WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 30. kesäkuuta 2011

Rakkaat ihmisEnkelit, Rakkaus on Vapaata



Kirjoittanut/kanavoinut Mirri Rocks (spiritlibrary.com)

22.11.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Tiedättekö, miten paljon Teitä Rakastetaan? Voitteko tuntea, miten paljon välitämme? 
 
Jos Rakkaus olisi peitto, käärisimme Teidät sen sisään. Jos Rakkaus olisi perhonen, niitä lentelisi ympärillänne tuhansittain. 
 
Mestarit ovat hereillä ja kun katsotte peiliin, voitte nähdä yhden. Jos voisitte nähdä itsenne meidän näkökulmastanne, ette epäilisi hetkeäkään sitä, oletteko tarpeeksi hyviä. 
 
Tapa jolla heräätte aamulla, on hyvin taianomainen. 
 
Tapa jolla siunaatte maata kulkemalla sen pinnalla, on hyvin, hyvin erityinen. Olette mahtavia Enkeleitä, jotka uskalsivat pelata vapaan valinnan peliä. Osoitamme suosiotamme Teille siitä. Kiitollisuuttamme ei voi kuvailla sanoin. 
 
Se mitä teette, vaikuttaa kaikkiin ulottuvuuksiin. Se muuttaa kodin iäksi. Tiedättekö, miten paljon Teitä rakastetaan? 
 
Jos yhdistätte kaiken maailman Rakkauden ja kertoisitte sen loputtomuudella, saisitte kipinän siitä, mitä tunnemme Teitä kohtaan, koska olette osa meitä.

Ja nyt alatte tuntea samoja tunteita toisia ihmisenkeleitä kohtaan. Otatte rakkauden ja voitte nähdä sen toisten ihmisten silmissä. Tunnette sen, kun kuljette kadulla tai kun olette läheisissä ihmissuhteissanne. 
 
Rakkaus ei rajoitu enää kumppaniinne ja lapsiinne. Rakkaus on vapaata. Ja koette kaikki tämän päivittäin. Voitte tuntea suoraan toisen IhmisEnkelin Ytimeen ja Sieluolemukseen saakka - toiseen osaanne. 
 
Tämän myötä luotte kodin. Tiedättekö, miten paljon rakastamme teitä tämän vuoksi, miten katselemme hämmästyneen kunnioittavasti tämän tapahtuman suuruutta? Se nostaa verhoa ja joskus tuntuu siltä, että halaatte meitä, kun halaatte toisianne. 
 
Emme voi koskettaa kehoanne, joten koskettakaa toistenne siipiä. Emme malta odottaa sitä hetkeä, että voimme toivottaa Teidät kaikki tervetulleeksi kotiin ja tanssia kanssanne loputtoman Rakkauden suuren jälleentapaamisen ikuista tanssia. 
 
Se voi tuntua hyvästien jättämiseltä. Jätätte hyvästit vanhalle "sinulle" - sille "sinulle", mikä olitte ennen. 
 
Te muututte. Kehonne käy läpi jättimäistä uudelleenjohdotusta ja kenties tuntuu siltä, ettei kehonne kykene käsittelemään tätä korkeaa energiaa. Jotkut teistä jättävät kehonsa reinkarnoituakseen "tasaisempaan" kehoon.

On mahdollista reinkarniotua kehossa ollessaan. Teidän ei tarvitse jättää kehoanne syntyäksenne uudestaan. Joskus on vain helpompaa ottaa uusi keho. 
 
Henkenne ja kehonne ovat Parhaat Ystävät. Ihmiskokemus on ihana ja todella mahtava. Ihmisosa saa joskus aikaan ongelmia. Mutta se mikä näyttää ongelmalta ihmisnäkökulmasta, on Lahja Sielullenne. On aika sanoa hyvästi, on aika lopettaa ja syntyä. Kun päästämme irti vanhasta, teemme tilaa uudelle.

Nyt yksi asia on vakio ja se on muutos. Lineaarinen ajattelutapa lähtee elämästänne iäksi. Näemme teidät joskus kyynelissä, kun tunnette vanhan lähtevän ja näette lehtien putoavan puista. 
 
Uusi on tuntematon polku, vaikka hyvin tuttu monille. 
 
Se mitä tiedätte uudesta polusta, uudesta elämästä edessänne, on, ettei se ole sitä mitä ennen. Se tulee olemaan yllätys Teille. Ja me taputamme käsiämme. Nauramme teille. Hypimme ilosta. 
 
Näemme seikkailuja, mahdollisia reittejä, jotka olette luoneet itsellenne. Nauramme ja tunnemme Rakkautemme Teitä kohtaan laajentuvan sen vuoksi, että pääsitte perille. Kaikki pääsitte perille tähän hetkeen! Olette mestareita.

Vetämällä henkeä olette kotona.

Yksi hengenveto ja olette maailmankaikkeus.
Yksi hengenveto ja voitte tuntea ykseyttä kanssamme ja me teidän kanssanne.
Yksi hengenveto ja tunnette Rakkauden Sydämessänne.
Yksi hengenveto ja tunnette Ykseyden, mikä on kaikki.

Olemme hyvin lähellä teitä, yhden sydämenlyönnin päässä. Ei ole mitään erillisyyttä. Rakastutte kaikkiin osiinne. Rakastutte toisiin ihmisiin. Ja se muuttaa suhteitanne. Se muuttaa uskomusjärjestelmiänne ja saa aikaan hassuja tilanteita. 
 
Uskaltakaa tuntea Rakkaus kehonne ja henkenne jokaisessa suonessa ja molekyylissä. 
 
Säteilette sitä Kaikkialle Ympärillenne. Se vaikuttaa ilmaan, jota hengitätte, maahan jolla kuljette, oveen johon kosketatte. 
 
Aurinko paistaa kirkkaammin, koska hymyilette uuden maapallon kansalaisena. Rakennatte sillan uimalla aalloilla ja virtaamalla läpi elämän. Uusi maapallo on täällä. Koti on täällä.

Tunnette kenties pelkoa ihmisten piirissä. Voitte haistaa vanhat rakenteet, jotka ovat hajoamassa. Aistitte vanhan vallan lähtevän maailmasta. Ja se pelottaa ihmisiä. Se saa heidät pitämään kiinni vanhasta aina vain enemmän. 
 
He tulevat luoksenne ihmetellen, mistä tuo Valo Silmissänne Tulee. Jakakaa kokemuksenne heidän kanssaan - voimaantuneena IhmisEnkelinä. 
 
Kulkekaa rinta rinnan heidän kanssaan ja kertokaa seikkailustanne hengitykseen, mitä tuo nyt-hetken luoksenne. Pitäkää kädestä ja koskettakaa heitä. 
 
Nopeammin kuin silmänräpäyksessä ihmiskunta herää. Kyse ei ole pelin voittamisesta, pääsemisestä aina korkeammalle ja korkeammalle, vaan tämän tekemisestä yhdessä. 
 
Kyse on kokemisesta, kädestä kiinni pitämisestä, kulkemisesta rinta rinnan. 
 
Vanhat voimat lähtevät maapallolta ja te olette paikalla valmiina jakamaan kokemuksenne toisten kanssa - säteilemään uutta tietoisuutta.

Nauttikaa pelistä nyt, koska myöhemmin muistatte tämän taianomaisena aikana. Kunnioittakaa sen totuutta, joka elää pelossa. Ketään ei tarvitse vakuuttaa. Kyse ei ole kaksinaisuuspelistä. 
 
Kunnioittamalla mestarien totuutta siunaatte heitä taianomaisesti. Myös uuden energian liikkeessä näytetään joskus uskottavan, että tuomitseminen on väärin tai uhrina oleminen on jotain pahaa. 
 
Muistakaa, että todellisuudessa ei ole mitään hyvää tai pahaa. 
 
Tämä tekee jokaisesta, todella jokaisesta teosta ja valinnasta kunnioitetun. Teidän ei tarvitse julistaa. Jos voisitte nähdä sen mitä me, tietäisitte, että jokainen IhmisEnkeli on hyvin rohkea. 
 
Verhon kohoaminen tapahtuu silmänräpäyksessä. Itse verhon kohottaminen on helppoa eikä sitä tarvitse suorittaa kovalla työllä. Yksi hengenveto.

Peli haluaa tulla pelatuksi ja koetuksi. Tämä on vapaan valinnan pelilaudan koko tarkoitus. Sielunne haluaa olla maan päällä tänä upeana aikana. Teillä on työtä tehtävänä tässä ja nyt.


Joskus te näette maailman pelossa ja me näemme Rakkauden. Te tunnette tuskan ja me tunnemme sen tuoman Rakkauden. Sota on tilaisuus Rakkaudelle, heräämiselle. 
 
On helppo tie kotiin, mutta ymmärtäkää, että verhoa tarvittiin antamaan Teidän kokea elämän lahjat. Olisitte tulleet oikopäätä kotiin, jos verhoa ei olisi ollut. Sitä tarvittiin. 
 
Ja nyt heräätte unesta ja näette lahjat. 
 
Mitkä juhlat! Taputamme Teille siitä. Rakastamme Teitä siitä.

Verhonne ohentuessa tulee aina vain vaikeammaksi pysyä maan päällä, pysyä ankkuroituneena ihmiskehoon. Tapahtuu suuri muutos. Taas kerran. Sieluja lähtee ja uusia sieluja tulee. Uudet lapset eivät sovi raameihin. He eivät todellakaan sovi. He yllättävät Teidät. Antakaa itsenne yllättyä. 
 
Voimaannuttakaa itseänne ja toisia. Tämä luo heille tilan tehdä sitä, mitä he tulivat tekemään. Älkää yrittäkö antaa voimaanne heille, koska se ei toimi. Muistakaa, että te olette he ja he ovat te.  
 
Ottakaa vastuu itsestänne ja omasta todellisuudestanne. 
 
Tanssikaa elämän läpi. 
 
Uudet lapset ja aikuiset, jotka ovat jo maan päällä, auttavat turvallisen tilan luomisessa. Varokaa sitä, että nimilapun antaminen heille voi toimia heitä vastaan. Ihmiset pelkäävät joskus heidän Rakkauttaan ja Myötätuntoaan ja toiset voivat langeta henkiseen kilpailuun. 
 
Sama tilanne sai Atlantiksen vajoamaan. Valitsemme eri tavalla tällä kertaa.

Mainitsimmeko jo, että vanhat uskomukset lähtevät? 
 
Kiinnipitäminen vanhoista uskomusjärjestelmistä, kilpailusta, oikeasta ja väärästä eivät enää toimi voimaantuneella ihmisellä. Näette sitä valtionhallinnoissanne, yrityksissä, suhteissanne ja perheessänne. Kaikkialla. 
 
Seuratkaa intohimoanne. Se luo Taianomaisia Kipinöitä Ympärillenne. Ottakaa paikkanne maailmassa ja Loistakaa Valoanne Pimeisiin Paikkoihin. 
 
Näette, että pimeys ja valo ovat samaa, että kaikki on jumalaista energiaa, mikä odottaa tulevansa nähdyksi mestarin silmien läpi - Teidän silmienne läpi, jotka näkevät Kauneutta Pimeimmästä Pimeimmässä. 
 
Näkökulma luo tilaisuuksia Rakkaudelle ja Muutokselle.

Koette kaikki vanhat uskomusjärjestelmänne tänä aikana. Ne tulevat Teille kuin bumerangi toisten heijastamina. 
 
Uskaltakaa astua uuteen, elää uudessa, elää ehdottomasta Rakkaudesta. Uskaltakaa kunnioittaa itseänne, valintojanne ja tekojanne. Toimia ykseystietoisuudesta ja Rakastaa uudella tavalla kiinnittymättä, tuomitsematta. 
 
Vapauttakaa Rakkaus. Rakkaus on vapaa, se haluaa täyttää kehonne jokaisen osan, DNA:nne ja molekyylit. Siunatkaa itseänne, toisia ja kaikkea kokemalla Vapaa Rakkaus. 
 
Mitä tämä merkitsee? 
 
Että rakastatte jokaista osaanne, kuin olisitte itse Jumala. Olette Jumala, kuningas ja kuningatar, suuri mestari, joka uskalsi laittaa verhon "silmilleen" ja pelata peliä unohtaen, kuka on. Katsokaa peiliin ja nähkää olemuksenne suuruus.

Antakaa Anteeksi Itsellenne, jos siihen on tarvetta. Rakastakaa itseänne, kun tunnette syyllisyyttä ja se estää teitä näkemästä Valoanne. 
 
Rakastakaa pimeyttänne ja Valoanne, koska ne tanssivat rinta rinnan. Kaikki on vapaata Rakkautta. Olette upea kaikessa, mitä teette ja mitä jätätte tekemättä. 
 
Uskallatteko Rakastaa itseänne ehdottomasti? 
 
Me uskallamme, ja jos voisitte tuntea pienenkin kipinän siitä, mitä me tunnemme, ette koskaan epäilisi enää sekuntiakaan omaa suuruuttanne.

Halatkaa toisia ihmisenkeleitä, koska emme voi tehdä sitä fyysisessä kehossa. Halatkaa heitä ja kertokaa heille, miten paljon heitä Rakastetaan. Jakakaa Rakkautenne heidän kanssaan, koska he ovat osa Teitä ja meitä.


Luottakaa, koska muutos on täällä. Rakastukaa itseenne ja pitäkää hauskaa niin tehdessänne.


Halaamme Teitä ehdottomasti vapaassa Rakkaudessa.


Mirri ja joukko Enkeliystäviä



Ei kommentteja: