WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 14. heinäkuuta 2011

Äidin Synnytyskipuja


Henkisen elämäntehtävämme ymmärtäminen ja sisäistäminen liittyy  todellisen olemukseemme – sisäisessä olemuksessamme  olevan valon tunnistamiseen ja tämän olemuspuolemme hyväksymiseen. 

Toisinaan tämän valon olemuspuolen hyväksyminen voi olla ihmiselle vielä vaikeampaa ja haasteellisempaa kuin oman varjon tunnistaminen. 

Tämän valon hyväksymiseen liittyvä voima ja kyvyt tuovat myös uudenlaisen vastuun elämäämme siitä, miten käytämme näitä korkeimpia potentiaalejamme, 
henkisiä lahjojamme ja kykyjämme 
- niin itsemme kuin myös muiden voimaannuttamiseen.  

Arkkienkeli Azraelin viesti:



Kaikki on hyvin - et ole yksin!



”Tuon Sinulle lohtua ja toivoa elämääsi. Autan Sydäntäsi parantumaan kokemustesi mukanaan tuomista haavoista. Oman heikkouden kohtaaminen on yksi vaikeimmista oppiläksyistä. Vasta sitten, kun voit olla heikko, voit tulla todella vahvaksi. Luojamme ei anna Sinulle mitään sellaista, josta et kykenisi selviytymään tavalla tai toisella. Vaikeuksiin sisältyy aina myös hyvä tarkoitus. Tämänkin elämäntilanteesi ja kokemustesi mukanaan tuoma siunaus ilmenee elämässäsi myönteisenä myöhemmin.”
 


ÄIDIN SYNNYTYSKIPUJA

TERVEISIÄ KOTOA

Ihmisten uudelleenjohdotus

Tänään kerromme teille paljon siitä, mitä tapahtuu. Fyysinen kehonne muuttuu joka päivä, jotta se voi kantaa enemmän omaa valoanne. Se fyysinen uudelleenjohdotus mitä käytte läpi yksilöinä, alkaa nyt levitä planeetan jokaiseen osaan, kun olette saavuttaneet kollektiivina kriittisen massan. Olemme maininneet uudelleenjohdotusprosessista ja kertoneet teille niistä fyysisistä ominaisuuksista, jotka muuttuvat, ja joistain asioista, joita tapahtuu teillä jokaisella tämän edetessä.

Näette valtavaa seksuaalienergian, elämänvoimanenergian, lisääntymistä planeetalla - monin eri tavoin. Ajan kuluessa alatte saada tietoisesti hallintaan tiettyjä lihaksia, joista teillä ei ole aiemmin ollut tietoista hallintaa. Huomaatte, että voitte olla tietoisia hengittäjiä, tiedostamattomien hengittäjien sijasta. Huomaatte, että saatte paremman kyvyn yhdistyä omaan telepatiaanne, mutta myös tietoisella tasolla toisiinne hyvin selvästi ja helposti.

Tähän prosessiin pääsemiseksi kehonne täytyy käydä läpi monia fyysisiä muutoksia. Kyse on evoluutioaskeleesta eikä se tapahdu yhdessä yössä, mutta kun katsotte sitä taaksepäin 100 vuoden päästä, se tuntuu tapahtuneen yhdessä yössä. Antakaa meidän kertoa prosessista, jotta voitte nähdä, mitä tapahtuu, koska suuri osa valmistelustanne tapahtuu aikataulussa, mikä laittaa teidät oikeaan paikkaan oikeaan aikaan. Te ette ole ainoita, jotka muuttuvat. Myös itse maapallo muuttuu.

Olemme maininneet aiemmin, että käytte kirjaimellisesti läpi uudelleenjohdotusta, jotta energianne voi sisältää enemmän omaa henkeänne, mitä fyysisen keho on koskaan pystynyt aiemmin sisältämään. Kun otitte alussa kehon, teistä itsestänne valtava osa ei mahtunut fyysiseen kehoon. Jätitte tuon osan toiseen ulottuvuuteen, mitä kutsutte Kodiksi. Yhdistytte itse asiassa Kotiin tämän osanne kautta, mitä olette kutsuneet korkeammaksi itseksenne. Tämä osanne elää fyysisen kehon ulkopuolella. Suurempi osa siitä tulee nyt olemaan fyysisessä kehossa. Joka päivä syntyvät lapset tuovat näitä ominaisuuksia. Heidän silmänsä kirkastuvat ja alatte nähdä enemmän energiaa ja kykyjä tulevan ulos heistä. Näette heidän myös kommunikoivan telepaattisesti tavoilla, joita ette ole koskaan ennen käyttäneet. Mutta kuitenkin olette kehittymässä juuri siihen prosessiin.

Uudet ihmismallit

Lasten jotka nyt syntyvät, ei tarvitse käydä läpi samaa evoluutioprosessia, sillä heidät asetetaan reilusti käyrän yläpuolelle. Te muut täällä kehitytte saadaksenne heidät kiinni. Tämä oli rajoitettua maaplaneetalla. Se malli jonka olette valinneet henkenne taloksi tässä inkarnaatiossa, on rajoitettu malli. Havainnollistaaksemme tätä kerromme, että se sisältää vain osan sielustanne. Alussa näitä malleja oli 500 ja valitsitte yhden niistä. Se oli luultavasti sama, minkä valitsitte viime elämässä ja ennen sitä, sillä teillä on taipumusta olla tapaolentoja myös sieluina. Valitsette samantyyppisen mallin, koska totutte siihen. Valitsette mies- tai naispuolisen. Kysytte: "Miten aion selvitä tästä inkarnaatiosta? Miten teen taikani tällä kertaa? Onko minulle helpompaa oppia läksyni naispuolisena vai miespuolisena?" Useimmiten tapaolentoina valitsette sen, mihin olette tottuneet, ja pysytte siinä monta, monta inkarnaatiota, kunnes on syytä muuttua.

Kodin luominen tänne maan päälle

Maa sopeutuu. Jos tarkastelette fyysistä kehoanne, kun teitä johdotetaan uudelleen, ja ajattelette, että energiajärjestelmänne on nyt majoittava paljon enemmän hengestänne, niin täysin sama pätee maaplaneettaan. Se johdottuu uudelleen tällä hetkellä ja on tehnyt sitä jonkin aikaa, jotta se voi sisältää enemmän energiaa, jotta se voi sisältää enemmän Kodin henkeä. Jos tarkoituksenne on luoda taivas maan päälle, tarvitsette yhteistyötä maapallon kanssa. Tätä tapahtuu. Se alkaa kehittyä nopeammin, kuin koskaan ajattelitte mahdolliseksi.

Tarkkailkaa Tyyntämerta

Olemme maininneet monta kertaa, ettei maapallo ole sairas. Se on raskaana ja käy läpi synnytysprosessia ja alatte nähdä synnytyskipujen alkavan. Teimme ennustuksen useita vuosia sitten ja toistamme sen nyt, koska se on kohta toteutumassa. Tarkkailkaa Tyyntämerta, sillä siellä energia-avautumiset tapahtuvat ensimmäisenä maaplaneetalla. Se voi tapahtua hyvinkin seismisen tai vulkaanisen aktiivisuuden muodossa, mutta tarkkailkaa Tyyntämerta ja Tulirengasta, mikä on itse asiassa maaplaneetan syntymäpaikka.

Tarkkailkaa evoluutiota, kun maapallo alkaa käydä läpi omia synnytysjaksojaan. Siitä tulee intensiivisempää, siitä tulee vaikeampaa. On aikoja, jolloin valtavia ihmismääriä lähtee. Olette nähneet tätä viime viikkoina ja tulette näkemään sitä uudestaan. Kyse ei ole siitä, että kukaan tekee mitään oikein tai väärin. Kyse ei ole siitä, että ne ihmiset jotka lähtevät, eivät olleet riittävän korkeaa värähtelyä pysyäkseen täällä. Itse asiassa monet heistä olivat niin korkeaa värähtelyä, etteivät he voineet jäädä paljon pidempään, ja he vain käyttivät tuon tilaisuuden tienä ulos.

Maapallon energiassa tapahtuu tasapainottumista monin tavoin. Kaikki ne ihmiset jotka lähtevät saadakseen tämän tapahtumaan, palaavat kristallilapsina ja uskomattomien ominaisuuksien kera. He tulevat takaisin, koska heille tuo reitti on helpompi kuin värähtelynsä nostaminen tietoisesti, mitä reittiä te kuljette tällä hetkellä. Kuitenkaan mikään tästä ei olisi mahdollista, jos te täällä ette tekisi harppauksia sen tekemiseksi. Se on asia, joka auttaa jokaista ihmistä maan päällä, kun kehitätte itseänne siihen pisteeseen, missä saatte oman henkisen luottamuksenne.

Ylivenyneet mallit

Isäntä on maininnut oman äänenne ja sen paikan löytämisestä, mikä on korkeamman itsenne ääni. Sitä olette tarkoituksella ja se todella resonoi totuutena olemuksenne joka osassa. Yhdistykää tähän osaan ja jakakaa sitä aina, kun on mahdollista, sillä tämä on se ainoa osa, jonka toitte Kotoa, ja nyt teillä on enemmän kuin koskaan ennen kapasiteettia antaa sitä.

Jokainen teistä on valinnut yhden 500 mallista, joka on käytettävissä tällä planeetalla. Tästä syystä näette joskus jonkun, joka näyttää tai käyttäytyy kuin joku tuntemanne. He tulevat samasta mallista. Hyvä uutinen on, että on vain 499 ihmistä, joiden kanssa teidän on opeteltava tulemaan toimeen. Mutta te ette ole enää rajoitettuja 500 malliin, sillä se on osa kehitysmuutosta ja kehollenne tällä hetkellä tapahtuvaa uudelleenjohdotusta. Kasvatte ulos niistä malleista, jotka alun perin asuttivat fyysisen kehonne ja energianne tässä elämässä. Nyt on uusia ominaisuuksia, uusia kykyjä ja uusia energioita samassa fyysisessä kehossa, johon synnyitte. Tämä on teille tilaisuus käydä läpi evoluutioaskel ja syntyä uudelleen palaamatta Kotiin. Tämä on juuri sitä, mistä monet tällä planeetalla ovat ennustaneet hyvin pitkään. Miksi epäilisitte sitä? Tietysti se tapahtuu nyt teille ja tämä on kaunis asia, koska nyt teidät synnytetään uudelle maapallolle.

Maapallo tulee käymään edelleen läpi muutoksia. Tyynenmeren Tulirengas näkee enemmän liikettä vuosina 2010, 2011, 2012 ja 2013 kuin koskaan ennen. Näette tapahtuvan erilaisia poikkeavuuksia. Näette energian muuttuvan ja kaikkea sitä voidaan vähentää ja kontrolloida - minkään siitä ei tarvitse olla negatiivista tai katastrofaalista. Se kaikki voi olla kehitysaskel eteenpäin. Se miten teette tämän, on yksinkertaista: tunnette. Kyllä, voitte tuntea surun ja voitte tuntea trauman.

Joka kerta kun maaplaneetalla on traumaa, se lähettää energia-aallon, jonka tuntee jokainen ihmisolento. Teidän on helppoa kietoutua traumaan ja sen ympärillä olevaan draamaan. Teidän on helppoa sanoa: "Mikä sääli! Miten kamalaa!" Tunnette sydäntänne painavan ja kuljeskelette koko päivän "lippu puolitangossa". Tämä on itse asiassa haitallista fyysiselle kehollenne eikä se palvele mitään tarkoitusta. Haluamme teidän juhlivan näitä maaplaneetan muutoksia. Katsokaa tätä yhdestä yksinkertaisesta näkökulmasta: teillä oli tragedia Haitilla, mutta katsokaa, miten maailman reagoi yhtenä. Kaikki halusivat tehdä jotain - mitä tahansa, mihin he kykenivät voidakseen helpottaa tuskaa, yhdistyä. Tämä ihmiskunnan oppitunti oli arvokkaampi kuin ne kaikki henget, jotka annettiin tämän tapahtumiseksi.

Herätys

Teillä on nyt kyky yhdistyä hyvin syvillä tasoilla aivan alusta saakka sydänenergian avulla. Nämä ovat asioita, jotka jokaisen teistä on opeteltava, koska te ette syntyneet kehoon, joka kykeni tähän. Sopeudutte nyt uusiin mahdollisuuksiin ja energioihin, mikä tuo myös uuden suhteen kaikkeen ympärillänne. Tietäkää, että monta kertaa olette tässä korkeammassa asemassa, missä voitte auttaa toisten ihmisten pääsemisessä ylös. Tästä syystä olette paikalla. Älkää alentako asemaanne, älkää tunteko surua, älkääkä tunteko maailman painoa harteillanne. Tuntekaa sen sijaan tilaisuus auttaa. Tuntekaa tilaisuus olla tarkoituksella ja hypätä toimeen jollain tavalla, koska sitä varten tulitte tänne. Olisi sääli, jos viettäisitte kaikki nämä vuodet maaplaneetalla odottaen tätä tilaisuutta ja sitten nukkuisitte sen ohi. Herätyssoitto tulee nyt. Herätyskello soi ja teillä on valintatilanne. Voitte kurkottaa sulkemaan sen ja teeskennellä, ettei se soinutkaan, tai voitte painaa torkkuherätystä ja teeskennellä odottavanne, tai voitte hypätä toimintaan.

Tämä tapahtuu jokaiselle ihmiselle maaplaneetalla. Jokainen teistä käy läpi tämän evoluutiomuutoksen, mikä on vaikea, koska ihmiset näkevät muutoksen vaikeana. Voitte kuitenkin muuttaa havaintotapaanne, ennen kuin se tapahtuu ja ennen kuin näette aktiivisuutta Tyynellämerellä, maaplaneetan keuhkoissa. Silloin kun näette aktiivisuutta Tulirenkaan ympärillä, tietäkää, että maan keuhkot venyvät ja rakennetaan uusia osia. Tässä ei ole enää kyse maaplaneetan tuhoutumisesta, sen sijaan siinä on kyse uuden ympäristön rakentamisesta voimaantuneille ihmisille. Maapallo tekee työtään. Mitä te teette? Tämä on se kysymys, jonka se esittää nyt teille, sillä olette osa tosianne. Se tarvitsee teidän apuanne. Yhteys ihmisten ja maapallon välillä on paljon voimakkaampi, kuin kukaan on koskaan ajatellut mahdolliseksi, mutta se on tässä ja nyt. Näiden muutosvaikutusten ei tarvitse olla negatiivisia. Voitte pyyhkäistä nämä asiat pois ajattelumalleistanne, erityisesti jos laskette ne yhteen.

Valon voima

Laskette maaplaneetalla 1, 2, 3, 4, 5 ja lisäätte yhden joka kerta, mutta se ei ole universaali vakio, kun on kyse energiakenttien yhdistämisestä. Yhdistettäessä energiakenttiä siitä tulee eksponentiaalista: 1, 2, 4, 8, 16, 32 jne. hyvin nopeasti pisteeseen, missä se alkaa kasvaa uskomatonta tahtia. Nuo ovat värähtelyjenne harmonioita, koska harmonioita voi yhdistää toistensa päälle ja ne voivat saattaa asiat täällä maan päällä harmoniaan, millaista ei ole koskaan ennen ollut. Olette luomassa sitä nyt ja mahdollisuudet ovat tässä edessänne.

Rakkaat ystävät, tästä muutoksesta ei tule helppo - näette jo osan haasteista. Ja kuitenkin se voi olla mitä kaunein ja iloisin muutos, mitä on koskaan tapahtunut maailmankaikkeudessa. Pyydämme teitä osallistumaan. Ylläpitäkää energiaanne, ylläpitäkää suurimpia toiveitanne ja unelmianne kaikesta, mitä haluatte elämäänne - jokaisen asian ansaitsette ja jokaisesta olette kiitollisia. Luokaa uutta maailmaa ajatuksillanne nyt ja katselkaa kehonne kehittyvän siihen. Se on uskomaton prosessi eikä tätä ole koskaan ennen tapahtunut maaplaneetalla.

Teette historiaa jokaisella hengenvedollanne. Teette sitä hyvin. Tehkää sitä tarkoituksella. Tehkää sitä täysin tiedostaen, että olette henki, joka teeskentelee olevansa ihminen, ja että teillä on jotain arvokasta. Löydätte tarkoituksenne maaplaneetalla. Olette korkeinta, mitä voitte, ja me olemme uskomattoman ylpeitä teistä. Ei ole helppoa olla ihminen, meidän ei ole helppoa katsella teitä ihmisenä. On aikoja, jolloin ette pysty löytämään itseänne. Katsotte peiliin ja vuodatatte kyyneliä, koska joskus tunnette olevanne hyvin yksin - ette kuitenkaan ymmärrä, että olemme aivan takananne.

Pidämme teitä joskus sylissä, kun nukutte. Näemme, että katselette pahaa unta, ja kosketamme pehmeästi poskienne nurkkia auttaaksemme teitä hymyilemään, jotta voimme vähän auttaa todellisuutenne muuttamisessa, koska olette antaneet meille luvan siihen. Tehkää se nyt itsellenne ja tosillenne. Koskettakaa toisianne niin, kun enkelit koskettavat teitä. Voimaannuttakaa jokaista ihmistä, jonka näette lähellänne. Teillä ei ole enää mitään pelättävää tässä, sillä ei ole kyse kilpailusta, kuka pääsee perille ensimmäiseksi. Kukaan ei pääse perille, ennen kuin viimeinen ihminen on saapunut.

Olemme tässä yhdessä ja tietäkää, että odotamme teitä täällä. Sillä hetkellä kun pyyhitte unen silmistänne, olemme paikalla muistuttamassa, kuka todellisuudessa olette. Meille on suuri kunnia olla seurassanne, sillä olette pelilaudan mestareita ja meille on kunnia olla täällä. Tiedämme sen tuskan, mitä olette kokeneet, ja kunnioitamme teitä sen vuoksi. Näette tuskan hyvin eri tavalla, kun saavutte Kotiin. Tiedämme, että teillä on erittäin vaikeaa, mutta kukaan muu ei voi tehdä tätä. Vaadittiin urheimmat enkelit ottamaan pois siipensä ja tulemaan tänne alas pelaamaan - täällä kuitenkin olette. Tervetuloa Kotiin. Tietäkää, että olemme kanssanne päivän joka sekunti, jos niin valitsette. Ja tietäkää myös, että te teette fantastista työtä ja me olemme uskomattoman ylpeitä teistä.

Suuresti kunnioittaen lähdemme luotanne tänään kolmen muistutuksen kera. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Kohdelkaa toisianne suuresti kunnioittaen. Pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo

Ryhmä

----------- 

Ja niin se on.
ÄIDIN SYNNYTYSKIPUJA
Tulirengas palaa

Ryhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (
www.lightworker.com)
Maaliskuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

 
Tyynenmeren tulirengas on tulivuorten muodostama vyöhyke Tyynen valtameren ympärillä, joka on jopa 40 000 kilometriä pitkä. Tulinrenkaassa sijaitsee 75 % maailmaan aktiivisista sekä nukkuvista tulivuorista. Tulirenkaan alueella tapahtuu n. 90 prosenttia kaikista maailman maanjäristyksistä. Chilen viimeaikaiset maanjäristykset kuuluvat myös tähän Tulirenkaan vaikutus-alueeseen:   

*
*********************************************************************************************************

Sitten Kun Sattuu
Indigoprinsessa

Ei kommentteja: