WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Tulevaisuutenne Valoon Kulkeminen


Rakkaat Mestarit, Pyydämme Teitä Ottamaan Aikaa Tarkastellaksenne Tulevaisuuden Mestarisuunnitelmaanne, kuten sitä kutsumme. 
Olemme kertoneet monille Teistä aiemmin, että on aika kirjoittaa uusi galaktinen Tehtäväjulistus, sillä maallinen sopimuksenne on täytetty. 
Vakuutamme, ettei tämä merkitse sitä, että lähtisitte maan päältä joskus lähiaikoina. Olette valmistautuneet tähän aikaan monien inkarnaatioiden ajan ja Teitä kaivataan kipeästi Valon Maailmanpalvelijoiksi. 
Kerta toisensa jälkeen olemme pyytäneet Teitä kirjoittamaan tulevaisuutenne käsikirjoituksen ja sitten elämään jokaisen päivän, hetkestä toiseen parhaan kykynne mukaisesti.

Vaikka ette olisikaan tietoisesti tehneet suunnitelmia tulevaisuutta varten, teillä on silti suunnitelma. Suunnitelma jonka ovat tehneet alitajuinen mieli, egon halukeho ja sen kaipaukset sekä se jatkuva mielen papatus, jota tapahtuu kiireisen päivänne aikana. 
Voimakkaat tunteelliset ajatukset luovat voimakkaita taajuusmalleja, kun taas nämä järjettömät mielen rönsyilyt luovat heikkoja energiamalleja. 
Ne kasvavat ajan kuluessa ja luovat lopulta voimakkaita, kaoottisia värähtelymalleja, jotka palaavat luoksenne sen äärettömyysmerkin kautta, jota kutsutaan ympyrä/kehälaiksi. 
Jos elämänne näyttää etenevän sekasortoisella tavalla, se johtuu siitä, mitä oma energiapuumerkkinne säteilee syyn ja seurauksen maailmaan. Tästä syytä Teidän on hyvin tärkeää aloittaa tuleminen objektiiviseksi tarkkailijaksi, samalla kuin valvotte ajatuksianne ja pysytte uutterasti keskittyneenä Pyhään Sydänkeskukseenne.

Kuluneiden vuosien aikana olemme antaneet Teille perus- ja monia kehittyneitä Ylösnousemustyökaluja. Kuitenkin liian monet Teistä soutavat ja huopaavat yrityksissänne saavuttaa itsemestaruuden ja saada takaisin tulevaisuutenne hallinta. 
Kerromme Teille, Rakkaat, että on aika olla vakavasti mukana omassa tulevaisuudessanne, 
mikä merkitsee astumista esiin ja Sanomista Korkeammalle Itsellenne ja "minä olen" -olemuksellenne: 
"MINÄ OLEN VALMIS", ja näin saada näkemystä ja apua monilta Suurilta Valo-olennoilta, mukaan luettuna oma Jumalitsenne.

ALFA-MESTARIKSI tuleminen merkitsee, että oppii ylläpitämään aivotaajuuden tasolla 10-14 kierrosta sekunnissa, mikä auttaa teitä toimimaan yhtenäisen aivotietoisuuden tilassa, hallitsevan vasemman tai oikean aivopuoliskon sijasta. 
Eläminen mestarina joka päivä ja niiden työkalujen käyttäminen, joita olemme antaneet teille päästäksenne pyhään sydämeenne ja pyhään mieleenne, sekä erilaisten Valopyramidien Luominen viidenteen ulottuvuuteen ja niiden käyttäminen, mullistaa henkilökohtaisen todellisuutenne yli hurjimpien kuvitelmienne. Erilaiset hengitystekniikat ovat kriittisiä hyvinvoinnillenne ja ne nopeuttavat kovasti ylösnousemusprosessianne. 
Muuntava Violetti Liekki on Arvokkain Lahja, mikä on kaikkien käytettävissä Valaistumispolulla. 
Se auttaa Teitä nopeuttamaan parantumista ja kaikkien menneiden negatiivisten ajattelumallien ja sääntörikkomusten selvittämistä.

Astuminen karmapyörästä armon tilaan merkitsee muuntavan Violetin Liekin jatkuvaa käyttöä. 
Teidän on kutsuttava säännöllisesti violettia liekkiä, jotta teidät kiedotaan jatkuvasti violettiin tuleen ja näin palautetaan kaikki riitasointuinen energia neutraaliksi valo-olemukseksi. 
Tähän sisältyvät kaikki negatiiviset ajatusmallit, joita lähetätte joka hetki, ja se myös varmistaa, että kaikki ne alemman taajuuden karmamallit neutraloidaan, joita olette luoneet menneisyydessä. 
Olette vastuussa kaikista luomuksistanne, ovat ne sitten positiivisia tai negatiivisia. Ne värähtelymallit joita luotte, palaavat aina ympyrälain välityksellä luoksenne. 
Varoitus: 
teidän on pyrittävä uutterasti saavuttamaan ja ylläpitämään Korkeampi ja Jalostuneempi Henkilökohtainen Taajuusmalli eikä vain luotettava siihen, että muuntava violetti liekki puhdistaa lähettämänne negatiivisuuden ja vääristyneet taajuudet. Se on Transformoitumistyökalu ja Teiltä vaaditaan ponnisteluja ja päättäväisyyttä.

Silloin kun menneisyytenne äärettömyyssilmukka ja aikajana on tasapainotettu ja valtaosa riitasointuisista energioistanne on muunnettu, astutte tulevaisuutenne äärettömyyssilmukkaan. Olette kulkemassa tulevaisuutenne valoon, samalla kun jätätte taaksenne menneisyyden varjot.

Hyvin monilla Teistä on vaikeuksia löytää tehtävänne tai intohimonne ja näin ajelehditte päivienne läpi velttona. 
Jatkatte edelleen tekemättä mitään ettekä yritä mitenkään käynnistää positiivisia muutoksia elämässänne. Kaikkien ei ole tarkoitus opettaa massoja tai tulla maailman tuntemaksi. 
Itse asiassa, kyse on Teistä, jotka teette hiljaisesti päivittäisiä velvollisuuksianne ja pieniä vakaita parannuksia itsessänne ja samalla Säteilette Luomisen Valoa/Rakkautta maahan ja maailmaan. 
Te saatte aikaan dramaattisimman vaikutuksen maalliseen negatiiviseen ympäristöön. Etsimme maailmanpalvelijoita ruohonjuuritasolla. Jokaista Teitä tarvitaan auttamaan massojen kollektiivitietoisuuden kohottamisessa ja jalostamisessa.

Tässä tilanteessa haluamme rohkaista niitä Teistä, jotka tunnette avuttomuutta ja pelkoa siitä, ettei ole mitään tietä ulos ongelmatilanteesta, jossa huomaatte olevanne. 
Ettekö avaisi mielenne sille mahdollisuudelle, että Jumalan ulottuvuuksista on saatavilla apua ja että käytettävissänne on uusi ajattelutapa ja jalostuneempi elintapa?

Rukoilette ja usein anotte epätoivoisena apua. Jos se ei kuitenkaan tule itsellenne mukavassa muodossa, kiellätte ja torjutte sen. 
Rukouksiin vastataan aina. Rukoukset joissa pyydetään suurinta hyvää, ilmentyvät ihmeinä - suurina ja pieninä - ja avaavat polkua vaivattomalle ja sujuvalle elämälle. 
Egon halukehon Rukouksiin vastataan sallimalla Teidän etsiä omat ratkaisunne, mitkä ilmentyvät väärinkäsityksistänne ja epätarkoituksenmukaisista teoistanne käsin. 
Elämän läksyt opitaan kokemalla se, mitä olette luoneet. 
Ego vetää puoleensa epäharmoniaa ja tyytymättömyyttä ja se saa etsijän katsomaan itsen ulkopuolelta ratkaisuja ja tyydytystä. 
Teidän on Opeteltava Rukoilemaan Sydän Puhtaana ja Aikomukset Korkeamman Järjestyksen Mukaisina. 
Kun nostatte Valomääräänne, lisäätte Sydämenne Magneettivetovoimaa. Teidän on opeteltava vastaanottamaan Teille annettavaa yltäkylläisyyttä Kiittämällä ja Sydän Kiitollisena.

Miksi ette aloittaisi tehtäväjulistustanne luettelemalla ne elämänne negatiiviset asiat, jotka haluaisitte muuttaa? 
Aloittakaa useilla pikkumuutoksilla elämässänne ja muistakaa, että Teidän on aloitettava itsestänne. 
Vakuutamme teille, että jos ponnistelette sinnikkäästi ja käytätte teille antamiamme työkaluja, alatte nähdä dramaattisia muutoksia elämässänne. Pyydämme, että testaatte meitä. 
Tutkikaa mieli avoimena jotain peruskäsitteitä, joita olemme antaneet teille, ja soveltakaa niitä hitaasti mutta uskollisesti päivittäiseen elämäänne. 
Antakaa meille Lupa Opastaa ja innostaa Teitä. 
Näin tekemällä Teillä on Taivaan Voimat Takananne. Rakkaat, voitte epäonnistua vain, jos annatte periksi.

Aika on oleellinen tekijä, sillä on hyvin ilmeistä, että massojen pelko ja viha, luonnonvoimien voima sekä maan muutokset/puhdistukset kiihtyvät ja niiden intensiivisyys lisääntyy joka päivä. Kerroimme teille eräässä viestissä äskettäin, että olette henkisen vallankumouksen keskellä (Ronna Hermanin maaliskuun 2010 viesti). 
Kuitenkin maapallo ja kolmannen/neljännen ulottuvuuden harhatodellisuuden massat ovat myös keskellä vallankumousta. Eri ryhmäkuntien välille on rakentumassa voimakas polarisoituminen - ei vain eristyneissä paikoissa ympäri maailmaa, vaan jokaisessa maassa ja tämä koskee jokaista rotua, kulttuuria, uskontoa ja poliittista näkemystä. 
Olemme kertoneet Teille, että Kuilu Valon ja Varjomaiden välillä levenee ja se on hyvin ilmeistä sekä korkeasta että maallisesta näkökulmasta. Näemme selvästi ne alueet, joita Kylvetetään Elävässä Valossa - kiitos Teidän, Uskollisten Valon Vartiosotilaiden. 
Näemme myös negatiivisuuden ja kaaoksen pyörremyrskyjen keräävän voimaa monissa maissa, provinsseissa, kaupungeissa, asumalähiöissä ja myös perheissä ympäri maailmaa.

Jos seuraatte maailmanlaajuisen uutismedian retoriikkaa, teidän on pakko tiedostaa, että siinä syötetään negatiivista vimmaa niiden hengitysteihin ja tietoisuuteen, jotka ovat vastaanottavia vääristyneille sensaatio- ja erillisyysviesteille. 
Niukkuuden pelko, viha johtajia, lainsäätäjiä ja hallintoa vastaan ja närkästynyt tunne oikeudesta tavaroihin ja palveluihin ilman henkilökohtaista vastuuta ovat oireita kiihkeästä muutospelosta, mitä on maailman joka alueella ja ihmistietoisuudessa.

Ylösnousemusprosessin seuraavan askeleen on aika alkaa ja monet edistyneet tavoittelijat polulla ovat jo taitavasti syventymässä menetelmiin. 
Tällä hetkellä ei ole epäilystäkään siitä, että niillä jotka ovat jollain tavalla Kehittyneitä Henkiseltä Tietoisuudeltaan, heräämis-/evoluutioprosessi nopeutuu enemmän kuin koskaan maailman historiassa, jotta he voivat toimia Universaalin Lain ja Kosmisen Totuuden Välittäjinä ja Tulkitsijoina.

Teistä, tavoittelijoista polulla, on tulossa taitavia rakentamaan ja käyttämään monia Valo/Voimapyramideja viidennessä ulottuvuudessa, kun hitaasti mutta varmasti totutte alemman viidennen ulottuvuuden ympäristöön. 
Olette Avanneet Polkuja Valokaupunkeihin, jotta voitte vähitellen yhdistyä Valon Korkeampiin ja jalostuneempiin taajuuksiin. 
Valmistaudutte myös olemaan vuorovaikutuksessa Säännöllisesti Korkeamman Itsenne ja Suurien Valo-olentojen monien puolien kanssa.

Monilla Teistä alkaa yhdistymiskutsu, jonka myötä jalostunut Sielulaulunne lähestyy Jumalitsenne eri jäseniä. Kun jalostatte Värähtelymallejanne ja Energiapuumerkkinne saavuttaa tietyn harmoniatason, Sielulaulunne alkaa kaikua neljänteen, viidenteen ja joillain Teistä mahdollisesti kuudenteen ulottuvuuteen ja hyvin asteittain joidenkin Korkeamman Itsenne Sielusirpaleiden Aurakenttään. 
Hitaasti, kun nämä itsenne siunatut puolet tulevat tietoiseksi teistä, ne alkavat siirtyä sopusointuun kanssanne. Ne joiden resonanssi on alempi kuin teillä, putoavat jonoon alapuolellenne, ja ne jotka ovat polulla edessänne, siirtyvät hitaasti valopilariin yläpuolellenne. 
Liikutte myös lateraalisti sekä korkeammalle, kehittyneisiin ulottuvuuksiin, kun kaikki "minä olen" -olemuksenne sirpaleet alkavat vähitellen siirtyä lähemmäs ja lähemmäs jumalaisen valonne keskipilaria.

Joillekin Teistä tämä informaatio on hämmentävää. Kuitenkin monet Teistä kokevat tämän prosessin vaihtelevassa määrin yöllisten matkojenne aikana tai meditoitaessa. 
Siksi haluamme antaa Teille perusymmärryksen siitä, mitä tapahtuu Ylösnousemusprosessin eri tasoilla. Puhumme tästä lisää ja syvemmin lähitulevaisuudessa.

Kun tutkitte ja pengotte Kosmisen Totuuden Mysteerejä, Rakennatte Tietovaraston, mistä Voitte Ammentaa Tarvittaessa. 
Kun myös saatte Pääsyn Pyhään mMeleenne, näytätte ikään kuin Yhdistyneenne Kosmiseen Informaatiolähteeseen. 
Kuitenkin alussa kyse on omasta muinaisesta ja laajasta menneisyydestänne, joka on tuotu ulottuvillenne. Teistä tulee herkempi ideoille, käsitteille ja monimutkaiselle informaatiolle ja saatte kyvyn yhdistyä tähän rikkaaseen informaatiovarastoon tahdonalaisesti.

Kun kehitytte ja Teistä tulee taitava jakamaan viisauttanne toisten kanssa, Teistä tulee herkempi hienovaraisille viesteille, käsitteille ja ideoille Oppailtanne, Opettajiltanne, Enkeliauttajiltanne ja Valaistuneilta Olennoilta Korkeammista Ulottuvuuksista. 
Sitten kun olette muuttaneet keräämänne informaation viisaudeksi ja teistä on tullut elävä esimerkki uudesta ja kehittyneestä tietoisuustasosta, olette pätevä opettamaan käsitteitä muille. Teidän on koettava se, mitä opetatte, ja tultava loistavaksi esimerkiksi, mikä on tehokkain tapa saada toisten huomio.

Muistakaa, urheat ystäväni, että jokaisella aikakaudella ja jokaisessa merkittävässä syklissä kosminen viisaus ja jumalainen totuus tuodaan niiden ulottuville, joilla on avoin mieli ja Rakastava Sydän. 
Alistuminen Isä/Äiti Jumalamme tahdolle merkitsee universaalien lakien noudattamista, kun ne paljastetaan Teille. 
Itsensä mestari pyrkii aina tekemään korkeimpia valintoja, hänellä on palava halu palvella toisia ja hän on aina vastuussa omista teoistaan. Kutsukaa meitä ja sallikaa meidän valaista tietä, kun matkaatte tulevaisuuteen. Teitä Rakastetaan Hyvin Syvästi.

Olen ArkkiEnkeli Mikael.
Violetti liekki
TULEVAISUUTENNE VALOON KULKEMINEN
Arkkienkeli Mikaelia kanavoinut Ronna Herman (www.ronnastar.com)
Huhtikuu 2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: