WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Tämä on Sinun aikasi KUKKIA / Avautuva Ruusu Sydämessäsi




Avaudu, avaudu, pikkunuppu. Levitä terälehtesi elämän Auringolle. Tunne Energian juoksevan vartta pitkin juuriin saakka. Tunne juuret niin pitkälle, kuin ne ulottuvat syvälle maahan vetämään ravintoa.

Avaudu, avaudu, pikkunuppu. Tunne auringon lämpö. Tunne kaikkialla ympärilläsi virtaavat siunaukset. Tunne rakkaus, joka virtaa kuin lempeä tuulahdus ilmassa ja kuin joki maan alla. 
Kaikki ympärilläsi virtaa kohisten Rakkautta, Lempeää ja todellista, Rakkautta tyynnyttämään surusi, Rakkautta poistamaan huolesi, Rakkautta parantamaan sen mikä on loukkaantunut, Rakkautta hoitamaan sen mikä on sairastunut, Rakkautta Avaamaan Sydämesi Elämän suurelle Virtaavalle Kauneudelle.

Tunne se ja ole yhtä sen kanssa - tuon avautuvan, virtaavan ja kukoistavan elämän kanssa, joka on Sinun tässä hetkessä. 
Sen olemisen joka pyytää Sinua sulautumaan yhteen kanssaan.  
Tuon ruohon verson Energian kanssa, joka työntyy kohti Aurinkoa. Itse Auringon Energian kanssa, kun se palaa ja Loistaa Taivaalla. Leijuvien pilvien Energian kanssa. 
Kaikki tämä Olet Sinä. Kaikki tämä On Yhtä. Kaikki tämä On.

Avaudu, avaudu, pikkunuppu. Tämä on aikasi Kukkia. Tämä on aikasi Olla. Tämä on kausi, jolloin kasvat ja avaudut. 
Ja kun tämä kasvukausi on ohi ja putoat maahan ja tämä elämän seikkailu on loppunut, olet edelleen varsi ja sen juuret.  
Pysyt luonasi vierailleiden perhosten ja mehiläisten muistissa. Olet edelleen täällä henkenä, osana kaikkeutta - kuten olet nytkin. 
Ja eräänä päivänä muodostut jälleen pieneksi nupuksi, ja on taas kerran aika kasvaa ja kukkia, kokea tämä elämän seikkailu uudestaan.

Joka kerta kun teet tämän, joka kerta kun ilmestyt varteen ja näyttäydyt maailmalle, synnyt tietämättömänä niistä kaikista kasvukausista, jotka ovat olleet aiemmin. Mutta joka kerta loistat omalla tavallasi elävämpänä, kaikkien kasvukausien kokemukset tiivistyneenä sisääsi, puhdistettuina ja muodostuneina aina vain vahvemmaksi voimaksi. 
Ja vähitellen maailma muuttuu, kun se täyttyy aina vain suuremmasta määrästä puhdistettuja olentoja, joiden kokemukset ovat tehneet heistä vahvempia ja kauniimpia, kykenevämpiä lähettämään tuoksuaan maailmaan ja kykenevämpinä heijastamaan Rauhan ja Rakkauden Energiaa.

Ensisijainen tarkoituksesi on Rakentaa tätä Energiaa Sisälläsi tänä aikana, joka Sinulla on. Rakentaa tätä Rakkauden ja Rauhan Energiaa, puhdistaa ja vahvistaa olemustasi, maaolemustasi, tämä kokemuksen avulla. Ja jos et saavuta kaikkea sitä, mitä ehkä haluaisit suhteessasi ihmisiin tässä elämässä, tänä kukintokautena, jos olet vain kohottanut energiaasi korkeammalle, niin olet tehnyt paljon, olet tehnyt riittävästi.

Sillä kun Energiasi Kohoaa, kun tuoksusi vahvistuu, niin maailmakin kohoaa ja vahvistuu. Saatat ajatella tekeväsi vähän, muttei ole mikään pikkujuttu kukkia. Se on kaikki.

Sillä Valosi on Valoa kaikkien puolesta, Energiasi on kaikkien vahvistuksesi. Olemuksesi kohonneessa tilassa, energisoituneessa tilassa, tulee osaksi Energiaa, joka virtaa maahan, ja tämä Energia liittyy yhteen ja kerääntyy Voimaksi.  
Tämä Energia pysyy maassa senkin jälkeen, kun olet pudonnut maahan ja kasvukautesi on valmis sillä kertaa.

Olet siis tehnyt työsi ja tehnyt sen hyvin vain kohottamalla kasvosi kohti aurinkoa, tulemalla täysin läsnä olevaksi ja yhdeksi tämän hetken kanssa ja täyttämällä sen Rakkaudella ja Rauhalla. Tämä on todellakin hyvin vietettyä Elämää.

Quado-viestit kanavoinut Carrie Hart ( www.carriehart.com) ja
Kirjeitä Taivaasta Gloria Wendorff ( www.heavenletters.org)

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 

Quado 13.4.2008
TÄMÄ ON SINUN AIKASI KUKKIA 


Quado 6.4.2008
AVAUTUVA RUUSU SYDÄMESSÄSI

Tämä päivä koittaa ihmeellisenä. Tänään kaikki on juuri niin, kuin pitäisikin. Tällä hetkellä olet juuri sitä, mitä Sinun pitäisikin olla, ja kaikki mitä olet tehnyt tai jättänyt tekemättä, on ollut aivan oikein, sillä se on johdattanut Sinut tähän hetkeen, ja tämä hetki on kaikki, mitä tarvitaan.

Ja viittaamme tähän hetkeen, emme tähän tilanteeseen, mikä on täynnä tuomitsemista. Vaan hetkeen, joka on tuomitsemisen yläpuolella, tuomitsemisen tuolla puolen, sillä se ei voi olla mitään muuta, kuin mitä se on.

Ja voit valita käyttäväsi tämän hetken menneiden ja tulevien ajattelemiseen, mutta sen tekeminen ei kunnioita tätä hetkeä. Kunnioittaaksesi täysin tätä hetkeä, sinun on oltava siinä läsnä, valppaana ja kuitenkin rentona ja katsoa, mitä tämä hetki pitää sisällään - nähdä sen sädehtivät mahdollisuudet, nähdä miten se toiminta mihin ryhdyt tässä ja nyt, on voima elämässäsi.

Ensiksi täytä tämä hetki rakkaudella ja kiitollisuudella pelkästään sen olemassaolosta. Sinulla on tämä kokemus tässä, elävänä ja hengittävänä, kykenevänä sukeltamaan tähän hetkeen ja tuntemaan sen rauha, ihme, kauneus ja loisto. Vedä syvään henkeä ja ole iloinen, ole iloinen vain olemisestasi elossa taas yhtenä päivänä. Täytä Sydämesi Rakkaudella itseäsi kohtaan, tätä hetkeä kohtaan, kaikkea olevaista kohtaan.

Katso nyt ympärillesi uusin silmin, vapaana kaikista odotuksista. Tunne keskuksessasi tämän hetken totuus ja rauha. Tunne sen avautuvan Sydämeesi kuin avautuva Ruusu, joka levittää tuoksuaan elämääsi. Vedä taas henkeä ja näe, miten avautuva ruusu sydämessäsi alkaa luoda puutarhaa kaikkialle ympärillesi.

Oivalla jokaisella henkäyksellä, että tällä avautuvalla Ruusulla on voima värittää koko maailma. Sulje silmäsi ja katso, miten ruusun tuoksu virtaa maailmaan - hitaasti, hitaasti - ja virratessaan se muuntaa. Se muuntaa polttavan hiekan hedelmälliseksi maaperäksi. Se täyttää kuivat joenuomat makealla, virtaavalla vedellä. Se saa ruohon versomaan, kukat avautumaan ja puut kasvamaan ja sitten kantamaan makeaa ja maukasta hedelmää.

Tuoksua leviää ja leviää sydämestäsi maailmaan, hyvin kauniista avautuvasta ruususta ja sen muuntava tuoksu luo runsaan rakkauden ja elämän puutarhan.

Sitä virtaa ja virtaa ja se mikä vaikutti karulta, on nyt hedelmällistä ja kasvavaa, vihreää ja rehevää. Kultaisia päärynöitä roikkuu puista, rakkauden virrat pulputtavat ja virtaavat. Suloinen ruoho, kasteen kostuttama, tuntuu upealta paljaiden jalkojen alla. Tämä on puutarha sinulle ja kaikille muille, jotka astuvat elämääsi, sillä muunnat elämän koko syklin. Ja niin kauan kuin jatkat elämistä tässä hetkessä, kun avaat sydämesi kuin avautuvan ruusun ja lähetät sen tuoksua ulospäin, voit ylläpitää tätä lumoavaa puutarhaa jokaiselle, jonka elämä koskettaa omaasi.

Sinulla on tämä Voima. Sillä olet tämä hetki. Olet yhtä kaiken kanssa, mitä on. Olet yhtä maailmankaikkeuden kaiken voiman kanssa, kaiken kauneuden, kaiken rakkauden. Sinulla on Sisälläsi Rakkauden Ruusu, joka muuntaa. Ja voit oppia muuntamaan maailmaa ympärilläsi tämän suuren rakkauden voimalla, joka on sinun. Ja sitten Rakkautesi piiri voi alkaa laajentua ja laajentua.

Aloita siis tästä, tästä hetkestä. Vedä syvään henkeä, kun tunnet hiljaa Ruusun läsnäolon Sydämessäsi. Katso sen hitaasti avautuvan. Näe, miten jokaisen terälehden avautuminen vapauttaa tuoksuvaa Rakkautta. Näe sen virtaavan odottavaan maailmaan, siunaavan maat yltäkylläisyydellä ja jokaista Sydäntä Rakkauden, Rauhan ja ilon syvillä siunauksilla. Hengitä sitten taas ja kiitä tästä Virtaavasta Rakkaudesta ja Avautuvan Ruusun Voimasta Sydämessäsi.

Quado-viestit kanavoinut Carrie Hart ( www.carriehart.com) ja
Kirjeitä Taivaasta Gloria Wendorff ( www.heavenletters.org)

Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: