WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 5. toukokuuta 2011

Pelosta vapautuminen


Valheessa eläminen ja oman totuuden kieltäminen käyvät helposti ja osin huomaamatta. Se on opittu tapa ja suojamekanismi. On niin paljon helpompi kieltää tai salata omat syvimmät tunteet, kuin paljastaa ne. Ihan siltä varalta, jos suunnitelma sattuu epäonnistumaan. Eipä tarvitse sitten osoittaa epäonnistumista ulospäin.

Onnensa ohi on helppo kulkea, sen sijaan, että pysähtyisi ottamaan sen vastaan. Pelko estää katsomasta toista silmiin, hallitsevana se lamauttaa ja estää jopa kokonaan toimimasta. Sanatkin voivat muodostua kilveksi itseä vastaan. 

On liian paljon helpompi olla pelokas ja jättää asioita tekemättä, kuin olla rohkea ja tehdä niitä. Varsinkin, kun suurinta rohkeutta on näyttää heikkoutensa, riisua teennäiset naamiot ja paljastaa itsensä kaikessa haavoittuvuudessaan.

Miten helpottavaa on vapautua ymmärtämään, että todellisuudessa ei ole rajoituksia. Ainoastaan ne rajat, jotka olet itsellesi luonut. Ja niistä voi vapautua joka hetki. Ottamalla vastaan vapautuksen. Ottamalla vastuun omista teoista ja ajatuksista.


Sinulla on käsissäsi oman elämäsi nuotit. Jos olet viimeaikoina soittanut alakuloisia mollisointuja, nyt on aika vaihtaa duuriin, iloisempiin tunnelmiin. Laula toiveet korkeuksiin ilman pelkoa ja rajoitusta. Avoimesti, vapaasti ja rehellisesti. Suuri kivi vieritetään syrjään Sydämeltäsi ja Voima vapautuu. Rehellisyydellä ja avoimuudella kaikki, jopa hankalimmatkin tilanteet ja olosuhteet muuttuvat paremmiksi.


Sisälläsi oleva syvin olemus on murtautumassa läpi valheilla kudotun panssarin. Se tietää, että pelko on vain harhaa ja paranemisprosessi on hyvällä mallilla. Vaikka aika ajoin vanhoja malleja vielä puhdistuu syvältä, niin sen tarkoitus on vain ja ainoastaan viedä Sinua kohti täydempää ja eheämpää itseä.
 
Enkelin viesti - Pelosta vapautuminen 
Enkelin viesti -kanavoinnit

Ei kommentteja: