WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 28. elokuuta 2011

AAMUVIESTI

 

Aamuviesti: Maailmanpalvelutyö

Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Tunteet on suunniteltu toimimaan ohjenuorina siihen, milloin olet poissa kurssista. 
Silloin kun tunnet pelkoa, on arvokasta ilmaista se tuossa hetkessä:
"Tunnen vähän pelkoa nyt." 
Sinun ei tarvitse tietää, mistä tunteet tulevat tai mitä ne merkitsevät - sinun täytyy vain tunnustaa ne. Kun ne on tunnustettu, ne on purettu. Ne eivät tallennu järjestelmääsi.

Joka kerta kun henkilökohtaisesti muunnat jonkin vanhan pelko- tai kamppailumallin, kohotat energiaosasen toimimattomassa matriisissa. Kohotat henkilökohtaista värähtelyäsi. Joka kerta kun muutat tunnereaktion vihasta tai tuomitsemisesta rakkaudeksi, iloksi, kiitollisuudeksi ja hyväksynnäksi, teet maailmanpalvelutyötä henkilökohtaisella tasolla. Joka kerta kun tulet yhteen toisten heränneiden, moniulotteisten olentojen kanssa, vahvistat maailmanpalvelutyösi voimaa.

Lahja jonka voit antaa kollektiiville ruumiillistumallasi, on puhtaan, korkean värähtelytaajuuden lahja. Puhdasta, korkeaa värähtelytaajuutta ylläpidetään ilossa, kiitollisuudessa ja arvostuksessa. Muista ylläpitää tämä taajuus tai palata siihen mahdollisimman usein ja nopeasti. Joka hetki on tilaisuus muuttaa pitkäaikaisia puutteen, pelon, vihan, tuomitsemisen ja arvottomuuden toimimattomia värähtelyjä.
AAMUVIESTI 21: TÄHTI-ITSE LOISTAMAAN

Olemme täällä -tiimiä kanavoinut Peggy Black (www.morningmessages.com)
Vuodelta 2006
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kun ihmiset heräävät tiedostamattomasta horroksestaan, tuosta turrasta tietoisuustilasta missä kieltäminen on taajuutena ja vieraana - kun kosminen energia jatkaa lisääntymistään ja ihmisten tietoisuuteen tulvii oman tietämisensä ja voimansa kipinä - enemmän ja enemmän ihmisiä nousee ulos turrasta horroksesta ja alkaa protestoida niitä toimimattomia olosuhteita, joissa he elävät. Voit nähdä tai aistia levottomuutta, protesteja ja vihaa, mitä ilmenee ympäri maapalloa.

Palvelutyötäsi - ja kaikkien niiden moniulotteisten tähti-ihmisten palvelutyötä, jotka ovat hereillä ja tietoisia - on ylläpitää vakaata ja puhdasta ilon, rakkauden, kiitollisuuden ja arvostamisen värähtelyä. Tämä taajuus ja näiden puhtaiden, korkeiden värähtelyjen resonanssi toimii perustana ja ankkurina, joka sallii uuden toimintamallin, kun kaikki muuttuu ja liikkuu korkeampiin ulottuvuuksiin.

Sinulla, toisten rinnalla, on omat henkilökohtaiset tiheytesi kohotettavana ja transformoitavana sekä ylläpidettävänä niitä korkeita puhtaita värähtelytaajuuksia, joiden kanssa toiset voivat resonoida. Salli itsesi nauraa, leikkiä, olla ilossasi, olla sydämessäsi ja arvostaa täysin tätä upeaa peliä. Muista, että olet yhtä suuri kuin tähdet. Tämä keho ja tämä elämä on vain pieni heijastus suurenmoisuudestasi. Salli koko tähti-itsesi säteillä elämääsi. 

Ei kommentteja: