WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Taivas Maan Päällä

Luominen

Katsomalla maailmaa kauneuden silmin Sinä luot sitä kauniimmaksi.

Se on aivan totta, sillä tämä maailma on voiman kokonaisuus. Millaista voimaa me luomme ja lisäämme tähän voimien kokonaisuuteen, se vahvistuu ja todellistuu.

Nykyinen maailma on vielä pitkälle Enkelien ja jumalten luomus, mutta tosiasiassa siinä on paljon aikaisempien ihmisten vaikutusta. Uskon että me osallistumme innokkaasti tämän maailman luomiseen (ainakin monet meistä) henkisillä tasoilla yön aikana ja kuoleman jälkeisessä olotilassa.

Mutta jotta meillä on siihen voima ja mahdollisuus, meidän on aloitettava kiinnostuksemme jo maanpäällisen elämämme aikana.

Kauneus on luonnollisesti vain yksi ulottuvuus, mutta juuri tässä kesäajan hehkeydessä hyvin merkittävä.
LÄhde:Enkelimaa
lue myös***
Kuthumia ja kumppaneita 
kanavoinut Lynette Leckie-Clark ( www.kuthumischool.com)
18.1.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


AVATKAA SISÄISEN VALON OVI
Kun Mestari Kuthumi tuli esiin seurueensa kanssa, saatoin tuntea Suuren Valon, Suuren Rauhan ja tiesin tämän olevan erittäin tärkeä kanavointi. Mestari Kuthumi oli kertonut jo minulle tästä kokoontumisesta. Hän ei ollut kertonut kuitenkaan sen sisällöstä. Nyt lukiessani kanavointia näen sen merkityksen ihmiskunnalle. Mestari Kuthumi puhui aiemmassa kanavoinnissaan 
"Avatkaa Sisäisen Valon Ovi" ihmiskunnan seisomisesta evoluutionsa risteyksessä. 
Jos näin on, niin tämä on kaikkeuden Kultainen Avain, avain matkallemme eteenpäin. Valon loistamiseksi edessä olevalla tiellä.

Olen Vesimies. Syntymäpäiväni on 24.1., keskellä tätä syvällistä energiaa, mistä mestarit puhuvat tässä. Annan tämän niille, jotka näkevät, niille jotka hyväksyvät todellisen valomuotomme, niille jotka pyrkivät valmistautumaan uuden maapallon luomiseen. Annan tämän Valossa, ehdottomassa Rakkaudessa Kaikkeutta Kohtaan.


Lynette, valittu kanava


Tulen tänään Sinisellä Kristus-säteellä, joka on yhdistynyt Jumalan Kultaiseen Säteeseen. 

Tämä päivä on erittäin siunattu, tämä päivä jolloin minä, Kuthumi, Maha Chohan, Sanat Kumara ja Ra Mu päätämme puhua Teille, kertoa Teille niiden Uusien Energioiden - Kultaisen Valopyörteen - suuruudesta, mitkä ovat nyt käytettävissänne. 
Planetaariset Energiat ovat auttaneet valmistautumisessanne, näiden Energioiden alkamisessa, jotka yhdistävät, valmistelevat merkittävää Auringonpimennystä varten.

Miten juhlimmekaan. Toivotamme tervetulleeksi tämän ajan evoluutiossanne. 
Olemme kehittäneet Teitä tien jokaisella askeleella, kulkeneet rinnallanne, kun olette kulkeneet tietänne, mikä oli toisinaan Teille vaikea.
Jotkut Teistä kompastelivat pikkukiviin, toiset päättivät kiivetä järkäleiden yli. Toisinaan elämänne vaikutti erittäin kovalta. 
Tunsitte tunnetuskaa ja jotkut Teistä huusivat: "Jumala, oletko hylännyt minut? Miksi minun on kestettävä tämä tuska? Etkö ole Rakastava Jumala? Miksi minun on kärsittävä?"

Rakas Ystäväni, se johtui siitä Suuresta Rakkaudesta, mitä isä Jumalallanne on Sinua kohtaan ja mikä on mahdollistanut hänen seisomisensa katselemassa oppimistasi, kun olet kokenut sitä, mitä tarvitsit, mitä päätit oppia rikastaaksesi Sieluasi. 

Suurimmassa Rakkaudessa Jumala voi nähdä egoitsesi läpi, mikä kamppailee selviytyäkseen, kun enemmän ja enemmän hänen Suurta Valoaan ja Rakkauttaan Virtaa Sinuun hänen jumaltietoisuudestaan. 
Jotkut Teistä valitsivat kiipeävänsä suurten kivijärkäleiden yli polullanne, mutta Teidän ei tarvinnut tehdä sitä - valitsitte sen voimakkaan tahtonne vuoksi. 
Tahdon joka oli niin voimakas, että saatoitte voittaa sen vain vaikeuksien kautta, päästä irti ja siirtyä eteenpäin Suureen Rauhaan ja Rakkauteen. Te todellakin valitsitte sen. Kyllä, valitsitte.

Usein suurin voitettava esteenne on hyväksyminen. Kanssaihmisen hyväksyminen riippumatta rodusta, ihonväristä tai siitä, ketä hän valitsee kutsuvansa Jumalaksi. 
Toisen egon hyväksymisestä. Aa, nyt olette yllättyneitä. "Miten voin tehdä sen", kysytte. Silloin kun näette toisen egoitsen peilaavan Teille tarinaa vihasta, itsekkyydestä, mahtailemisesta, kontrolloinnista, niin tunnistakaa se hänen egoitsensä esiintulemiseksi.

Vanhassa käyttäytymismallissa oma egoitsenne astuisi nopeasti eteenpäin ja reagoisi. Tavallisesti aggressiivisella tavalla. Ja näin molemmat egot taistelisivat paremmuudesta väitellen, huutaen, loukaten toisiaan.
Tunteenne täynnä vihaa ja raivoa. Millaisen esityksen saisittekaan aikaan! Kyllä, esityksen. Sillä ettekö osallistu esitykseen näissä tilanteissa? Sanon siis, hyväksykää.
Tunnistakaa egon esitys ja hyväksykää. Sanokaa itsellenne: "Ei, en valitse meneväni mukaan tällaiseen esitykseen. Vaikeuksien aikana käännyn poispäin." 
Tunnistatte siis sen, kun toisen egoitse pyrkii hallitsemaan teitä, hyväksytte sen, näette sen ja päätätte kääntyä poispäin. Älkää antako sille energiaa ja egoitse on lyöty!

Monet näkevät tämän nyt. He luovat rauhallisen energian ympärilleen ja ympäristöönsä. Kosmiset energiat tukevat tällaista olemis- ja elämistapaa. Nyt on aika hyväksyä uudet energiat, uusi polku, uusi maapallo. Vanhat tavat eivät enää palvele Teitä. 
Kerron Teille, että jos palaatte takaisin vanhoihin tapoihin, alatte tuntea itsenne sairaaksi - fyysisesti ja tunteiltanne. Energiatasonne hupenee nopeasti. Lisäksi, jos jatkatte vanhoja käyttäytymistapoja, energiakenttänne heikentyy. 
Kolmannen Ulottuvuuden Energiat eivät nimittäin pysty selviytymään niissä uusissa viidennen ulottuvuuden energia-aalloissa, jotka ympäröivät maapalloa ja kaikkia sen päällä eläviä. Ja niinpä kehotan Teitä hyväksymään.

Kun hyväksytte, olkaa myös kiitollisia, kun näette uusien ihmeiden kehittyvän edessänne - sisällänne muuttuneen DNA:n ihmeen, mikä kannustaa Teitä hyväksymään ja siirtymään eteenpäin etsien vain Rauhaa ja Rakkautta, Avaten Sydämenne toisille tukien ja auttaen monilla tasolla. 
Tämä itsessään on suuri ihme, jos katsotte taaksepäin historiaanne. Historiaanne täynnä vihaa, kontrollointia, ahneutta ja sotaa. 
Tämä on vanha tapa elää. Kuluneiden yhdeksän vuoden aikana Teitä on valmisteltu sekä mieleltänne että Sydämeltänne. 
Olemme puhuneet tästä - vasemman ja oikean aivopuoliskon yhdistämisestä. Tämä on myös esittänyt osaansa evoluutioprosessissanne. Tarve elää hetkessä. Hyväksyä. Päästää irti tulevan aikanne kontrolloinnista.

Ja tulemme nyt - veljeni Ra Mu, Maha Chohan ja Sanat Kumara - jakamaan kanssanne, juhlimaan kanssanne, kuten kerroimme tälle kanavalle. 

Sillä olette kulkeneet mahtavan Polun Kohti Valoa. Teitä on johdatettu ja opastettu. Tietäkää, että Teitä on todella rakastettu matkanne joka askeleella. Ja nyt näinä voimakkaina päivinä tulemme opastamaan teitä tämän tärkeän, edessänne olevan askeleen läpi. Kehotan jokaista teitä valmistautumaan ja avautumaan hyväksymiselle, astumaan eteenpäin ja hyväksymään Valon uuden yltäkylläisyyden. Astun nyt sivuun ja pyydän Maha Chohania puhumaan.

Minä, Maha Chohan, seison edessänne ilon ja onnellisuuden aalloissa. Värikkäät Sateenkaaret ulottuvat tietoisuuteenne ja kiillottavat Valokehoanne. Tämä on välttämätöntä, kun valmistaudutte Energiatulvaan Auringonpimennyksen aikana ja sen jälkeen. Tämä on voimallinen ajankohta, suurenmoinen tapahtuma. 
Suuri olento, tämä suuri jumaltietoisuusenergia, lähettää valoatomeja, jotka tunnetaan valokehrinä. Kun valokehrät on imetty kehoonne, ne aktivoivat korkeamman sydänchakranne, laajentavat DNA:tanne ja näin kohottavat Teidät viidennen ulottuvuuden Energiatasoille. Tämä on välttämätöntä evoluutioprosessinne tässä vaiheessa. 
Se on ensimmäinen askel Valo-olennoksi tulemisessa, jolloin alatte Säteillä niin paljon Valoa, että alatte hehkua. Monille teistä tämä on tuttua. Jotkut kutsuvat sitä "haloksi". (Naurua) 

No, synnytätte "halon", Rakkaat ystävät. Valokehrien on ladattava Korkeampi Sydän, koska sitä ei voi aktivoida Kolmannen Ulottuvuuden energioilla.

Korkeampi Sydämenne Avaa Oven Uudelle Polullenne. 

Jotkut Teistä näkevät Sateenkaarenvärejä ja jotkut näkevät myös uusia värisävyjä, joista tulee ilmiselviä. Pehmeitä häivähdyksiä hopeaa, kultaa ja kuparia. Nämä ovat korkeampia chakravärejä. Työskentelette näiden uusien chakrapisteiden kanssa uudella polullanne, kun luotte uutta maapalloa.

Valokehrät tuovat Teille uusia yltäkylläisyystasoja. Aiemmin olette ajatelleet yltäkylläisyyttä luomisenne aineellisina leluina - autona, talona, kolikkoina. 

Näettekö näiden olevan vanhaa polkuanne? Vanhaa yltäkylläisyyttä, vanhoja haluja. Uusi yltäkylläisyys sisältyy valokehriin ja korkeampaan Sydämeenne Suuren Keskusauringon, Jumalan Sydämen, Jumalmassan kautta. 
Kyse on Korkeammalla värähtelevästä yltäkylläisyydestä ja - kuten Kuthumi on sanonut - hyväksynnästä. Teidän on hyväksyttävä, ennen kuin voitte kulkea uutta polkua uuden maapallon luomisessa. 
Niinpä tulen tänään - koska valvon ihmiskuntaa - vartioimaan tätä suurta askelta, mitä auttaa pimennysenergioiden luoma Voimapyörre. Tulemme yhdessä tänne nyt Opastamaan Teidät tästä läpi, kulkemaan rinnallanne Jumalan Palvelijoina.

Minä, Sanat Kumara, astun nyt esiin. Käsittäkää, että työskentelemme kaikki yhdessä palvelijoina ehdottomassa rakkaudessa. Planetaariset veljenne seisovat vieressä ja katselevat. 

ArkkiEnkelien ja Enkelien joukot seisovat yhtenä yläpuolellanne, kun se jota kutsutte Jumalaksi, lähettää Uusia Valokehriä, itsensä osia, aktivoimaan Teidät täysin sisältä. 
Voimaannuttamaan Teidät Valolla. Tämä askel on otettu valmistelemaan Teitä tämän vuoden tapahtumia varten. 
Tekemään mahdolliseksi sen, että fyysinen kehonne sietää ja sisältää Voimakkaampaa Valoenergiaa. Uudet syklit maapallon sisällä ja ulkopuolella ovat alkamassa. 
Olette nyt valmiita ja alatte kokea taivaanne ilmestymistä maan päälle.

Käsillä oleva aika on upeaa. Kuunnelkaa Kuthumin sanoja, sillä hän on valmistellut Teitä hyvin. Ne jotka ovat kuunnelleet, ovat valmiita. 
Maailmanne epätotuudet paljastuvat pian. Tämä ei ole odottamatonta. 
Myös ne paljastuvat, jotka ylläpitävät näitä epätotuuksia vallasta. Muistakaa, että epätotuudet, petos ja valheet eivät voi tulla uudelle polullenne, sillä nämä ovat vanhoissa tavoissa ylläpidettyjä pimeitä energioita. 
Kun otatte uudet energiat itsellenne, Teille paljastuu enemmän ja enemmän pimeitä energioita, tapahtumia ja sanoja. Siirtykää eteenpäin.

