WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 19. elokuuta 2011

YSTÄVYYDEN ENERGIA

 
Ystävyyden Energian myötä toivotan kaikille lukijoilleni Aurinkoista ja Energistä viikonloppua :) Mukava saada uusia lukijoita mukaan :)

Kryonia kanavoinut David Brown (www.kryon.org.za )
4.12.2007 Marina Da Gama, Kapkaupunki
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Huomautus lukijalle: Ilmaise tahtosi siitä, että olet kanavoinnin ”NYT-hetkessä” ja että oma energiasi yhdistyy paikalla olleeseen ryhmään.
 
Tervehdys, rakkaat ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta.
 
Taas kerran on upeaa olla tällä juuri tänä iltana kesän alussa. Maatasolle virtaa uutta energiaa. Se on sukupuolten välisen ystävyyden energiaa. Tämä on erittäin vaikeaa energiaa hallita, ja taas kerran tuomme paljon rakkautta tänä iltana. Jaloissanne tunnette henkioppaanne, jotka istuvat kunnioittaen ja rakastaen matkaa, jolla olette, itsenne löytämisen matkaa ja matkaa sisäänpäin päästääksenne irti egosta ja tullaksenne omaksi sieluksenne tässä elämässä.
 
Taas kerran on paljon, paljon rakkautta ja paljon rakkautta virtaa Afrikkaan ja Kapkaupunkiin, sillä monia, uusia energioita on tulossa. Viime vuoden aikana on ollut monia energioita, joihin on ollut hyvin vaikeaa yhdistyä, mutta kun yhdistyminen on tapahtunut, palkkapäivä tulee.
 
Monilla Teistä on ollut hyvin vaikeat ajat tänä vuonna. Olette kohdanneet vaikeita haasteita ja vaikeita tilanteita, ja olette astuneet näihin vaikeisiin tilanteisiin ja kohdanneet sen, mitä oli kohdattava. Jos ette tehneet sitä, kohtaatte ne jonain toisena päivänä, sillä haasteenne palaavat ja palaavat, kunnes olette kohdanneet ne.
 
Ne Teistä, jotka ovat tässä huoneessa, ovat niitä harvoja ihmisiä, jotka kohtaavat haasteensa, katsovat sisäänpäin, kulkevat totuuteen ja tulevat enemmän ja enemmän totuudeksi. Kulman takana odottaa uusi maailma. Ensi vuoden alkuaikoina todellisuutenne muuttuu täysin, mikä saa aikaan kokonaan uuden maailman, uuden fantastisen näkökulman ja täysin uuden olemistavan.
 
On aika astua uuteen maailmaan, maailmaan jossa tulette itsenne ystäväksi. Rakastatte olemista itsenne kanssa ja nautitte itsestänne. Kun olette tehneet työnne, astuneet omaan totuuteenne ja kohdanneet haasteenne, niin on vähemmän kohdattavia haasteita. Olette paljon luottavaisempia, paljon kyvykkäämpiä astumaan omaan totuuteenne ja ystävyyteen itsenne kanssa, jotta voitte kulkea uuteen maailmaan, maailmaan missä on ääretön ilo ja rauha.
 
Ja silloin kun kohtaatte haasteita, sydämessänne on luottamus, joka tietää, että voitte kohdata ne ja kulkea niiden läpi. Jokaisen haasteen myötä tulee monia lahjoja. Teistä tulee voimakkaampi, viisaampi, tietävämpi, rakastavampi ja välittävämpi.
 
Näiden energioiden ollessa kehossanne, on paljon helpompaa tulla omaksi ystäväkseen, todella rakastaa ja kunnioittaa itseään, olla aito ja vastuullinen kaikissa elämänne ulottuvuuksissa. Silloin kun teillä ei ole näitä lahjoja elämänne yhdellä alueella, se vaikuttaa elämänne kaikkiin muihin alueisiin.
 
Olette täällä tekemässä tästä maailmasta paremman paikan - ensiksi itsellenne ja sitten kaikille ympärillänne oleville. Joulunaika on tulossa, ilon aika, mutta monien ihmisten elämässä joulu ei ole ilon aikaa, se on vaikeuksien aikaa. Kenties ei ole rahaa ja se on yksinäistä aikaa. Jokaisen ihmisen kokemus on erilainen, ketkään kaksi ihmistä eivät ole samanlaisia. Jos kaksi ihmistä kokee saman kokemuksen, he kokevat sen hyvin eri tavalla.
 
Tänä iltana viemme Teidät syvemmälle ja syvemmälle sieluunne, jotta yhdistyisitte sen itsenne osan kanssa, joka on sisäisen ystävänne. Osanne joka unelmoi ystävyydestä, voi rakastaa ja kunnioittaa toista ihmistä ja antaa tuon ihmisen rakastaa ja kunnioittaa itseään platonisella tavalla, tavalla missä ei ole mitään seksuaalista vihjailua. Voitte pitää toisen ihmisen sydäntä ja hän vuorostaan voi pitää teidän sydäntänne niin, että tunnette turvaa tuon ihmisen kanssa ja hän vuorostaan tuntee turvaa Teidän kanssanne.
 
Monille ihmisille Ystävyys on helppoa, mutta toisille on vaikeaa ylläpitää rajoja, liittyä toiseen, ymmärtää toista, antaa toiselle tukea, välittämistä ja opastusta ja kulkea maailman läpi erityisellä tavalla, tavalla joka saa olonne tuntumaan mukavalta ja turvalliselta.
 
Pyydämme Teitä sulkemaan silmänne ja kääntymään sisäänpäin. Asettakaa jalkanne tiukasti lattialle ja sallikaa yhteys Äiti Maahan juurichakranne kautta ja yhdistykää Isä Taivaaseen kruunuchakranne kautta. Sallikaa näiden kahden energian virrata kehonne lävitse ja yhdistyä sisällänne. Sallikaa itsenne vaellella ja virrata sinne, minne haluatte virrata. Sallikaa mielenne mennä sinne, minne se päättää mennä. Sallikaa Sydämenne avautua ja yhdistyä jokaiseen tässä huoneessa lähettäen ja vastaanottaen Rakkautta omasta Sydämestänne ykseyden ja sen Rakkauden kera, mitä tässä huoneessa on tänä iltana.
 
Mitä Ystävyys on? Yhteys johonkin toiseen erilaisella tasolla kuin suhde miehen ja naisen välillä, se on täysin erilainen suhde. Jos teidän on tarkoitus olla menestyvä mies ja vaimo, teidän on tarkoitus onnistua ystävyydessä, kunnioittaa ja arvostaa toisanne, välittää syvästi toisesta ihmisestä, pystyä ymmärtämään toista ja itseänne sekä välittämään toisesta ja enemmän itsestänne.
 
Taas kerran, ollessanne ystäviä toisen kanssa, Teistä tulee aina vain ystävällisempi itsellenne. Ystävällisyys itsellenne on erittäin tärkeää pystyäksenne tuomaan itsellenne ne asiat, joita todella haluatte. On tärkeää olla ystävä itsensä kanssa. Ystävyys itsenne kanssa tulee ennen itsenne rakastamista, se on askel ennen itsenne rakastamista ja erittäin tarpeellinen askel.
 
Sallikaa siis itsenne vaeltaa menneisyyteen ja tarkkailkaa vanhoja ystävyyssuhteita, ystävyyssuhteita joita on tullut ja joita on mennyt, ystävyyssuhteita jotka onnistuivat ja ystävyyssuhteita jotka vain olivat ystävyyssuhteita. Jos anteeksiantoa vaaditaan vanhoja ystäviänne kohtaan, sallikaa sen virrata vanhoihin ystävyyssuhteisiinne, sydämenne kautta vanhojen ystävienne sydämeen.
 
Miksi siirryitte eteenpäin? Mitä itse asiassa tapahtui? Pystyittekö koskaan olemaan ystäviä? 
 
Sallikaa itseänne pidettävän tässä tilassa, ystävyyden tilassa, rakkauden tilassa, kunnioittaen ja arvostaen. Kuten kaikessa muussakin, jos riitaannuitte jonkun ystävän kanssa varhaisessa elämässänne tai jos joku ystävänä luotettu loukkasi teitä, siitä jää usein haava, joka on sydämessänne, ja se tekee ystävyyssuhteista vaikeampia saavuttaa myöhempinä vuosina.
 
Vain sallikaa mielenne aaltoilla kuin meri rannalla ja vain muistelkaa ystäviä, joita teillä on ollut, ihmisiä, joista olette välittäneet. Kenties joku vastakkaisen sukupuolen ihminen halusi ystävyyttänne ja te halusitte jotain muuta. Ystävyydessä vastakkaisen sukupuolen kanssa on paljon vaikeuksia, koska kun olette astuneet rajan yli, kun seksi on mukana ystävyydessä, siitä tulee jotain muuta.
 
On erittäin tärkeää pystyä olemaan ystävä vastakkaisen sukupuolen kanssa, pystyä välittämään ja rakastamaan jotakuta vastakkaisen sukupuolen edustajaa platonisella tavalla. Jos teille ei ole koskaan lapsuudessa näytetty rajoja vastakkaisen sukupuolen ihmisiin liittyen, niin teillä ei ole rajoja ettekä te tiedä, miten toimitaan noissa rajoissa. Mutta niin kuin on kaiken osalta tällä planeetalla, rajat ovat energeettisiä, ja jos teillä ei ole niitä, niin Henki voi tuoda ne teille, jos haluatte niin. Sallikaa vain rakkauden virrata kehonne niihin osiinne, mihin rakkauden tarvitsee virrata. 
 
Kuten aina näissä kanavoinneissa, selvitämme tukoksia, jotka ovat löytäneet tiensä kehoonne ja psyykeenne. Usein mietitte, miksi ette voi saada tätä tai tuota. Vain tarkkailkaa, mitä voitte saada ja mitä ette voi saada tuloksena niistä ongelmista, joita teillä liittyy ystävyyteen vastakkaisen sukupuolen kanssa. Sallikaa ensiksi itsenne siirtyä uuteen ulottuvuuteen tahtonne voiman avulla. Sallikaa itsenne siirtyä tähän tilaan, missä voitte olla todella ystävä itsenne kanssa, tähän syvän merkitykselliseen tilaan.
 
Sallikaa energian virrata ja tehdä muutoksia kehonne sisällä. Henki työstää jokaista tässä huoneessa. Sallikaa Hengen virrata kehonne lävitse ja avata osianne, niin että voitte vastaanottaa ystävyyden. Sallikaa yhteys kaikkiin vanhoihin ystäviin Henkimaailmasta ja sallikaa yhteys vanhoihin ja uusiin ystäviin, vanhoihin rakkaisiin ja uusiin rakkaisiin.
 
Sallikaa itsenne siirtyä uuteen maailmaan, sillä uusi maailma tulee ja se tulee paljon nopeammin, kuin voisitte koskaan kuvitella. Oman parantumisenne tahti nopeutuu, kun enemmän ja enemmän magneettisia muutoksia tapahtuu tällä maapallolla, ja ne vievät tätä planeettaa uuteen ulottuvuuteen.
 
Ne teistä, jotka työstätte itseänne, näette tuloksia paljon nopeammin jonkin prosessoimisen tai hoidon jälkeen, alatte nähdä lähes välittömästi uuden maailman ilmaantuvan silmienne eteen ja uuden tietoisuusaallon, joka vaatii tietyn määrän askelia, mutta nuo askelet tapahtuvat paljon helpommin. Pysytte kulkemaan kaksi tai kolme askelmaa kerrallaan yhden sijasta.
 
Sallikaa itsenne siirtyä uuteen maailmaan, missä olette yhdistyneempiä, mihin tunnette kuuluvanne ja missä on ykseyden, onnellisuuden ja ilon tila. Jokainen on tälle maaplaneetalle tullut tavallaan yksin ja hänen on lähdettävä yksin. Kuoleminenkin on harhaa, sillä olemme kaikki osa Jumalaa, olemme kaikki yhteydessä, kuulumme kaikki yhteen tällä maapallolla.
 
Sallikaa energioiden virrata sydämeenne, virrata joka paikkaan, mihin sen tarvitsee virrata. Mitä tahansa Henki näyttääkin teille mielenne silmin, mitä tahansa ajatuksia tuleekin, sallikaa rakkauden virrata näille alueille. Tälle maaplaneetalle on tulossa uusi hallintotapa, erilainen olotila, erilainen ymmärrys, uusi tie eteenpäin. Hallinto on hidas toimimaan ja kun energianne lisääntyvät ja alatte siirtyä itse valitsemiinne todellisuuksiin, niin hallinnon, tämän planeetan johtamistavan on heijastettava tätä.
 
Monet ihmiset tajuavat nyt nopeasti, miten luodaan oma todellisuus ja miten saadaan asiat toteutumaan omassa elämässä. Tietenkin kyse on pienestä prosenttiosuudesta. Pieni määrä ihmisiä todella ymmärtää luomis- ja ilmentämistaidon, ja niin kuin tapahtuu heitettäessä pieni kivi lampeen, väreet saavuttavat jokaisen, joka on luomassa omaa todellisuuttaan ja joka on elämässä unelmiaan.
 
Tämä maailma on muuttumassa, tämä maailma on aina muuttunut. Kaikki muuttuu ja kehittyy aina. Olette kaikki kehittymässä uudenlaiseksi ihmiseksi ja uuteen olotilaan, missä luotte oman todellisuutenne ja missä luotte aina vain vähemmän todellisuutta negatiivisten energioiden kautta. Luotte todellisuutta enemmän ja enemmän rakkauden ja aitouden kautta, luotte todellisuutta enemmän ja enemmän siitä, mistä olette kiinnostuneita, ja todellisuutta, jonka tulitte tänne maan päälle ilmentämään.
 
Teillä kaikilla on lahjoja tuotavana tälle maatasolle ja teidän tehtävänne on laajentua lahjoihinne ja siksi, kuka teidän on oltava ilmentääksenne näitä lahjoja. Usein teidän on päästettävä asioista irti, teidän on vapautettava asioita ja päästettävä niistä irti salliaksenne uusien asioiden tulemisen. Sallikaa Hengen tuoda mielenne silmiin sen, mistä teidän on päästettävä irti päästääksenne uutta sisään.
 
Vain olkaa sen kanssa, mistä tai kenestä teidän on päästettävä irti, jotta voitte päästää siitä irti. Vain olkaa tässä tilassa, syleilevässä tilassa ja sallikaa anteeksiannon, rakkauden ja antautumisen energioiden virrata kehonne ja sydämenne läpi. Sallikaa itsenne liikkua sitä kohti, mistä uneksitte ja minkä haluatte tulevan sydämeenne ja myös sitä kohti, mikä on itsenne kanssa ystävystymisen tiellä. Anteeksiannon, rakkauden ja antautumisen energiat antavat teidän päästää irti siitä, mistä teidän täytyy päästää irti.
 
Tavallaan annatte anteeksi osallenne, sallitte itsenne osan tulla taas kerran lähemmäs teitä. Päästätte irti siitä, mikä ei ole enää tarpeellista elämässänne. Tuotte rakkautta omaan sydämeenne, ulotatte rakkausenergiaa lisää ja lisää omaan sydämeenne ja elämäänne ja astutte täysin uuteen maailmaan, maailmaan missä voitte elää mahdottoman unelmanne. Sallikaa energian ympärillänne voimistua.
 
Olkaa uudessa unelmassa, siinä miltä elämänne näyttää muutamien kuukausien tai vuoden päästä ja viekää itsenne täysin uuteen maailmaan, maailmaan josta olette unelmoineet, maailmaan jossa olette tyyni ja rauhassa itsenne kanssa ja missä voitte olla todella keskuksessanne riippumatta siitä, mitä ympärillänne tapahtuu. Ja jos olette todella keskuksessanne, tavallisesti ympärillänne tapahtuu vain hyviä asioita. Luotte itsellenne suurenmoisen todellisuuden.
 
Sallikaa Sydämenne puhdistua, päästää irti ja vapautua. Sallikaa energioidenne laajentua ja sallikaa itsenne siirtyä tuohon uuteen todellisuuteen.
 
Rakkaat Ystävät, tässä energiassa viemme Teidät uuteen maailmaan, uuteen kokemukseen. Kaikissa uusissa kokemuksissa on vaikeuksia ettekä usein tiedä, miten selviytyä tietyistä asioista, mutta kyse on oppimisesta. Kun päästätte irti tunteista, uusi maailma tulee luoksenne.
 
Rakkaat Ystävät, menkää turvallisesti. Jumalan siunausta ja pitäkää huolta itsestänne, sillä Kryon on lähdössä.
 

YSTÄVYYDEN ENERGIA

Ei kommentteja: