WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

UNET


KYSYMYS: 
Rakas Kryon: 
Muut kanavoijat ovat sanoneet, että meidän pitäisi kiinnittää huomiota uniimme ja että meidän ei enää pitäisi käyttää unikirjoja, koska vanhat symbolit eivät enää pidä paikkaansa. He ovat myös maininneet, että meidän unemme edustavat vanhojen energioiden vapauttamista. Miten me siis analysoimme nyt unia? Voitko selittää, miten meidän tulisi ymmärtää uniemme merkitys? 
KYSYMYS: 
Rakas Kryon: 
Olen jo monia vuosia muistanut useita uniani, ja olen myös yrittänyt tulkita niiden merkityksiä ja sitä, mitä ne voivat kertoa minulle itsestäni. Minulla oli tänään joitain ajatuksia asiasta, ja mietin sitä, voisitko kommentoida niitä, ja samalla myös selväunista [ns. lucid-unista]. Tässä ovat minun ajatukseni: 
Ovatko unet omaa mielikuvitustani, ja samalla myös todellisuuttani? Luulenpa, että tavallaan unimaiseman jatkuvaa muuttumista voisi verrata siihen tosiasiaan, että meidän aidot todellisuutemme ovat monikerroksisia, ja moniulotteisia, ja ne voivat muuttua silmänräpäyksessä. Edelleen, kukapa voisi sanoa, etteivät meidän unijaksomme ole rinnakkaistodellisuuksia, eri tasoilla/ulottuvuuksissa, jotka ilmenevät niiden valintojen kautta, joita teimme tai jätimme tekemättä omassa "menneisyydessämme"? Ehkä ne esittävät omaa alitajuntaamme, tuuppivat tai työntävät meitä eteenpäin oppimaan tässä todellisuudessa sitä, mitä me olemme saattaneet oppia, tai yritämme oppia, toisissa ulottuvuuksissamme? 
VASTAUS: 
Ensinnäkin, annamme Teille, parhaamme mukaan, tietoa unien syistä, ja siihen liittyvästä prosessista. Se ei ole välttämättä sitä, mitä te esititte. Tämä Ihmisten unitoiminto on äärimmäisen monimutkainen. Edes meidän selityksemme jälkeen ette ehkä täysin ymmärrä sitä. 
Biologinen: 
Biologiselta kannalta unet ovat itse asiassa muistin vapauttamista ja uudelleenkirjoitusta. Ne ovat mielenpuhdistuksen muoto, jota kehon täytyy suorittaa voidakseen todellisuudessa järjestellä aivoja uudelleen unitilan aikana. Se siirtää asioita paikasta toiseen ja asettaa muistikuvien talletuspaikkoja tärkeysjärjestykseen. Tämän prosessin aikana sinä saat usein välähdyksiä siitä, mitä se tekee. Tämä on siis koruton totuus, jota tiede ei ole vielä nähnyt tai hyväksynyt. Mutta pian, kun te pystytte kartoittamaan aivoenergioita reaaliajassa, tämä tullaan osoittamaan. Muistakaa, mistä te luitte siitä ensiksi! 
Psykologinen: 

Muistikuvat, joita siirrellään paikasta toiseen, tehdään usein tärkeysjärjestyksessä, jota ohjaavat sinun pelkosi, rakkautesi, intohimosi, ja jopa riippuvuutesi. Tämä on hierarkia, jonka analysoiminen paljastaa yhä hyvin monia asioita, ja se ei ole paljonkaan muuttunut Ihmisten olemassaolon aikana. Epälineaariset piirteet… näet ihmisiä paikoissa, joissa he eivät ole koskaan olleet, tai eivät voisi olla todellisella 4D-aikajanalla, ovat yleisiä, koska aivot siirtävät näitä asioita epälineaarisesti. 

Voit mieltää sen näin: 

Olet kantamassa laatikkoa, jossa olevat valokuvat esittävät kaikkia elämänkokemuksiasi. Yhtäkkiä pudotat laatikon, ja valokuvat leviävät ympäriinsä. Kun poimit niitä lattialta, ne eivät ole missään järjestyksessä. Menneisyys ja nykyisyys ovat täysin sekaisin. Kun pidät kuvia kädessäsi, tätisi Sally seisoo sellaisen kodin vieressä, jota hän ei koskaan nähnyt, ja vierailee lastesi luona, joita hän ei koskaan tavannut. Lisäksi poimit käteesi tiettyjä kuvia, joiden energia merkitsee sinulle enemmän kuin muiden, koska ne tullaan tallettamaan tiettyyn paikkaan, jonka täytyy olla helpommin aivojen saatavilla muistamista varten. Joten aivot itse asiassa laittavat muistikuvia tärkeysjärjestykseen, joka on varsin kuvaava. Tästä syystä psykologinen analyysi on aiemmin ollut niin arvokas väline. 
Henkinen: 

Uuden energian saapumisen myötä valotyöläinen ja ylösnousemusasema ovat muuttaneet kaikki mahdollisuudet, ja unien palapeliin tulee aivan uusi palanen. Teidän uudenlainen tietoisuutenne on yhtäkkiä osa tätä muistin uudelleenjärjestämistä. Jos lisäksi työstät sitä (koska olet valotyöläinen), niin uniprosessi on muuttanut tarkoitustaan. Se on nyt itse asiassa kirjoittamassa uudelleen menneisyyttäsi omassa DNA:ssasi (yllä kuvatun neuronimuistin biologisen järjestelyn lisäksi)! Tätä on hyvin vaikeaa kuvailla. Ajattele sitä näin: Palaa takaisin lattialla olevien kuvien ääreen. Nyt, kun poimit lattialta jokaisen kuvan, voit kirjoittaa uudelleen niihin liittyvät tunteet ja energiat uudella, valaistuneella mielellä. Sinua pahoinpidellyt isä on nyt "karmallinen kumppani", ja olento, joka teki hyvää työtä sekoittaaksesi elämääsi. Itsemurhan tehnyt ja sukusi häpäissyt veljesi on nyt se, joka antoi sinulle lahjan… potkun takapuoleen, jotta etsisit lisätietoa henkisistä asioista. Sinua rakastavasta kumppanista, joka saattaa maata vieressäsi, tulee yhä kallisarvoisempi uusissa, jumalaisissa silmissäsi. Joten sinä et ainoastaan järjestele muistoja uudelleen. 

Aivot kirjoittavat niitä uudelleen. Tämä on mahtava uusi ominaisuus, joka kuvastaa Ihmisten uusia kykyjä, ja on tärkein osa Kryonin ja muiden Uuden Aikakauden kanavien opetuksia. Ensiksi poimimasi kuvat ovat niitä, joita sinä olet kirjoittamassa uudelleen ja siten muuttamassa omaa aikajanaasi tässä paikassa, jota Maaksi kutsutaan. 
Biologiset ja psykologiset puolet toimivat täydessä yhteistyössä valaistuneen tilasi kanssa. Ne ovat kehossasi olevan jumalaisen suunnitelman apulaisia, ja ne ovat järjestelleet tärkeysjärjestykset uudelleen auttaakseen sinua täyttämään muutoksen omassa DNA:ssasi. 
Miten unia sitten tulkitaan? 

No, ne toiset kanavoijat olivat oikeassa - jos teet työtä oman valaistumisesi eteen. Sillä vanhat tulkinnat unohtavat tämän prosessin uudet henkiset piirteet. Nyt voit katsoa tulkintoja täysin henkisessä valossa. Näitkö unta Sally-tädistä? Miksi? Ehkä olet kirjoittamassa uudelleen sitä, mitä häntä kohtaan tunsit ja tuot hänet aivan uuteen valoon? 

Ehkä hän on vierailemassa luonasi toisesta ulottuvuudesta auttaakseen sinua käsittelemään ja kirjoittamaan uudelleen hänen historiaansa oman elämäsi puitteissa? 

Tämä on erittäin yleistä. Vanhemmat palaavat; ne, jotka sinä menetit omassa 4D-ajassasi, ilmaantuvat paikalle. Näethän, tämä on hyvin monimutkaista, ja se on tosiaankin muuttunut. Voit odottaa paljon enemmän epälineaarisia asioita unitilassa. 
Lopuksi yksi vihje: 

Jos joillakin teistä on unia, jotka toistavat yhä uudelleen jotain prosessia tai laulua tai toimintaa näennäisesti koko yön (vaikka unet itse asiassa tapahtuvat vain muutaman sekunnin aikana), niin sillä ei ole mitään merkitystä. Älä yritä tehdä sille jotain merkitystä. 

Kyseessä on sen sijaan vain savuverho, jotta aivot ja jumaluus voisivat yhdistyä. Aivot luovat eräänlaisen syöttösilmukan, joka on päällä sillä aikaa, kun aivot tekevät asioita, jotka ovat kauniita, näkymättömissä ja täynnä uusia kykyjä sinun tietoisuuttasi varten.
KRYON VASTAA

2 kommenttia:

Nikki kirjoitti...

Tuosta unen, nukkumisen biologisesta puolesta on ihan terveysopin kirjoissakin. Teini-ikäisten ja lasten riittävää yöunta painotetaan niin kasvuhormonin (toimii unen aikana) kuin oppimisen kannalta (muistiintallentaminen tapahtuu unen aikana).
10 tuntia vähintään unta kasvavalle.

Ja kyllähän se aikuisenkin psyyke kärsii, jos ei saa muutamaan päivään kunnolla nukuttua.
Joku aika sitten tuli telkkarista ohjelma näistä ihmisistä, jotka eivät pysty nukkumaan ollenkaan. On se sairaus sekin. Hidasta kuolemaa tehden.

Öitä.

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos kommentistasi:)

Aurinkoista Kesää Sinulle ja nukutaan pitkään ja levollisesti yöt!