WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

PALVELUPOLKUMME TUNTEMINEN



Kun etenemme jatkuvasti Henkisen Evoluutiomme Polulla, ajatuksemme ja painopisteemme suuntautuvat vähemmän ja vähemmän itseemme ja enemmän siihen, mitä ympärillämme on. 

Meistä on näin tulossa enemmän kokonaisuus, kun alamme tietää, että olemme kaikki yhtä ja että se mitä teemme, vaikuttaa jokaiseen osaan tässä kokonaisuudessa. 

Melkein kaikki jotka kantavat enemmän Valoa kuin useimmat, ovat kokeneet nuorena haasteita pimeämpien ja tiheämpien Energioiden hyväksikäyttämisestä. 

Näitä haasteita oli, jotta Valonkantajille annettaisiin tilaisuus muuntaa tuota pimeyttä kauttaan, auttaen näin koko ihmiskuntaa tässä prosessissa. 

Nämä pimeyskokemukset kannustivat myös kutsumaan, etsimään ja haluamaan jotain parempaa ja näin tämä kyseleminen ja kaipaus loi yhteyden ja muistikuvan siitä, keitä todellisuudessa olimme ja miksi olimme täällä juuri tänä aikana.

Hyvin tyypillisesti hyväksikäyttökokemukset saavat aikaan hyvin itsekeskeisen yksilön. Näin pääseminen ulos itsestämme tai egoitsestämme oli vielä suurempi haaste. 

Mutta mitä pidemmälle etenemme Ylösnousemusprosessissa, sitä enemmän kadotamme näitä egopohjaisia piirteitä itsestämme ja sitä enemmän yhdistymme Lähteeseen ja todelliseen aitoon itseemme.

Kaikessa ei ole kyse meistä. Mitä tiheämpää energiamme on tai paremminkin mitä enemmän ruumiillistamme matalammalla värähteleviä energioita sisällämme, sitä enemmän näemme asiat suodattimen läpi. 

Jotkut kutsuvat tätä egoksi, jotkut voivat kutsua tätä väärinhavaitsemiseksi ja jotkut viittaavat tähän tiheyteen yksinkertaisesti mielipiteinä. Mutta kun Kehitymme Henkisesti, alamme ottaa asiat paljon vähemmän henkilökohtaisesti, kun suodattimemme tai tiheytemme häviää. 

Kun enemmän suodattimistamme on nyt pois tieltä, alamme nähdä, että se mitä koemme, liittyy vähemmän meihin ja paljon enemmän siihen, mitä ulkopuolellamme on.

Kun paljon suurempi osa vanhasta itsestämme on poissa tieltä, kaikki tavoitteet joita meillä on ehkä ollut, häviävät myös. Kun Kehitymme Henkisesti, meillä alkaa olla uusi tavoite eikä se juonnu matalammalla värähtelevästä egoitsestämme. 

Mutta tietäkää myös, että kaikki tavoitteemme mitä meillä on, sopivat aina hyvin siihen, missä kohtaa parhaillaan olemme. Näin ei ole oikeaa tai väärää, parempaa tai huonompaa.

Kun jatkamme henkistä kehitystämme, alamme myös tietää ja kokea, että kaikki tarpeemme tyydytetään vaivattomasti, kun olemme silloin täysin uudessa kehitystilassa. 

Silloin haluamme erilaisia asioita. Silloin haluamme kokonaisuuteen liittyviä asioita. Ja silloin keskitymme enemmän lahjojemme käyttämiseen ihmiskunnan palvelemiseksi.

Kasvumme varhaisissa vaiheissa saatamme löytää uusia ja innostavia tapoja Työskennellä Energian kanssa. Voimme oppia, mistä luomisen ytimessä on kyse. Voimme yhtäkkiä saada kokemuksia yhdistymisestä ei-fyysisten olentojen ja ei-fyysisen maailman kanssa. 

Kun laajennamme tietoisuuttamme ja aloitamme vuorovaikutuksen korkeammalla värähtelevän todellisuuden kanssa, saatamme ajatella, että olemme päässeet pitkälle ja nyt olemme todella "kehittyneitä" olentoja.

Mutta siihen saakka kunnes kypsymme näihin uusiin olemistapoihin, käytämme niitä viisaasti ja erottelukykyä hyödyntäen ja käytämme niitä tavoilla, mihin ne on tarkoitettu, leikimme vain tulella. 

Tämä on samanlaista kuin sivuhaaran luominen jostain jalostuneesta ja puhtaasta uskonnosta ja sen vääntäminen siinä määrin, ettei se muistuta vähääkään alkuperäistä tarkoitustaan - se käyttää väärin energiaa tai juoksuttaa sitä hyvin yhteydettömän suodattimen läpi ja heijastaa yhteydetöntä sielua. 

Tämä tilanne tapahtuu tavallisesti, silloin kun hyppäämme liian nopeasti - kun emme vielä täysin ruumiillista uutta energiaa itsessämme yrittäessämme aloittaa jonkin tavan.

Kypsyminen asteittain olennoksi, joka käyttää lahjojaan ja taitojaan viisaasti, on hyvin tärkeää palvelupolkumme löytämisessä. 

Palvelupolkumme melkein aina kutsuu meitä - me emme kutsu sitä. Kun kehitymme, huomaamme, ettemme enää päätä, mitä haluamme tehdä ja sitten yritä saada sitä tapahtumaan. 

Silloin kun saavumme paikkaan, missä on aika keskittyä päättäväisemmin palvelupolkuumme, se tulee meille hyvin luonnostaan eikä se tavallisesti ole edes oma ideamme. Se tulee aivan varmasti, silloin kun olemme valmis ja kun meidän ei tarvitse oppia enää lisää erityispanoksestamme, koska ruumiillistamme sen nyt täysin. 

Jos olemme tulleet paikkaan, missä olemme vain onnellisia intohimossamme, silloin meitä tavallisesti kutsutaan. 

Aloitamme silloin Valmisteluprosessin Sisällämme - joko puhdistumisen, menetysten (sisäisten ja ulkoisten) ja vastaavan kautta. Tämä on pyhä hetki. Meitä kutsutaan.

Näin ollen edistyessämme Henkisessä Evoluutioprosessissamme välitämme vähemmän ja vähemmän luomisesta omia intressejämme varten ja enemmän ja enemmän Uuden Tietoisuutemme Käyttämisestä Kokonaisuuden Luomiseen.


Yksi monista Ylösnousemusprosessin oireista on havaita itsemme ihmettelevän, kuka oikein puhuu. Voi tuntua siltä, että ääni lähtee Sisältämme, mutta voimme tuntea olevamme kaukana tuosta äänestä. 

Saatamme katsoa peiliin emmekä tiedosta enää tuota itseä. Tuleminen vähemmän ja vähemmän tietoiseksi itsestämme merkitsee, että olemme kadottaneet enemmän ja enemmän itsestämme ja olemme nyt paljon yhdistyneempi Lähteeseen. 

Olemme nyt päässeet pois itsemme tieltä. Ja silloin alamme tiedostaa enemmän, mitä on ulkopuolellamme, kuin kuka olemme ja mitä on sisällämme. Ihmiskunnan palveleminen on sitten seuraava luonnollinen astinkivi Ylösnousemuspolullamme.

Olemme nyt hyvin matkalla tullaksemme maan ihmisenkeleiksi. Silloin kun saavumme tuohon tilaan, olemme siinä useista syistä. 

Olemme tässä, koska olemme oppineet, miten päästämme irti myötätunnosta ja siirrymme Rakkauteen. 

Tiedämme nyt, ettemme voi eikä meidän pitäisi enää kannatella ketään, korjata asioita kenenkään puolesta ja välittää niin syvästi, että Energiamme putoaa heidän tuskatilaansa ja olemme sitten siinä, missä he ovat. 

Tiedämme nyt, että meidän tarvitsee vain Rakastaa heitä. Rakastaa heitä, Kunnioittaa heitä ja antaa heille se Arvostus, minkä jokainen Elävä olento Ansaitsee.

Olemme tässä, koska tiedämme nyt, miten sallia kärsimisen tapahtua. Tiedämme, että tämä on luonnollinen prosessi matalammissa ulottuvuuksissa. Tiedämme nyt, että kärsimys on yksilöllinen matka, mikä yhdistää kärsivät enemmän Lähteeseen. 

Tiedämme nyt, että meidän ei tarvitse pelastaa ketään hänen omalta henkilökohtaiselta ja pyhältä matkaltaan. Tiedämme nyt, että meiltä täytyy pyytää apuamme, viisauttamme, uutta tietoamme, lahjojamme ja taitojamme. 

Tiedämme nyt, ettemme sekaannu toisten asioihin, yritä lievittää ja korjata, ennen kuin jokainen palvelumme saaja on tullut ensin kohtaan, missä hän on valmis - ja ollessaan valmis yksilö pyytää.

Ja kun hän pyytää, portaali tai ovi avautuu toiselle puolelle, missä me nyt asumme ja missä olemme valmiina ja auliina auttamaan toisia liittymään seuraamme. 

Oletko tuntenut kipua ja jäykkyyttä niskassa ja selässä vuosien saatossa ja viime kuukausina? 

Onko Sinulla ollut näillä alueilla selittämätöntä kipua ja särkyä? 

Enkelinsiipemme Yrittävät Kasvaa. Ne ovat valmiina tulemaan esiin, avautumaan vanhan ihmiskehomme tiheyden läpi ja kantamaan meitä Valopilvessä, kun Palvelemme Ihmiskuntaa. 

Meistä on tosiaan tulossa Maan IhmisEnkeleitä.

Kun tulemme tietoisemmaksi ympärillämme olevasta ja pääsemme enemmän pois itsemme tieltä, alamme tietää, että on muita, jotka eivät asu tällä planeetalla, mutta jotka ovat silti hyvin yhteydessä meihin. Mitä Korkeammalla alamme Värähdellä, sitä helpommin saamme yhteyden näiden ei-fyysisten olentojen kanssa. 

Viittaan heihin usein Tähtiolentoina.
PALVELUPOLKUMME TUNTEMINEN
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
Paluupolku on Valmis 

Ei kommentteja: