WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Elämä muuttuu

Puut ja Kasvit ja Kukat sisältävät Teille arvokasta tietoa ja Te autatte niitä ilmentämään sitä, se on heidän tehtävä, ja kaikki Eläimet ovat Teidän Kumppaneita. Oppikaa toisiltanne kuten opitte ihmisiltä,  Rakastakaa ja olkaa kiitollisia toisillenne kuten kanssa ihmisillekin. 
Kanerva

Ja näin maapallo kohoaa Teidän avulla.

Yksisarviset ovat Teidän kanssa ja työskentelevät paljon kaiken Elämän kanssa maanpäällä.
 
ArkkiEnkelit ovat Yhteydessä Korkeampaan Itseenne ja Universumin Korkeimpaan Itseen ja Yksisarviset heidän kautta myös koko maapallon Elämään ja planeettojen väliseen elämään ja ulottuvuuksien väliseen elämään.
Yksisarviset tuovat Syvää Rakkaudellista Ymmärrystä Kaikille Elämän alueille.
Uuden Maan kanavointi 31.12.2009
2+12=5
Vuosi 2012 on numeroarvoltaan viisi. Ja sinnepä vie ihmisenkin matka: 3D:stä viidenteen ulottuvuuteen.

Viides Ulottuvuus merkitsee ihmisen kannalta terävämpää ja tarkempaa vastaanottavuutta. Ymmärrys on sitten jokaisen omassa harkinnassa.

Elämä muuttuu. On vaikeaa olla muuttumatta, kun tunnistaa jokaisessa ihmisessä enemmän itsestään. On vaikea ohittaa toisen haasteita, kun tietää, että itse kokee sen saman. On helpompi auttaa, kun tuntee vastaanottajan Kiitollisuuden Sydämessään, Välittömänä Rakkauden Lahjana. 
Erillisistä ihmisistä tulee ihmisten verkosto, johon kuuluvat kaikki ihmiset.

On vaikea valita väärin, sillä Sydän Kertoo Välittömästi Paineena, jopa kipuna, alemman valinnan ja antaa juuri sillä hetkellä mahdollisuuden valita uudelleen. 
Ihminen on tottunut valitsemaan esimerkiksi rahan takia vaihtoehtoja, jotka eivät ole hänen kannaltaan edullisia. 
Uudessa Maassa hänen Sydämensä ottaa suuren roolin matkan auttajana - eikä välitön karmakaan aluksi tunnu mukavalta. Aikaisemmassa maassa karma saattoi ottaa kiinni vasta myöhemmissä elämissä. 
Uudessa Maassa karma on läsnä nyt-hetkessä niin pitkään kuin ihminen ottaa alemmat tunteensa hallintaansa ja riisuu ne pois. Esimerkiksi vihainen ajatus voi heijastua välittömänä karmana niin, että iskee varpaan tuolinjalkaan tai perunoita kuoriessa nirhaisee sormea. 
Karma palauttaa välittömästi nyt-hetkeen ja antaa mahdollisuuden purkaa ajatusrakenne sillä hetkellä, kun se on vielä ajatuksena läsnä. Alimmat tunteet häviävät ihmisen tunnemaailmasta - polariteetti katoaa.

Ajatus on Energiaa ja Hienoviritteisemmässä tilassa sillä on enemmän ilmentymisvoimaa kuin nykyisessä maailmassa - tai aikaisemmassa, sillä muutos on käynnissä nyt ja on ollut jo vuosia. 
Sen takia karma ja Sydän ohjaavat ihmistä alussa voimakkaasti.

Ihminen näkee Maailman Uudessa Maassa eri tavalla kuin vanhassa maassa. Vanhassa maassa ihminen oli kehityksen huipulla, Uudessa Maassa Tasavertainen asukki muiden lajien kanssa. 
Tätä ei sanella mistään ihmisen ulkopuolelta, vaan tietoisuus tulee ihmisestä itsestään. Tätä kautta Kunnioitus Elämää ja Maata Kohtaan Kasvaa, kuten myös kunnioitus ihmistä itseään kohtaan.

Jokaisella ihmisellä on vastineensa korkeammilla värähtelytasoilla aina elämän lähteeseen saakka. Uudessa Maassa ihminen tuo ylemmän tasonsa värähtelyä elämäänsä maassa; tietyllä tavalla "maallisesta ihmisestä" tulee "sieluihminen", joka on tietoinen itsestään korkeammilla värähtelytasoilla, kuten hän on tietoinen myös muista energiaolennoista.

Matka on ollut pitkä ja moni tietoinen ja tiedostamaton Valontuoja on jo väsynyt odottamaan. Muutos ulottuu maassa kaikkeen, elementeistä kasveihin, eläimiin ja ihmiseen - kaikkeen. Kun väsynyt ihminen miettii matkaansa ja ihmettelee, vieläkö jaksaisi hetken pinnistää, voi pyytää apua.

Me olemme Elohim. Me Loimme Maan. Nyt olemme auttamassa Teitä Luomaan Uuden Maan. 
Te olette me ja me olemme te. Ette ole koskaan yksin. Ette nytkään kun luette tätä.

Rakkaudella,

Elohim
Päivi Kaskimäki  
Vastuu sekä suuressa että pienessä mittakaavassa edellyttää elämän, yksilön ja maapallon  kunnioittamista. On vastuun ottamista laajentaa se "me"-joukko, josta kannamme huolta, koskemaan koko maailmanlaajuista piiriä. Meidän maailmaamme.

Ei kommentteja: