WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 16. elokuuta 2011

TRANSFORMAATIOTYÖ


VIESTI 12:

Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black ( www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 

Fyysinen yksikkö tai keho suunniteltiin tukemaan jumalaista olemustasi, sieluolemustasi, kun olet mukana transformoimassa ja muuttamassa vihan, pelon, ennakkoluulojen, ahneuden, kontrolloinnin, manipuloinnin ja itseoikeutuksen tiheitä ja matalia taajuuksia.
 
Fyysinen keho on taianomainen suunnitelma. Se suunniteltiin jatkamaan kopioimista ja solujen, kudosten ja luiden uudistamista. Se suunniteltiin parantamaan itsensä. Se suunniteltiin tukemaan henkeänne, kun se suoritti valitsemaansa tehtävää. Se suunniteltiin tukemaan aikaanne tällä planeetalla ja osallistumistanne tähän holopeliin. Tavoitteemme on auttaa Sinua muistamaan, että olet moniulotteinen tähti-ihminen. 
Sinulla on sisäänrakennettu vastaanotin ja yhteys galaksiin ja kaikkiin muihin ulottuvuuksiin ja aikakehyksiin.
 
Olet täällä muuntamassa energiaa Sydänportaalisi, suuren energiamuuntimen kautta. Olet moniulotteinen tähti-ihmismuuntaja.
 
Silloin kun tunnistat henkilökohtaisen voimasi, säteilet taajuutta ja värähtelyä, mikä liittyy yhteen toisten samanmielisten kanssa muuttamaan planeettamatriisia.
 
Sinulla on vakaa ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen taajuus Sydämessäsi. Se säteilee planeettamatriisiin ja galaksiin.
 
Tämä taajuus alkaa rakentua. Sen volyymi ja resonanssi alkaa lisääntyä ja aivan kuin ilon, kiitollisuuden ja arvostuksen äänirauta se aktivoi/stimuloi samaa taajuutta muissa. Tämä on palvelutyötä. Tämä on transformaatiotyötä.
 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: