WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 9. toukokuuta 2011

Kaksoisliekki


Äiti Marian kanavoitu viesti 
(Maria on Arkkienkeli Raphaelin Kaksoisliekki):
ArkkiEnkeli Raphael

Alussa te ette olleet vain jompaakumpaa sukupuolta vaan olitte molempia. Olitte täyttyneet yhdeksi. Kun tulitte maahan ensimmäisten mantereiden Atlantiksen ja Lemurian aikoihin, teillä oli vapaus liikkua missä vain, jäädäksenne maahan tai nousta ylös sfääreihin halutessanne yhteyden Mestareihin, kaikki Universumin tieto tuli Teille ja Te jatkoitte tätä ikuisuuden, kunnes päätitte, että olisi mielenkiintoista olla kahta eri sukupuolta.

Joten tuohon aikaan yksi jakautui kahdeksi  – mieheksi ja naiseksi.  Ja te kävitte läpi monta aikaa, ollen yhtä sukupuolta ja sitten toista ja taas vaihtaen, koska huomasitte tämän monipuolisuuden olevan hyvin mielenkiintoista.  Ja silti pystyitte olemaan yhteydessä Korkeampiin Valtakuntiin, voitte liikkua missä halusitte, pystyitte luomaan ja manifestoimaan kaiken haluamanne vain mielenne voimalla.  Ne todella olivat päiviä Edenissä – suuressa ilossa ja onnellisuudessa vietettyjä.

Mutta kun hiljalleen inkarnoiduitte uudelleen ja uudelleen ihmisen kehoon maan päälle, tulitte vedetyksi alas ja enemmän ihmisen kaltaiseksi kuin taivaalliseksi, eteeriseksi olennoksi.  Ja niin tuli eteen tosiasia siitä, että olitte jumissa. Kokemustenne läpikäymisen ja monien ihmiskehossa vietettyjen elämien jälkeen aloitte unohtaa Korkeamman Valtakunnan ja nautitte täysin ihmiskehossa olemisen tunteesta.

Tuohon aikaan päätettiin, että sen sijaan, että olisitte mies ja nainen koko elämänne maan päällä, Teidät pitää erottaa, koska yhdessä olitte liian voimakkaita ja aloitte käyttää voimaanne väärin. Ja niin puolet Sinusta, puolet Sinun olemuksesta, jätettiin ylempiin valtakuntiin opastamaan ja toivottavasti ottamaan yhteyttä Sinuun, olemaan Sinuun Yhteydessä ja auttamaan Sinua läpi maan päällisen elämän.

Tämä tapahtui monia, monia tuhansia vuosia sitten. Aina puolet Sinusta – Sinun Korkeampi Kaksoissielu – mitä nimeä sitten haluat käyttää, muistuttaa sinua ylemmistä sfääreistä, katsoen Sinun perääsi, toivottavasti, yrittäen ottaa Sinuun yhteyttä ja  toivottavasti Auttaen Nostamaan Sinun Valon Värähtelytaajuuttasi, että lopulta voit kokea Ylösnousemuksen Yhdessä Oikean Puolikkaan Kanssa.

Oli päätetty, että sinun täytyy käydä monia elämiä maan päällä ja näin tehdessäsi, tavattava monia ”ystävällisiä sieluja” matkalla. Ja niin, pieni olemus sinun toisesta puolikkaasta, on asetettu moneen ihmiseen, joihin olet yhteydessä tai tulee vastaan päivittäin työssäsi. Joten sinä viehätyt näistä tietyistä ihmisistä, olivat he samaa sukupuolta tai sitten eivät. Jotkut tulevat aina olemaan ystäviä, auttajia, opettajia, kasvattajia, toiset ovat poika- tai tyttöystäviä, rakastajia, aviovaimoja tai –miehiä tai jopa lapsia. Mutta pieni osa Sinun toisesta olemuksesta – Kaksoissielusta – on näissä ihmisissä, joita kohtaat läpi elämiesi.

Kun kohtaat heidät, koet monenlaisia tuntemuksia – iloa, rakkautta, vihaa, pelkoa, hylkimistä ja lopulta, olette tulleet tähän inkarnaatioon, mikä on hyvin tärkeä inkarnaatio Teille kaikille. Monille Teistä siellä kaikki se karma mitä olette joutuneet kokemaan menneisyydessä, on päättymässä.  

Vihdoinkin on mahdollisuus lähettää Rakkautta ja Valoa kaikille niille, joita olet loukannut jossakin elämäntilanteessa tai muutoin olet ollut karmisin sitein yhteydessä, mutta et korkeimman mukaan.

Jos Sinun pitäisi tavata jokainen yksittäinen ihminen, jokaisesta yksittäisestä elämästä, jonka olet viettänyt maanpäällä, muissa paikoissa, planeetoilla ja muissa ulottuvuuksissa, Sinun pitäisi viettää koko elämäsi antaen karmisten ihmissuhteiden tulla elämääsi ja niitä on yksinkertaisesti liian monta. Siksi on päätetty, että tässä elämässä, Armon olemassaolo tulee ihmiskunnan yläpuolelle ja pelkästään ajatuksella ja rakkautta lähettämällä niille yksilöille, joiden kanssa olet ollut tietoisesti tai tiedostamatta negatiivisten karmisten sitein sidottu, voit lopultakin kykenevä katkaisemaan nämä karmiset siteet Rakkaudella ja Valolla.

Joten minä kannustan Teitä kaikkia tekemään näin – lähettäkää tämä ihmeellinen rakastava Armon säde itsestänne, pyytäkää anteeksiantoa ja pyytäkää kaikkia niitä ihmisiä jotka ovat olleet sidottuja teihin karmisin sitein, lopultakin katkaisemaan nämä siteet.

Kun tämä on tehty, on mahdollisuus tavata tässä Elämässä hänet, jota Te kutsutte Kaksoisliekiksi. 

Kaksoisliekillä on suuri osa taivaassa asuvan Kaksoissielun  olemusta. Jos sanotaan, että ”ystävälliset sielut” omaavat 5-10 % Kaksoissielun samanlaista Energiaa, niin Kaksoisliekki omaa sitä paljon enemmän.  Ehkä jopa yli 90 % Kaksoisliekissä on samaa kuin Kaksoissielussa. 

Ja heti kun olet saavuttanut tietyn henkisen tajunnan tason, Sinun elämääsi tulee sinun Kaksoisliekki –mies tai nainen,  joka tuo Sinulle Laajemman Ymmärryksen Rakkaudesta, sekä Ehdollisesta että Ehdottomasta.

Ero Kaksoisliekin ja sen mitä menneisyydessä on ollut, on se, että Kaksoisliekki tulee auttamaan sytyttämään Sinun Henkisyyden Sinun kanssa. 

Alun perin viehätyt Kaksoisliekkiin, et välttämättä fyysisen vetovoiman vuoksi, kuten on tapahtunut monien elämänkokemusten kautta, vaan tunnet vetoa häneen Henkisen Luonteen Vuoksi.

Olet kasvanut siltä Rakkauden Tasolta, jolla ollaan täysin ehdollistettuja ajatustapaan:

” Tässä on ihminen, jonka kanssa minun täytyy olla ja mennä naimisiin, ja hän on kokonaan minun!”, olet nyt tulossa suuremman ymmärryksen tasolle Rakkaudessa. Että voit yhtä hyvin antaa kuin ottaa ja ettei sinun tarvitse olla omistushaluinen Rakkaudessa. 

Kaksoisliekin kanssa voit Nousta Todella Korkealle Henkisyyden tasolla ja koska Kaksoisliekki on vastakkaista sukupuolta –normaalisti - paitsi niiden kohdalla, joita kutsutaan homoseksuaaleiksi, tulet havaitsemaan, että Kaksoisliekki voi olla myös sinun rakastaja, vaimo, sisko, veli, mitä sinä ikinä toivot hänen olevankaan Sinulle.  

Mutta jälleen kerran, Kaksoisliekki tulee Suhteen  Korkeimmassa Sivumerkityksessä ei alimmassa.

Tämän vuoksi, Rakkaat Ystäväni, Teillä on edessänne ihana kokemus. Jokainen Teistä tullaan pian Yhdistämään Kaksoisliekkiinsä. 

Sellaiseen ihmiseen, jonka kanssa tunnet todella viihtyväsi. Ei sellaiseen, johon sinulla on valtavat emotionaaliset intohimot, vaan ihmiseen, jonka kanssa tunnet: 

”Hän on minun toinen puoliskoni, puolet minusta! Ihminen, jonka kanssa minulla on hyvä olla, joka pystyy sytyttämään minun henkisen tuleni minussa!”

Joten olkaa siunatut Te kaikki, sillä olette saavuttamassa sen tietoisuuden tason henkisessä kehityksessä, että tulette pian löytämään heidät, joita olette odottaneet niin kauan.
Siunausta Teille kaikille, Te Rakkaat. Adonai.”

Äiti Maria


MITÄ OVAT KAKSOISSIELUT?

Kaksoissielu on Sinun toinen puolikkaasi, joka muistuttaa Sinua Korkeammasta Henkisestä Valtakunnasta, Opastaen ja huolehtien Sinusta, kunnes inkarnoidut maanpäälle.

Jo molemmat inkarnoidutte maanpäälle yhtä aikaa ja vielä löydätte toisenne, Teidän voimanne tulee olemaan huikea ja kaikki Sinun huomiosi maanpäällä olevista oppitunneista karkaa.  Teidän yhteensopivuus on 100 %.

MIKÄ ON KAKSOISLIEKKI?

Sinun Kaksoisliekkisi on hyvin Erityinen Henkilö, joka on inkarnoitunut maanpäälle vapaaehtoisesti samaan aikaan Sinun kanssa ollakseen todellinen kumppanisi.  

Hän tulee Rakastamaan, Opastamaan, Tukemaan unelmiasi ja tavoitteitasi. Auttaa Sinua kehittämään lahjojasi ja kykyjäsi ja Rakastaa Sinua varauksetta. 

Ja sinä teet saman hänelle. Kaksoisliekki parisuhde pohjautuu aina kunnioitukseen, luottamukseen ja yhdenvertaisuuteen. Tässä suhteessa on voimakas henkinen yhteys ja kannustus yhdistää lahjat  ja työ yhteiskunnan, planeetan ja omien henkisten kykyjen parantamiseen. Sinulla on vain yksi Kaksoisliekki.  Jos annat oman osuutesi tähän suhteeseen olette 90 %  yhteensopivia.

MIKÄ ON SIELUNKUMPPANI?

Sielunkumppani on hyvin sopiva kumppani, joka usein täydentää Sinun Omaa Luonnetta. Sinulla voi olla useita Sielunkumppaneita yhden elämän aikana. 

Olette inkarnoituneet monessa elämässä yhtä aikaa ja Teillä on vielä asioita tai tehtäviä, mitkä ovat jääneet kesken. Pidät heitä hyvin puoleensavetävinä ja rakastut heihin todella syvästi, mutta usein ajan myötä tulee hylkimisreaktio: ”Hän ei ole se oikea minulle!” Yhteensopivuus on 50%.

KARMALLISET SUHTEET

Karmalliset suhteet ovat ihmisiä, jotka olemme tunteneet edellisissä elämissä ja he ovat olleet lyhyen ajan Rakkaussuhteita tai vain Ystävyyssuhteita. Suhteessa on karmaa, jolloin tässä elämässä on tarkoitus maksaa auttamalla tai ottaa velanmaksu vastaan ja hyväksyä toisen apu. Tässä suhteessa on 5-10 % sopivuus.
Tämä on ote kirjoitetusta kanavoinnista:
 ArkkiEnkeli Mikael


"Kumppanuuskysymys koskee monia ihmisiä tällä hetkellä. Kun maapallo siirtyy omaan henkilökohtaiseen sopusointuunsa KaksoisLiekkienErgiansa kanssa, ihmisetkin tuntevat syvää tarvetta olla tuossa Kaksoisliekki-intohimossa. 


Linnunratagalaksi on tosiaankin tällä hetkellä yhdistymässä Andromeda-galaksin kanssa, ja se intohimo- ja RakkausEnergia, joka loimuaa tuosta suuresta, yhdistyneestä Sydämestä, on erittäin voimakasta.  

Sen värähtely tuntuu monilla tasoilla, ja liittymisen halu on osa niitä suuria muutoksia, joita käytte läpi tällä hetkellä.

… se mitä olette oppineet suhteista tässä elämässä, ei ole sopiva saattamaan Teitä Pyhään KaksoisLiekkiliittoon, ja sitä Sydämenne haluaa. Nimittäin tapa Luoda Pyhä Liitto on täydellinen Antautuminen Jumalan tahdolle ja Voimalle. 


Kyse ei ole "oikean" ihmisen löytämisestä tai sellaisen ihmisen, joka viehättää teitä eniten fyysisellä tai seksuaalisella tavalla. On monia ihmisiä, jotka ryhtyvät intensiiviseen seksuaaliseen suhteeseen ja kuvittelevat, että tämä on kaksoisliekkienergiaa. Se ei todellakaan ole sitä.

Kaksoisliekin intohimo palaa Sydämessä ja sillä on hyvin vähän tekemistä seksuaalisuuden kanssa. 


Kaksi ihmistä, jotka pystyvät tuomaan tämän energian fyysiseen, voivat ilmaista sitä seksuaalisuudenkin kautta, ja se voi olla hyvin voimakasta. Lemuriassa ja Egyptissä tämä oli taito, joka jätettiin papeille ja papittarille, sillä he pystyivät parhaiten kantamaan Voimakkaita KaksoisLiekkiEnergioita kehossaan joutumatta epätasapainoon. Mutta nyt yksi tämän uuden maapallon lahjoista on, että kaikille ihmisille on mahdollista luoda ja kokea kaksoisliekkiliitto omassa elämässään.

Rakas Ystävä, hyvin monet kuitenkin sabotoivat itse nämä suhteet, koska he etsivät suhteen aineellista ja seksuaalista ilmaisua, ennen kuin he ovat maadoittaneet sen sydämeensä ja luoneet vaadittavan Valon ja Hengen punoksen, joka pitää yllä suhteen.

Niinpä olette kaikki opettelemassa sitä, miten "ollaan" ja luodaan uudenlainen suhde, joka Säteilee Sydämestä ja jota ilmaistaan Sydämen Kautta. Siihen saakka kunnes pystytte tekemään tämän, huomaatte edelleen tuntevanne, ettei Teitä varten ikään kuin ole mitään, sillä etsitte jotain "väärästä paikasta.

Olemme siis sanomassa sitä, että vetääksenne puoleenne hyvin intohimoisen kumppanuuden, Teidän on ensin pystyttävä elämään ja ylläpitämään tuo intohimo Omassa Elämässänne ja Omassa Sydämessänne. 


Sitten pystytte pitämään toisen olennon Rakkauden ja intohimon Sydämessänne, ja siten luotte mahtavan ja voimakkaan liiton. Ette voi "välttää" läheisyyden intohimoa ja intensiivisyyttä pakenemalla työhön tai muihin riippuvuuksiin ja kuitenkin samalla odottaa suhteen olevan intohimoinen ja Sydämeen perustuva.

Tänä aikana Te ihmisinä olette edelleen tämän Energian oppimisvaiheessa. Sekä miehet että naiset opettelevat edelleen sitä, miltä tuntuu muodostaa voimakas yhteys Sydämen Kautta ja miten hoivata ja huolehtia tästä yhteydestä. 


Sillä kun Siemen on kylvetty Sydämeenne, sitä on hoivattava ja siitä on huolehdittava. 

Muuten se kuihtuu ja kuolee, kuin mikä tahansa kasvi. Niinpä näissä uusissa suhde-energioissa tapa antaa tuon sydämen "kasvin" kukoistaan, on sen päivittäinen kasteleminen ehdottoman rakkauden ja läheisyyden energialla.

Se vaatii suurta Rehellisyyttä ja Avoimuutta, kykyä olla haavoittuva ja ilmaista juuri sitä, mitä tunnette. Sillä toinen ihminen tietää välittömästi Sydänsiteen kautta sen, mitä ajattelette ja tunnette, ja jos hän kokee mitään vähempää kuin täydellistä rehellisyyttä noille tunteille teoissanne, niin side kuihtuu ja kuolee. Sillä Sydän puhuu vain täysin Rehellisesti ja Sopusointuisesti ja Sydämen ja mielen on puhuttava yhtenä, muuten luodaan tasapainottomuutta ja suhde ei kasva ja kukoista.

Jos kuitenkin tuo Sydämen läheisyys, Rehellisyys ja Avoimuus voidaan muodostaa, niin suhteesta tulee hyvin voimakas, intohimoinen ja Rakastava.

Niinpä… kun kysyt suhteista, voimme sanoa tämän… olette kaikki tässä oppimisvaiheessa ja muutamat teistä ovat löytäneet Sydämen Voiman, Sydämen intohimon ja läheisyyden voiman. Sitä Te kaikki etsitte, mutta se teidän on vielä löydettävä itsestänne, kun siirryttesiitä vanhasta käsityksestä, että suhde on seksuaalis-aineellinen kokemus, uuteen toimintamalliin, missä suhde on sydämen, sielun ja fyysisen kehon voimakas ja intohimoinen ilmaus.

Tämän vuoksi tosiaankin hyvin monet Teistä vaipuvat masennukseen ja paineeseen usein, sillä tunnette tämän suuren intohimon energian hetkittäin, ja sitten se luiskahtaa pois, kun lankeatte suhde-energian vanhoihin malleihin. 


Olette kaikki todellakin opettelemassa sitä - melko tuskallisesti toisinaan - miten ollaan läheisyyden, intohimon ja jakamisen hetkessä ja pystytään kantamaan tätä voimaa rakkaudella ja ilolla sydämessänne ja kehossanne.

Rakkain Ystävä, opettele luottamaan itseesi ja tunteisiisi. Jos tunnet suurta iloa, niin ilmaise sitä niille, jotka ovat lähelläsi. 


Jos tunnet suurta tuskaa tai surua, ilmaise sekin. Tällä uudella maapallolla opitte, miten tuetaan omia tunteitaan ja toisten tunteita jakamalla tuntemuksensa ja ajattelemalla myötätuntoisesti ja ehdottomasti rakastaen. 

Vain silloin kun pystytte tuntemaan näitä voimakkaita energioita ja tuntemaan niitä vajoamatta vihaan tai uhrimalleihin, pystytte ylläpitämään ja ilmaisemaan kaksoisliekin voimakkaita energioita luovissa suhteissanne.

Niinpä tiedä, että olette kaikki oppimassa. Opitte, että aivan samalla tavalla kuin olette oppineet, miten pidetään näitä Uusia Energioita kehossanne, opitte, miten pidetään niitä Sydämessänne, miten tasapainotatte ja hoivaatte niitä ilmaisemalla tunteenne Rehellisin ja Rakastavin tavoin ja saatte ne vastaanotetuksi Avoimesti ja Rakastavasti.

Sillä Rakkain ystävä, näin intohimo virtaa Pyhien Sydänten ja Rakastavien Sielujen välillä. Sitä ilmaistaan ja jaetaan, ja tuossa yhdistymisessä on todellisen luovan Energian Liekki. Se on Sydänten Tanssia Ehdottoman Rakkauden Voimassa.
 

Niin… toivomme, että olemme pystyneet osoittamaan Sinulle sen prosessin, mitä Te kaikki koette, kun opettelette, miten ollaan Sydämeltään intohimoisia ja miten koetaan Lähteen intensiivinen Liekki Sydämessä, Rakastavassa ja tukevassa suhteessa. 


Ensiksi omassa Sydämessänne ja sitten Avaamalla Sydämenne ja jakamalla jo olemassa olevan intohimon toisen kanssa. Toinen ihminen ei anna Sinulle intohimoa tai luo sitä Sinua varten. Sen on oltava jo olemassa jaettavaksi välillenne muodostuvassa siteessä, ja sen on oltava tasavertainen ja Perustuttava Ehdottomaan Rakkauteen."

3 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Pistä tämä linkki taskuusi ja tarkastele sitä, kun tuntuu että kaikki on nurinperin :)
http://vimeo.com/1427682

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos ihanasta nurinperin jutusta :)

Siellä tulee käytyä usein kun oon niin nurinperin

Kiitos Sieluni Veli <3

SeijaTuulikki kirjoitti...

Blogger´ issa häiriöitä 13.5 - 14.5. ja näkyy olevan tänäänkin ???
laitan tähän uudestaan kommenttisi mitä siitä muistan:

Harri kommentoi....
Antoi minulle taskuuni laitettavaksi osoitteen; aina kun minulle tulee nurinkurin olotila pyysi käymään annetulla sivustolla :)

Osoite on onneksi tallella ja olen siellä vieraillutkin :)Tuli hyvä olo:)

Seitakivet nurinkurin :)

Lapinreissuilla niitä näkyy paljon; siis Seitakiviä oikeinpäin.

Kiitos Harri huolenpidostasi :)