Valo on Ruokanne, Olemuksenne, se on Tulevaisuutenne. Se on Kaikki.


Ra Mu, autatko nyt näitä Sieluja opastuksellasi Valon Kultaisesta Pyörteestä?


Mielelläni. Minä, Ra Mu, annan mielelläni Teille tämän Paljastuvan Lahjan. 

Johdatan Teidät kivisen polkunne yli virtaavan kullan polulle, mikä kohottaa ja ylläpitää teidät uusissa Valoenergioissa. 
Istukaa kanssamme nyt, kun energiamme ja valokehomme yhdistyvät kosmisessa tietoisuudessa.

Ole hiljaa, sulje silmäsi, että saat suurimman edun tästä paljastumisesta.


Hengitä syvään.


Päästä irti.


Hengitä syvään.


Päästä irti kaikista matalammista energioista, tapahtumista, ajatuksista.


Hengitä.


Rentouta fyysinen keho, hitaasti jäsen toisensa jälkeen.


Rentoutua lihaksesi hitaasti.


Kun päästät irti fyysisen kehosi raskaasta kulkuneuvosta, alat tuntea vapautuvasi, päästäväsi irti. Alat tuntua kevyemmältä, et enää raskaalta.


Hengitä.


Päästä nyt irti lopuista kolmannen ulottuvuuden energiajäämistä, kaikista matalammista ajatuksista. Päästä irti. Anna niiden mennä.


Ala nähdä Valoa, hengitä sisään Valoa. Näe se. Tunne se.


Tunnut paljon kevyemmältä, kuin höyheneltä.


Hengitä sisään lisää valoa.


Sinut ympäröi Suuri Rauha, joka tunkeutuu olemuksesi jokaiseen soluun. Tämä suuri rauha tuntuu vain, kun yhdistyt korkeampiin ulottuvuuksiin.


Hengitä.


Näe nyt Kultainen Valo, haaleana ensin, ja sitten kirkastuu ja kirkastuu. Kultainen Valo alkaa liikkua, se ympäröi Sinut ja pyörii lempeästi ympärilläsi.


Seisot nyt keskellä, kun Kultainen Valo jatkaa liikkumista ympärilläsi muodostaen suurenmoisen Kultaisen Valopyörteen.


Näe minut, Ra Mu, Kuthumi, Maha Chohan ja Sanat Kumara ulkoreunoilla.


Näe itsesi seisovan keskellä, liikkuvan kultaisen valon yläosassa. Et pelkää, koska ei ole mitään pelättävää. 
Olet täysin turvassa, Valoystäväni.

Pyörteen syvyyksissä tunnet Jumalan Suuren Voiman. Niin voimakkaan, että se pystyy vapauttamaan ja muuntamaan matalammat energiat virtaavaksi Kultaiseksi Valoksi - Jumalan Olemukseksi.


Olet kokenut paljon ajattelun kaksinaisuutta. Osasta et ole kyennyt täysin päästämään irti ja vapautumaan. Nyt pystyt, syvimmistä syvimmät synkät ajatuksesi voidaan nyt vapauttaa. Syvimmistä kivuistasi syvimmät voidaan nyt vapauttaa.


Katso meitä. Tunne Rakkautemme. Näe Valomme, kun Korkeampi Sydämesi aktivoituu - paikka missä Jumalolemus Asuu Sisälläsi.


Tunne Ehdottoman Rakkauden laajentuvan kovasti ympärilläsi. Tiedä, että mekin olemme kulkeneet maan päällä. Tiedä, että meikin olemme kokeneet tämän. Olemme kasvaneet olemukseltamme tullaksemme Valon, Jumalan palvelijoiksi. Meistä on tullut Valoa.


Nyt seisomme tässä edessäsi, auttamassa Sinua eteenpäin Valopolullasi. Ota kädestä - anna meidän auttaa Sinua, kun päästät irti syvimmästä kivustasi. Voimme tehdä tämän yhdessä.


Hengitä.


Nyt on aika päästää irti syvimmästä, synkimmästä tuskastasi, antaa sen mennä Kultaisen Valopyörteen syvyyksiin, sallia Kultaisen Valon muuntaa, parantaa syvin tuskasi.


Täytä nyt itsesi virtaavalla, kultaisella valolla. Tee tämä niin monta kertaa, kuin haluat. Puhdista itsesi Valolla, aivan kuin Jeesus puhdisti itsensä Valolla. Nyt puhdistut Kultaisen Valon, Jumalan Valon, kasteessa.


Hengitä sisään Kultaista Valoa, Jumalan olemusta.


Herätä Kristus-valo sisälläsi. Avaudut nyt ja hyväksyt tulevasi uudeksi valo-olennoksi.


Hengitä, lepää.


Kuule enkelikuoro ja taivaallisten trumpettien kutsu.


Hengitä, tunne iloa, keveyttä.


Nyt Sinut valaistaan Valolla. Yhdistyt massatietoisuuden, kaikkeuden kanssa. Tunnut painottomalta, sillä olet Valoa tällä hetkellä.


Olet Sieluvaloa, yhdistyneenä kaikkeen, yhdistyneenä Jumalaan.


Nyt näet, miksi valmistelemme Teitä, miksi juhlimme. Liity seuraamme ilon ja onnellisuuden juhlaan - sellaiseen mitä et ole ennen kokenut.


Ole rauhassa, tunne tämä syvä rauha, joka sinä olet, Jumalan, Ykseyden Valossa. Avaa nyt todellinen Sydämesi täyttämään koko olemuksesi Valolla, Rakkaudella kaikkea kohtaan.


Levitä rakkautesi kuin peite. Peitä tällä rakkauspeitteellä maapallo ja kaikki ne, jotka asuvat sen pinnalla ja sisällä.


Hengitä.


Näe nyt Valoympyrä, kun se pyörii Sinua kohti lempeästi hehkuen Kirkkaan Kultaista Valoa. Niin Kirkasta että haluat kääntyä poispäin sen Kirkkautta, mutta et pysty. Näe Valokehrän leijuvan yläpuolellasi, sitten yhdistyvän Sydänkeskukseesi, yhdistäen Sydämesi ja Korkeamman Sydämesi Yhdeksi.


Näe nyt toisen kehrän kultainen valo, kun se alkaa säteillä ylläsi ympäröiden sinut uudella valolla, uudella yltäkylläisyydellä, uudella Jumalenergialla.


Tunne se. Hengitä sitä sisään. Tule kultaiseksi valoksi - yhdeksi.


Hengitä.


Ime itseesi. Lepää.


Sinut on nyt kastettu uudessa Valossa, vihitty uusiin Energioihin. Kristus-valo asuu nyt sisälläsi. 
Tämä on ensimmäinen vihkimys.

Anna nyt itsesi lempeästi laskeutua takaisin fyysiseen kulkuneuvoosi. Yhdisty takaisin fyysisyyteen lempeästi, hitaasti. Sekoitu kehoon muuntuneessa olemuksessasi.


Lepää.


Minä, Ra Mu, astun nyt taaksepäin.


******


Minä, Kuthumi, tulen vielä kerran esiin. Kannatte energioitamme kanssanne muutamia päiviä. Kristus-valo jää Sisällenne tästä päivästä eteenpäin. Se on yhdistetty kanssanne.


Olette se tuleva Kristus, josta Teille on kerrottu. Valmistelette nyt uutta polkua. Luotte nyt uutta polkua, uutta maapalloa näiden yhdistettyjen energioiden ja sisällänne olevan Kristus-valon avulla.


Vanha on nyt takananne. Olette vapaita luomaan uuden polkunne, uuden todellisuutenne, uuden elämänne. Päivät auringonpimennyksessä ja sen ympärillä kantavat voimakkaita energioita. Jos tunnette vielä tarvetta vapautua lisää synkistä ajatuksista tai kivusta, niin tehkää se, koska energiat auttavat Teitä näiden neljän päivän aikana.


Valaistumisen Valokoodit ladataan tähän kanavaan. Ne ovat puhtaita ja voimakkaita visuaalisia symboleja uudesta yltäkylläisyydestä, mikä on nyt käytettävissänne. 
Jokaisen koodin kautta Teitä Opastavat Valokehrät, jotka kytkevät omaan Sieluvaloonne, Uusien Valoenergioiden yhdistämiseksi. Kun imette lisää Valoa, se on Teille lisävalmistelua tänä mestarivuotena.

Siunaamme Teitä. Pidämme Teitä Ykseyden Rakkaudessa ja Suuressa Valossa.


Mestari Kuthumi
Lordi Maha Chohan
Mestari Sanat Kumara
Lordi Ra Mu
KRISTUS-VALON ENSIMMÄINEN VIHKIMYS - TAIVAS MAAN PÄÄLLÄ

2 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Kiitoksia Sieluni Siskolle :)

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos Sieluni Veli :)

Rakkauden Energia koskettaa minua kauttasi ja saa aikaiseksi paljon :)