WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 30. toukokuuta 2011

Ylösnousemus, mitä se merkitsee ?

Arkkienkeli Metatronia 
kanavoinut Sarupa Shah 
(worldofsouls.com/articles_news) 
Silloin kun ihmiset ajattelevat Ylösnousemusta, he ajattelevat aina (no, enimmäkseen) lineaarista polkua. Polkua joka johtaa Tähtiin ja lopulta Jumalaan tai Jumaluuteen tai Isään - voitte kutsua sitä miksi haluatte. 
Kyse ei todellisuudessa ole mistään polusta, koska olette aina tämän Jumalaisen Lähteen kanssa. 
Se on Aina Sisällänne eikä se ole tuo Etsimänne Polku. Teidän täytyy Aktivoida muistot Jumalitsestä ja Jumalyhteydestä. Kyllä, tämä ei kuitenkaan ole Ylösnousemuksen ydinolemus tai tarkoitus, se on vain osa sitä.

Ylösnousemuksessa on kyse menemisestä ylös, mutta tässä tapauksessa sitä ei tarkoiteta kirjaimellisesti. On kyse kykenemisestä Ylösnousemiseen Avaamalla Sydämenne, Yhdistämällä Sydämenne Sieluunne, Korkeampaan Itseenne ja Henkeenne. 
Siinä on kyse vanhojen elämien, tämän elämän ja tulevien elämienne jätteiden puhdistamisesta. 
Monet Teistä eivät tiedä, että Teillä on jätteitä tulevaisuudesta, koska ette ole vielä tietoisia siitä, miten moniulotteisia todellisuudessa olette.

Luulette, että läsnä oleva hetki on ainoa, jolla on merkitystä ja joka on olemassa. 
No, tavallaan näin onkin, mutta kaikki hetket, joita koskaan on ollut, ovat tässä läsnä olevassa hetkessä - menneet, tulevat ja nykyiset. Tämän vuoksi kaikki tilanteet voidaan aina parantaa. 
Energia jota lähetetään sitä oikeasti tarkoittaen, voi olla parantavaa, mihin tahansa todellisuuteen sitä lähetättekin. 
Oman, henkilökohtaisen aikajananne Puhdistaminen on siis Yksi Tie Ylösnousemukseen. Sielun, korkeamman itsen ja Hengen Selkeys Sydämen Välityksellä on meidän tarkoittamamme Ylösnoussut. 
Suuret mestarit, joihin viittaatte, Korkea-arvoiset Enkelit, Elohim ja Luomisen Jumalat ovat kaikki Ylösnousseet tämän periaatteen kautta.

Tämä saattaa vaikuttaa mahdottomalta, se saattaa tässä kohtaa vaikuttaa myös käsittämättömältä. Mitä tämä kaikki merkitsee? Miten voin saavuttaa tämän? 
Nämä kysymykset ovat oikeita ja käytämme aikaa vastataksemme niihin erikseen, että voitte alkaa ylösnousta tietoisesti. Sillä Tietoisuus Ylösnousee. Ei ole vahingossa tapahtuneita Ylösnousemuksia.

Planetaarisesta Ylösnousemuksesta lukeminen ei riitä luomaan omaa polkuanne. Tieto ja sen tietäminen mitä tehdä, on ainoa polku. 
Ylösnousemusoireet, joihin ihmiset viittaavat, ovat pääoireita, jotka ovat läsnä vain, koska Te, jokainen yksilö, ette ole ottaneet vastuuta omasta ylösnousemuspolustanne. 
Katsokaa tarinoita mestareista. He eivät kärsineet näistä oireista. He kärsivät ehkä materiaalisessa muodossa, koska he nousivat varjovoimia vastaan, mutta he eivät Yhdistyessään Sydämensä Kautta koskaan tunteneet mitään muuta kuin iloa. Se on uusi harhakuva, joka on luotu. Se ei ole tärkeää, sillä se vain ruokkii sitä, mikä ei ole iloa.

Ajatelkaa nyt olemisen iloa harmonissa Jumalan tahdon, Rakkauden tahdon ja oman "minä olen" -olemuksenne kanssa. 
Voi olla vain iloa, ja kun oivallatte tämän, etsiminen loppuu ja rakkaus alkaa. Yhdistyminen, uusi palvelun matka ja tie tulee näyttäytymään. Siellä olet Kirkkaampi Valo, Rakas Ystävä. Harhakuva on rikkoutunut, tie iloon on avautunut.

Siis ensimmäiseen kysymykseen: Mitä tämä kaikki merkitsee?

Todellisen palvelutienne ydinolemus on se palvelu, jonka annatte itsellenne ja sielullenne.  
Matka, joka valitsette, johtaa väistämättä samaan paikkaan. Päätätte maallisesta ajastanne ja niiden oppituntien määrästä, jotka päätätte oppia tai joissain tapauksessa päätätte olla oppimatta useista yrityksistä huolimatta. 
Palvelu, jonka voitte tehdä itsellenne, tapahtuu silloin, kun Sydämenne on Täysin Yhdistynyt Sieluunne ja Korkeampaan Itseenne eli kun Säteilette Täydessä Loistossanne. 
Tämä on Jumalan Kaltainen Itsenne, ja oman tunnistamisenne kautta, tekonne, toimenne ja ajatuksenne muuttuvat, mikä Auttaa Vuorostaan Värähtelyänne Nousemaan.

Kun tämä prosessi jatkuu, lopulta saavutatte tilan, mitä voidaan kutsua Ylösnousseeksi. Kaikkien Ylösnousseiden olentojen ei ole tarkoitus työskennellä niin, kuin mestarit tekevät, ja silloinkin kun he niin tekevät, heidän kaikkien ei ole tarkoitus työskennellä maatasolla. 
Kulkiessanne Ylösnousemustasojen läpi opitte, miltä tasolta työskentelette ja mitä Sielunne on määrä tehdä. 
Prosessin avulla lievennätte egon huolestuneisuutta, mikä usein tärvelee jopa Syvällisimpien Valo-olentojen Työtä. Egon omaaminen on inhimillinen ja fyysinen tila, mutta sen täydellinen ylittäminen on osa Ylösnousemusmatkaa.

Ajatelkaa Elämässänne, että itsenne palvelemisen polku on aidoin polku. 
Se minkä heijastatte itseenne, peilautuu ulos maailmaan, joten käytännössä itsenne palvelemisen kautta palvelette koko ihmiskuntaa. 
Älkää unohtako, että puoleensa vetämisen universaalissa laissa on yhtä paljon kyse siitä, mitä laitetaan sisään, kuin siitä, mitä päästetään ulos.

Toinen kysymys: Miten voin saavuttaa tämän?

No, tämä on mielenkiintoinen kysymys, kysymys johon ei ole yksinkertaista tai helppoa vastausta. 
Teidän täytyy tehdä tietoinen valinta ja käydä läpi prosesseja (joita on monia saatavilla), joissa voitte antaa valoa kaikille puolillenne. Merkabanne päivittäinen aktivoiminen, niin kuin sitä kuvaa Melchisedek tämän kanavan edellisessä kanavoinnissa, on yksi tapa. 
Kun istutte Merkabanne Valossa, Teillä on voimavaroja päästä käsiksi Korkeampaan Itseenne ja Sieluunne ja Yhdistämällä ne itsenne kokonaisuuteen voitte etsiä apua niihin kysymyksiin Elämässänne, joiden tiedätte tarvitsevan valaisua.

Elämällä Elämäänne Tietoisesti Teistä tulee Intuitiivisempia ja Harmonisoituneempia Universaalien Voimien Kanssa, jolloin teette tietoisia ja näennäisen luonnollisia muutoksia elämässänne. 
Kenties uravaihdoksen, muutoksen tavassa jolla tuette hyviä aatteita, muutoksen tavassa jolla elätte rinta rinnan niiden kanssa, jotka jakavat maailmanne. Se on - paremman sanan puuttuessa - tarttuvaa.

Kun olette avanneet tietoisuutenne todellisen olemuksenne Valolle, matkanne saa oman Voimansa. Monissa kohdissa tulette seisahtumaan ja pitämään tauon niissä elämissä, joissa valitsette käyvänne tämän läpi, koska Teidän on järjestettävä Energianne Uudelleen. 
Teidän ei kuitenkaan tarvitse kärsiä oireista, jotka ovat luonteeltaan fyysisiä. Jos kärsitte, niin ette ole Energeettisesti Sopusoinnussa. 
Ylösnousemuksen luonnollinen prosessi ei vaadi mitään tuskaa. Ei ole mitään tilanteita, joissa olette kauhuissanne.

Tie Jumalaan on aina täynnä iloa.  
On suunnitelmia ja ohjeita, joita teitä opastetaan seuraamaan. Opettajat joko fyysisestä maailmasta tai taivaallisista valtakunnista vastaavat todellisen olemuksenne kutsuun ja ilmestyvät monissa valepuvuissa opastamaan Teitä eteenpäin. 
Teille annettujen harjoitusten seuraaminen, tietoisena, rakastavana ja armollisena oleminen varmistavat, että pääsette pois siitä harhakuvasta, että Ylösnousemus on elitististä tai tuskallista. 
Todellinen Ylösnousemusopetuslapsena oleminen tapahtuu Sydänkeskuksessanne olevan Opetuksen Kautta, ja Aktivoituna tämä opetus avaa tien Ylösnousseeksi Itseksenne.

Ei ole mitään oikeita aikajanoja. 
Planeetta tekee oman työnsä, kun Te teette omanne. Teette omat päätöksenne, mutta olemme kuulleet kutsunne, olemme nähneet hämmennystä ja olemme täällä palvelemassa. 
Jokainen meistä tekee työtä luodakseen Valoa tähän prosessiin, koska hyvin monet Teistä tavoittelevat Säteilemistä. Hyvin monet Teistä ovat valmiita elämään sopusoinnussa todellisen olemuksensa kanssa, ja tämä on tämänhetkinen tila, ei lopullinen päämäärä. 
Kehotamme Teitä Pitämään Sydämenne Avoimena, katsomaan toisianne niin kuin vanhempi lastaan, kuin veli sisartaan, kuin Luoja Luotua.

Olen ArkkiEnkeli Metatron, Korkeamman Tietoisuuden Kultaisen Valon ArkkiEnkeli, Ylösnousseen Kristus-Sielun Liekin Vartija. Sanomme teille jäähyväiset ja toivotamme Teille Iloa seuraavaan Yhdistymiseemme Saakka.

YLÖSNOUSEMUS, MITÄ SE MERKITSEE?

http://www.youtube.com/watch?v=uQ5prC9CUW4&feature=related


Maria Magdaleena: 11:11 Avainpäivä..
 
Arkkienkeli Metatronia kanavoinut Sarupa Shah 

(worldofsouls.com/articles_news)
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ylösnousemusprosessi
YlösnousemusPASSI
GAIAN povi 

Ei kommentteja: