WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Suuntamme Valitseminen

Enkelten Valtakuntaa (oma kuva, ethän kopioi)

Ote Solaran tyrskyraportista
(www.nvisible.com)
Heinäkuu 2011
Heinäkuu on hyvin voimakas siirtymäkuukausi. On aika valita, aiommeko jatkaa kulkemista vanhaan suuntaamme vai aiommeko vaihtaa raiteita, jotta voimme kulkea uuteen suuntaan. Jos valitsemme vaihtaa raiteita, avaudumme täysin uusille kokemuksille, uusille ihmisille ja uusille mestaruusalueille. Se voi olla myös valinta hypätä tuntemattomaan ilman näkyvää turvaverkkoa.

Jos valitsemme jäädä vanhoille raitillemme, se voi olla oikea valinta meille. Tämä riippuu siitä, teemmekö valintamme perustuen Sydämen Tietämykseen vai pelkoihin ja epävarmuuteen. Jos tietoisesti valitsemme Aitona Sieluna pysyä samoilla raiteilla, niin pysymme oikean ajan ja oikean paikan tilassa. Mutta jos teemme päätöksemme pelkojen ja epävarmuuden perusteella, voimme huomata, että vanha turvallisuutemme hylkää meidät. Meidän on myös valittava, mitkä vaunut tulevat kanssamme uusille raiteille. Saatamme hyvinkin päätyä lyhyempään junaan, mikä voi kulkea paljon nopeammin.

Monet ihmiset voivat pysähtyä kohdatessaan heinäkuun monumentaaliset päätökset. Jotkut voivat joutua paniikkiin vanhan elämänsä taakse jättämisestä, koska se tuttua ja turvallista. Jotkut voivat tulla nostalgiseksi siitä, mitä he jättävät taakseen, vaikka he tietäisivätkin, etteivät he olleet onnellisia tai tyytyväisiä siinä. Jokainen tietää, että silloin kun siirrymme eteenpäin uusilla raiteilla, ei ole paluuta takaisin siihen tapaan, miten asiat olivat ennen. Ei alaspäin, ei paluuta.

Sitä monet ihmiset eivät vielä näe, että kyse ei ole vain siitä, että me jätämme vanhan elämämme, vaan vanha elämämme jättää myös meidät. Muutosta on kaikkialla. Vanhat maailmat pirstoutuvat yksinkertaisti, koska ne ovat tulleet valmistumisaikaansa.

Heinäkuussa kaikki mistä pidämme kiinni ja mikä heikentää meitä tai pitää meidät pienenä, ja kaikki tilanteet jotka estävät meitä elämästä aitona sieluna, saavuttavat kriisikohtansa. Tämä saa aikaan valtavaa epämukavuutta, kunnes käsittelemme ne. Monet ihmiset pelkäävät polttaa sillat takanaan, mutta jos tekee sen, se sinkoaa eteenpäin paljon nopeammin. Jos polttaa sillat vanhaan elämäänsä, vanhoihin käsityksiinsä, vanhoihin rooleihinsa ja määritelmiinsä, ilmeiseen turvaverkkoonsa, niin voi siirtyä eteenpäin ilman sen rajoituksia, kuka oli ennen. Nämä vanhat tukijärjestelmät jättävät nyt meidät ja meillä on ok ilman niitä.

Uudessa elämässämme elintapa on ehdottomasti erilainen. Emme vain korvaa vanhaa työpaikkaa uudella tai vanhoja karmasuhteita uusilla. Nyt tulee jotain täysin uutta. Kyse ei oikeastaan ole vain uudesta maisemasta, vaan uudesta toimintamallista.

Mitä enemmän voimme päästää irti menneestä, sitä enemmän voimme ottaa vastaan uutta.

Mitä enemmän voimme päästää irti asioiden vanhoista tekemistavoista, sitä pikemmin uusia tapoja tulee.

Mitä enemmän voimme päästää irti kaksinaisuuteen perustuvista käyttäytymismalleista ja uskomuksista, sitä pikemmin voimme Olla Täysin Aito Sielu.

Mitä enemmän Avaamme Mielemme, sitä Enemmän Opimme.

Mitä enemmän päästämme irti vanhoista käsityksistämme, sitä pikemmin näemme, mitä oikeasti tapahtuu.

Mitä enemmän olemme pelottomia, sitä enemmän voimme syleillä tuntematonta.

Mitä enemmän olemme luonnollinen itsemme, sitä enemmän voimme osoittaa aidon mestaruutemme.

Mitä enemmän Avaamme Sydämenne, sitä enemmän Rakkautta tunnemme.

Vanhan loppuunsaattamisessa on lopullisuutta, mitä ei ole ollut aiemmin. Emme voi pitää kaikkia vaihtoehtoja avoimena kuten ennen. On joitain vanhoja pakoreittejä, jotka on nyt suljettava, joten ne eivät ole enää vaihtoehto. Tämä vapauttaa meitä mittaamattomasti ja sallii meidän asua täydemmin laajennetussa tässä ja nyt.

Heinäkuussa saatamme loppuun vanhoja tilanteita joko lähtemällä pois niistä tai viemällä ne uudelle tasolle. Vedämme pois vanhan nahkamme kaikki kerrokset, kunnes ei ole jäljellä muuta kuin aitous.

Emme valitse vain uutta suuntaamme. Valitsemme Olla Aito Sielu. Valitsemme Seurata Sydämemme tietämystä. Valitsemme elää Aitoa elämää.

Heinäkuussa meillä on tunne, että olemme tulleet ulos kotelosta. Paljon tuntemaamme raskautta nousee pois. Emme keskity kovin paljon tiettyihin tehtäviin, joita tarvitsee tehdä, vaan olemiseen laajentuneessa tässä ja nyt. Kun teemme tämän, kaikki tulee tehtyä Zen-maisesti oikeaan aikaansa ja oikeassa paikassaan.

Ydinperusta jolla elämämme seisoo, on muuttumassa. Tämä kuukausi on joko sen muuttamiseen, vahvistamiseen tai purkamiseen, jotta voimme luoda uuden perustamme uutta todellisuutta varten.

Kun lisääntyvästi muutamme maailmoja uuteen maisemaamme, alamme havaita sen laajuuden, mitä meistä on pudonnut pois. Täysin uusia mestaruusalueita ilmestyy, kun taas vanhoja mestaruustasoja putoaa pois. Kehitämme täysin uutta lähestymistapaa elämään. Kun astumme syvemmälle uuteen maisemaamme, havaitsemme, että meidän täytyy usein pitää lyhyitä taukoja, laittaa pitkäkseen ja olla "ultrahiljaa" harmonisoituaksemme uuteen toimintamalliin. Kun teemme tämän, tapahtuu välitöntä asioiden paikoilleen loksahtamista. Tällöin meitä koodataan uuden elämämme suunnitelmalla.

Kun olemme valinneet suuntamme, on paljon valmisteluja tehtävänä, ennen kuin voimme harmonisoitua uuden tarkoituksemme kanssa. Tästä syystä on hyvin tärkeää hankkiutua eroon tekijöistä, joita emme halua ottaa mukaamme, ja kerätä kasaan ne asiat, jotka otamme. Tämä Vapauttaa Meitä, jotta voimme nähdä, mitä oikeasti on. Vaihdamme raiteita sellaisiin, joilla on täysin uudet ihmiset ja kokemukset.

Heinäkuu merkitsee ilmestymistämme karun erämaan ylityksestä hedelmälliselle maaperälle. Hedelmiä ei ole vielä puissa, mutta tässä uudessa maisemassa on puita, jotka tulevat kantamaan hedelmää, ja siellä puutarhamme voi kukoistaa - aiemmin erämaassa se ei voinut. 

SUUNTAMME VALITSEMINEN
Puutarha Enkelten Valtakunnassa (oma kuva, älä kopioi)
Perhonen Enkelten Valtakunnassa (oma kuva, ethän kopioi)
Ote Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com)
Heinäkuu 2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
katso myös
Moving Fearlessly Through 2012 

Ei kommentteja: