WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Uuden Energian Talo ja Portti Uuteen Aikaan 11:4:11

Unessani olen rakentanut uutta taloani monia monia vuosia ja viimein se valmistui. Ikkunat etelään (ikkunaseinä) avoimena, ei verhoja eikä muutakaan edessä. Talo on suorakaiteen muotoinen, yksikerroksinen mutta korkea.

En vielä ole sisälle päässyt mutta kärsivällisesti kun odottelen senkin aika vielä tulee. Kiitos, kiitos, kiitos Enkeleilleni...
Oven kautta kuljetaan rakennuksiin, koteihin ja huoneisiin sekä unitulkinnan mukaan Minuuteen. 
Egyptiläiset unentutkijat näkivät avoimessa ovessa merkin siitä, että taloon oli odotettavissa tervetulleita vieraita. 
Oven Avaan Uuteen Elämään. Annan Tulla Uusien Tuulien , Asioiden ja UUden Energian. 
TERVETULOA ! 
Jätän kengät eteiseen ja astun sisään. Ovi olkoon Portti jonka Rakkaudella Avaan.

RAKENTAMINEN 
on unessa itsensä henkisen omisaisuuden ja siihen liittyvän tunteen rakentamista. Talon rakentaminen on positiivista ja vahvistaa oman minän tuntemista.
TALO
 
Itsesi symbooli. Jokainen huono kuvastaa jotain puolta itsestäsi.
Ullakko: Yli-Minä, henkinen kehitys ja edistyminen. Kiinnitä huomiota ullakolla oleviin symboleihin ja tunteeseen, joka sinulla on ullakolla ollessasi.
Kylpyhuone: Tarve puhdistautua tai päästä eroon jostakin osasta elämääsi, joka ei toimi tai joka on jo hoitanut tehtävänsä ja jäänyt tarpeettomaksi.
Keittiö: Ruumiin/Mielen/Sielun ravinnon tarve. Kokkaaminen edustaa jonkin asian kehittymistä elämässäsi. Jos ruokaa on paljon, sinulla on kaikkea tarvitsemaasi. Jos kaappi on tyhjä, sinun tulee hankkia jotain uutta elämääsi.
Ruokailuhuone: Sama kuin keittiö, mutta vain selvempi viesti Ruumiin/Mielen/Sielun ravinnontarpeesta.
Olohuone: Päivittäiset askareesi toisten kanssa, yleensä tässä huoneessa on unen aina muitakin henkilöitä. Muista, että he edustavat jotain sinusta, eivät heistä itsestään (katso IHMISET).
Makuuhuone: Itsesi tiedostamattomat osat, lepo, unelmia, joskus seksuaaliset tilanteet/asiat.
Yläkerta: Henkinen rohkeuden osa Itsessäsi, Yliminä, joka valvoo sinua jajoka pitää kädessään tiedon avaimia, joiden avulla voit selvittää elämäntehtäväsi.
Alakerta: Alitajunnan osa Itsestäsi, johon kuuluvat tavat, vanhat opitut kaavat, automaatio ja ego. Tämä osa saa medät yleensä tuntemaan itsemme kahtiajakautuneeksi, kun haluaisimme tehdä jotain ja pääsymmekin tekemään ihan päinvastoin.
Vanhat uskomukset ja pelot on karsittava pois, jonka jälkeen tunnet olisi rauhallisemmaksi elämässäsi.
Vierailu lapsuuden kodissa tai muissa tutuissa rakennuksissa: Jokin asia elämässäsi kaipaa loppuun saattamista, analysointia, vanhoista vapautumista. Parannuttuasi vanhoista voi jatkaa matkaa eteenpäin.
Eteinen/Eteiskäytävä: Kertoo, että olet saapunut tilanteeseen, joka on kuljettava läpi päästäksesi toiselle puolelle, uusiin maisemiin. Tie saattaa olla kapea ja vaatia rohkeutta ja varovaisuutta. Jos tunnet ahtaanpaikan kammoa unessasi, sinua kehotetaan olemaan rohkeampi ja kohtaamaan haasteet avoimin mielin.
Kuisti: Kertoo päättämättömyydestä: seison edelleen kuistilla, enkä tiedä lähteäkö vaiko ei. Voi kertoa joko vetäytymisestä tai huolista, tai vastaavasti Itsesi laajentumisesta. Tulkinta riippuu koko unesi sisällöstä: oletko ulko-oven kuistilla tai takapihan kuistilla? Onko paikka sotkuinen vai puhdas, kalustettu vai paljas?

Ikkuna

Ikkuna unessa edustaa kirkkaita toiveita, avaria mahdollisuuksia ja sisäistä näkökykyä.

Jos katsot ulos ikkunasta, kuvastaa se elämänkatsomustasi, tietoisuuttasi, katsantotapaasi, tietämystä ja intuitiota. Etsit ehkä opastusta jonkin päätöksen tekemiseen. Tai sitten sinun täytyy astua ulos avaraan maailmaan ja kokea elämä.

Jos katsot sisään ikkunasta tai ikkunaa kohden, tutkiskelet sieluasi ja etsit todellista itseäsi.

Ikkunan sulkeminen kertoo hylkäämisestä ja hyljeksinnästä.
Rikkonainen tai pirstaloitunut ikkuna puolestaan kertoo syvästä surusta ja epälojaalisuudesta.

Peitetty ikkuna kertoo tarpeestasi yksityisyyteen ja tavoistasi saada tuota yksityisyyttä. Pidät osan itsestäsi salassa ulkomaailmalta.

TIE 
kuvaa Elämän Kulkua. Tie voi haarautua, jolloin joutuu itse ratkaisemaan oman elämänsä kulkua ja käyttämään apunaan tienviittoja.

11:4:11 Portti Uuteen Aikaan

Tämä päivä (11.4.2011) on syntymän päivä. Siirrymme läpi 11 porttien huikean Valon Maailmaan. Kosmista tietämystä aktivoidaan ja paljon vanhaa jää taakse. 
Tämän päivän viesti on selkeä. Antaudu ottamaan vastaan. Pysähdy hetkeksi, antaudu. Kaikki tapahtuu nyt Valon Tarkoituksessa. 
Päivän on niin tärkeä, että meidän on syytä pysähtyä ottamaan vastaan ja Kuuntelemaan Sydämen Ääntä, Sisäistä Viisauttamme. On syytä kiinnittää huomiota Sisäiseen Maailmaan ja tutkistella, mitä siellä tapahtuu.

Hyväksy myös, jos et saa tällä kertaa tuntemuksia. 11 energia on niin puhdasta ilman Kaltaista Valon Energiaa, että se voi mennä kuin raikas henkäys läpi kehojemme, mutta se vaikuttaa ja tulemme huomaamaan vaikutukset ennenpitkää.
Unet 

Quado 17.2.2008
TURVALLISESTI KOTONA


Mitä kovempaa ihmiset puhuvat pelosta, sitä enemmän sinun on suojattava itseäsi ja tultava omaan keskukseesi. Mitä kovempaa meteliä on, sitä kuurommat korviesi täytyy olla.

Heidän puheensa sodasta, vaarasta ja taloudellisesta katastrofista voivat tuntua kuin myrskyn raivoamiselta ympärilläsi. Sinun on siis muistettava, että olet vankka, tiilistä tehty talo, tiilistä joita olet tehnyt koko elämäsi. Rakkauden ja ilon, itsetuntemuksen ja luottamuksen tiilet suojelevat sinua - sekä sisälläsi että siinä avussa, mitä on sinua varten. Olet turvassa ja vahingoittumaton tiilitalossasi. Olosi on mukava ja tyytyväinen.

Tuli roihuaa iloisesti täällä tiilitalossasi ja lämmittää sinua. Ja sinä ylläpidät tuota tulta, tuota polttoainetta. Sinä ja uskosi, sisäinen totuutesi ja valosi ylläpitävät kaikkea, mitä tarvitset selvitäksesi elämän myrskyistä. Sinua lämmittää kirkkaasti roihuava totuus. Takaat oman turvallisuutesi sillä tiedolla, että olet juuri sitä, mitä sinun tarvitseekin olla ja että sinulla on kaikkea, mitä vaaditaan elääksesi ilon, rauhan ja rakkauden elämää.

Kyllä, Rakkauden, sillä tässä talossasi et ole yksin, et ollenkaan. Sinulla ei ole sisälläsi ainoastaan kyky huolehtia täysin itsestäsi, vaan myös suurta rakkautta ja kumppanuutta, sillä sinulla on tapa kohottaa itsesi ylöspäin ja ylöspäin, paljon tämän fyysisen elämän rajoitusten yläpuolelle, paikkaan myrskyn yläpuolella. Sinulla on kultaiset luottamuksen, yhteyden ja rakkauden taikatikkaat, jotka voit pystyttää koska tahansa. Ne tunkeutuvat kaikkien niiden myrskypilvien läpi, joita ympärilläsi ehkä on, myös ujeltavien tuulien, salamoinnin ja ukkosen läpi ja saattavat sinut rauhaan, joka on aina olemassa kaiken tämän yläpuolella.

Tuosta armon tilasta voi kurkottaa ulospäin kohtia kaikkia muita, jotka ovat kiivenneet kultaisia tikkaitaan pitkin, ja yhdistyä heihin syvällä tasolla. Kun istut tässä upeassa armon tilassa tietäen, että olet rakkautta ja vain rakkautta, voit katsoa alaspäin myrskypilviin - katsoa vellovaa pelkoa ja päättää sen sijasta mennä sisäiseen rauhan, rakkauden ja totuuden ytimeesi ja kantaa tämän lahjan alas sydämessäsi, kun istut lämpimässä ja mukavassa talossasi, pelon myrskyiltä suojassa.

Elä näillä kummallakin tasolla samanaikaisesti joka hetki, jotta sydämessä kantamasi rakkaus ja rauha lämmittävät sinua sisäisellä hehkulla - lohduttavampana kuin lämpiminkään takki kylmänä ja tuulisena päivänä.

Aina kun Sinun on tehtävä tärkeitä päätöksiä, muista mennä tähän lämpimään hehkuun. Etsi sisäisen kotisi suojaa, käperry hiljaa oman sisäisen tulesi äärelle ja etsi opastusta sieltä. Ulkopuolisella myrskyllä ei ole mitään opastusta sinulle. Kaikki opastus on täällä sisällä, turvassa ja suojassa.

Voit katsoa ulos ikkunoistasi nähdäksesi, mistä päin myrsky puhaltaa, mutta älä avaa ikkunoitasi ja oveasi puhaltavalle pelolle ja salli sen kylmentää sinua.

Pysy keskuksessasi. Seiso tulisijan edessä ja pidä totuuden ja rakkauden tulta roihuamassa. Korjaa katto ja vaihda rikkoutuneet ikkunat. Ja tiedä, että jos sallit pelon puhaltaa jonkin aikaa lävitsesi, tulesi hiillos ei koskaan täysin sammu. Voit aina palata sen luo ja lietsoa uudestaan palamaan. Voit aina palautua ja vahvistua riittävästi sulkeaksesi ovet ja ikkunat pelolta.

Ja aina kun tarvitset, nuo Kultaiset Taikatikkaat ovat paikalla kiipeämistä varten, jotta voit nousta pois myrskystä tunniksi tai edes muutamaksi minuutiksi, kiivetä armon tilaan ja muistaa, ettei mikään, ei mikään ole voimakkaampaa kuin se Rakkaus, mitä olet.

Quado-viestit kanavoinut Carrie Hart (www.carriehart.com) ja
Kirjeitä Taivaasta Gloria Wendorff (www.heavenletters.org)

2 kommenttia:

Tuulikki kirjoitti...

olen nähnyt jo pidemmän aikaa lukua 11:44/11:04 (ja myös 11:44 jne.) :) mietinkin, mitä se tarkoittaa??

tuntuu tosiaan, että tämän päivän energioissa on jotain puhdistavaa, vapauttavaa.

SeijaTuulikki kirjoitti...

Hei Tuuli!

Mukava kun kävit sivuillani :)

Monet hiljentyy / meditoi tänään klo 21.00 ja ottaa vastaan 11 energiaa.

Numerologiassa
lukujen 2, 4, 6 tai 8 yhteydessä on kyseessä mestariluku (11-2, 22-4, 33-6 ja 44-8).

Mestariluku on luku, joka on jaollinen luvulla 11. Esimerkkeinä mestariluvuista ovat 11, 22, 33 ja 44.

Mestariluvut

Yhdeksän perusvärähteen lisäksi on olemassa neljä mestarivärähdettä: 11-2, 22-4, 33-6 ja 44-8. Nämä sisältävät vastaavat perusluvun ominaisuudet ja lisäksi henkisen ulottuvuuden, joka ilmenee suurempana moraalisena velvoitteena toimia ihmiskunnan hyväksi epäitsekkäästi, pyyteettömästi ja rakkaudella. Mestariluvun omaavia henkilöitä usein koetellaan, mutta toisaalta he myös saavat universumilta ylimääräisiä voimavaroja aina tarvittaessa. ”Timantit syntyvät kovassa paineessa” voisi sopia mestarilukujen yhteiseksi iskulauseeksi.