WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 16. heinäkuuta 2011

MARYN TARINA - YKSI ELÄMÄ

Maalaus: Jody Noelle Coughlin http://www.etsy.com/shop/poedypencilprincess
"Andras kuljettaa etusormeaan pitkin Saffien profiilia: hän aloittaa otsalta hiusrajasta, laskeutuu sitten varovaisesti kulmakarvojen välistä pitkin nenän kapeaa selkää ja liukuu kuoppaan nenänalustan ja huulten välissä.

 - Tähän kohtaan vauvan huulille Enkeli Painaa Sormensa juuri ennen syntymää, hän sanoo.
- Sshh, ja lapsi unohtaa kaiken. Kaiken mitä on oppinut ennen syntymäänsä Paratiisissa. Niin hän tulee maailmaan viattomana.

- Milloin se viattomuus loppuu? Saffie kysyy unelmoivasti, liikuttaen huomaamattomasti huuliaan, joilla Andrasin sormi yhä lepää.
Oletko Sinä Viaton?"
- Nansy Huston - Enkelin Kosketus
************************************************
Kryonia kanavoinut Lee Carroll (www.kryon.com)
12.4.2008, 
Ensimmäinen kansainvälinen Kryon-konferenssi, Hampuri, Saksa
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
***********

Tervehdys, Rakkaat Ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Tämä on suloinen tila… salliva tila. On oltava jokin syy, miksi istuudutte tuoliin ja tulette kokemaan asioita, joille monet nauraisivat. On oltava jokin syy! On Energiaa, joka on sakeana tarkoitusta. Se ylittää paljon tämän illan sanat. Se on Energiaa, joka kulkee tuolien välissä ja käytäviä pitkin. Se koskettaa monia vapaan valinnan ominaisuudella.

On ehkä niitä, jotka kieltävät. Monet sanovat: "Tätä ei voi tapahtua", koska he ovat epäuskovia. No, haluan puhua epäuskovalle hetken aikaa. Et usko tämän todella tapahtuvan, ethän? Tässä on viestini sinulle: Sinua rakastetaan mittaamattomasti! Sinun epäuskoasi ei tuomita. Mitään negatiivista ei tapahdu, koska tulit etkä uskonut. Rinnallasi seisoo Enkeliseurue, aivan samalla tavalla kuin kaikilla täällä. Jos päättäisit Avata Sydämesi tänä iltana, jos valitsisit niin, yksi heistä saattaisi jopa koskettaa Sinua!


Mitä sellaista toit tänään mukanasi, minkä haluaisit jättää tänne? Onko se tänä iltana suru? Mitä se on? Kenties se on ratkaisematon ongelma elämässäsi? Ehkäpä se on kipu tai sairaus? No, tässä on lupaus: Tätä rakennusta on täytetty koko päivän Kallisarvoisella Energialla, niin että voisit kylpeä siinä, jos haluat - jos vain haluat. Voit lähteä täältä keveämmin mielin kuin tulit. Voit jättää Sinusta ratkaisemattomalta tuntuvat asiat tänne tuolille! Tämä johtuu siitä, että olet Jumalan osa.


On niitä, jotka eivät vieläkään voi uskoa, että tämä todella tapahtuu. He sanovat, että koko päivän näyttämöllä on ollut ihmisiä "teeskentelemässä kanavointia". He ovat teeskennelleet, koska koko kanavoinniksi kutsuttu ei ole mahdollista. Jumala ei toimi sillä tavalla. Taas kerran annan teille jotain ajateltavaa: Ymmärrättekö, että jokaisen Teillä olevan pyhän kommunikoinnin osan on kirjoittanut ja antanut teille ihminen? Kaikki kallisarvoiset kirjoitukset - kaikilla maapallon kielillä, kaikissa kulttuureissa ja niiden kirjoissa - ovat ihmisten kirjoittamia. Ei Jumala tullut alas kirjoittamaan ainuttakaan niistä! Jumala käyttää ihmisiä. Sitä perhe tekee perheen kanssa - kaikessa kommunikoinnissa.


Jotkut Teistä pitävät ylhäällä kirjoja ja huutavat: "Tämä on Jumalan sanaa!" Olkaa tässä tarkkana: Se on sellaisten ihmisten sanaa, jotka ovat kosketuksissa Jumalaan. Joskus sanat kuulostavat hyvin tosilta ja ovat hyvin kauniita! Tämä johtuu siitä, että tuo ihminen oli kosketuksissa Jumalaan. Se on kanavointia ja sitä on ollut aikanne alusta saakka. Kenties Teiltä puuttuu erityiset ulkoiset merkit, rakennus, säännöt? Kenties Teistä tuntuu siltä, että niitä tarvitaan Jumalan löytämiseksi ja tämän olemiseksi todellista? No, minäpä kerron, mitä "tarvitaan" tämän olemiseksi todellista: Teidän on Avattava Sydämenne ja "nähtävä" ja tunnettava se.


Ihminen, tämä tuntuu Sinusta hyvin erilaiselle, kun lähdet tästä paikasta erilaisena kuin tullessasi. Ja jos tämä tapahtuu Sinulle, ei ole ketään ihmistä tai järjestöä, joka voi poistaa Sinulta sen uskon, että tämä oli totta. Tämän vuoksi olemme tulleet tänne… Koskettamaan Jokaisen Sellaisen Sydäntä, joka haluaa tulla kosketetuksi. Oletko se sinä? Annatko sen olla Sinä? Tunnetko sen Rakkauden, joka on asetettu saatavillenne tänne?


Aion kertoa Teille Tarinan alusta loppuun saakka. Se on eräästä elämästä tällä planeetalla, mutta se ei ole tarkkaan ottaen opettavainen tarina. Se on tarina, tositarina naisesta nimeltään Mary. Tässä visualisoinnissa näette sen, mitä minä näen. Mary on tavallinen ihminen, ja vien Teidät hänen syntymästään aina hänen kuolemaansa saakka. Kun teen tämän, haluan teidän laittavan oman nimenne Maryn tilalle, sillä paljastan, miten elämä toimii alusta loppuun. Toivon, että kun olen lopussa, saatte oivalluksen, käsityksen siitä, kuka tarkkaan ottaen olette, koska kaikki mitä paljastan Marystä, on paljastusta omasta elämästänne.


Minun on aloitettava paikasta, josta olen puhunut aiemminkin, ennen kuin kerron teille tämän tarinan. Kaksikymmentä vuotta sitten kerroin kumppanilleni, että on olemassa paikka nimeltään Luomisluola. Se on osa sitä, mitä olemme kutsuneet kristalliverkoksi. Se on todellinen luola tällä planeetalla, luola jota ei kukaan ihminen ole koskaan löytänyt. Mikään määrä teknistä etsintää ei tule löytämään tai pysty porautumaan siihen. Se pysyy piilossa, vaikka se on kolmannen ulottuvuuden todellisuudessanne. Suuri osa maankuorta on kristallia, kuten kuka tahansa geologi tulee tunnistamaan. Tämän Pyhän Paikan Löytäminen on Mahdotonta, sillä se näyttää aivan samalta kuin mikä tahansa maan päällä. Se on riittävän syvällä, ettei kukaan normaali ihminen pysty vierailemaan siellä koskaan.


Se on kolmessa ulottuvuudessa, koska kyse on elämänne pyhästä prosessista täällä ja Te olette kolmessa ulottuvuudessa. Tässä Kristallienergiassa on monia fyysisiä Kristalleja. Ne ovat itse asiassa paljon enemmän kuin Kristalleja. Jokainen Edustaa SieluEnergiaa, ei yksittäistä ihmisolentoa. Kyse on jokaisen ihmisen pyhän korkeamman ydinitsen sieluenergiasta täällä. Tässä paikassa on jokainen sielu, joka on koskaan ollut tällä planeetalla tai tulee koskaan olemaan. Tämä ei ole ennalta määräämistä, vaan tietoa niistä mahdollisuuksista, joita luotte. Siksi siellä on planeetan koko tulevaisuus, mikä edustaa kaikkea, mitä on mennyt ja mitä tulee olemaan.


Siellä on erillinen, Kaunis Kristalli jokaiselle teistä, mutta tätä ette osaa odottaa: Jokainen Kristalli on "täynnä" inkarnaatioitanne tai ilmiasumuotojanne tällä planeetalla. Toisin sanoen, jokainen Kristalli edustaa yhtä Korkeampaa Itseä mutta monia menneitä elämiä. Tulette ja menette tällä planeetalla, sillä sitä te teette, koska Rakastatte maapalloa. Siksi teette tätä. Riippumatta siitä kuka luulette olevanne, useimmat ovat olleet täällä aiemmin. Ne jotka löytävät itsensä esoteeriselta penkiltä tänä iltana, ovat olleet täällä aiemmin! Kaikista tässä tilassa olevista vain 17 on uusia tällä planeetalla.


Kuunnelkaa minua, olette olleet täällä aiemmin. Tiedätte sen intuitiivisella tasolla. Luomisluolassa on Kristalli, jossa on Pyhä Nimenne, ja joka kerta tullessanne tähän paikkaan, talletatte ihmissielunne tähän kristalliin. Seuraavaksi tapahtuu niin, että nykyinen pyhä DNA:nne yhdistyy menneeseen pyhään DNA:han, jonka loitte aiemmin, ja yhdistytte menneisyyteen. Tämä siten yhdistää kaikki toiset elämät, joita teillä on koskaan ollut tällä planeetalla, siihen elämään mitä olette kohta elämässä.


Aktivoitte tämän Kristallin saapuessanne ja "suljette" sen lähtiessänne. Tämä merkitsee sitä, että se pysyy täällä, vaikka Korkeampi Ydinitsenne lähteekin. Sillä se mitä olette tehneet tällä planeetalla, jokainen ottamanne askel, värähtelee tässä Kristallissa vielä SieluEnergianne lähdettyäkin. Koska se on Kristallia, se sisältää muiston kaikesta, mitä olette olleet, ja välittää sen planeetan kristalliverkkoon. Ajatelkaa tätä hetken. Kaikki mitä olette tehneet planeetan hyväksi ja mitä olette oppineet, jää Kristalliverkkoon. Se on osa sitä toimintaa, miksi olette täällä. Se on osa sitä lisäarvoa, jonka saatte maakokemuksen aionien aikana ja se on osa sitä, mikä saa tämän "järjestelmän" ylipäätään toimimaan.


Maryn tarina


Minäpä esittelen Teille Maryn. Tämä on Mary Teille, mutta minulle hän ei ole nainen eikä mies. Hän on kaunis EnkeliOlento minun puolellani verhoa - täydellinen olento, täydellinen Energia eikä yksittäinen Energia. Tämä tahtoo sanoa sitä, että minun puolellani Mary on ryhmä aivan kuin minä. Energia ei ole yksittäinen/yksikkö. Se on monenlaisten ominaisuuksien "keitos" eikä jokin "esine/kappale". Ymmärrättekö? Minun puolellani Mary on siis ominaisuuksien yhdistelmä eikä keho, jollaisena näette itsenne. Mary ei oikeastaan ole vielä Mary, mutta hän on kohta.


Minun puolellani verhoa ei ole aikaa. Marylläkään ei ole aikaa. Siinä moniulotteisessa tilassa, joka meillä on, ei ole yksittäisyyttä eikä lineaarisuutta. Mary on Jumalan osa puhtaimmassa muodossaan ja on kohta valmis jättämään puolet olemuksestaan taakse ja menemään syntymätuuleen, kuten olen sitä kutsunut. Onko tässä Teistä järkeä? Mary on Jumalan osa ja kohta tulossa naiseksi maaplaneetalle. On Maryn 343. kerta täällä ja hän on valmiina lähtöön.


Tämän koko tarinan toimintatapa on Teistä uskomaton, sillä ette voi käsittää jotain sellaista, millä ei ole lineaarisuutta ja yksittäisyyttä. Joka kerta Enkelin vieraillessa tällä planeetalla 3D:ssä ja näyttäytyessään jollekin, ymmärtääkseen asian ihmismieli laittaa sille ihon ja siivet ja antaa sille yksilöllisen nimen. Ihmisten on kutsuttava sitä yhdeksi olennoksi, mutta tilanne ei ole lainkaan niin. Enkelienergia on monia ominaisuuksia yhdessä eikä sillä ole kehoa ja nimeä eikä se ole yksi/yksikkö. Mutta sillä on oltava Teidän kannaltanne, jotta siinä olisi järkeä.


Tämä Kaunis Olento nimeltään Mary, tämä Jumalan osa, on kohta jakautumassa Moniksi Pyhiksi Energiasirpaleiksi ja yhdestä hänen osastaan on tulossa ihminen, joka on matkalla synnytyskanavaan. Entä loppuosa? Se pysyy täällä. Tätä ei ole pyhissä opetuksissanne, mutta tässä se on: "Sinussa" on valtava määrä Energiaa, joka jää väliaikaisesti "pysäytettyyn" Energiamuotoon ja ilmentyy planeetan Magneetti- ja Kristalliverkkoon.


No niin, olen juuri kertonut Teille salaisuuden eikä kukaan Teistä aio uskoa sitä. Olette aivan kuin Mary ja luulette olevanne yksittäisiä. Ette ole. Tiesittekö, että olette osa ryhmää? Tiesittekö, että toinen osanne on jossain muualla? "Paikassa", jossa siitä tulee Korkeampi Itse. Tämä on nimittäin se yhteys. Sanotte sen olevan osa itseänne, mutta kuitenkin ajattelette olevanne jotenkin vailla sitä. Ette ole. Se on Teitä, tuo muu osanne josta olette erillään. Kenties alatte ymmärtää, miksi Yhteys Korkeampaan itseenne on niin tärkeä? Se Yhdistää Teidät Itsenne.


Tiedättekö, millaista on jakautua, antaa pois tieto siitä, että olette Jumalan osa, jotta voisitte tulla maan päälle täysin tietämättömänä? Miksi EnkeliOlento tekisi tämän? Miksi? 
Minäpä kerron: Siksi että hän rakastaa tätä planeettaa ja siksi että hän rakastaa ihmiskuntaa. Siksi että täällä maan päällä on jotain tehtävää. Alatteko ymmärtää, mitä kerron teille? Täällä olemisellenne on tarkoitus.

Olemme usein puhuneet syntymätuulesta. Minun näkökulmastani se on energia, joka virtaa sen pyörteen läpi minun puolellani, joka edustaa kolmiulotteisuuden törmäystä minun moniulotteisen todellisuuteni kanssa. Siksi kyse on törmäyksestä, joka on merkittävä, ja Mary on kohta valmis putoamaan tuohon portaaliin. Kyse on jokaisen ihmisen syntymäprosessista ja jokainen teistä on tehnyt tämän.


Ymmärrättekö, miksi Kryon pesee jalkojanne? Se mitä teette, on vaikeaa! Mary on kohta valmis syntymään. Hän on valinnut vanhempansa ja he ovat valinneet hänet - eivätkä he tehneet sitä aioneita sitten, kuten jotkut teistä ajattelevat. He tekivät sen ajattomassa tilassa, joka edustaa aikakausien viisautta ja nyt-hetkenne välittömyyttä. Kyse on muinaisesta päätöksestä, kuitenkin se edustaa nykyisiä tarpeitanne. Tätä on mahdotonta kuvata teille.


Jokainen ihminen on jakautunut ja siksi teillä kaikilla on koko ajan toiminnassa henkisen suunnittelun seurue. Valitsette toisenne oppitunteja, palkitsemista, testaamista ja kokemista varten. Tämä on mahdottoman monimutkaista eikä sitä voi opettaa teille päivässä, mutta se edustaa niitä mahdollisuuksia, jotka ovat aina olleet olemassa ja jotka kuitenkin ihmisen yksinkertainen valinta voi muuttaa.


Tämä Mary-energia nojaa syntymätuuleen. Hän on kohta valmiina lähtöön ja olen paikalla. Olen paikalla tätä tapahtumaa varten, kuten olen aina ja tulen aina olemaan. Sitä minä teen. Katselen enkelien muuttumista ihmisiksi uudestaan ja uudestaan siinä prosessissa, jossa on kyse rakkaudesta ihmiskuntaa kohtaan.


No niin, pääsemme ihmislogiikan risteykseen, missä älyllinen ihminen haluaa vangita Hengen sana- ja aikapalapeliin. Hän esittää kysymyksiä, jotka vaikuttavat hänestä yleviltä kolmannen ulottuvuuden etiikan mukaan: "Kryon, olet kohta valmis kuvaamaan Maryn syntymää. Onko näin?" Kyllä, niin olen.


"Sitten haluamme sinun määrittelevän meille, missä kohtaa Maryn elämä alkoi. Tapahtuiko se munasolun hedelmöittyessä? Onko kyse henkisyydestä vai biologiasta? Milloin se tapahtuu? Milloin elämä alkaa?"


Voi, miten 3D-mäistä teiltä! Ette pysty huijaamaan Henkeä kysymyksillä, jotka edustavat kolmannen ulottuvuuden ajattelun rajallisuutta. Maapallon älyllisesti korkeimmat ajattelijat pystyvät päättelemään vain omassa purkissaan koskaan ymmärtämättä, että lasin toisella puolella on todellinen maailma. Kerron teille, milloin Maryn elämä alkoi, ettekä pidä vastauksesta, koska se on moniulotteinen. Se alkoi silloin, kun asiasta sovittiin Maryn ja hänen vanhempiensa kesken ajattomassa tilassa, missä he suostuivat syntymän mahdollisuuteen. Tällöin elämä todella alkoi ja tämä edustaa mahdollisuuksia ennen maapallon muodostamista, kuitenkin sillä on "eilisiltapäivän" energia. Tällöin se tapahtui.


Ymmärrättekö siksi, että elämänne alkoi vanhempienne tapaamisen mahdollisuudesta? Entä mitä nyt ajattelette isovanhempienne tapaamisen mahdollisuudesta vanhempienne syntymän ilmentymiseksi? Kyllä, olitte suunnittelemassa sitäkin. Ja jotta tilanteesta saadaan todella, todella hauska, olitte usein yhteydessä omiin isovanhempiinne juuri tuolloin!


Älyllisesti olette kuin kultakala, joka yrittää käsittää lasiintaputusäänen merkitystä. Maailmanne on pieni ja yksinkertainen ja samanlaisia ovat kysymyksennekin. Murtakaa tämä ajattelumalli, tulkaa moniulotteisiksi ajattelijoiksi ja laajentakaa mielenne todella sisältämään sen pyhyys, miksi ajattelette sillä tavalla, kuin ajattelette. Silloin ajattelumahdollisuutenne todella kohoavat.


Haluan kertoa teille kaikille jotain, mutta joillekin täällä (ja lukemassa) tässä on jotain järkeä: On enkeliolentoja, jotka käyvät läpi syntymäkokemuksen, kaiken sen kauneuden, ilon, rakkauden ja monimutkaisuuden kera, jotta he voivat tulla sisään ja kuolla syntyessään. Tiesittekö tämän? Jotkut tulevat sisään ja kuolevat 3-vuotiaana. Ja kun koette tämän, tietäkää: Kaiken tämän mahdollisuus tiedetään ennalta ja siihen on syynsä. Siunattu on se enkeli, joka kulkee kaiken tämän läpi, tulee todellisuuteenne, kuolee ollessaan pieni - kenties ennen kuin hän osaa puhua, ajatella tai päätellä - kylvääkseen myötätunnon siemeniä tiettyihin yksilöihin, luodakseen tietyt olosuhteet, jotka muuttavat elämää hänen ympärillään.


Kenties tämä on tapahtunut sinulle? Äiti, isä, onko tämä sinun tilanteesi? Tiedät, kenelle puhun, eikö vain? Ja jos tämä olit sinä, juhlitko tilannetta? Pystyitkö siihen? Tuollainen sopimus on merkittävä etkä koskaan unohda sitä, ethän? No, ei hänkään unohda. Kyse on järjestelmästä, joka luo myötätuntoa tälle planeetalle ja se toimii hyvin. Olet saattanut olla siinä osana. Olet itse asiassa auttanut tätä planeettaa tällaisen tapahtuman aiheuttamalla myötätunnolla eikä maapallo ole enää ehkä koskaan samanlainen. Ajattelitko tätä? Monet vihaavat Jumalaa jonkin tällaisen jälkeen eivätkä koskaan ymmärrä, että he ovat kohottaneet itse maapallon värähtelyä. Marylle ei kuitenkaan ole tällaista sopimusta. Siitä hän ei ole sopinut. Mary tulee "täydeksi kaudeksi" ja elää pitkän elämän.


Sanon hyvästi Marylle ja hän putoaa syntymäportaaliin. Ensimmäiseksi Mary käy Luomisluolassa. Hän löytää tuon kristallin, missä on hänen sieluenergiansa, ja se hehkuu aktivoitumisesta. Oletteko jo ymmärtäneet jotain? Miten monta mennyttä elämää luulette itsellänne olleen? Minäpä annan Teille muutamia asioita mietittäväksi. Sillä ei ole merkitystä, miten monta Teillä on ollut. Sama Korkeampi Itse on ollut jokaisessa niissä! Sama Ydinsielu oli "pomona" jokaisessa elämässä. Tämä merkitsee sitä, että Korkeampi Itsenne oli paikalla niitä kaikkia varten. Siksi näillä kaikilla elämillä on jotain yhteistä.


Antaako tämä Teille mitään ajatuksia siitä, mitä voisitte ehkä tehdä tällä informaatiolla? Silloin kuin jotkut Teistä alkavat Yhdistyä Korkeampaan Itseenne, itse asiassa Yhdistytte Jokaiseen Energiaan, mitä olette koskaan olleet tällä planeetalla. Mary asettaa uuden Energiansa tähän muinaiseen Kristalliin, jossa on hänen kaikki aiemmat Elämänsä. Se vastaa asettamalla kaiken Energiansa ja Henkisen Oppinsa Maryn uuteen DNA:han. Mary kantaa kohta Uudessa Elämässään kaikkea, mitä hän on koskaan ollut. Mary syntyy ja hän on kaunis tyttölapsi. Hänen vanhempansa ovat hyvin onnellisia ja iloisia Marystä!


Poliittisesti epäkorrektia ajattelua… Totuus voittaa


Elämänsä aivan ensimmäisten kuukausien aikana Mary osoittaa, että hänestä tulee taiteilija, hyvä taiteilija. Tässä kohtaa kuitenkin taas keskeytämme tarinan. Sillä Maryn taiteelliset kyvyt ovat Entisestä Elämästä ja se on Ilmiselvää. Ihmiset kuljettavat ominaisuuksia elämästä toiseen. Nämä ominaisuudet ylittävät täysin sen perimän, mikä on vanhemman biologiaa. Käsitättekö, että poliittisesti korrektissa yhteiskunnassanne Teille kerrotaan, että kaikki ihmiset syntyvät tasavertaisina?


Kysykää keneltä tahansa äidiltä, onko näin, sillä hänellä saattaa olla monia lapsia, jotka eroavat kovasti toisistaan. Yksi on ehkä laulaja ja toinen ei osaa laulaa ollenkaan. Yksi on ehkä hyvin kiinnostunut lukemisesta, kuitenkin toinen haluaa vain tanssia. Vanhemmat katsovat tätä sanoen: "Miten samoista vanhemmista voi tulla näin valtavan erilaisia lapsia?" Tämä ei ehkä ole poliittisesti korrektia mutta totta. Lapset tulevat sisään hyvin erilaisina eivätkä suinkaan tasavertaisina!


Katsokaa noita pelkoja, joita joillakin näistä yksilöistä on syntyessään. Nämä ovat turvattomuuksia ja pelkoja asioista, joita he ovat käyneet läpi, ennen kuin tulivat tänne. Kysykää joltain äidiltä, miksi yksi lapsi voi olla hyvin varma ja toinen pelkää omaa varjoaankin? Tämä on osa järjestelmää ja näin tapahtuu tarkoituksella.


Syntyä tasavertaiseksi? Aivan, Teidät on kaikki varustettu tasavertaisesti voimalla muuttaa sitä, millaisena synnyitte! Mutta jokainen Teistä tulee "päällystettynä" sillä, mitä oli ennen. Ne Teistä jotka olette täällä ensimmäistä kertaa - joita on monia - tulette "tietämättöminä mistään". Tämä on helppo tunnistaa, sillä kyse on ihmisestä, joka järkyttyy siitä, miten asiat toimivat, eikä hän koskaan oikein totu siihen, miten ihmiset reagoivat toisiinsa tällä planeetalla. Tämä on elämä, missä hän saa "maajalkansa" ja ottaa selville kaiken.


Mary oli vasta vauva ja teki sitä, mitä kaikki vauvat tekevät. Katsokaahan, ollessanne hyvin pieni näette ympärillänne Olevat energiat. Kysykää joltain äidiltä siitä! Oletteko koskaan pidelleet vauvaanne ja se näkee jotain nurkassa? Hänen kasvonsa hehkuvat ja hän nauraa ja pitää niin kovin hauskaa leikkien sen kanssa, mitä ikinä tuossa nurkassa onkin. Sitten käännytte katsomaan eikä siellä ole mitään! Tiedätte, että olen oikeassa, eikö vain?


Oletteko koskaan ihmetelleet, mistä on kyse? Vauvat pystyvät näkemään verhon toisen puolen useita kuukausia syntymänsä jälkeen. Se on osa niiden selviytymistä. Se on osa kotia ja se pysyy heidän kanssaan, jotta he voivat kasvaa toisenlaiseen Rakkauteen - Ihmisrakkauteen. Sitten moniulotteiset asiat menevät hitaasti pois. Mutta saitte kaikki nähdä tämän tullessanne.


Emme aio viedä Teitä Maryn koko Elämän läpi, mutta kerromme Teille vähän. Marystä tulee taitelija, hyvä taitelija. Hänestä ei tullut esoteerista johtajaa [uuden ajan opettajaa]. Kryon ei koskaan ilmestynyt hänen elämäänsä eikä hän koskaan lukenut Kryon-kirjaa. Hän ei koskaan tuntenut vetoa tällaiseen tilaisuuteen, mutta itse asiassa Mary pystyi parantamaan ihmisiä taiteellaan. Marystä tuli maailmankuulu taiteilija - hän osasi todella maalata! Monet löysivät Henkisen Yhteyden hänen Taideteostensa Kautta ja Mary sanoisi: "Maalaan vain sitä, mitä tunnen." Hän tunsi Korkeamman Itsensä jokaisella siveltimen vedolla.


Suuri väärinkäsitys - Jumala välittää siitä, miten löydätte valaistumisen


Palaan taaksepäin hetkeksi. Kerroin Teille juuri, että Mary löysi Jumalan. Saatatte sanoa: "No, miten hän sen voi tehdä? Hän ei noudattanut henkisiä sääntöjä, joista kuulee hyvin monissa uskonnoissa. Maailma on täynnä rakenteita ja oppijärjestelmiä sääntöineen. Miten siis Mary löysi Jumalan, kun hän ei koskaan tullut edes esoteeriseen tapaamiseen? Ei uskontoa, ei new age'a?"


Haluan Teidän muistavan tämän. Silloin kun avaatte tuon Sallimisen Oven, niin riippumatta siitä miten pääsette perille, Avaatte Oven Kotiin ja sen haluamme Teidän tekevän - välittävän tarpeeksi etsiäksenne tuon oven. 
Tämä on koko elämän tarkoitus, tuon oven löytäminen, ja sen tekemiseen on monia tapoja.

Tässä huoneessa on opettajia, jotka ovat luoneet teille tuon oven etsimiseen portaita, koska he tietävät teidän haluavan portaita! Teidän todellisuutenne tarvitsee portaita. On myös niitä, jotka sanovat, että ettei tarvita portaita, ja tämä on niitä varten, jotka eivät halua portaita! Ymmärrättekö, mitä sanon teille? Jumala on kaikissa ihmisen järjestelmissä, jotka kunnioittavat prosessin pyhyyttä, ja sallitaan monet oven avaamistavat. Ei ole oikeaa tai väärää prosessia, jos se saattaa teidät oivaltamaan Jumalan sisällänne… löytäen korkeamman itsenne.


Monet sanovat välittömästi: "Kryon, en pidä tästä! On oltava oikea tie Jumalan luo. Loppujen lopuksi Jumalahan on monimutkainen ja pyhä ja me olemme yksinkertaisia ja 3D:tä. Sanoit niin! Miten voit sanoa meille, ettei ole mitään oikeaa tapaa?" En sanonut. Sanoin, ettei ole mitään oikeaa tai väärää prosessia. Ehdottomasti ei ole mitään "oikeaa tapaa". Rakkaus ja myötätunto ovat avain korkeamman itsen löytämiseen, mutta on monia rakastavia ja myötätuntoisia järjestelmiä, jotka sallivat teidän löytää Jumalan rakkauden sisältä.


Kuunnelkaa: Kuvitelkaa hetken aikaa, että olette rakastava vanhempi ettekä ole nähneet lapsianne vuosikymmeniin. Kuvitelkaa lisäksi, että heidät otettiin teiltä pois hyvin pieninä. Kuvitelkaa hetken, että saatte soiton yhdeltä lapsistanne. "Äiskä, iskä, tiedän, missä olette, ja tulen tapaamaan teitä!"


Voi, sydämenne laajenee, eikö vain? Olen löytänyt lapseni! Vielä parempaa, hän on löytänyt minut! Ja sanoisitte puhelimessa: "Tule! Tule katsomaan minua. Tuskin maltan odottaa, että saan koskettaa sinua."


Minäpä kysyn Teiltä nyt jotain. Jos lapsenne ilmestyisi paikalle punaisella autolla, katsoisitteko häntä ja sanoisitte: "Hupsista, anteeksi! Mene takaisin. Todellakin haluan Sinun tulevan vihreällä autolla."


Ette tekisi tätä, ettehän? Välittäisittekö kulkuneuvosta ylipäätään mitään? Haluatte vain pitää häntä sylissänne. Vastaus on, että Te ette välitä siitä, miten hän pääsee perille. Jos hän sanoisi: "Äiti, isä, löysin tämän prosessin ja se sai minut ajattelemaan, missä Te olette - ja löysin Teidät!", välittäisittekö tuosta prosessista? Välittäisitte! Juhlisitte sitä - sen Te tekisitte. Toinen lapsi ehkä sanoisi: "En tarvinnut prosessia, koska ajattelin asian aivan itse." Heittäisittekö hänet ulos, koska hän ei käyttänyt ensimmäisen lapsen prosessia? Ette!


Siunattu on se prosessi tai ei-prosessi, joka tuo ihmisolennon kotiin. Ja tämä on totuus tilanteesta: ihmisten on tunnettava mukavaksi Jumalan etsintä, niin että he lopulta voivat saada "loppujen osien" tapaamisen totuuden.


Maryn palaaminen


Mary vanheni, kuten kaikille ihmisille tapahtuu. Lopulta hän tiesi päiviensä olevan luetut, kuten kaikki ihmiset tietävät. Nuoret eivät oikeastaan ajattele tätä, vaan hitaasti kasvavat siihen vanhetessaan. Aivot alkavat kaivata kotiin ja Maryn aivot tiesivät, ettei hän olisi maisemissa enää kovin pitkään.


Tähän ajankohtaan mennessä Maryllä oli omia lapsia ja he olivat kauniita. Useimmat heistä eivät osanneet piirtää tai maalata! Heitäkään ei ollut luotu tasavertaisiksi, koska heillä ei ollut Maryn Pyhää Kristallienergiaa tai hänen menneitä elämiään. Sen sijaan heillä oli omansa. Kaikilla Teillä on ja Teidät kaikki on muotoillut se, mitä olette tehneet tällä planeetalla. Tämän vuoksi te ette ole tasavertaisia ja kaikki ovat hyvin erilaisia ja ainutlaatuisia.


Maryn oli aika lähteä. Tämä ei ole surullinen tarina, sillä jokainen täällä - muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta - on käynyt tämän läpi uudestaan ja uudestaan. Perhe oli Maryn ympärillä, kun hän kuoli, ja he juhlivat hänen Elämäänsä. He toivat joitakin hänen upeita maalauksiaan sairaalan huoneeseen, maalauksia jotka olivat koskettaneet hyvin monien Sydäntä ja Sielua. Aa, ihmiset istuisivat itkemässä hänen töidensä ääressä. Jotkut heistä itkisivät Jumalan Kasvojen Koskettamisen Ilosta. Ajatelkaa sitä Energiaa, mitä hän oli jättänyt tälle planeetalle! Omalla tavallaan, omassa prosessissaan hän tunsi Jumalan.


Ensimmäisenä erottuaan kehosta Maryn Sielulla oli matka Luomisluolaan. Kyse on kolmipäiväisestä yhdistymisestä takaisin verhon toiselle puolelle. Nämä ovat maan päiviä. Mary "sammutti" Kristallinsa. Ajatelkaa, mitä tuo Kristalli nyt Sisälsi! Siinä oli nyt kaikkien Maryn menneiden elämien energia ja kokemukset tällä planeetalla sekä tämän yhden elämän energia kaikkine hänen taiteineen. Nyt hän jätti sen tälle planeetalle. Mitään siitä ei kulkenut hänen mukanaan. Se kaikki jäi tänne maan päälle.


Kuunnelkaa nyt minua: Tuo Kristalli sai maapallon Värähtelemän Korkeammalla. Maryn lähdettyäkin se jatkoi työskentelemistä hänen puolestaan. Saatteko kuvan tästä? Luulette istuvanne tavallisina tässä huoneessa. No, ajatelkaa sitä työtä, mitä olette tehneet Elämässänne. Ajatelkaa niitä, joita olette Auttaneet, ja Te kaikki olette tehneet sitä! Ajatelkaa sitä… se kaikki jää tänne! Saatatte ajatella olevanne tavallinen, mutta uskokaa minua: kun kuolette, planeetta tietää aina Teidän olleen täällä. Mikä järjestelmä! Mitä ihmiselämän kunnioittamista!


Minä toivotin Maryn Tervetulleeksi takaisin. Tuntui siltä, että hän oli ollut poissa vain hetken. Voi, millaiset juhlat meillä olikaan! "On hyvä olla taas kotona", hän sanoi, kun hän yhdisti itsensä Energiaan, jota Te kutsutte Jumalaksi. Mary-niminen olento lakkasi olemasta, paitsi tuossa hyvin Pyhässä Paikassa, joka puhuu maapallon Kristallirakenteelle.


Ihmisolento, tätä Sinä olet. Monet eivät usko sitä. Olette osa Jumalaa ja osa tämän planeetan historiaa. Syvällistä! Tämän vuoksi pesemme jalkojanne.


Meidän on aika lähteä. Kenties sallitte tänä iltana itsenne uskoa tämän. Kenties tässä alkaa olla Teistä järkeä. Tämä olisi hyvä aika päästää irti niistä asioista, joiden kanssa tulitte ja joita ette halua viedä takaisin kotiin. Miten olisi pelko? Tiedän, keitä täällä on. Ettekö haluaisi päästää siitä irti? Miten olisi Anteeksianto? Annoitteko Anteeksi tuon pettämisen? Tiedän, keitä täällä on. Haluaisitteko päästää irti Surusta? Työntäkää tuota Ovea Sisällänne, sillä siellä odottaa Teitä yhteys. Kun se on tehty, kaikki nuo asiat alkavat heikentyä. Teistä tulee tasapainoinen ihmisolento - ei uskonnollinen ihmisolento, ei henkinen ihmisolento, vaan tasapainoinen ihmisolento täynnä iloa.


Meidän on vaikeaa lähteä. Niinpä jäämme tänne. Ja kun kanavointi loppuu, jäämme tänne valmiiksi huomista varten. Meidän on vaikeaa lähteä. Olen sanonut tämän hyvin monta kertaa: Tiedättekö, kuka tuli katsomaan ketä? Tiesimme, että te istuisitte tuoleilla. Kenties me tulimme tapaamaan Teitä? Kenties teemme sitä? Kuulitteko?
 
Ja niin se on.  
- Kryon -
Maryn tarina- yksi Elämä

Ei kommentteja: