WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 2. huhtikuuta 2011

Tulevaisuutta ei ole vielä kirjoitettu ja Miten voimme Palvella?

Sinulla on monia syitä keskittyä olemaan täysin läsnä hetkessä, nykyhetkessä. Yksi syy on se, että silloin olet Universaalissa Energiavirrassa, jolloin luotte todellisuutesi sellaiseksi kuin haluat sen olevan. Toinen on se, että siinä on tulevaisuutesi - läsnä olevassa hetkessä. Sinulle ei ole koskaan kirjoitettuna valmiiksi tulevaisuutta, sitä ei ole ennalta määrätty. Se on olemassa sen vuoksi, mitä teet nyt läsnä olevassa hetkessä, ei sen vuoksi mitä teet tai mitä tapahtuu myöhemmin.
 
Silloin kun keskityt tulevaisuuteen tai siihen, mitä tapahtuu jossain kohtaa tämän hetken jälkeen, uskot että tulevaisuus on jotenkin parempi kuin nykyhetki. Kun siis keskitytte onnistumiseen ja luulette, että se on jossain kohtaa tämän hetken jälkeen, itse asiassa heijastat nykytilasi tulevaisuuteen. Tulevaisuus luodaan nykyhetkestä, eikä se ei voi koskaan olla enemmän kuin se mitä on nykyhetkessä.
 
Tarkoituksesi, Energiasi, painopisteesi ja sitoutumisesi itseesi ja sen luomiseen, mitä haluat ja mikä parhaiten palvelee unelmiasi tässä hetkessä, määrittelee sen mitä tapahtuu tulevaisuudessa. Halukkuutesi olla voimakas nyt luo voimakkaan tulevaisuuden. Itsesi hyväksyminen jollain tavalla rajoittuneeksi luo sen tulevaisuuteen, ellet ole valmis muuttamaan uskomuksiasi siitä, mitä olet nyt läsnä olevassa hetkessä.
 
Ajattele Elämää jatkuvana Virtana, jossa jokainen osa liittyy edelliseen. Seuraava askel matkallasi voi olla vain yhtä voimallinen kuin sitä edeltävä askel. Tulevaisuuttasi ei koskaan määritellä ennalta - mikään voima maassa tai taivaassa ei voi luoda sitä sinulle. Jokainen maailmankaikkeuden puoli reagoi sinuun. Tulevaisuus on nyt, se on nykyhetkessä. Ole voimakas hetkessä, ja luot voimallisen tulevaisuuden, missä Sydämesi Toiveet Täyttyvät Kaikin Tavoin.

TULEVAISUUTTA EI OLE VIELÄ KIRJOITETTU

Arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
14.1.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine, muokkausta Matti


Miten voimme palvella?

Omistautuminen kurinalaisesti ylläpitämään korkeamman tuomitsemattomuuden ja toisten palvelemisen asenteen - kaikkien ihmisen pelkojen ja heikkouksien tuolla puolen - on enemmän kuin kokopäivätyötä. 
 
Se vaatii viimeisenkin olemuspisaramme omistamista Jumalhengen palvelemiseen ja todella luottamista omaan tietoisuusvoimaamme. Todella monet meistä säteilevät uutta "taivaallista" luminenssia superihmisen, sisäisen Kristuksen ulottuvuuksista. Kohtalomme on olla superihminen, kun sisäinen Kristus-henki on Jumalhengen taianomaisen sivutuotteen säteilyä. 
 
Jumalhenkemme on suurin tietoisuusteknologiamme, mikä ylittää kaikki vähäisemmät teknologiat. Nämä viimeaikaiset tapahtumat antavat meille paljon pohdittavaa ja meditoitavaa, kun muutos alkaa sisältämme. 
 
Kun siirrymme eteenpäin aikomuksenamme olla suvereeni malli toisten palvelemisesta, sitoudumme jatkamaan itsemme puhdistamista tullaksemme niiden suurempien totuuksien kokemukseksi ja ymmärrykseksi, joita säteilee omasta sisäisestä valostamme - pyrimme jakamaan toisten kanssa epäitsekkäästi sen, mitä meille on annettu ja mikä on osoittanut meille Pysyvän Rakkauden ja Sisäisen Rauhan.

Seuraavaan kertaan saakka, pysykää avatarasydänpolkunne loistossa! Olkaa lempeitä sydämestänne ja toisillenne.


Rakkautta aina, Lisa
Kirjoittanut Lisa Renee ( www.energeticsynthesis.com)
Uutiskirjeestä 12.4.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: