WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 31. elokuuta 2011

Eroavuudet

Maitreyaa kanavoinut Margaret McElroy (www.maitreya-edu.org)
18.8.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Olette kaikki erilaisia. Jopa kaksoset ovat erilaisia. He saattavat näyttää samalta, toimia samalla tavalla, pukeutua samalla tavalla, mutta he eivät ole samanlaisia. Maatasolla ei ole kahta samanlaista sielua. Vain ajatelkaa maatasolla eläviä sieluja ja sitten tiedostakaa, ettei ole kahta samanlaista sielua. Miten uskomatonta! Jokainen teistä on ainutlaatuinen. Jokaisen teistä on Jumalan kipinä, joka yrittää palata tuohon energiaan. Jokainen teistä tekee sen omalla tavallaan. Ette voi tehdä sitä samalla tavalla kuin ystävänne tai naapurinne, koska ette ole samanlainen kuin hän. Eikä tuo sielu voi tehdä sitä teidän tavallanne. Olette erilaisia. Teette sen omalla tavallanne.

Minua ei koskaan lakkaa hämmästyttämästä, miten sielut tuntevat, että toisten sielujen on tehtävä heidän tavallaan, kun todellisuudessa he eivät voi tehdä, koska he eivät ole samanlaisia. Sitten kun ihmiset pystyvät käsittämään toisten erilaisuuden, kun he pystyvät ymmärtämään, että Jumalan luo on monia polkuja, niin mitä merkitystä on valitsemallanne polulla? Kun he voivat käsittää, että jokainen sielu on ainutlaatuinen olento, erilainen kuin toiset, sitten ja vasta sitten rauha alkaa palata maatasolle. Sodat loppuvat ja ihmiset kasvavat Hengessä. Se tapahtuu jonain päivänä. Sillä välin ymmärtäkää erilaisuutta itsenne ja toisten välillä, hyväksykää toisten eroavuudet. Älkää tuomitko siksi, että joku tekee eri tavalla kuin te. Niin hän valitsee tekevänsä - omalla tavallaan.

Teillä on uskomusjärjestelmänne, teillä on oma tapanne tehdä asioita värähtelynne ja fyysisen rakenteenne mukaisesti. Miksei toisilla pitäisi olla samaa oikeutta? Miksi ihmiset välttämättä haluavat kaikkien olevan samanlaisia? Se johtuu siitä, etteivät he ymmärrä henkeä sisällään. Kyllä, teillä kaikilla on osa henkisielua sisällänne, mutta monet eivät tiedä tai tiedosta tuota osaansa. Luoja, Suuri sielu kuten monet kutsuvat häntä, Jumala, loi jokaisen teistä erillisiksi. Myös ne jotka ovat kaksosia, ovat yksilöitä.

Yksilö on todellinen osanne, henki sisällänne. Ette ole sama kuin veljenne tai kukaan toinen ihmissielu, olette ainutlaatuinen. Ajatelkaa tätä! Olette ainoa laatuanne - sen ihme! Luoja, Jumala, Jumalsielu loi teidät juuri teiksi ja sitten rikkoi muotin, jottei kukaan muu voi olla kaltaisenne. On niitä, jotka sanovat: "Mutta mestari, entä kloonaus? Eikö se tee toisen kappaleen minusta?" Vastaan: "Kyllä, se on tarkka kopio fyysisesti, muttei sieluanne voida kopioida. Se osanne on ainutlaatuinen."

Jos ihmisten on tarkoitus jättää taakse sota, viha, pelko ja kaikki ne muut tietoisuustilat, jotka monta maan vuotta ovat kontrolloineet heidän elämäänsä, heidän on ensin ymmärrettävä eroavuus itsensä ja toisten välillä. Heidän on ymmärrettävä, että yksi voi olla muslimi ja toinen kristitty ja kuitenkin he voivat ystäviä ja kavereita. Yksi voi olla juutalainen ja toinen ortodoksikristitty ja silti he voivat olla kavereita ja ystäviä. Vain sen että heidän uskomusjärjestelmänsä ovat erilaiset, ei pitäisi aiheuttaa vihaa tai onnettomuutta.

Ihmisten on opittava myös Rakastamaan. Monet sielut eivät tiedä, millaista on Rakastaa tai saada Rakkautta. Se on sielun ruokaa. Ilman sitä kuihdutte ja kuolette. Ilman sitä teiltä puuttuu perustavaa laatua oleva osa. Ihmisten täytyy opetella rakastamaan, jos rauhan ja onnellisuuden on tarkoitus vallita maatasolla. Se alkaa siitä, että sielu hyväksyy toisen - toisen erot ja uskomusjärjestelmät. Kun tämä on tehty, ihmiset voivat sitten rakentaa uuden yhteiskunnan - sellaisen missä ei ole erimielisyyksiä ja huolta toisen uskomusjärjestelmästä ja kaikki sielut hyväksytään riippumatta siitä, mitä he päättävät tehdä. Kun tämä tapahtuu, näette vihan, turhautumisen ja pelon häviävän, sillä toisten ja heidän eroavuuksiensa pelko aiheuttaa kaikki maatason ongelmat tällä hetkellä.

Olen täällä opettamassa teille tuota rakkautta, auttamassa teitä löytämään henkiosanne ja vapauttamaan sielunne. Jos päätätte kuunnella, löydätte muutoksen sisältänne, mikä vaikuttaa teihin ja myös muihin. Jos päätätte olla kuuntelematta, ette ole tällä kertaa valmiita. Mutta tulee aika, jolloin olette, sillä maatason värähtely muuttuu ja tuo "uuden ajan", uudistusten ajan, jolloin kaikki vanha putoaa pois ja korvataan uusilla käsityksillä ja uskomuksilla, jotka ovat sopivia nykyhetkeen. Miten upeaa, kun tuo aika tulee!

Maitreya 
EROAVUUDET

Ei kommentteja: