WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 28. huhtikuuta 2011

RiikinKUKKO


Uuden Ajan ja Alun Kunniaksi Ensimmäisenä Universaalina Olentona esittelyssä Albino Riikinkukko.
Riikinkukko kuvastaa Kosmista Kristusta. Sen Valkeat Sulat kuvastavat Pyhän Hengen tulta ja Valkoista Puhdasta Valoa. 
Sen pyrstössä komeilevat pyörteet ovat kuin galakseja maailmankaikkeudessa. Valkoiset galaksit Yhden Elämän suuressa värähtelyssä. Riikinkukko itse valtavana viisaana ja näkevänä olentona yhdistäen ja huolehtien synkronisaatiosta ja siitä, että kaikki tapahtuu suunnitelmallisesti ja ajallaan. 
Oletko tiennyt, että Riikinkukon pyrstösulat ovat juuri oikealla lailla asetellut. Mikäli yhdenkään sulan katkaisee sen pyrstöstä se kätkee sulkansa häpeillen. Riikinkukon päässä oleva kaunis ja uskomaton heltta kuvastaa sen Kosmista näkökykyä. Tämä suuri voimaeläin tulee aikojen halki Korkeammista dimensioista tuoden samalla sanaa Kosmokselta. Olette tulleet kotiin!

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Ei voi olla totta! Törmäilen näköjään tähän valkoiseen kauniiseen nyt pitkin viikkoa :)

SeijaTuulikki kirjoitti...

Tarkoitus? :)