WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 3. toukokuuta 2011

Härän Täysikuu

Henkisen vuoden kolme pääjuhlaa ovat:


1. Oinaan täysikuu, joka on Kristuksen ylösnousemuksen juhla (Pääsiäisenä).

2. Härän täysikuu (Wesak), joka on Buddhan valaistumisen juhla ja

3. Kaksosen eli kesäkuun täysikuu, joka on ihmiskunnan ja Uusien Maailmanpalvelijoiden Ryhmien juhla.

Härän täysikuu tunnetaan Buddhan syntymäkuukautena ja siten se liittyy symbolisesti Valoon ja valaistumiseen. "Tässä Valossa näen Valon" - on yksi härän henkisistä mantroista.

Härän täydenkuun tarkka aika on 17.05.2011 klo 15:08.

HÄRÄN TÄYDENKUUN ENERGIAT
Tarkka aika 6.05.2012 klo 06:36.

Härän täysikuu eli Wesak tunnetaan vuoden merkittävimpänä henkisenä juhlana, hetkenä, jolloin vain kerran vuodessa Buddhan, Shamballan, Kristuksen ja muun Hierarkian sekä ihmiskunnan energiat yhtyvät. 

Juuri härän täydenkuun aikana Buddhan sanotaan ilmestyvän Tiibetissä sijaitsevan Kailash vuoren pohjoispuolella olevan laakson yläpuolelle, tosin planeetan eetteritasolla. Hän tekee suuren itselleen kivuliaan uhrauksen laskeutuessaan kerran vuodessa keskuuteemme korkeilta kosmisilta tasoiltaan siunaamaan ja vuodattamaan rakkaus-viisaus, toisen, säteen energiaa ihmiskunnan ja koko planeetan käyttöön.

Härkä liittää meidät haluun, tahtoon ja suunnitelman tarkoitukseen. Kuten kevätaurinko paljastaa kaiken pölyn ja lian, loistaa Buddhan valo härän silmästä paljasten varjot itsessämme ja planeetalla. 

Härkä ja planeetat Venus sekä Vulkanus, jotka ovat sen hallitsijat, johdattavat meidät epätodellisesta todelliseen. Vaikuttavina säteinä/ voimina/ energioina on 5 eli tiedon (Venus) ja 1 eli voiman ja tahdon (Vulkanus). Elementtinä on Maa.

Härän alaisuudessa opimme muuntamaan persoonalliset halumme, alemman luontomme, ja asettumaan jumalallisen tahdon välineeksi. Tämä tapahtuu tuomalla sisäinen vaade ulkoiseen eli fyysiseen tasoon.

Halu, Tahto, Valo ja Suunnitelma ovat tämän merkin avainsanoja. Näihin teemoihin on hyvä virittyä meditaatiossa.

Härässä me opimme muuntamaan tiedon viisaudeksi. Merkki liittyy myös fyysiseen kehoon ja se haastaa meidät ymmärtämään ja kohtelemaan kaikkia kehotasoja kokonaisuutena. Näinä vaikeina planetaarisina aikoina mielen, tunteiden ja fyysisen kehon sekä koko fyysisen elämän eheydestä huolehtiminen on erityisen tärkeää. Samalla rakennamme eheyttä koko ihmiskuntaan.

Tämä merkki liittyy myös arvoihin, ja Vesimiehen aikakauteen. Vaakakupissa ovat koko ihmiskunnan arvovalinnat veljeyden, rauhan ja henkisyyden puolesta.

Selkeä näkeminen, puhdas iloinen tahto ja omien henkilökohtaisten halujen kuolettaminen ovat härän testejä/ urotöitä. Se tarkoittaa Valon kasvamista ja kirkastumista. Tämä Valo on polun läpitunkevaa Valoa. Härän merkissä opimme suhteellisuutta ja kestävyyttä.

Halu on muodon, materian, maailmasta tuleva voima. Tahto on sielun energiaa, joka ilmentää itseään suuntana, edistymisenä, vakautena ja varmuutena jumalaisesta suunnitelmasta. 

Herkules eli persoona joutui muotoilemaan aseensa uudelleen, ennen kuin asettui taisteluun. Tässä merkissä meidät testataan siinä, rynnämmekö härkäpäisesti sokeana eteenpäin, täynnä henkilökohtaista itsepäisyyttä vai liikummeko vakaasti vaaroista ja vaikeuksista piittaamatta, luottaen kauaksi kantavaan visioon? 

Jokaisen on myös hyvä kysyä itseltään: 

"Toteutanko persoonani halua vai perustuuko toimintani ja suunnitelmani sielun impulsseihin? Onko toimintani motiivi itsekkyys ja itsepäisyys vai älykkäästi ilmaistu tahto, jonka käynnistäjänä on rakkaus. Sillä itsekkyys, ns. oma tahto, kiinnittää ihmisen materian maailmaan, mutta Jumalan tahto kiinnittää ihmisen sielun henkeen.

Härän mysteeriin liittyy myös ns. Getsemane-kokemus. Kuten Jeesus puutarhassa, joudumme useita kertoja henkisellä polulla kulkemaan tämän dramaattisen, yksinäisen testivaiheen läpi. Tulee hetki, jolloin kaikki henkilökohtaiset halut ovat menettäneet merkityksensä. Ihminen on irtaantunut kaikesta, mikä on alapuolella ja kaikesta mikä on yläpuolella. Jumalan tahto ja suunnitelma nähdään ainoana tärkeänä tavoitteena, mutta vielä ei ole ihminen todistanut itselleen, Mestarilleen ja maailmalle, että hänessä on voimaa liikkua eteenpäin maailmanpalvelijan tiellä. Oppilas kokee synkän yön. Hän on yksin. Ihmisen on polvistuttava. Hän katsoo nyt Valoon ja juuri tällä paljastuksen hetkellä hän tietää tarkalleen, mitä hänen on tehtävä.

Härän sielunmantra on: 

"Minä näen ja kun yksi silmä on avautunut - kaikki on Valoa".

HÄRÄN TÄYSIKUU

Aistini herää, oonko kehoni vanki?

Sen nautintoihin, hurmaan vaivun...

Siell´ keinun kuin lapsi, turvassa lienen

ja tunnen ett´ se tuo lähemmäs meitä,

rakkauden sitein lupautuneita.

Kasvan, kypsyn, hedelmää kannan,

jakaen, raviten, kaikkeni annan.

- Anneli Leivo -

Ei kommentteja: