WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Siriuksen Sydän- Maan Sydän - Sinun Sydämesi

SIRIUKSEN SYDÄN - MAAN SYDÄN - SINUN SYDÄMESI
 
6.4.2011
Rudolf Steiner on kertonut, että Sirius on se paikka maailmankaikkeudessa, jossa kaikki Maan ihmisten ajatukset ovat kuultavissa. Hänen mukaansa Sirius myös "on" Maan sydämessä.
Kutsun Sinut SIRIUKSEN SYDÄN -iltaan
keskiviikkona klo 18.30-20.30.isis_laurikainen_396.jpg
Tähän iltaan on tulossa jo hyvin voimakas läsnäolo.
Muita mahdollisia mukaan tulevia osuuksia voi olla:
Siriuksen jumalattaren Isiksen läsnäolo ja parantava sekä yhteyttä (myös parisuhteissa) luova voima.
Maan ytimen salaisuudet (Kristus, Shamballa)
Siriusryhmän iltoihin liittyy voimakas parantava osuus, joka tulee jokaisella hyvin henkilökohtaisesti. Tämä parantava osuus on välttämätön korkeiden yhteyksien luomiseksi. Jokaisen saa oman henkisen ohjauksensa hyvin yksilöllisesti niin että ryhmä sopii myös vähemmän meditoineille.
On suositeltavaa keskustella tai kertoa omalle suojelusenkelille jo ennalta tulosta. Samoin siitä voi puhua sisäisesti oman kehon ylläpitäjille. Mutta jos et tiedä mitä se tarkoittaa, niin siitä ei ole haittaa. Kaikki tapahtuu juuri oikein. Voit myös ilmoittaa tulostasi Matille sähköpostilla jos tahdot.
Illan maksu on 20 euroa ja paikka Matin luona Länsi-Pasilassa Helsingissä, Rahakamarinkatu 6 G 81.
- Siriusryhmä -

Ennustuksia...

500 vuotta vanha Otomi ennustus.... Kun 8000 pyhää rumpua soi yhdessä, välitön Maa Äidin paraneminen alkaa.

Inka.... kutsuvat sitä "ajaksi jolloin Kohtaamme Itsemme Jälleen"

Hopi.... Ennustivat 25 vuoden puhdistuksen periodin seuraavan Neljännen Maailman lopuessa ja Viidennen alkaessa

Mayan .. kutsuvat sitä "lopun päiviksi" , ajan loppumisena , sellaisena kuin me sen tiedämme.

Maori....sanovat että kun verhot laskeutuvat (häviävät) henkiset ja fyysiset maailmat yhdistyvät

Zulu ..... uskovat että koko maailman tulee kääntymään ylösalaisin.

Hindut... Kali Yuga (ihmisen ajan loppu). Kalkin tuleminen ja Valaistuneiden kriittinen massa

Aztec.... kutsuvat tätä kuudennen Auringon ajaksi , muutoksen ajaksi, uuden rodun luomiseksi.

Pueblo .... se tulee olemaan Viidennen Maailman nousu..

Cherokee... Heidän entisaikaiset kalenterinsa päättyvät tarkalleen 2012 ja samoin Maya kalenteri

Tiibettiläiset.... Kalachakra opetukset ovat ennustuksia jotka Buddha jätti, ennustaen Kultaisen Aikakauden tulemisen.

Egypti...Suuren Pyramidin (kivi kalenterin mukaan) nykyisen ajan sykli päättyy 2012 j. Kr.

Dogon... sanovat että Nommo (the Nommo), avaruusaluksen vierailijat, palaavat Sinisen Tähden muodossa.


Intiaaniviisautta 
 

Laitan tähän jotain tiivistelmiä mitä olen Matilta saanut Plejadeista.
PLEJADI LAISET OVAT PUHTAITA EBERGIA OLENTOJA ELI ENKELEITÄ
Plejadit,M45 , ovat useita satoja samanaikaisesti syntyneitä nuoria, kuumia tähtiä Härän tähtikuviossa. Etäisyys maasta on noin 400 valovuotta,eli ne ovat noin sata kertaa kauempana kuin maata lähin kiintotähti Alpha Cassiopeia, noin neljä kertaa Otavan etäisyys tai suunnilleen sama etäisyys kuin Pohjantähdellä. Plejadeja ympäröi sininen avaruuspölyn hämy, ne ovat vasta kuin kasvamassa esiin lastentarhansa kaasusta ja tomusta.
 Myyti ym *Plejadien eli seulasten tärkeimmät tähdet ovat Maata kannattavan jättiläisen Atlaksen ja merenhaltija Pleionen seitsemän tytärtä: Alcyone, Maia, Elektra, Merope, Taygeta, Celaeno/Coela, Asterope.
He olivat Artemiksen neitokumppaneita. Kun Orion, kaunis taivaallinen metsästäjä, ryhtyi ahdistelemaan tyttöjä ja heidän äitiään Pleionea, he rukoilivat apua jumalilta. Jumalat vastasivat heidän rukouksiinsa ja muuttivat heidät ensin kyyhkysiksi,ja sitten tähdiksi. Zeus asetti heidät taivaalle osaksi Härän tähtikuviota.
  *Varhaisin tunnettu maininta Plejadeista on Hesiodokselta 1000eKr Homeros mainitsee Plejadit Odysseiassa ja Raamatussa Plejadit mainitaan kolme kertaa,Job 1:9 ja 38:31 sekä Amos 5:8(mahdollisesti kyllä sumerilaisissa nuolenpääkirjoituksissa, joita on vuodelta 3800 alkaen, on vielä vanhempia. 
  *Läntisten Mono-intiaanien mukaan Plejadit olivat kuusi intiaanivaimoa,j otka söivät sipuleita. Vihaiset aviomiehet ajoivat heidät ulos tiipiistä ja naiset vaelsivat taivaalle. Myöhemmin miehet katuivat kiivastumistaan ja lähtivät etsimään vaimojaan, mutta eivät enää löytäneet heitä.
  'Saksaksi ja englanniksi Plejadeita on pidetty Kanaemona poikasinaan. 'Automerkki Subaru tarkoittaa myös Plejadeita.
  *Alcyone on keskustähti, jonka ympäri Plejadien muut tähdet kiertävät, myös meidän aurinkomme, jota voidaan pitää myös Plejadien kahdeksantena tähtenä.
  *Plejadeja on nimitetty myös Jalokivirasiaksi ,suomeksi Seulasiksi.
  *Muinaisille egyptiläiset nimitys chu . Se on omistettu jumalatar Nit'lle.
  *Azteekit Tianguiztli eli Markkinapaikka. Atsteekit seurasivat plejadien kiertoa hyvin tarkkaan päästäkseen selville siitä että maailmankaikkeus jatkaa olemassaoloaan. Asioiden mennessä hyvin he viettivät juhlaa joka 52.s vuosi.
  *Plejadit ovat yhteydessä Elämään ja intelligenssiin, kun Kolmesta Suuresta Iso Karhu on yhteydessä Tahtoon ja Sirius Viisauteen ja Rakkauteen.
  *Plejadilaiset olleet monin tavoin yhteydessä ihmiskuntaan, myös geneettistä työskentelyä;muinaisen Kreikan legendat.
  *Plejadilaiset ovat edelleen mielellään yhteistyössä kanssamme,myös oppiakseen.
  *Pledilaisten on helppo inkarnoitua maahan,ihmismuotoon.Heidän omaksi pituudekseen sanotaan noin 1metri.
  *Monet ihmiset ovat eläneet jollain Plejadien planeetalla.
  *Luonnon pyhyyden, maan ja henkisyyden yhteyden syvä arvostus. Rakkaus ja luovuus.
  *Seitsemän "Rakkauden sisarta" -Plejadit-ja seitsemän "tahdon veljeä"-Otava. 
Seitsemää Plejadien tähteä on pidetty myös Otavan seitsemän pyhän rishin vaimoina. Siten nämä kaksi tähtikuviota yhdessä vaikuttavat hyvin voimakkaasti kaikkeen siihen, mitä maassa tapahtuu.
 Lisa Smith/Siriuksen herra *Plejadilaiset auttavat mielellään hoitotyössä.Heidän parantamisen temppelinsä on kaikkien käytettävissä.
  *Painottuu Kristus-tietoisuuden feminiiniseen puoleen. Tasapainottaa siriuksen jang-energioita.
 Feurst *Atlantiksen aikana plejadilaisten tarkoituksena oli laajentaa ihmisten keuhkokapasiteettia antamaan enemmän kykyä manifestoida energioita ,ja myös lisätä ihmisten intuitiivisia kykyjä. 
Filippiinit ja Maya -kulttuuri lähellä Plejadeita(healing)
  *Plejadit-initiaatio-sydänkeskuksen avaaminen tasapainoisella tavalla:Auttaa meitä kokemaan suurempaa rakkautta ja myötätuntoa itseämme ja toisia kohtaan...johtaa Kristus-tietoisuuden epäitsekkään rakkauden kokemiseen.
 Dhyani Ywahoo *Talagit(cherokee)pitävät kotipaikkanaan Plejadeita, Seitsemää tanssijaa. Sieltä on kotoisin myös pyhä tuli, kalenterimatematiikka sekä vuorikristallien(parannus)käyttöä koskeva tieto.
"Tsalagi Elo-meidän filosofiamme, suullinen perimätietomme-kertoo miten Ensimmäiset Ihmiset, Ani Yun Wiwa ,syntyivät tähtijärjestelmässä, jonka tunnemme Plejadeina, aikana jolloin ensimmäisen kerran syttyi yksilöllisen mieken kipinä."Pleiadian Agenda-Satya
  *"Plejadilaisen rakkauden värähtelyn hienonhieno nestemäinen essenssi."
  *"Me Plejadilaiset olemme suurten siriuslaisten miesintelligenssien sisaria."
  *"Siriuslaiset ovat Valon temppelin suunnittelijoita, ja minä (Satya)olen plejadilainen jumalatar,joka aktivoin energian tässä temppelissä."
  *"Kun maassa on vallinnut miehisen energia ylimäärä,me plejadilaiset olemme täällä auttaaksenne teitä kaikkia herättämään sisäisen jumalattarenne."
  *"Kristus-energia kehoissanne on verenne kristallikoodien resynkronaatio Gaian kanssa."
  *"Teidät on tarkoitettu elämään yhdessä ja harmoniassa kaikkein lajien kanssa Maan päällä.
Värähdelläksenne yhdessä gaian kanssa teidän on oltava hyvin feminiinisiä. Me olemme pakottaneet teidät liian sotaisiksi, liian pakottaviksi,liian keskittyneiksi lineaariseen tilaan ja aikaan,liian pelokkaiksi...Teidän on oltava yhteydessä toisiin ulottuvuuksiin parantuaksenne."
  *Otsoniaukko avautuu fotonimuunnosten takia niin että Solaariset säteet(aurinko)voivat herättää Maan 2D-valtakunnan pohjois-ja etelänapojen kautta.Todella hämmästyttävä uusi rakenne muotoutuu,ja te voitte liittyä siihen virittäytymällä planeettanne keskuksen 1D rautakristallin värähtelyyn.
  *1998-2001,jolloin Aurinko kulkee fotonivuöhykkeen läpi,aurinkokunnallanne on suora yhteys Galaktiseen Federaatioon(8D).Vuoden 2000 jälkeen maan asukkaat todella sykkivät yhdessä galaksin kanssa.
  *Pimeyden tunteminen on avain tajunnan ylläpitämiseen fotonivyöhykkeen valossa. *kevätpäiväntasauksesta 1987 talvipäivän seusaukseen 2012 giologinen elämä(maapallolla)harmonisoituu jumalallisen intelligenssin kanssa,niin että Maan tunnekeho voi kestää tulevan galaktisen orgasmin voimakkuden.
  *Kun fotonivalo lisääntyy aurinkokunnassanne teidän karmanne muuntuu informaatioksi,sillä valo merkitsee informaatiota.
  *Alcyonesta katsottuna teidän aurinkokuntanne on kuin yksinäinen,viimeinen Plejadien lampaista,joka vaeltaa kaukana pimeydessä ja palaa silloin tällöin takaisin tarhaan.Juuri nyt teidän on helpompi ymmärtää todellisuutenne meidän näkökannaltamme,ja juuri siksi meidän kollektiivinen 5D-äänemme soi nyt niin voimakkaasti teidän mielissänne. Alcyone on koko Seulasten katraan äiti...Kaikki tieto jota te tarvitsette liittyäksenne uuteen todellisuuskenttään, tulee teille heti kun katsotte asioita uudella tavalla..Vielä tehokkaampaa on yksinkertaisesti seurata imia tunteitasi...
  *"Teidän on kieltäydyttävä tukemasta rumuutta missään muodossa."
  *"Jos voit kuulla kirjasi äänen lukiessasi sitä, se on hyvä.Teidän sananne ovat ihmeellisen äänikoodattuja."
  "Teidän hiili-perusteiset kehonne voivat kehittää valokoodattuja säikeitä,jotka kohottavat teidät hedelmöittävinä voimina galaksin yhteyteen vain kun tunnistatte ja puhutte totuutenne.
"Kuvittele miten miljardeja kurkkusi ympärillä parveilevia valokoodatuja säikeitä muuttuu pystysuoriksi valosauvoiksi lausuessasi totuutesi."
  *Nibirulaiset,plejadilaiset ja siriuskaiset rakensivat yhdessä Suuren pyramidin ikivanhan pyhän siriuslaisen temppelin ylle,joka on rakennettu 16.000eKr,palauttamaan tasapainon Auringon ja Siriuksen välille (siriuslaiset rakensivat Sfinksin 17.800eKr)
  *Nibiru-on planeetta,jonka kiertorata kulkee meidän aurinkokuntamme ja Siriuksen kautta.Nibirulaiset ovat kontrolloineet maata erityisesti pelon ja uraanin avulla. Nyt plejidilaiset ja siriuslaiset yhdessä ovat auttamassa meitä vapautumaan tästä pelosta ja hallinnasta.
  *balilaisilla plejadilainen arkkityyppi.
  *Siriuslais-Plejadilainen liitto kehittyi voimakkaasti Siriuksen periastronin aikana huhtikuussa 1994,kun Sirius B oli lähinnä Sirius A:ta
  *Shamanistiset maakoodit ovat viisiulotteisia,koska ne on asennettu teihin plejadilaisten valokehojenne kautta.-Shamaanit olivat ihmis-plejadilais hybrideitä.(18.000-13.000eKr)
  *"The Maya are Keepers of Time,your Sun is Keeper of Freguency,and Alcyone is keeper of Intention."Maiat ovat ajan vartioita,teidän aurinkonne on taajuuden vartija ja Alcyone on tarkoituksen vartija tai kantaja.(Barbara Hand Clow) 

Pleiadit  
Kruunuchakra - Maia
Otsachakra - Asterope 
Kurkkuchakra - Elektra 
Sydänchakra - Merope 
Palleachakra - Asterope 
Sakraalichakra - Pleione
Juurichakra - Alcyone 
Matti Kuusela
Hopeasulka
matti@hopeasulka.com

Tapahtumatiedot www.hopeasulka.com
Nettipäiväkirja http://hopeasulka.vuodatus.net
Saat vapaasti välittää Hopeasulkaviestejä myös ystävillesi.

Jos haluat viestit suoraan itsellesi, kirjoita minulle osoitteella matti@hopeasulka.com .
Rakkaudella, Matti.


Galaktinen ihminen, 1D-9D

Maan ulottuvuusrakenne suhteessa ihmiseen.Prittomat dimensiot ovat
luovia -ja ne ovat myös äänikoodattuja (lämminveriset olennot)Ilman niitä parillisten dimensioiden 2D,4D,6D ja 8D rakenteellisuus ja tiheys tukahduttaisi kaiken(kylmäveriset olennot).Siksi myös ihmisten on erittäin tärkeä tulla todellisiksi luoviksi olennoiksi .

1D
Maan rautakristalliydin .Myös "musta kivi"ja maan siriuslainen tähtisydän.Maan 1D ääni on matala hyrinä.Toive:Vetää sinut itseensä.Virity ydinkristalliin-nelisuuntainen alttari!Jokainen joka on syntynyt Maassa,voi saada yhteuden kaikkiin yhdeksään ulottuvuuteen yksinkertaisesti istumalla nelisuuntaisen alttarin keskellä.

2D
Maan elementaariset leylinjat ja energiakeskukset .kissat ilmentävät usein 2D-aktiviteettia.kemoterapia ja säteily ovat 2D elementaaliammuksia.Toive:Kutsua sinut mukaan tiheyteen essenssiensä kautta.Kasvimaailma on 2d.n vihreä ilmaus niin kuin ihmiset ovat sen punainen ilmaus.Rakasta elementaaleja.Elementaarit tarvitsevat sitä että puhut,rukoilet ja laulat heidän kanssaan,ja siunaat ja ravitset heitä.Elementaalit ovat Maan runoilijoita,ja he rakastavat tanssia,laulua ja taidetta seremonioissaan.

3D
Maan lineaarinen tila ja aika -normaali Maan ulottuvuus.Siriuksen taajuus on edelleen Egyptissä jokaiselle joka voi lukea sitä.Toive:olla sisällä fyysisessä kehoissa,ja olla vapaa.Rakastakaa 3d kehojanne.Kohtaa ja seurustele kaikkien energioiden kanssa joita kohtaat,etteivät he tunne itseään frustroituneeksi...

4D
Arkkityypit:Anunnaki /Nibiru.Enkelit kantavat yli."4D-intelligenssit ovat luoneet suuren savuverhon 'demonit-paholaiset-hirviöt-Lusifer/...' estääkseen teitä näkemästä loistavia 2D-elementaaleja.Teitä on huijattu arvostelemaan kielteisesti ja pelkäämään juuri niitä opettajia jotka voivat johtaa teidät suoraan omaan parantumiseenne"Venuslaiset 4D morfogeneettiset kentät-ihmisten ja matelijoitten ideamuodot.Toive:tulla syvästi osalliseksi kehojenne toiminnasta ja tuoda teille kaikki viestit joita se saa 5D-9D ulottuvuuksista.Leiki 4D arkkityyppisten opettajien kanssa.

5D
Rakkaus ja luovuus:Plejadit -ulottuvuusrakenteen keskimmäinen taso.Plejadit aktivoivat kateenkorvaa,ja impulsoivat sydäntä,keuhkoja,maksaa ja ihoa.Suuren taiteen herkät värähtelyt.5D-silmillä voi tulla näkijäksi 3D.ssä.Ainoa yhteytesi jonka voit saada 5D.stä tapahtuu kun pyydät jotai hyvin tunteella,sydämmestäsi.Toive:tulla syvästi osalliseksi tunteistanne ja toimia keskuksenanne ja säteillä rakkautta teille ja kaikille muille olennoille.Plejidalainen jumalatar täyttää siriuslaisten luoman 6D valotemppelin.

6D
Morfiset kentät,pyhä geometria:Sirius .Kolmiulotteisen kiinteän maailman valokehomuodot.6D rakastaa laajentaa ihmisiä valolla..6d-olennot voivat laajentaa ihmisten sykekenttiä koko galaksiin....Rauhaset-Sirius.Lumihiutaleet ja kristallimuodot.Toive:tulla syvällisesti osalliseksi mielstänne ja laajentaa mahdollisuuksienne kenttää.6D näön avautuessa 4D kontrollivoimat eivät enää pysty ohjaamaan meitä sokeasti.6D morfiset kentät mahdollistaa manifestoitumisen 3D.ssä.Sirius-tieto on kaikille avointa,koska sitä ei voi ymmärtää ennenkuin 6D näkö on avautunut.

7D
Valon galaktiset informaatioväylät: Puhtaan ajattelun kommunikaatiovirtoja.Maalle seitsemäs dimensio merkitsee galaktisen informaatiovalon pääväyliä,fotonikaistoja,joita Andromedan galaksi ohjaa,ja joita 7D rakastaa luoda...7D-olennot voivat kantaa ihmisten tunteita galaktisten ingormaatioväylien kautta...Ulottuvuus joka tekee ihmispuheesta niin äänikoodatun...Linnunlaulu on ulottuvuudeltaan korkeampi kuin ihmispuhe ja linnut näyttävät resonoivan maan 7D-koodauksen kanssa.MYös lintujen navigointitapa näyttää olevan yhteydessä galaktisiin kommunikaatiolinkkeihin..Muita 7D ääniä ovat tuuli ,fotoninen liike laajoissa 7D-kaistoissa ja aurinkotuuli...Bluebirds..Sfäärien 7D musiikkia voi kuulla kun makaa maassa ja värähtelee yhdessä tähtivalossa kylpevän maan kanssa kun ympärillä on täysin hiljaista...siriuslaiset ylläpitävät geometrisia muotoja tilassa ja 7D valon linjat ympäröivät tämän ei-fyysisen intelligenssin ääneksi.Toive:tulla syvästi osalliseksi henkisestä elämästänne ja kantaa tähtien ja planeettojen ratoja.

8D Kosmisen järjestyksen galaktinen liitto:
Orion .Maan tietoisuuden rakenteellinen järjestelmä.8D rakastaa luoda uusia organisaatiorakenteita..8D tasolla vegalaiset ohjaavat teidän aurinkokuntanne asioita...tiheyden mittaaminen uusien lakien asettamiseksi kiihtyvyyden säännöstelemiseksi...elementaalisten intelegenssien(2D)muuntumista on kehitettävä,koska näitä upeita olentoja ei ole kunnioitettu...8D-olennot voivat organisoida uusia morfogeneettisiä kenttiä teidän seksuaalisista seismisistä aalloistanne(!!;)).Toive:ohjata keikkien olentojen elämänlaatua alemmissa ulottuvuuksissa.

9D
linnunradan keskus ,Tzolk'in.Ykseystodellisuus,joka kutoo yhteen kaikki herkimmät värähtelyt.Tämä taso on kaiken olemassaolevan valtakunnan kirjasto,ja maalle yhdeksäs ulottuvuus on galaksin keskus,jota ohjaavat eenokilaiset .9D-olennot voivat synnyttää uusia biologisisia muotoja galaktisten keskusten mustien aukkojen pimeydessä...Toive:pysyä ikuisessa samadhissa ja olla saatavilla jakaakseen tämän tunteen kaikkien niiden olentojen kanssa,jotka ovat sen saavuttaneet.

Keiju-ja Haltijatähti 
Siriuksen nouseminen

6 kommenttia:

Leenamarketta kirjoitti...

Tulisin jos olisin lähempänä.
Minulla on myös toinen blogi http://laventelinpaivakirja.bogspot.com, jos haluat tutustua.

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos! Käyn tutustumassa päiväkirjaasi! Minullakin on toinen blogi Enkeleiden Valtakunta.

Tuulikki kirjoitti...

Harmi, etten päässyt paikalle :/ ehkä aika ei nyt ollut oikea sille, mutta toivottavasti oli antoisaa muille!

SeijaTuulikki kirjoitti...

Ajattelin Sinua kun näin Hopi-uni kirjoituksesi, en pysty jättämään kommenttia jos kommentointi osio on kirjoitustekstin alla; vain ponnahdusikkunat toimii ! Asetuksista sen saisi vaihdettu ponnahdusikkunaksi :):)

Jospa joku ? ehti siellä käydä, jota asia kiinnosti!

Tuulikki kirjoitti...

ok, itseäni vähän ärsyttää nuo pienet ponnahdusikkunat kun ne hukkuu aina jonnekin, mutta voin vaihtaa ;)no problem.

SeijaTuulikki kirjoitti...

Kiitos Tuuli!