WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Ylösnousemuksesta


Mika:
Tervehdys rakkaat, minä olen Kryon Magneettipalvelusta ja tuon oman ryhmäni tähän hetkeen, jossa on paljon Rakkautta ja Puhtautta.
Anja:
Olette kaikki niin Rakkaita meille. Kaikki, jotka olette tässä paikassa juuri nyt. Olette tehneet tänään Valotyön, joka on otettu vastaan suurella kiitollisuudella ja riemulla. Teille on annettu tänään paljon uutta ja paljon vanhaa niin kuin morsiamille. Huumori on ollut vähemmällä. Muistutamme teitä siitä joka kerta ja tätä kanavaa erityisesti (tarkoittaa Anja Mattilaa) 

Ylösnousemusasemassa oleminen on Teille kaikille annettu mahdollisuus. Kaikki kuitenkaan eivät valitse niin. 

Tämä on vapaan valinnan planeetta, niin kuin Te kaikki tiedätte, ja se tarkoittaa juuri sitä, että valinta on Teillä. Me emme koskaan valitse teidän puolestanne, emme missään asiassa. 

Tämä on tärkeä muistaa, kun puhutte meille. Kuulemme kyllä aina kaikki Teidän toiveenne ja pyyntönne, mutta emme voi tehdä sitä Teidän puolestanne. Emme voi tehdä mitään Teidän puolestanne. Myötätunto ja Rakkaus on se mitä me voimme Teille antaa. Voimme myös kertoa joitain sellaisia asioita, jotka mahdollisuuksina ovat olemassa, mutta valinnan teette te itse. Seurue on läsnä myös tässä huoneessa ja on hyvin iloista olla täällä Teidän kanssanne.

Mika:
 
Me istumme Ylpeänä Teidän vierellänne tällä hetkellä ja kosketamme hellästi Teidän olkapäitänne arvostaen ja ylistäen Teidän Kunniaanne ja Teidän mahdollisuuksianne, joita Teillä on tätä Teidän planeettaanne kohtaan, Maailmankaikkeutta Kohtaan. 

Te luotte itse oman maailmanne ja oman historianne - omilla teoillanne, omilla valinnoillanne, joita te joka hetki teette. Te voitte tehdä Ylösnousemuksen missä ajassa tahansa. Vaikka tällä hetkellä te jo voitte olla Ylösnousemuksessa, kuinka Te sen itse valitsette. (tällä tarkoitetaan teidän valintoja siitä missä ajassa te teette oman henkilökohtaisen ylösnousemuksen.) 

Te määräätte itse ajankohdan sille, koska te teette tämän Ylösnousemusretken. 

Antakaa itsenne valmistautua tähän Ylösnousemukseen. 

Antakaa mielenne hyväksyä tämä Ylösnousemusprosessi. Se on tärkeää, että teidän koko kokonaisuutenne hyväksyy tämän Teidän Ylösnousemusprosessin. Koska ei vain yksi osa nouse Teistä, vaan Te Kokonaisuutena nousette Ylösnousemukseen, koko Teidän fyysinen kehonne nousee Ylösnousemukseen. Koko Teidän kehonne nauttii tästä YlösnousemusEnergiasta, joka on Korkea Värähteisempää ja tuo luoksenne Uusia Mahdollisuuksia. Uutta teknologiaa, uusia ajatuksia, uusia elämän muotoja, Uusia Energia Muotoja. 

Tämä on Ylösnousemusta. Tämä on Uutta Ylösnousemusta jokaisen ihmisen henkilökohtaisella tasolla - oivallustasolla ja aistimistasolla. Kun te kehitytte ja voimaannutte, Teidän aistimisenne kehittyy ja voimistuu. 

Ryhdytte aistimaan toisia ulottuvuuksia ja Teidän telepaattinen yhteytenne kasvaa. Kommunikaatio välineet poistuvat Teidän väliltänne, joilla Te tällä hetkellä pidätte yhteyttä toisiinne. Ajatelkaa tätä suurta mahdollisuutta. 

Annatteko sen tulla itsellenne, vai vastustatteko te sitä?

Teillä on suuret kyvyt ja suuret lahjat, jotka odottavat Teidän vastaanottamistanne niitä kohtaan. Te olette itse itsellenne nämä lahjat luvanneet ja nyt Energia mahdollistaa sen lahjojen vastaanottamisen. 

Se mahdollistaa Teille uusia työtapoja, työkykyjä, uusien alojen aistimista, uusien mahdollisuuksien aistimista. 

Tämä on Ylösnousemista. Tämä on Teidän Henkilökohtaista Ylösnousemista.  

Samalla kun te nousette, samalla te vedätte muita ihmisiä mukaanne. 

Jokaisen Ylösnousemusprosessi on jokaisen henkilökohtainen Ylösnousemusprosessi. Kukaan ei voi arvostella toisen Ylösnousemusprosessia, koska se on henkilökohtainen. 

Mutta sillä omalla henkilökohtaisella valinnalla, jota Te teette, omilla oivalluksillanne Te olette esimerkkejä muille, jotka hamuavat samaa kuin Te. 

Teidän tarvitsee olla vain hiljaa paikallanne ja näyttää tyytyväisyyttänne ja rauhallisuuttanne, jota te kirpoatte energiakehojenne kautta ja ilmeittenne kautta muille ystäville muille kanssa kulkijoillenne tässä hetkessä. 

Se tuo paratiisin. Se tuo paratiisin maan päälle. Mistä paratiisi voi alkaa? 

Paratiisi alkaa Teidän jokaisen henkilökohtaisesta Elämästänne, teidän jokaisen henkilökohtaisista Valinnoista. 

Kuinka Te aistitte, kuinka Te näette tämän maailman, maailmankaikkeuden. Sen maailman missä Te nyt olette. Te itse poistatte verhon itseltänne. Te poistatte ensin verhon mielestänne ja ajatuksistanne. Annatte uusien aukeamien avautua mieleenne tajuntaanne. 

Sen jälkeen Te alatte aistimaan muita Maailmoja ja muita Energioita, jotka tulevat Teidän avuksenne. Mutta ensin Teidän on kehityttävä. 

Ensin Teidän on hyväksyttävä itsellenne Ylösnousemusprosessi. 

Älkää tehkö sitä kapinoimalla, vaan tehkää se Rakkaudella. Aistikaa itsessänne Rakkaus ja Ylistäkää tätä Rakkautta, johon kuuluu Teidän fyysinen kehonne, maanpäällinen kulkuneuvonne. 

Ei ole tarkoitus että Teidän kehonne häviää. Ei todellakaan. Sen on tarkoitus jatkaa matkaa eteenpäin, jotta kehitys voisi jatkua tasaisesti eteenpäin. 

Inkarnoituminen on hyvin pitkä aika päästä siihen tasoon, jotta voi edustaa taas sitä kokemaansa oppia, jota on jo tällä matkalla oppinut. Emme me halua sitä, että Teidän oppinne menee hukkaan, vaan me haluamme, että Te käännätte sen eduksenne, jotta Te kunnioittaisitte omaa itseänne ja omaa kehoanne, Ylösnousemusruumistanne. 

Tehän olette sen Rakkaudessa valinneet ja Rakkaudessa kasvattaneet tätä hetkeä varten, tätä maan päällistä hetkeä varten. 

Älkää välittäkö toisten loukkauksista, vaan antakaa loukkauksien mennä ohitse. Ymmärtäkää, että toisen tietoisuus voi olla vähempi kuin toisen tai teidän itsenne. 

Olkaa aina Omassa Ymmärryksessänne, Puhtaassa Ymmärryksessänne ja Rakkaudessanne, ja välittäkää sitä ympärillenne ja kääntäkää kaikki negatiivinen positiiviseksi. Nähkää se polariteetti mitä positiivisuus edustaa negatiivisuudessa ja mitä negatiivisuus edustaa positiivisuudessa. 

Te voitte Luoda itsestänne minkälaisen tahansa. Sillä ei ole mitään väliä, miksi te itsenne luotte. Se on aina kokemus sinänsä, minkälaisessa hetkessä te milloinkin olette ja haluatte kokea itsenne. 

Mutta me toivoisimme, että Te kokisitte itsenne Rakkaudessa, koska Rakkaus on se Muutos Voima, joka muuttaa kaiken. Se muuttaa Teidät ja se muuttaa tämän planeetan ja se muuttaa muut kanssakulkijat teidän ympärillänne. 

Niin kuin me aikaisemmin totesimme, me emme voi tehdä sitä Teidän puolestanne. Te olette sen vuoksi tullut tänne planeetalle toteuttamaan itse tämän tehtävän. Se on suuri lahja. Se on suuri lahja Teille. Se on suuri lahja tälle planeetalle. Että te muutatte omaa värähtelytasoanne. Omaa ajatustasoanne. Omia käyttäytymismallejanne. 

Älkää vähätelkö itseänne. Arvostakaa itseänne ja kunnioittakaa itseänne. 

Pitäkää itseänne pyhinä ihmisinä, Jumalan siemeninä. Teissä kaikissa asuu jumaluus, te olette kaikki jumalia. Nostakaa tämä itsessänne ylös ja arvostakaa sitä ja kunnioittakaa sitä. Kunnioittakaa tuota Kultaista Enkeliä, joka teidän jokaisen sisällä on. Nähkää itsessänne peilistä, joka päivä tuo Kultainen Enkeli.

Anja:

Olette kuulleet suoria sanoja ja tulette kuulemaan niitä myös jatkossa - ne, jotka haluavat niitä kuulla. Teidän on hyvä muistaa, todella muistaa, että tämä kaikki on vapaaehtoista. 

Se on joillekin itsestään selvää, mutta ei vielä kaikille. Rakastamme teitä kaikkia suuresti ja olemme hyvin iloisia siitä, että olette kokoontuneet tähän paikkaan ja pitäneet tämän tilaisuuden. Me kiitämme teitä. Me kiitämme Teitä. Me kiitämme Teitä. 

Mika:

Antakaa Hengen Rakkauden Virrata Lävitsenne. Tuntekaa kuinka Te tasapainotutte ja kuinka Te Rentoudutte ja Rauhoitutte. 

Ajatelkaa itseänne, että olen ylösnoussut

Miltä tuntuu olla ylösnoussut? 

Antakaa mielen tasaantua. Mielen hiljentyä. Kokekaa se ihanuus, hiljaisuus, rentous, raikkaus, tasaisuus, varmuus. autuus, jumaluus. 

Te olette ylösnousseet. Te olette joka hetki ylösnousseet. Ei ole aikaa eikä määrettä, jolloin Te ette olisi Ylösnousseita. Te olette joka hetki Ylösnousseita. 

Antakaa tämän painua syvälle sisimpäänne, syvälle sisimpään mieleenne, syvälle sisimpään alitajuntaanne, mielen jokaiseen rakenteeseen, mielen jokaiseen hiukkaseen. Egon kilpeen. 

Egoon suureen lahjaan, jota te tarvitsette, jotta voitte kokea tätä maailmaa. Ego nousee teidän kanssanne. Se muuttaa muotoaan. Se muuttaa värähdemuotoaan. Egosta tulee antava, ei pelkästään ottava. 

Antakaa tämän Ylösnousemuksen nousta mieleenne. Pitäkää se itsestään selvänä. Pitäkää se itsestään selvänä kokemuksena, että Te olette Ylösnousseet. 

Te olette Ylösnousseet. Hetki hetkeltä enemmän, enemmän, enemmän niin kauan, kunnes mieli irrottaa otteesta. 

Että ei ole Ylösnousemusta ja että se odottaa Ylösnousemusta. Odottavan aika on pitkä. Mutta päättäkää, että te olette nyt Ylösnousemuksessa. Tämä on hyvä hetki aloittaa Ylösnousemus. 

Sillä tavalla Te tuotte Paratiisin itsellenne. Sillä tavalla te tuotte Paratiisin maanpäälle. 

Antakaa itsellenne lupa olla ylösnousemus.
Antakaa itsellenne lupa olla ylösnousemus.

Antakaa itsellenne lupa olla ylösnousemus.
 
Se voi unohtua Teidän mielestänne. Mutta se palaa sinne oikealla hetkellä. Silloin kun se palaa Teidän mieleenne, että olen Ylösnoussut, niin toistakaa se vaikka hiljaa ääneen. 

Kertokaa soluillenne että olen Ylösnousemus - solut, me olemme Ylösnousemus, koska Teidän solunne ovat nousemassa Teidän kanssanne. Eivät solut halua jäädä jälkeen. He haluavat jakaa tämän kunnian, tämän Rakkaudellisen kunnian, jonka Te olette lupautuneet toteuttamaan yhdessä. 

Kaksinaisuus pukee Teidät verhoon, jossa te yritätte myös unohtaa kehonne. Mutta rakkaat. Älkää unohtako tätä Rakkaudellista Kulkuvälinettä, jolla Te kuljette tämän Ylösnousemusmatkan. Keho haluaa mukaan, niin kuin Äiti Maa haluaa mukaan ja Koko Maailmankaikkeus haluaa mukaan. 

Ei ole sellaista paikkaa maailmankaikkeudessa, joka ei haluaisi mukaan tähän suureen koetukseen, suureen Rakkaudelliseen tekoon, jota Te Rakkaat olette tekemässä. 

Te mahdollistatte tämän. Kunnioittakaa itseänne, kunnioittakaa itseänne tämän tähden. Te mahdollistatte tämän. Ei ole ketään muuta, joka tämän mahdollistaisi. 

Siksi tämä Maa-planeetta on niin ainutlaatuinen ja ainutkertainen ja siksi me teitä niin rakastamme ja siksi me teitä niin ohjaamme ja siksi me teille kuiskaamme korvaanne että jatkakaa, jatkakaa, jatkakaa. 

Älkää lannistuko. Vastoinkäymiset ovat hidasteita. Mutta ne eivät tarkoita sitä että niiden eteen täytyisi pysähtyä tai jähmettyä, vaan jatkakaa. Älkää antako pelon sitoa itseänne näihin pelon rakenteisiin, koska pelko on heikko rakenne ja murtuu, kun käytätte omaa voimaanne. 

Siitä tulee Teidän Voimaantumisenne ja siitä tulee Teidän Ylösnousemuksenne ja siitä tulee Teidän Vapautuimisenne pelosta. Pelosta itseänne kohtaan, pelosta oman itsenne voimaanne kohtaan, pelosta oman itsenne Rakkautta kohtaan. (tällä tarkoitetaan sitä, millä tavalla teidän omat pelkonne estävät teitä ottamasta käyttöön teidän voimallisia lahjoja joita tarvitsette tässä uudessa ajassa.) 

Rakkaus on Suuri Voima ja se muuttaa kaiken. 

Me sanomme teille. Älkää pelätkö.
Me sanomme teille. Älkää pelätkö.

Me sanomme teille. Älkää pelätkö.
Ei ole mitään pelättävää.
Ei ole mitään pelättävää.

Ei ole mitään pelättävää.
 
Me Kunnioitamme myös Teitä siinä vaiheessa, jos te haluatte katkaista matkanne ja jäädä paikoillenne, koska silloin se noudattaa teidän sopimustanne siinä kohtaa ja te haluatte jäädä paikoillenne. 

Mutta älkää estäkö muita nousemasta. Älkää estäkö muita kokemasta omaa Rakkaudellista Voimaansa ja omaa Rakkaudellista Lahjaansa, jonka olette lupautuneet ottamaan vastaan omilla teoillanne ja omalla Rohkealla voimaantumisellanne. 

Miksi me niin haluamme, että Te Nousisitte Ylöspäin? Että te jatkaisitte Ylösnousemustanne, koska vaikutus on koko planetaarisen universaalisen maailmankaikkeuden. 

Siksi me teitä niin rakastamme.
Siksi me teitä niin rakastamme.

Siksi me teitä niin rakastamme.
Voi rakkaat sielut.
Voi rakkaat sielut.

Voi rakkaat sielut.
ST GERMAIN 

Anne:

St Germain tervehtii Teitä, Rakkaat Ystävät. Tuntuu hyvältä olla täällä Teidän luonanne ja nähdä mitä te olette täällä tänään puhuneet. Haluan kertoa Teille nyt oman osuuteni tähän päivään. 

Anne on lupautunut tekemään minun kanssa työtä. Hän on opiskellut minun kanssa jo jonkun aikaa. 

Puhun teille hypnoosista, se on yksi minun aiheistani ja juuri tämän kanavan kanssa me puhumme hypnoosista. 

Rakkaat, tiedättekö Te, että Te olette kaikki hypnoosissa? 

Tällä hetkellä… niin tällä hetkellä. Me puhuimme jo siitä Ihmeiden oppikurssin aikana (tarkoitetaan seminaarissa pidettyä luentoa Ihmeiden oppikurssista). 

Mieli rakentaa ansoja ja uskomuksia. Mutta ei ainoastaan meidän mielemme, emme voi syyttää itseämme aina. Eikä Sinun tarvitse syyttää itseäsi, että olet epäonnistunut ihminen, kun mielesi rakentaa näitä tällaisia struktuureita ja erilaisia viitekehyksiä missä elät. Se on ihmisyyttä. Mutta sen lisäksi yhteiskunta ja kulttuuri kaikki ympärillänne tukee niitä hypnoosin elementtejä, uskomuksia ja ajatusmalleja, joita meille lapsuudesta asti iskostetaan mieleemme. 

Minä olen myös ollut maan päällä, niin kuin Teistä moni tietää - ollut ihmisenä pitkään ja olen noussut ylös. Todellakin ja nyt haluan kertoa sen myös Teille, että se on mahdollista. 

On täysin mahdollista viedä mukana keho seuraavaan ulottuvuuteen. 

Astua edestakaisin ulottuvuudesta toiseen, jos niin haluaa. On täysin mahdollista, minä olen tehnyt sen ja minä teen sitä nytkin tällä hetkellä koko ajan. 

Tärkeää on, että vapaudumme niistä rakenteista, jotka sitovat. Vapaudumme niistä rakenteista, jotka sitovat meidät mielen ansoihin. 

Kuuntelemalla itseäsi, opettelemalla erottamaan ääni, joka on korkeimman minänne tai miten sitä halutaan kutsua. Mutta älä väheksy egon ääntä. Sillä ei ole niin selkeää jaottelua hyvästä ja pahasta. Ei sitä ole olemassakaan, sekin on uskomusmalli. 

Ehkä olisikin hyvä, että jos hetken aikaa suljet silmät, vedä muutaman kerran henkeä syvään… ja samalla kun vedät henkeä syvään, niin tunnet kuinka koko olemuksesi rentoutuu.  

Rakkauden ja turvallisuuden aalto ikään kuin valuu yllesi ja siinä hyvässä olossa, jos niin haluat, Sinulla on mahdollisuus hetkeksi tai pidemmäksikin aikaa raottaa sitä verhoa, sitä hypnoosia, jossa sinä tällä hetkellä olet. 

Kun sanot perässäni, Minä olen Ylösnousemus, niin huomaat, sinä hetkenä se raottuu. Koet Vahvan Kirkkaan Valon. Jos niin haluat, niin voit nyt toistaa perässä.

Minä olen ylösnousemus.
Minä olen ylösnousemus.

Minä olen ylösnousemus.

(Yleisö toisti oman tahtonsa mukaisesti) 

Näin yksinkertaista se on. Huomaatteko Te kuinka Energia nousee? Kuinka sinä nouset ylös? 

No, me olemme vasta alussa. Ei ole tarkoitus aiheuttaa päänsärkyä Teille. Minulla oli aikanaan omat päänsäryt, täytyy myöntää. On hyvä muistaa iloita siitä, että olemme täällä yhdessä ja iloita siitä, että meillä on mahdollisuus kohdata toisemme. 

On myös hyvä hullutella silloin tällöin. Älkää unohtako elämän iloa ja sitä, että voi vaikka hyppiä tasajalkaa. Saapas nähdä, keksinkö minä mitään hauskaa. No ehkä en tällä kertaa. Kiitos. Kiitos. Kiitos.
KRYON JATKAA… 
 
Mika:
 
Näitä rakenteita muuttamalla, omia mielen rakenteita, te aloitatte oman ylösnousemuksenne myös mielen tasolla. Se on hyvin tärkeää, että Teidän mielenne oivaltaa ja tuntee tämän nousemuksen, niin kuin Teidän solunnekin oivaltavat ja ymmärtävät Ylösnousemuksen. 

Värähteisen nousemuksen, joka vie Teitä kirkkauteen ja palauttaa muistiin sen, mistä te olette lähtöisin ja mistä te olette kotoisin. Ehkä kokonaisuudessaan se ei tule koskaan paljastumaan teille, kun olette verhon tällä puolen. Mutta lähemmäksi te pääsette joka hetki, kun te antaudutte itse omalle Ylösnousemusprosessillenne ja annatte luvan siihen itsellenne. 

On kysymys luvasta omasta luvasta itselleen antaa Ylösnousemuskäsky. Kukaan muu sitä ei voi Teille antaa. Kukaan muu sitä ei voi Teille tuoda. 

Tämä on Teidän henkilökohtainen prosessinne ja tämä on Teidän henkilökohtainen matkanne. Te voitte tehdä sen millä tavalla haluatte sen tehdä. Tai nauttia siitä millä tavalla haluatte nauttia siitä. 


Mutta rakentakaa siitä oma henkilökohtainen Ylösnousemuksenne, henkilökohtainen kokemuksenne. Oma henkilökohtainen rakkaudellinen kokemuksenne, jota te edustatte muille kanssamatkaajille, jotka haluavat myös Ylösnousemustaan, mutta eivät vielä ymmärrä, eivätkä vielä tiedä kuinka se toteutetaan.

SE on periaatteessa taikasana. 

Minä olen ylösnoussut.

Minä olen ylös nousut.

Minä olen ylösnousut.

Kuinka moni Teistä halua olla tämä Ylösnousemus?
Voitte kysyä itseltänne onko tämä minun projektini?
Onko tämä minun prosessini?
Onko tämä minun ylösnousemukseni? 

Vastaus tulee kirkkaana Teidän mieleenne.
Tämä on teidän Ylösnousemuksenne.
Tämä on teidän Ylösnousemusprosessinne.
Tämä on teidän oma Rakkautenne. 

Teidän oma Rakkaudellinen Ylösnousemusprosessinne. 

Me kerromme tätä Teille eri muodoissa, jotta se iskostuisi Teidän mieleenne - jotta Te Ymmärtäisitte Sen joka näkökannalta ja joka suunnasta, että on kysymys Teistä. Teidän omasta matkasta. Teidän omasta haluamisesta tehdä tämä Matka Kirkkauteen ja Korkeampaan Värähteiseen Elämään. 

Muistakaa: Tämän vaikutus on koko maailmankaikkeuden, koko universaalin maailmankaikkeuden. Teidän ei tarvitse julistaa tätä. 

Teidän ei tarvitse mennä torille ja huutaa "Minä olen ylösnousemus! Hei kuunnelkaa, minä olen ylösnousemus!". 

Ei. Se on egon toiminta tapa. 

Te voitte istua hiljaa ja edustaa sitä Rakkautta ja Viisautta ja toistaa mielessänne minä olen Ylösnousemus ja se loistaa niin pitkälle Teistä, että jokainen sen huomaa. 

Ilman Teidän sanoja ja ilman Teidän tulkintoja. Sillä tämä on Teidän henkilökohtainen prosessinne. Ainutlaatuinen prosessinne kokea omaa jumaluuttaan ja Omaa Rakkauttaan, omaa värähteisyyttään, Omaa Korkeampaa Värähteisyyttään. 

Kun tämä tavoittaa kriittisen massan, niin se vyöryy ylitse. Se vie mukanaan muut. 

Te olette alkusiemeniä, olette alkurakentajia.  

Henkinen tietoisuus, joka liikkuu korkeuksissa, tavoittaa kaiken. Se, mitä Te teette omilla henkilökohtaisilla prosesseilla, tavoittaa kaiken ja kuuluu maailman ääriin ja näkyy maailman ääriin. Me näemme tämän prosessin koko ajan, me näemme nämä mahdollisuudet, mutta vastuu on teidän. Koska tämä perustuu teidän omaan tahtoonne, oman fyysiseen tahtoonne, omaan oman mielen tahtoonne ottaa vastaan oma rakkautenne ja oma raikkautenne, jolla te puhdistatte oman kehonne oman solutasonne ja oman DNA:nne. Te tervehdytte ja nuorennutte. 

Teistä tulee ikuisia lapsia. Ikuisia Rakkauden Lapsia, jotka nauttivat Elämästään ja Rakkaudestaan ja Kumppaneistaan ja ystävistään. 

Kaikesta mihin Te kosketatte. Kaikesta mitä te aistitte. Kaikesta mitä Te tunnette. Se on Rakkaudellinen Ylösnousemusprosessi. 


Ottakaa se vastaan ja mahdollistakaa se itsellenne Olemalla Ylösnousemusta joka hetki, joka ainoa hetki. Joka ainoa hetki. 

Anja:
 
Kryon kiittää.

Tämä kanavointitilaisuus oli tarkoitettu kaikille, jotka tunsivat sydämessään kutsun saapua tilaisuuteen. Kanavointi annettiin puhtaassa rakkaudessa ja kaiken Hengen rakkaudessa olevaisuutta kohtaan. Kanavoinnin sisältö ja energia välittää ja välittyy myös näin luettuna, joten sen sisältö saavuttaa lukijan juuri oikeassa hetkessä, kun se on hänelle tarpeellista. Joten kaikki tulee tapahtumaan nyt-hetkessä eikä sillä ole tarkoitusta eristää ketään pois sen piiristä, jotka haluavat sen lukea tässä hetkessä. Tämä lisäys annettiin tähän kanavoinnin alkuun. Lisäyksenä sen tähden, että kaikki voivat omaksua sen omaksi kokemuksekseen, vaikka läsnä olevuutta ei voinut saavuttaa juuri sillä hetkellä, kun tämä kanavointi on annettu. Ja niin se on. - Kryon.
Kotkan Ylösnousemusseminaarissa oli läsnä joukko suuria Enkeleitä ja mestareita, joita tässä tilaisuudessa saimme kuulla kanavoinneissa. Kanavoitavat energiat olivat Kryon ja yllätysvieraana St. Germain. Kanavoitsijat olivat: Kryonia - Anja Mattila ja Mika Peltola. St. Germainia - Anne.
Ylösnousemuksesta...
Kryon-yleisökanavointi - Ylösnousemusseminaari, Kotka
28. toukokuuta 2005

Ei kommentteja: