WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 21. elokuuta 2011

ELÄINTIETOISUUS: PYHÄT KISSAOLENNOT - KISSOJEN JA KOIRIEN JUMALUUS

 

Olen tämän kesän saanut tutustua ja nauttia Rokie - Rottweiler seurasta! Hieno kokemus! Kiitos :) 

Arkkienkeli Metatronia kanavoinut James Tyberonn

(www.earth-keeper.com) 
Uutiskirjeestä 31.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys mestarit! Olen Metatron, valonherra, ja syleilen teitä tässä hetkessä. Kanssani on läsnä enkelimaailman energioita, Kosmisen valoneuvoston ylösnousseita mestareita ja Sirius-plejadilaisen allianssin hyväntahtoisia olentoja.  
Toivotamme Teidät, jokaisen Teistä, tervetulleeksi ehdottoman Rakkauden nyt-hetkessä.

Rakkaat Ystävät, ymmärtäessänne, että olette täällä oppimassa, kerromme Teille, että polariteettimaapallon yliopisto on suunniteltu erityisesti ihmissielun kehittymistä varten. Polariteettimaan koulutusprosessin opintosuunnitelma ja paikka ovat itse asiassa versio kokomaasta ja se on luotu ja kanssaluotu jumalaisessa älykkyydessä. Se on tarkoituksellista harhaa, se on luotu tarkoituksellisella ajattelulla eikä sitä voi tuhota. Miettikää sitä. Se ei merkitse, ettei teillä ole vastuuta maapallon hoitamisesta ja sen valtakuntien tukemisesta, sillä tämä on tosiaankin osa oppimisprosessia.

Maatason tarkoitus on teidän sielukehityksenne. Maapallo tukee tätä tehtävää jumalaisen suunnitelman, sopimuksen mukaan ja kaikki maan valtakunnat ovat osa sitä. Vastaavasti kerromme teille, että täällä on toisten jumalaisen älykkyyden olentojen versioita tukemassa ihmiskuntaa tarkoituksessaan. Näihin sisältyy mestariolentoja monista maailmoista. Jotkut vierailevat täällä tukemassa teitä ja tietyt näistä tulevat täydessä avatara-tietoisuudessaan.

Olkaa tietoisia, että on myös hyväntahtoisten mestariolentojen versioita, jotka ovat sopimuksesta valinneet ilmentyä eri muotoihin tukemaan ihmiskuntaa.

Eläinkunnan edustajat ovat maan päällä tukemassa teitä. Osalla on ilmaisumuoto ryhmätietoisuudessa maan päällä. Eläinitsen syvimmät ulottuvuudet eivät ole yksilötasolla, vaan osana koko lajin kollektiivista ryhmämieltä ja tuo korkein taso ei ole sinällään kaksinaisuusoppitunti.

Ja niin puhumme tässä tilaisuudessa Sirius A:n pyhistä kissaolennoista.

Pyhät kissa- ja koiraolennot ovat uskomattomia olentoja, jotka tuovat valtavaa tukea ihmiskunnan tarkoitukselliseen evoluutiokasvuun.

Kissaolennot ovat jumalaista älykkyyttä, täysin kehittyneitä ja upeasti tietoisia kristalli-ilmaisumuodossa. Ne ovat sekä Sirius-plejadilaisen allianssin että Nibirun mestarineuvoston jäseniä. Kumpikin niistä on hyväntahtoisesti mukana sellaisten planeettojen ja planeettarotujen tietoisuuden kohottamiskehityksessä, jotka ovat valmiita valmistumaan seuraavalle tasolle ylösnousemuksessaan.

Kissaolennot

Kissaolennot ovat kissalaji, joka on peräisin Sirius A:lta. Näitä olentoja on tullut maatasolle muinaisista ajoista saakka erityisrooleissa ja -muodoissa. Maatasolla on tällä hetkellä fyysisessä muodossa versioita, joita voidaan sanoa kissa- ja koiraperheeksi.

Nämä fyysiset muodot maatasolla ovat tukemassa teitä ja niiden fyysisessä matriisissa on vain osa niiden Sirius-tietoisuudesta.

Siksi kissaolentoilmaisu maan päällä on ryhmäsielumuodossa eivätkä ne ole täällä kehittyäkseen lajina, vaan sen sijaan tukemassa maapalloa ja auttamassa ihmiskuntaa evoluutiossa. Suurempi osa niiden tietoisuutta on maatason yläpuolella. Kissat toimivat laajasti eteerisessä tai salamyhkäisessä antiainemaailmassa.

Niiden täysi tietoisuus oli ilmentyneenä Lemurian, Atlantiksen ja varhaisen Egyptin aikakaudella.

Pyhien kissaolentojen mestarit olivat mukana geenimanipuloinnissa Puhdistamisen temppelissä Atlantiksella (Poseida) Ykseydenlain kultaisena aikana. Tätä tehtiin hyvin positiivisella ja suotuisalla tavalla, ennen kuin teknologiaa käyttivät traagisesti väärin Aryanin Belialin pojat Atlantiksen loppuvaiheen surullisessa kuolemassa.

Sirius A:n kissaolennot ja Sirius B:n valaat ja delfiinit ovat taitavia integroimaan hengen fyysiseen aineeseen. Tässä ei ole kyse vain elämänvoiman antamisesta jollekin fyysiselle muodolle, vaan myös korkeampien chakratietoisuustasojen integroimisesta fyysiseen matriisiin merkana-tason moniulotteisuudessa.

Tämä kyky työskennellä ihmisten kanssa energeettisesti sisältää korkeampien chakrojen ja korkeamman kristallivalokehon aktivoinnin. Tämä korkeampi tietoisuustaso on Kristus-tietoisuus ja valaat ja delfiinit ovat kristallimestareita. Niiden uuteen rooliin maan päällä sisältyy auttaminen siirtymisessä rappeutuvasta magneettisesta polariteettiverkosta kehittyvään kristalliverkkoon.

Kysymys: 
Ovatko Sirius B:n olennot ensisijaisesti vesiolentoja ja Sirius A:n kissaolentoja?

Metatron: 
Asuttu alue joka kiertää Sirus B:tä, on pääasiassa vetistä ja valaat ja delfiinit ovat vesieläimiä. Kuitenkin ne ovat riittävän korkeaa tietoisuutta ilmentääkseen muodon, mikä voi yhtälailla asua vetisissä ulottuvuuksissa ja siinä, mitä kutsutaan maaksi.

Sisartähden, Sirius A:n, elämänmuodot ovat erilaisia ilmaisumuotoja kuin valaat ja delfiinit. Sirius A:ta elävöittävät humanoidit (tähtisiemen) sekä pyhät tähtisiemenkissaolennot. Nämä kaikki ovat jumalaisen älykkyyden olentoja, joilla kaikilla on vaihtelevia ilmaisumuotoja tukemassa maatasoa.

Nämä kaikki ovat vuorovaikutuksessa planeettanne kanssa monilla tasoilla ja myriadeissa muodoissa.

Kysymys: 
Olet maininnut, että vain ihmiset ovat sieluevoluutiossa maaplaneetalla. Eivätkö delfiinit ja valaat ole myös korkeassa tietoisuus- ja evoluutiotilassa?

Metatron: 
Pyhät valaat ja delfiinit ovat tosiaan korkeassa evoluutiotilassa, mutta ne eivät ole maan päällä kehittyäkseen. Ne ovat jo kehittyneet.  
Ymmärtäkää siis, että ne ovat maan päällä tukemassa maata ja auttamassa ihmiskuntaa sen tekemisessä. Valaita ja delfiinejä on täällä fyysisesti ankkuroimassa energiaa maan vesiosissa, mahdollistamaan planeetan tasapainon ja edistämään muutosta magneettisesta kristalliseen.

Palaavat eteeriset, ei-fyysiset kultaiset delfiinit ovat pyhiä delfiinejä täydessä avatara-mestaruudessa ja ne auttavat suoraan ihmiskuntaa kehittymään kristalliseen merkana-kenttään.

Kissaolennot auttavat ihmiskuntaa fyysisessä ilmentämisessä, mutta ovat myös auttaneet eteerisessä, ei-fyysisessä avatara-mestaruudessa, erityisesti Atlantiksella, Väli-Amerikassa ja Egyptissä.

Kissaolentojen fyysiset muodot ja ilmentymät eläinkunnassa ovat "laskeutuneessa" muodossa. Ne ovat täällä auttamassa teitä tunne- ja mentaalikentässä. Tämä on tämän päivän esitelmän pääaihe - Siriuksen kissaolennot kissa- ja koiraeläinmuodossa.

Kysymys: 
Minua kiehtoo informaatio Sirius A:n kissa- ja koiraolennoista? Puhutko kissoista ja koirista? Voitteko selittää tätä?

Metatron: 
Tietyt lajit joita voidaan nimittää kotikissoiksi ja -koiriksi, ovat tosiaan ainutlaatuisesti suunniteltuja muunnelmia tähtisiemenkissaolennoista. Ne esittävät tiettyjä rooleja ihmisten auttamisessa. Kotikissa- ja -koiraversiot on geneettisesti manipuloitu Atlantiksen kultaisella ajalla.

Sirius-plejadilainen allianssi suoritti hyväntahtoista geenimanipulointia ja se oli äärimmäisen hyödyllinen teko auttamaan ihmiskuntaa, kun se juurtui tiheämmin maatasolle.

Ne mitä nimitätte koiriksi ja kissoiksi, ovat samasta lähteestä, kummatkin muunnelmia tähtisiemenkissaolennoista. Kissat ja koirat ovat saman lähteen erilaisia fyysisiä muotoja.

Sirius A:n kissaolennot ovat täysin tietoisia kristalliolentoja. Ne ovat sulautuneet ryhmän yhteistietoisuudeksi, kuitenkin niillä on yksilöllisiä identiteettipiirteitä suuremman harmoniakentän kera. Ryhmäkenttä on päättänyt auttaa ihmiskuntaa teidän universumissanne ja muissa.

Kissat ja koirat

Sekä kissat että koirat tässä muunnelmassa palvelevat suotuisaa energiaa antavina auttajina ihmisille, hoitajilleen. Kummillakin on kyky sulauttaa energiakenttänsä ihmisen kanssa ja ne kykenevät ainutlaatuisesti tulemaan ihmishoitajansa persoonaosasiksi. Siksi tietyt näistä voivat usein alkaa esittää "omistajansa" fyysisiä luonteenpiirteitä, vaikka tätä piirrettä tapahtuu yleisemmin koirilla.

Koira huokuu äärimmäistä uskollisuutta, ehdotonta rakkautta ja omistautumista, minkä ihminen voi saada energeettisesti, ja se voi auttaa monin tavoin. Koirista (ja kissoista) tulee sekä kavereita, parantajia että suojelijoita. Kissat ovat tietoisuuskentässään paljon enemmän eteerisessä (antiaine) ulottuvuudessa. Siksi monet entiset yhteiskunnat palvoivat jaguaarin, leijonan, tiikerin ja puuman kissamuotoja.

Nämä olennot ovat äärimmäisen tietoisia eetteriulottuvuuden ajatusmuodoista ja antavat salamyhkäistä vahvuutta ja suojaa. Kotikissa kykenee suojelemaan valtavasti hoitajiaan arvaamattomilta ajatusmuodoilta ja negatiivisilta energioilta. Myös tietyillä koiraroduilla on tämä kyky, mutta sitä ilmaistaan eri tavalla.

Värähtelyparantaminen

Kissan kehrääminen on hyvin suotuisaa ihmisauran parantamisessa, korjaamisessa ja suojelemisessa. Kissojen psyykkiset kyvyt ja piirteet on tunnettu kauan. Temppelikissoja käytettiin monissa muinaisissa yhteiskunnissa "vartioimaan" pyhiä paikkoja. Myös eri alkuperäisyhteiskuntien ja "munkkikuntien" mystikot, parantajat ja shamaanit halusivat kissoja kumppaneiksi, liittolaisiksi ja suojelijoiksi.

Susi ja muut samanlaiset koiraeläinlajit omaavat samanlaisia ominaisuuksia psyykkisissä ja mystisissä ulottuvuuksissa. Tämä johtuu siitä, että sekä kissoilla että koirilla on voimakkaasti kehittynyt kyky aistia ja nähdä paljon useammissa ulottuvuuksissa kuin ihmissilmällä.

Koirien ja kissojen palveleminen terapeuttisessa työssä hyväksikäytettyjen lasten, kuolemansairaiden, masentuneiden ja vanhusten parissa ovat erinomaisia esimerkkejä niiden huomattavista parannuskyvyistä. Lemmikkiterapian sovellusalueita tunnistetaan aina vain paremmin. Tämä laajenee paljon pidemmälle tulevaisuudessa.

Kissat näkevät näkyvän valon yläpuolelle ja voivat nähdä ihmisen aurakentän, ihmisen sähkömagneettikentän ja kaikenlaista energiasäteilyä, joka on näkymätöntä ihmissilmälle. Kissojen havaitsemien valokenttien laaja spektri on hyvin hämmästyttävä. Kissat näkevät sekä fyysisen aineen että antiaineen kenttiin.

Kissat eivät pysty ainoastaan auttamaan ihmisiä ymmärtämään paremmin uniaan ja unimaailman väliaikoja, vaan ne pystyvät auttamaan myös unien selväjärkisemmässä tiedostamisessa, toisin sanoen suuremmassa tietoisessa selkeydessä unitilan aikana.

Koirat ovat enemmän aineen kentässä ja aistivat tai tuntevat näitä aurakenttiä ja pystyvät hyvin ymmärtämään ihmisen tunnekentän suoraa värähtelyä.

Lisäksi koirat auttavat ihmisiä ymmärtämään paremmin tuntemuksiaan ja tunnetukoksiaan ja työstämään niitä parempaan tasapainotilaan. Puhumme lisää näistä ominaisuuksista myöhemmin tässä keskustelussa.

Koirat sokeiden oppaina on toinen palvelualue, missä luodaan vahvoja siteitä. Koirat pystyvät tuntemaan ja haistamaan sairauksia ihmiskehossa. Ne laittavat usein oman kehonsa ihmisen sairaalle alueelle ja välittävät energiaa auttamaan epätasapainoisen alueen tasapainottamisessa. Ne heijastavat myös mentaalisesti tietoisuutta sairaaseen ihmiseen suorassa telepaattisessa kommunikoinnissa.

Kissat antavat samanlaista palvelua, mutta siinä ihmisen tasapainottomuus havaitaan visuaalisesti. Kissa näkee ihmisauran hyvin selkeästi, elävissä väreissä ja yksityiskohtaisesti. Sairaat alueet näyttävät kissasta värittömiltä. Kissa makaa usein tuolla alueella ja kehrää tai huokuu tasapainottavaa taajuutta tai väriä auttamaan tasapainottumisessa.

Ainutlaatuinen yhteensulautuminen ihmistietoisuuden kanssa

Ne kissa- ja koiraolentojen versiot jotka ovat kissoja ja koiria, ovat vain osanen siriuslaisen aspektinsa täydestä tietoisuudesta ja energiakirjosta.

Kuitenkin tämä ilmaisumuoto on erityisesti ja tarkoituksellisesti suunniteltu sellaiseksi, sillä nämä olennot voivat sitoutua niin palvelemiinsa ihmisiin, että ihmisen ja lemmikin välille voi ytimekkäästi kehittyä ainutlaatuinen kolmas tietoisuus, mikä on äärimmäisen suotuisa eläimestä huolehtivan ihmisen kehitykselle.

Kissojen ja koirien maatietoisuus toimii enemmän ajattelumalleilla, voimakkaiden vaistolaukaisinten kera. Niiden suunniteltu (hyväntahtoinen), jumalaisesti sovittu DNA-manipulointi on sellaista, että niillä on ainutlaatuinen ja jumalaisesti tarkoitettu kyky liittoutua, ohjelmoitua kumppanuuteen sen ihmisen kanssa, jonka kanssa ne työskentelevät.

Silloin kun tällainen kumppanuus syntyy, nämä olennot pystyvät vastaanottamaan telepaattisesti ajatuskuvia, joita niiden hoitajat lähettävät. Aivan kuten ihmisajatus voi ohjelmoida elävän kristallin, sama tapahtuu kissojen ja koirien kanssa, vaikkakin eri muodossa. Sitä voidaan nimittää ihmisen persoonapiirteen muodostamiseksi kissaan tai koiraan. Sitten lemmikki pystyy auttamaan ihmistä sekä fyysisesti että tunteellisesti - antamaan lohtua, energiaa, parannusta, kaveruutta, havaitsemaan sairautta, sulkemaan aurarepeämiä ja antamaan suojelua fyysisissä ja eetteriulottuvuuksissa.

Monilla ihmisillä on kotona koiria ja kissoja, jotka auttava heitä työstämään tukoksia. Yksi yleisimpiä tapahtumia on, että nämä olennot auttavat Teitä heräämään kykyynne ilmaista Rakkautta. On erittäin helppoa ilmaista hellyyttä kotieläimelle ja monille tämä on paljon helpompaa kuin Rakkauden ja Lempeyden ilmaiseminen toisille ihmisille.

Ihmisestä riippuen tämä tukos voi tulla monista syistä.

Hyvin usein kun ihminen vanhenee, lapset muuttavat pois ja puoliso kuolee, alkaa näennäisen luontainen masennuskausi yksinäisyyteen eristymisen vuoksi. Vuorovaikutus lemmikin kanssa voi herättää rakkauden virtaamisen hellittelyn kautta. Tämä hoivaava vuorovaikutus herättää elämänvoiman eristäytyneessä hoitajassa ja tapahtuu hyvin terapeuttista hellittelyä.

Kerromme teille, että kissa- ja koiraolentojen auliissa osallistumisessa on paljon enemmän suunnitelmaa ja älykkyyttä kuin tunnistetaan.

Kolmas kenttä ihmisten ja lemmikkien välillä

Silloin kun tämä kolmas tietoisuus muodostuu vuorovaikutuksen kautta, se laajentaa kummankin osapuolen kenttää. Se herättää sisällään ominaisuuksia, joita kummallakaan osallisella ei ollut aiemmin. Tosin sanoen, se laajentaa, venyttää tunnekenttätiedostamista ja kolmatta yhteensulautunutta tietoisuutta ja tämä kurkottaa takaisin muuttamaan kummankin yksilön tiedostamista. Lemmikki avaa kykyänne pysyä positiivisena salliessaan teidän ilmaista rakkautta ja tekemällä niin "opetatte" sitä tavallaan kanavoimaan suuremman osan jumalaisesta Sirius-tietoisuudestaan.

Halukkuutenne vuorovaikutukseen sallii sen saavuttaa erityistarkoituksensa ja teidän kahden välille luodussa kentässä tapahtuu tärkeää kasvua kummallakin puolella. Lemmikki toimi ryhmätietoisuudessa ennen ihmisen kanssa yhteensulautumista ja sen yksilöllisyys muodostettiin sidoksessa ihmisen kanssa. Ymmärrättekö?

Kysymys: 
Sanotko, etteivät eläimet ole yksilöjä, elleivät ne sekoitu ihmisen kanssa muodostamaan tietoisuusyhteensulautuman?

Metatron: 
Tavallaan kyllä, sitä sanomme. Mutta selvyyden vuoksi - emme sano, että eläimillä ei ole yksilöllisiä piirteitä ennen sulautumista. Jokainen on inkarnoitunut fyysiseen kehoon ja on jossain määrin niiden gravitaatio-ominaisuuksien kohteena, joita on astrologisilla vaikutuksilla kaikkeen elämään maan päällä. Eläimet jotka ovat villejä, ovat myös lajin luontaisten selviytymisvaistojen kohteena ja ilmaisevat niitä ympäristöä vastaavasti.

Mutta ne ovat täysin ja ainoastaan ryhmäsielutietoisuudessa, kunnes sulautuminen ihmisen kanssa tapahtuu ainutlaatuisesti.

Tuo vuorovaikutus on ytimekästä ja muodostaa persoonasulautumatietoisuuden, mikä pystyy kasvamaan yksilön tietoisuudessa ja identiteetissä. Mutta emme sano, ettei eläimillä ole ryhmätarkoitusta ilman tuota sulautumaa.

Ryhmätarkoitus muuntuu yksittäiseksi palveluksi laajentuneessa kentässä, lemmikin ryhmäsielun ihmisvuorovaikutuksen avulla, niin kuin sitä ilmaisee yksittäinen kissa tai koira.

Siksi ihmisvuorovaikutus luo yksilöllisen identiteettikentän lemmikissä. Niinpä tavallaan eläin on suostunut hyväntahtoisesti ohjelmoitavaksi sekoittumisessa ihmishoitajan mentaali-, tunne- ja persoonakenttään korkeamman tarkoituksen vuoksi.

Näin kolmas kenttä luodaan ja tämä kolmas kenttä on ihmistietoisuuden osa, mikä hyödyttää kumpaakin. Kuitenkin ensisijainen tarkoitus on hyödyttää ihmistä. Ja tämä on kissaolentojen antamaa hyvin erityistä palvelua. Mutta kissaolento valitsee hyväksyvänsä ihmisen (tai ei). Ja silloin kun tämä side hyväksytään keskenään, ryhmäsielun suurempi rooli voidaan syöttää sulautumaan ja lemmikki voi antaa viisautta, suojelua ja parannusta ihmiselle. Ymmärtäkää siis, että tämä kolmas sulautuma on kanava, mikä on hyvin kauaskantoinen, mutta se tapahtuu keskinäisestä sopimuksesta.

Atlantislaiset, lemurialaiset ja egyptiläiset erityisesti olivat vuorovaikutuksessa kissaolentojen kanssa suojelija- ja viisaussiirtorooleissa. Egyptin temppeleissä on monia hieroglyyfejä, jotka kuvaavat kissaolentoja, joilla on kissapää ja ihmisruumis ja -raajat, viimeisteltynä valaistumisen aurinkokiekolla. Sfinksi on toisinpäin, ihmispää ja kissakeho.

Kysymys: 
Miten tarkkaan ottaen kissat ja koirat antavat suojelua ihmisille? Tapahtuuko tämä niiden toisten ulottuvuuksien suuremmalla tietoisuudella?

Metatron: 
Kyllä, erityisesti olemalla paljon virittyneempiä toisiin ulottuvuuksiin, jotka ovat - kuten olemme selittäneet - jokseenkin näkymättömiä ihmisen fyysisille aisteille.

Suojelu niissä tietyissä muodoissa joita on kuvattu koti- tai ihmisliittymäversioiksi Siriuksen olennoista, suoritetaan kauniilla tavalla eikä sitä tapahdu vain etsimällä ns. negatiivisia energioita, vaan neutraloimalla noita hyvin arvaamattomia energioita niillä voimakkailla hyväntahtoisten ja rakastavien energiavärähtelyjen heijastuksilla, joita järjestetään Siriuksen kissaolentojen kautta ihmiselle. Siriuslainen olento diagnosoi täsmällisesti, mitä tarvitaan, ja kanavoi tarpeellisia värähtelyjä auttamaan hoitajaansa.

Te ette aina tunnista, että aiheutatte aurarepeämiä, silloin kun masennutte tai järkytytte kovasti. Nämä tilat muodostavat negatiivisia kenttiä, jotka avaavat teidät arvaamattomille sähkömagneettisille kiinnikkeille, jotka voivat olla energeettisesti näännyttäviä.

Silloin kun kissa kehrää, värähtely on syvää tyytyväisyyttä ja värähtelytaajuus on hyvin parantavaa ja se kykenee haihduttamaan negatiiviset kentät neutralisoimalla ne. Vastaavasti silloin koira hyppii ja juoksee leikkisästi, usein iloisesti pyörien, se muodostaa delfiinin tapaan energiapyörteitä, jotka pystyvät puhdistamaan energioita ja heijastamaan kanavoitua värähtelytaajuutta, mikä on äärimmäisen suotuisa ympäristölle, eikä se ainoastaan poista negatiivisia värähtelyjä, vaan myös luo kilven estämään niiden palaamisen.

Silloin kun kissat näyttävät "partioivan" huoneen, talon tai pihan ympärillä, ne huokuvat myös suojelevaa kenttää.

Kerromme Teille, että kissa- ja koiraeläimet, kissat ja koirat, ovat samasta Sirius A:n lähteestä, vaikka niiden ilmaisumuodot siellä ovat täysin kehittyneitä. Kuten olemme kertoneet teille, näiden olentojen kotiversiot ovat itse asiassa fyysisiä muotoja, jotka siriuslaiset ovat geneettisesti muuntaneet auttamaan ihmiskuntaa tässä puhumillamme tavoilla.

Kysymys: 
Selvyyden vuoksi, sanotko, että kissat ja koirat ovat samasta Sirius-lähteestä?

Metatron: 
Korkeammassa alkuperässään ja lähteessään, kyllä. Sekä kissat että koirat ovat samaa lähdettä, kummatkin ilmentyneet fyysisyyteen Sirius A:n täysin kehittyneistä kissaolennoista.

Siriuksella kissaolennot ovat upeita ja jumalaisen älykkäitä kristallivalo-olentoja, teidän perspektiivistänne ei-fyysisiä ja ne ilmentyvät kristallivalomuodoissa.

Kuten mainitsimme, kissaolentoja on ilmentynyt useita kertoja täydessä avataramestaruudessaan planeetallenne auttamaan Teitä. Kissaolennot ovat mestareita yhdistämään henkeä fyysisyyteen ja ne auttoivat ihmiskunnan täysisäikeisen DNA:n alkuperäisessä suunnittelussa. Ihmisrodulla on tosiaan Siriuksen kissaolentopiirteitä DNA:ssaan - joillain enemmän kuin toisilla. Joidenkin ihmisten urheilullisuus ja ketteryys juontuvat tästä - yhden monista piirre-esimerkeistä antaaksemme.

Kysymys: 
Uteliaisuuden vuoksi, jos ne ovat samaa Sirius-lähdettä, niin miksi koirat jahtaavat kissoja?

Metatron: 
Koirat jahtaavat kissoja vain, kunnes saavat ne kiinni. Tuossa kohtaa pöytä tavallisesti kääntyy - ja hyvin nopeasti! (Naurua)

Kerromme, että hyvin todellisessa mielessä kissat ja koirat ovat saman taajuuden käänteispuolia maatasolla. Yleisesti sanottuna kissat, kotikissat, ovat usein sisäänpäin kääntyneempiä ja koirat ulospäin kääntyneempiä. Niiden taajuudet ovat silloin sisäänpäin ensimmäisessä ja ulospäin jälkimmäisessä ja ne luonnostaan vetävät toisiaan puoleensa - eivät hyljeksi. Havaitsette, että koirat ja kissat jotka on kasvatettu tai elävät samassa taloudessa, kehittävät erityisen rakastavia siteitä.

Tätä tapahtuu erityisesti parannetussa muodossa, silloin kun eläimillä on ollut menneitä vierailuja, joissa persoonaosasia ihmisten kanssa on muodostettu. Esimerkkinä, kanavalla on nyt kaksi kissaa ja kaksi koiraa. Ne työskentelevät yhdessä ja niillä on syvä side ja kaikki neljä on kahden ihmishoitajansa aspekteja. Lisäämme myös, että toinen korista, naaraspuolinen, on ollut menneisyydessä kissa useammin kuin koira.

Pyhät kissaolennot ovat maatason ilmentymässään säilyttäneet ainutlaatuisen kyvyn toimia samanaikaisesti sisäisen ja ulkoisen maailman heijastuksissa paljon enemmän kuin ihmiset. Koska tahansa kun tarkkailette kissaolennon fyysistä, aineellista ilmentymää, se on yhtä tietoinen samanaikaisesta ilmentymisestä toisille ulottuvuustasoille. Hyvin usein ne ovat vuorovaikutuksessa toisissa ulottuvuuksissa, samalla kun ne ovat läsnä fyysisesti tässä ulottuvuudessa.

Lineaariset tietoisuussuodattimet

Vaikka ihmiset myös ovat samanaikaisesti muilla tasoilla, ihmiset eivät osaa 3D:ssä pelkästään fyysisillä aivoilla tulkita toisten maailmojen taajuuksia johdonmukaisesti tai selkeästi. Mieli mikä on aivojen sisäinen vastine, voi toisinaan havaita paljon suurempia ulottuvuuksia tietystä tapahtumasta äkillisen intuition tai ymmärryksen kristallisähköisen impulssin kautta, mitä ei voida pätevästi kuvata verbaalisesti. Ne kristallisähköimpulssit jotka on havaittavissa 3D-järjestelmässänne, ovat vain pikkuruinen osa kosmoksen valtavasta kristallisähköisestä järjestelmästä.

Ihmisen fyysiset aivot ovat itsessään hyvin kyvyttömät havaitsemaan tarkasti tai tulkitsemaan taajuuksia polariteetin yläpuolella. Fyysisten aivojen on yksin mahdotonta edes tajuta kristallisähköisen potentiaalin ja todellisuuden myriadeja piirteitä ja ulottuvuuksia. Ja vaikka nämä ovat täysin ulottuvilla merkanassa korkeamman mielen ei-fyysisten tasojen kautta, niin ihmisaivot eivät voi yksin päästä niihin, vaan ne on kehitettävä merkanassa mielen avulla.

Niinpä kehottamme Teitä pitämään mielessä - tarkoituksellinen sanaleikki - ettei jumalaisen älykkyyden ja tietoisuuden aito alkuperä, ikuinen lähde ja voima ole koskaan ollut juurtuneena fyysisyyteen. Jokainen ihminen on muissa maailmoissa, eri todellisuuksissa ja muissa ulottuvuuksissa ja se mitä kutsutte itseksi, on vain pieni osa koko identiteetistänne. Fyysisille aivoille luontaisten suodattimien vuoksi pystytte keskittymään fyysiseen maailmaan ympärillänne ja tuo polttopiste tekee teille lopulta mahdolliseksi fyysisen tason hallitsemisen.

Vakuutamme Teille, että suodattimissa on tarkoituksensa, sillä jos fyysiset aivot egopersoonan kera olisivat suodattamattomia ja näin täysin tietoisia siitä valtavasta ja jatkuvasta telepaattisen kommunikoinnin ristitulesta, mikä niihin vaikuttaa, olisi erittäin vaikeaa säilyttää identiteetin tuntu lineaarisessa havaintotavassa.

Egotietoisuuden vuoksi teillä on voimakas identiteettitietoisuus fyysisessä maailmassa, sillä olette fyysisyydessä tietyn tarkoituksen kera. Mutta sanomme taas, että se ei ole aito identiteettinne kosmisessa tarkastelussa.

Fyysisyydessä ihmisaivoja ei ole yksinkertaisesti varustettu lineaarisessa tilassa kykeneväksi saamaan tolkkua signaaleista, joita tulee korkeammista ulottuvuuksista. Standardiaivonne eivät pysty lukemaan niitä. Aivoille nämä impulssit näyttävät kaoottiselta sekoitukselta irrallisia kuvavälähdyksiä. Lineaariseen aikaan perustuvat egopersoonan aivot eivät pysty havaitsemaan dataa, mikä ei perustu hetkien peräkkäiseen jatkumiseen.

Mielenkiintoista kyllä, eläinkunnan tietyt yksilöt, erityisesti kissaolennot, pystyvät.

Niinpä sen perusoletuksen myötä, että kissaolennot ja tietyt koiraolennot toimivat tehokkaammin toisilla rinnakkaistasoilla, kerromme teille, että juuri siksi tietoisemmat yhteiskunnat tunnistivat nämä olennot suojelijoiksi. Siksi koirat haukkuvat ja kotikissat liikkuvat nopeasti ja reagoivat ihmissilmälle näkymättömiin energioihin.

Tutkijanne ymmärtävät, että on olemassa valoasteikkoja. Ymmärrätte myös, että keskivertoihminen pystyy fyysisesti näkemään hyvin kapean alan ns. näkyvästä valosta. Kissaolennot ja tietyt koiraolennot pystyvät näkemään (ja tuntemaan) paljon laajemman vaihteluvälin. Kerromme teille, että myös fyysinen aine esiintyy tietyillä aaltoasteikoilla, joten on vaihtelevia aineasteikkoja.

Fyysinen todellisuusjärjestelmänne maatasolla ei ole läheskään niin kauaskantoinen tai monimutkainen verrattuna moniin muihin. Ulottuvuudet jotka on annettu fyysisen aineen kapealle asteikolle, tuskin edes vihjaavat korkeampien ei-fyysisten ulottuvuuksien runsaasta valikoimasta. Te ette vielä tunnista ei-fyysisyyden luonnetta omassa galaksissanne, vielä vähemmän kosmoksessa. Kerromme teille, että universumeita voi olla molekyylissä ja toisia versioita maapallosta on "pätevästi" rinnakkain siinä, missä istutte nyt lukemassa näitä sanoja.

Eläinkunta: unohdetut opettajat

Nämä olennot joita nykytermeillä pidettäisiin eläinkuntana, ovat opettaneet ihmisille paljon enemmän, kuin tällä hetkellä oivallatte.

Eläimiksi kutsumanne olennot toimivat suuressa ja suuremmassa älykkyydessä, vaikkakin se on ajattelumallimatriisissa muotoiltu ainutlaatuisesti maatason luonnolliseksi piirteeksi.

Paljon kokonaisvaltaisemmalla tasolla kuin nyt tajuatte, eläinkunta on täällä sopimuksen mukaan tukemassa ihmiskuntaa monilla tasoilla. Niiden ymmärrys maatasosta ihmiskunnan kehitysyliopistona ulottuu niiden mestarilähteeseen ja takaisin.

Niiden ajattelumalli maailmaisussa on sellainen, että ihmisiä pidetään jokseenkin syyttöminä. Vaikka ihmisillä on valtava vastuu kohdella eläinkuntaa kunnioittaen, eläinkunta ei syytä ihmisiä. Niiden valitsema ajattelumuoto maan päällä on muodostettu sellaiseksi, että syyllisyys ilmaisumuotona ei sisälly siihen. Sen sijaan sen mallina on vaisto ja hyväntahtoinen kyky tukea ehdottomasti.

Yksi ero kissaolentojen kissa- ja koirailmaisujen välillä on, että koirat ovat enemmän fyysisessä maailmassa kuin kissat. Yleisesti kissat ovat eteerisempiä antiainekentässä, kun taas koirat ovat enemmän aineessa. Koirat reagoivat enemmän suoraan tunnetaajuuteen, kun taas kissat reagoivat enemmän värähtelyyn ja valosäteilyyn. Koirat tuntevat vihan ja syyllisyyden ja reagoivat niihin konkreettisemmin kuin kissat. Kissat eivät voi kokea syyllisyyttä ja tuo irrallisuus ihmisen tunneaalloista voi saada kissat näyttämään etäiseltä.

Eläintoteemit

Eläinkunnalla on täydempi ja laajempi ymmärrys ja tietoisuus maapallon muista tietoisista valtakunnista ja niillä on aina ollut kyky opettaa sitä ihmiskunnalle. Olette nykyaikoina laajasti unohtaneet, hyvin valitettavasti, miten paljon olette oppineet kaikilta eläinkunnan olennoilta. Ihmiskunta oppi maaseutuyhteiskunnissa ja -kulttuureissa paljon lääkinnästä ja ravinnosta katselemalla eläinten käyttäytymistä vuorovaikutuksessa kasvikunnan kanssa. Ihmiset huomioivat tarkasti, mitä kasveja välttää ja mitä viljellä. Opitte selviytymistekniikoita ja sosiaalista käyttäytymistä katselemalla eläimiä, mutta myös kommunikoimalla telepaattisesti suoraan niiden kanssa.

Aiemmilla käynneillä varhaisaikoina ihmiskunta ymmärsi paremmin sitä älykkyyttä ja viisautta ja samaistui siihen, mitä eläinkunnan luonnolliset vaistomallit tarjosivat, ja se tunnisti ne viisaiksi opettajiksi. Ja tuloksena ne samaistuivat ihmiskuntaan ja olivat vuorovaikutuksessa sen kanssa todella huomattavassa määrin.

Eläinhenget ja toteemit joita Amerikan alkuperäiskansat kunnioittivat viisaudenkantajina, ovat esimerkkejä niiden korkeamman, planeetan ulkopuolisen tietoisuuden ryhmäkollektiivin eteerisestä ilmentymisestä auttamaan ihmiskuntaa.

Eläinkunnan tieto ja intuitiivinen kommunikointi elävän maan, mineraalien, tulen ja ilman elementaali- ja deevatietoisuuden kanssa on täsmällistä ymmärrystä, mikä voisi kovasti auttaa ihmiskuntaa ja antaa etukäteissignaaleja tänä maanmuutosten aikana.

Kysymys: 
Kerroit aiemmin, että kissaolentotähtisiemenet ovat tietoisuuslähde sekä maan kissa- että koiraeläimille. Ovatko kaikki maatason eläimet peräisin Sirius A:ta, tähtisiemenkissaolennoista?

Metatron: 
Eivät. Sirius A on humanoidien ja kissaolentojen lähde. Sirius B on pyhien valaiden ja delfiinien lähde. Delfiinit ja valaat ovat samaa lähdettä, aivan kuin kissat ja koirat ovat samaa lähdettä.

Sirius ei ole pelkästään planeettojen kiertämä kaksoistähti kosmoksessa. Se on värähtelytaajuusulottuvuus, mikä on saavuttanut kristalliylösnousemuksen. Se on vastaavasti pyhä taivaallinen resonanssi ja olemistapa kovasti laajentuneessa tietoisuudessa. Sirius on kaikissa ulottuvuuksissa, sekä fyysisissä että ei-fyysisissä.

Sirius-tähdet ovat portaaleja tai portteja näihin muihin ulottuvuuksiin ja kissaolennot, Hathorit ja valaat ja delfiinit ovat täällä eri matriisi-ilmaisumuodoissaan auttamassa ihmiskuntaa kasvamaan tietoisuudessa, tasapainottamaan maan ja löytämään tiensä kotiin. Siriuslaiset ovat jumalaisen rakastavan energian vastaanottajia ja välittäjiä.

Muut maailmaisun eläinkunnan jäsenet tulevat monista lähteistä. Esimerkiksi hevonen on arcturuslaista alkuperää. Hevosilla on myös kyky muodostaa 3D-tietoisuusyhteensulautuma ihmisten kanssa, mutta harvoilla ihmisillä on todella pääsy siihen.

Eläinkunta on tosiaan ollut opettajanne, vaikka se ei valinnut teidän ihmisevoluutiopolkuanne. Kuten olemme sanoneet, eläinkunta ei ole maan päällä kehittymässä sielulaajentumisessa, vaan tukemassa ihmisten sielulaajentumista.

Vakuutamme Teille, ettei ihmiskunta olisi siirtynyt eteenpäin lajina ilman eläinkunnan olentoja. Tosiaankin tietyt eläimet, kuten naudat ja tietyt muut nisäkäslajit, kalat ja linnut ovat täällä sopimuksen mukaan antamassa ruokalähteen ihmiskunnalle. 
Onko Teille yllätys, että tämä on sopimusvaraista? Ja vaikkei se olekaan nyt aiheena, kasvikunnan tietoisuus on myös tukenut valtavasti ihmiskuntaa useammilla tavoilla kuin ainoastaan ruuan ja hapen lähteenä.

Kotieläimillä on hyväntahtoinen tarkoitus maailmaisunsa valinnassa. Kissoilla ja koirilla on ainutlaatuinen rooli ihmiskumppanuuden vuorovaikutuksessa. Tämä tapahtuu korkeammasta palvelusopimuksesta. Ja lisäämme, että tätä kykyä muodostaa persoonayhteensulautuma on geneettisesti parannettu kissaolentojen lemmikkimuunnelmissa.

Vuorovaikutus

Monet ihmiset havaitsevat, että he pystyvät olemaan vuorovaikutuksessa helpommin lemmikeiden kanssa kuin muiden ihmisten. Lemmikit eivät puhu takanapäin ja ne rakastavat ehdottomasti. Kissat ja koirat ovat erityisen sitoutuneita auttamaan ihmisiä tunnetukosten ja eristäytyneisyyden käsittelyssä, erityisesti ihmisten ollessa vanhempia ja yksin.

Sekä kissat että koirat opettavat usein ihmisiä taas rakastamaan ja avaamaan sydämensä. Koirat ovat sidoksissa ihmisen tunnekenttään ja kissat ihmisen psyykkiseen tai mielen tasoon. Nämä kaksi ovat hyvin erilaisia kissaolentojen ilmaisumuotoja, mutta kumpikin on keskittynyt teidän auttamiseenne ja kumpikin on ainutlaatuisesti kykenevä muodostumaan hoitajapersoonansa osaksi.

Silloin kun ihminen muodostaa persoonayhteensulautuman kissan tai koiran kanssa, tuo ytimekäs energia voi kehittyä ainutlaatuisesti ja se usein reinkarnoituu tai kiinnittyy uudestaan toisissa elämissä tai samassa elämässä jatkamaan omistajan auttamista. Näin ihmisellä voi olla sama kissansa tai koiransa energiaolemus 70 vuoden aikana useissa peräkkäisissä kissa- tai koirakehoissa.

Esimerkiksi kaksi kissaa ja toinen koira jotka kanavalla tällä hetkellä on, olivat hänen kanssaan kesyinä leopardeina entisessä elämässä Egyptissä.

Kysymys: 
Lemmikeistä tulee usein perheenjäseniä, kuin lapsia hoitajilleen. Ja niiden kuollessa hoitajat ovat hyvin järkyttyneitä. Voiko lemmikin sama sieluolemus reinkarnoitua välittömästi, jos omistaja ottaa uuden lemmikin?

Metatron: 
Lemmikin persoonayhteensulautuma on käytännössä ainutlaatuinen osa ihmishoitajaa, persoonaosanen. Lemmikin kuollessa fyysisesti tietoisuussulautumaosanen jää ehdottomasti eetteritasolle lähelle jatkamaan yhteyttä ihmisen kanssa. Ihminen pystyy usein aistimaan, jopa näkemään tai tuntemaan lemmikin olemuksen sen kuoltua tai myös sen karatessa tai kadotessa. Omistaja voi kommunikoida tuon persoonasulautuman kanssa ja se tosiaan reinkarntoituu uuden lemmikin kehoon. Tämä on parasta, silloin jos uusi lemmikki hankitaan 2-3 viikon kuluessa kuolemasta ja se on samaa rotua kuin aiempi. Lyhyessä ajassa edellisen lemmikin selvät persoonapiirteet ja -ominaisuudet ilmestyvät taas uuteen kehoon ja suhde ja tuki jatkuu.

Tilanteessa missä uusi lemmikki on eri rotua ja/tai sillä on eri astrologinen kuvio, samankaltaisuudet eivät ehkä ole yhtä välittömästi ilmeisiä, mutta sulautumaolemus ja tuki ovat samaa lähdettä. Tämä on tärkeää ymmärtää.

Lopuksi

Nykyään pidetään tietyissä piireissä muodikkaana nähdä ihmiskunta hyvin ahneena maapallon ja sen valtakuntien, erityisesti eläin-, kasvi- ja mineraalikunnan, tuhoajana.

Vastaavasti joissain new age -piireissä on suosittua nähdä ihminen ylimielisenä ottajana, joka saastuttaa maan ja tuhoaa luonnon valtakunnat tulevien sukupolvien kustannuksella.

Sanomme tähän, että osa tästä on totta ja muutosta vaaditaan. Emme suvaitse ihmiskunnan arvaamatonta ja vastuutonta toimintaa tässä kysymyksessä.

Pointtina on, että jotkut jotka toivovat parempaa, tuntevat kaiken toivottomasti menetetyksi - että muutosta parempaan ei tule.

Vaikka yhteinen päättäväisyys muutoksen tekemiseksi parempaan on oleellista, toivottomuuteen keskittymisen on loputtava. Tämä on väärä tapa luoda uutta maapalloa. Toivottomuuteen ja epätoivoon keskittyminen luo toivottomuutta ja epätoivoa.

Niinpä tarjoamme teille toivonäkemyksen.

Haluamme korostaa, että maapallo on joka hetki dynaaminen ilmentymä nykyisistä yksilöllisistä ja massa-ajatusheijastuksistanne. Ihmiset ovat aina maan ja kokonaismaan kanssaluojia sen kaikissa todennäköisissä todellisuuksissa.

Kerromme Teille, Rakkaat mestarit, että maa on suurenmoista ja tarkoituksellista harhaa, mikä on ehdottomasti luotu ajattelulla.

Ihmiskunta massana on tällä hetkellä tietämätön siitä tosiasiasta, että te olette maakokemuksen kanssaluojia.

Hologrammin aikaohjelmissa on muita todennäköisen todellisuuden versioita, joissa valaistunut ylösnoussut ihmiskunta kunnioittaa toisiaan, maata ja sen kaikkia valtakuntia kauniissa harmoniassa. Maatason kaksinaisuusohjelmointi on älykkäästi ja jumalaisesti suunniteltu. Tämän kokemuksen "yritys ja erehdys" -kehitys ottaa huomioon oppimiskäyrän.

Ja sanomme Teille, että Te ette voi todellisuudessa tuhota maapalloa.

Voitte luoda ja luotte valaistuneen maan positiivisella keskittymisellä sen ilmentymiseen - ette keskittymällä epätoivoon, ettei sitä ole vielä tapahtunut.

Maasta tai mistään sen valtakunnasta - mineraali, kasvi tai eläin - ei oteta mitään, mihin ei ole täysin suosuttu ja mitä ei ole täysin sallittu lineaarisen todellisuuden draamahologrammissa.

Mieleenne juolahtaa harvoin, että eläinkuntatietoisuus tuli fyysisyyteen ja maamuotoon valinnasta ja että tämä eläintietoisuus teki halukkaan sopimusvalinnan tukea ihmiskuntaa, täysin tietoisena ihmisen vaiheiden arvaamattomista mahdollisuuksista ja piittaamattomuusvaiheista, kun se kehittyy suurempaan tietoisuuteen.

Melko lähitulevaisuudessa ihmiskunta alkaa oivaltaa ja kunnioittaa eläinkuntaa, mutta myös tasavertaisesti kunnioittaa ja rakastaa toisiaan ja sitä kaunista maapalloa, mikä Teitä hoivaa. Se tapahtuu. Luokaa se niin!!!

Olen Metatron ja kerron Teille nämä totuudet. Olette Rakkaita.

Ja niin se on.

Rokie (ethän kopioi, oma kuvani)
ELÄINTIETOISUUS: PYHÄT KISSAOLENNOT - KISSOJEN JA KOIRIEN JUMALUUS

Ei kommentteja: