WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 22. huhtikuuta 2011

Tree of life



Suuri Kosminen Puu on juuri sopiva vertauskuva Elämälle, Maailmankaikkeudelle ja Kaikelle.
Yggdrasil
Skandinaavisen mytologian Yggdrasil, kosminen puu jota pidettiin maailmankaikkeuden keskuksena ja ajan, avaruuden ja elämän alkuna. Sen oksat, runko ja juuret yhdistivät taivaan, maan ja alamaailman eli jumalten, ihmisten ja kuolleiden maailmantasot.

Huomionarvoista tässä elämänpuussa on että sen juuret alkavat tuolta alamaailmasta eli kuolleiden maailmantasolta. Olisiko tämä ehkä vertauskuva siitä että kuolema tavallaan ruokkii elämää ja on siksi luonnollinen osa kosmista elämän kiertokulkua?

Jos nimi Yggdrasil tuntuu hämärästi tutulta niin se voi johtua siitä että Oh my Goddess -mangassa on sen niminen kosmisen tason tietokonejärjestelmä jonka tehtävä on huolehtia taivaan yleisestä järjestyksestä ja maan päällä työssä olevien jumalattarien tukisysteemeistä.

Sephiroth
Juutalaisten pyhässä kirjassa Elämänpuun katsotaan muun muassa sitovan taivaan ja maan yhteen.  
Juutalaisen mystiikan Elämänpuu jota kutsutaan myös Sephiroth-puuksi.

Sana Sephiroth  tarkoittaa Elämänpuun oksia, joita on kymmenen ja ne kuvaavat korkeimmasta jumalallisesta todellisuudesta lähteviä "säteitä" eli jumalallisia ilmentymiä ja ominaisuuksia, ja jokaisessa noista kymmenestä oksan päässä kasvavassa pallossa on siis yksi kymmenestä Jumalan nimestä. 
Kelttiläinen Elämänpuu
Tuossa yksinkertaisessa ja kauniissa puusymbolissa minua kiinnostaa se että siinä Elämänpuun oksat ja juuret kietoutuvat symmetrisesti yhteen. Se voisi kuvata hyvin sitä miten kaikki elämän eri puolet, jopa ne vastakohtaiset, ovat silti tasapainossa keskenään ja muodostavat yhden harmonisen kosmisen kokonaisuuden. 
Lähde: Kodama Metsänhenki
Assyrialainen korkokuva 880-luku
Symbolien lähteillä. Assyrialaisesta korkokuvasta 880-luvulta eaa. juontuvat Simo Parpolan mukaan tuttujen kristillisten vertauskuvien esikuvat. Keskellä ilmeistä uskonnollista merkitystä omaava elämänpuu, joka kristityillä tiivistyi ristiksi. Kuvassa ylinnä leijuva auringonkiekko, Assur-jumala, vastaa kristinuskon Jumalaa.
Mikä yhteys on Pyhällä Sydämellä , Elämänpuulla ja Kristallienergialla ?
lue kirja Hengen Anatomia Caroline Myss Karisto 
Aiheet:Hengen_anatomia 
Liittyykö nämä PHI - kristallien alkemiaan ArkkiEnkeli Metatron 2008

Ei kommentteja: