuudet voivat tulla Gaian ytimeen. Siksi he eivät ehkä oivalla, että sen mitä he tekevät toisille, he tekevät myös itselleen ja planeetalle. Nämä ihmiset eivät pysty sietämään näitä jatkuvasti kiihtyviä taajuuksia ja planeettana olemisen kokemus on myös liian pakahduttava heille.

Toisaalta, te jotka olette muistaneet, muistatte sen, koska TE olette Gaian, maapallon tietoisuuden, silmät ja korvat. Siksi Gaia havaitsee kaiken, mitä te havaitsette. Siksi silloin kun Gaia luo planeetalleen, se luo myös jokaiselle asukkaalleen ja kaiken mitä te havaitsette, Gaia havaitsee välittömästi.

Henkilökohtainen tietoisuutenne on laajentunut planeettatietoisuudeksi. Aivan kuten kerran hahmotitte itsenne ihmiseksi, joka on planeetan jäsen, hahmotatte nyt itsenne planeetaksi, joka on galaksin jäsen. Kun menette uuteen kaupunkiin, kaupunkinne asukkaat ehkä antavat teille tervetuliaislahjan ja tarjoutuvat näyttämään teille aluetta. Samalla tavalla kun astutte tähän uuteen taajuuteen, me galaksinne myriadit jäsenet, tarjoudumme näyttämään teille maisemia. Muodostetaan kumppanuuksia ehdottomaan rakkauteen perustuvan todellisuuden luomiseksi. Ylösnousemusprosessi on menossa ettekä te ole yksin!

TOINEN PÄIVÄ

Rakas St. Germain,
Minusta tuntuu, että viestissäsi oli enemmän, kuin pystyin vastaanottamaan ensimmäisellä kerralla kommunikoidessani kanssasi. Tiedän, että tämä on moniulotteinen viesti ja saan usein vain matalimman taajuuden, kun kirjoitan kiireisesti. Sitten editoituani sen ja saatuani vähän etäisyyttä, huomaan, että korkeammalla ilmaisutasolla on lisää informaatiota. Itse asiassa juuri nyt tunnen sisälläni niin korkean tietoisuustaajuuden, että tuskin pysyn hereillä 3D-itsessäni. Onko tänään lisäystä viestiisi? Ja jos on, pitäisikö minun ottaa viesti nyt vai huomenaamulla, kun minulla on enemmän energiaa?

Rakas St. Germain,
Luulen vastauksen olleen palaaminen asiaan huomenna, koska nukahdin pian viimeisen lauseen jälkeen. Itse asiassa nukahdin tuohon ihanaan, korkeaan taajuuteen, mihin juuri haluaisin herätä. Itse asiassa tuossa taajuudessa haluaisin aina elää. Haluan elää todellisuustaajuudessa, mikä on niin korkea, että tuskin pysyn "hereillä" kolmannessa ulottuvuudessa. Onko tämä tunne viidenteen ulottuvuuteen muuntumisen komponentti?

Rakas Suzille,
Kyllä, muuntuminen on kaksiosainen prosessi. Se on todellisuuden muuntamista matalammasta ilmaisutaajuudesta korkeampaan ilmaisutaajuuteen - aivan kuten olen puhunut pimeydeltä vaikuttavan muuntamisesta alkuperäiseen valotaajuuteensa, sillä kaikki energia tulee ykseyden moniulotteisesta valosta. Nyt autan sinua sen muistamisessa, miten asua korkeammassa taajuudessa, minkä olet luonut muuntumisprosessisi kautta. Kaikki ylösnousseet mestarit ovat oppineet tämän kyvyn asua siinä, mikä on muutettu takaisin aidoksi valomuodokseen, sillä se oli loppuvihkimyksemme.

Me, mestarit jotka olemme ylösnousseet maapallolta, olemme käyneet läpi kaiken, mitä rakkaat maasidonnaiset veljemme ja sisaremme kokevat nyt. Näin ollen kommunikoimme monien teidän kanssa töniäksemme muistianne. Ylösnousemusprosessinne alkaa tunnistamalla, että on vain YKSI. Näin yksikään ihminen, paikka, tilanne tai asia ei ole ulkopuolellasi. Jos havaitsemasi elämä ei ole ulkopuolellasi, niin KAIKEN elämän on oltava sisälläsi. Näin minkä tahansa muuntaminen tehdään menemällä sisääsi käyttämään ehdottoman rakkautesi voimaa, pelon ja pimeyden muuntamiseksi korkeamman taajuuden valo- ja rakkausilmaisumuodokseen.

Kun riitasointuinen energiakenttä on muunnettu takaisin alkuperäiseen harmoniaansa YHDEN kanssa, varmista, että "ei-ilmaiset" ajatusmuodon, joka sisälsi tuon energian. Ajatusmuodon "ei-ilmaisemiseksi" vain hahmottele tuo nyt tyhjä muoto valolla ja sano "jaa uudestaan". Tässä kohtaa ajatusmuoto häviäa, kun sen luoneet elämän hiukkaset palaavat lähteeseen käyttäväksi uusiin luomuksiin. Koska kaikki elämä on sisälläsi, voit nyt nauttia todellisuudesta, mikä on vapaa muodon matalammista ilmennyksistä. Koska ei olla erillään YHDESTÄ, silloin kun muunnat sisäistä todellisuuttasi, olet muuntanut koko todellisuutta. Silloin kun TUNNET tämän korkeamman todellisuusenergian sisällä, tietoisuutesi laajenee kokemaan YHDEN korkeampia ilmaisumuotoja. Voi vaikuttaa siltä, että olet astunut korkeampaan todellisuustaajuuteen. Totuus on, että sinusta on TULLUT korkeampi todellisuustaajuus.

Toisin sanoen, olet harmonisoinut tietoisuutesi YHDEN korkeamman ilmaisumuodon kanssa, mikä näyttää olevan eri maailma. Kuitenkin jos on vain YKSI, miten sen mikään osa voi olla eri? Ei voi. Koet korkeamman taajuuden ilmaisumuodon samasta YHDESTÄ. On vain YKSI, millä on äärettömästi ilmaisuja. Olet luonut muodon todellisuusvärähtelyyn, mikä on kalibroitu tuohon tietoisuustaajuuteesi. Kun laajennat tietoisuustilaasi syleilemään korkeampia värähtelyjä, pystyt kokemaan YHDEN korkeamman taajuuden ilmaisuja.

Pysyäksesi hereillä tuolle todellisuusilmaisulle, muotosi on resonoitava tuon taajuuden kanssa.

Siksi muistaen, että on vain YKSI, menet sisälle sinuun, joka on YHDEN sisällä, muuntamaan kehosi/muotosi elämän korkeammaksi ilmaisuksi.

Jos vierailet tuossa todellisuudessa valmisteluna ylösnousemukseen, jätät fyysisen muotosi suojattuun paikkaan, moniulotteisen valosi suojaamaksi.

Silloin kun päätät pysyvästi ylösnousta tähän todellisuuteen, ympäröit tietoisuutesi matalamman taajuuden kotelon (kehosi) valolla ja sanot "jaa uudelleen", jotta nuo elämän molekyylit voidaan vapauttaa lähteeseen.

Tämän muototaajuuden havaintotapa kalibroidaan havaitsemaan tämä versio YHDEN äärettömistä ilmaisumuodoista ja olemaan vuorovaikutuksessa sen kanssa.

Liikut tähän todellisuuteen ja sen läpi moniulotteisen tietoisuutesi kautta nähdäksesi, kuullaksesi ja tunteaksesi tämän YHDEN ilmaisun sydämessäsi ja mielessäsi.

Tiedä, että SINÄ olet YHDEN komponentti. Tiedä, että kaikki mitä havaitset, on SINÄ. Näin ollen kaikki muuntaminen on SINUSSA. Kun muunnat pimeyttä YHDEN korkeamman taajuuden ilmaisukseen, käsität, että KAIKKI on valoa, kaikki on rakkautta, mutta osa tästä valosta ja rakkaudesta on ottanut pimeys- ja pelkoasun. Onneksi kun muistat, että olet YKSI, voit helposti havaita valon tuossa asussa. Tässä mielessä muuntaminen on valikoiva havaitsemisprosessi.

Havaintotavastasi tulee valikoiva, koska kieltäydyt näkemästä pimeyden harhaa, mikä on asu, ja päätät nähdä vain valon, mikä käyttää tuota asua. Valikoivalla havaintotavalla päätät kokea valon ja kun teet tuon valinnan, valo laajenee pimeysasun yli. Sitten kun tuosta asusta on päästetty irti, kaikki mitä jää, on valoa. Sen varmistamiseksi, ettei tästä prosessista tule kieltämistä, vaan mestaruusprosessi, käsität, että olet todellisuudessa, mikä on sisälläsi.

KOLMAS PÄIVÄ

Rakas St. Germain,
Tunnen, että kommunikointiimme on kolmas osa. Viime yönä näin kamalan unen. Yritin unohtaa sen, jotten palaisi tuohon uneen, joten en pysty muistamaan sitä kovin hyvin. Voin muistaa tunteen olemisesta täysin ansassa. Olin valtavan ihmisryhmän kanssa ja meitä paimennettiin kuin karjaa. Ei ollut mahdollisuutta paeta eikä meillä ollut mitään henkilökohtaista vapautta. Kun heräsin keskellä yötä, saatoin ajatella vain, etten halunnut palata tuohon uneen tai tuohon todellisuuteen. Kun katson sitä tänä aamuna, tuntuu, että se oli kuin aivan liian monet maainkarnaatioistani.

Tein, mitä kehotit edellisenä päivänä (julkaistaan myöhemmin, kun olen laittanut sen tietokoneelle) pimeyden omistamisesta ja ehdottoman rakkauden antamisesta sille. Luulen sen toimineen, koska nukahdin enkä palannut tuohon kamalaan uneen (todellisuuteen). Voinko mielestäsi saada irti muuta tästä unesta?

Rakas Suzille,
Kuten totesit, tämä uni oli sinulle tilaisuus henkilökohtaisesti kokea, mitä monet, monet ihmiset tuntevat tällä hetkellä todellisuudessanne. Siksi uni tarjosi sinulle tilaisuuden tuntea syvää myötätuntoa ja muuntaa heidän/sinun kärsimystä. Käytit tuon tilaisuuden, mikä salli sinun palvella mestarina. Me, ylösnousseet mestarit, halusimme sinun sekä kaikkien maamestareiden, jotka lukevat tätä viestiä, näkevän osan siitä työstä, mitä teemme joka päivä. Muuntaaksemme täysin todellisuuden korkeammaksi ilmaisutaajuudeksi, meidän on henkilökohtaisesti koettava tuo todellisuus ennen muuntamistamme.

Tämän työn vuoksi pystymme pitämään tietoisuutemme vapaana kaikesta tuomitsemisesta, sillä kun koemme annetun tilanteen, ymmärrämme täysin, miltä tuntuu niistä, jotka ovat tuon todellisuusversion ansassa. Kuten tiedät, on monia versioita todellisuudesta ja elämästä maan päällä ylösnousemusprosessin tässä kohtaa. Nämä versiot ovat itse asiassa erilaisia tietoisuustiloja. Muistatko, miten tietoisuustilasi oli niin matala tuossa unessa, ettet voinut löytää mitään ratkaisua ansallesi? Sitten käyttäessäsi ehdottoman rakkautesi voimaa tietoisuutesi laajentui korkeampiin taajuuksiin. Silloin et enää ollut tuon tilanteen ansassa.

Itse asiassa tietoisuutesi nousi niin korkealle yläpuolelle, ettei se ollut enää todellisuutta sinulle. Opit kaksi asiaa tästä unesta. 1) Koit, miltä ylösnousemus tuntuu, kun siunaat KAIKKEA elämää ehdottomalla rakkaudella ja muunnat itsesi korkeampaan todellisuuteen. 2) Teit todellisuudessa "pelastustyötä" yökehossasi, kun autoit monia ansassa olevia seuraamaan johdollasi ja laajentamaan tietoisuuttaan tuon todellisuuden rajojen yli.

Maadoittuneet maamestarimme tekevät suuren osan tästä työstä, kun siirrymme ylösnousemusprosessin päätökseen. Jokaisessa ihmisessä jota autat, autat itseäsi ja autat Gaiaa, koska olette kaikki YHTÄ. Siksi teet kaiken sen kaikille, mitä teet jollekin. Tämän totuuden oivaltaminen valmistelee sinua elämään viidennessä ulottuvuudessa, missä jokainen ajatuksesi ja tunteesi palaa välittömästi sinulle ilmentymismuotona. Tuo uni muistutti sinulle myös, miltä sinusta on tuntunut olla ansassa liian monissa fyysisissä inkarnaatioissasi ja miten valmis olet ylösnousemaan viidenteen ulottuvuuteen.

Ylösnousemus on kuitenkin kaksiosainen tilanne. Ensin muunnat jokaisen ajatuksesi, tunteesi ja tekosi moniulotteiseksi valoksi ja ehdottomaksi rakkaudeksi. Sitten sinun täytyy ylläpitää tuo tietoisuustila. Ylösnousemus on kuin uumailmapallo. Jos ilman (tietoisuutesi) taajuudesta tulee liian matala, se viilenee (tietoisuutesi alenee) eikä pallo voi enää pysyä tuossa korkeudessa (ulottuvuus). Kuitenkin sitten kun olet täysin viidennessä ulottuvuudessa - myös uuden maapallon kynnyksellä - ei ole enää valon/pimeän ja rakkauden/pelon polariteettia. Siksi pelkoa joka alentaa tietoisuuttasi fyysisessä maailmassa, ei ole tuossa todellisuudessa.

Pelko on hyvin matalaa taajuutta eikä se voi saada otetta edes viidennen ulottuvuuden kynnyksellä. Siksi kun palaat kotiin viidenteen ulottuvuuteen ja sen yli, vapaudut iäksi! Me, ylösnousseet maapallon mestarit, tulemme syleilemään sinua ehdottomalla rakkaudellamme. Itse asiassa syleilemme sinua NYT, sillä tällä ei ole aikaa ja olet jo kanssamme. 
KOLME PÄIVÄÄ ST. GERMAININ KANSSA

Ei kommentteja: