WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Rakkauspolun kulkeminen - kas tässä se on Paratiisi


Siellä, missä ihmisten onnistuu löytää Oman Elämänsä Keskus ja tulla niin puhtaiksi, että heistä itsestään tulee Maailmankaikkeus ja Maailmankaikkeudesta He Itse.

Aina, kun me lankeamme pelkoon, joudumme vaaraan eksyä todellisen keskuksemme järjestyksestä, hosumme kiivaasti oikealle ja vasemmalle ja kadottaen suuntamme.

Kuva Puutarhan Keskellä Kasvavasta Puusta tahtoo tarjota meille myös vertauskuvan siitä, että me voimme käsittää koko meitä ympäröivän maan yhtenä puuna, joka ojentaa oksansa suojaamaan meitä ja tarjoamaan meille varjoa ja ravintoa; se antaa meidän kiivetä oksiaan pitkin taivaaseen asti, niin ettei ylhäällä ja alhaalla olevilla ole eroa, ei taivaalla ja maalla eikä Alkulähteellä (Jumalalla) ja ihmisellä.  


"Ihmisen Sydän on Pyhäkkö. Sen sisällä on pieni huone, jossa asuu suuri salaisuus...."

"Tämän Sydämen keskuksen tunteaksemme Teidän on oltava puhtaita ja hyviä ja elettävä sen mukaan, mitä Suuri Salaisuus on meille opettanut. Ihminen, joka on näin Puhdas, kantaa Maailmankaikkeutta keskellä Sydäntään. " 
= Intiaanishamaani MUSTA HIRVI dakotasioux-intiaani=

Katso siis ympärillesi, maailmaa, eläimiä ja ihmisiä. 

Kas tässä se on - PARATIISI. Maailma on PARATIISI.

Miksi me ihmiset elämme niin toisenlaisessa maailmassa, ominen tekojemme seurauksista kärsivinä, kuin pakostakin toiselle tuskaa tuottavina ja usein kaukana omasta itsestämme, monesti vieraina ja vihamielisinä toisille ihmisille rinnallamme ja kuin maailman puutarhasta armottomaan olotilaan karkoitettuna.  

Mikä se on, joka meissä valehtelee, murhaa, ryöstää ja varastaa? 

Me ihmiset näytämme suistuneen raiteiltamme. Mikä ajaa ihmisen ulos Maailman Paratiisista?  

Raamattu: Ensimmäinen Mooseksen kirja kolmas luku - se tiivistää vastauksen alkumyyttiin ja esittää kuvan, jossa jokainen voi nähdä oman itsensä. Tekstistä voi tunnistaa jokaisen ihmisen tarinan, siis kukin oman tarinansa. 

Kysy itseltäsi, miten pitkälti siinä kuvataan Sinun motiivejasi, niin että joko tyrmisityneenä tai helpottuneena löydät siitä itsesi.

Jos ihminen ei siedä olla sellainen kuin on, hän alkaa esittää ulospäin jotakin muuta ja toivoo siten esiintyvänsä paremmin hyväksyttävänä, suurenmoisempana, vaikuttavampana; hän kompensoi, niin kuin psykologian kielellä sanotaan.

Kysymys, joka tavoittaa meidät:

Missä Sinä olet? Minne olet mennyt? Minne olet joutunut? se toistuu aina, joka päivä joka yö meissä itsessämme.

Unettomina öinä, kun olemme levottomia emmekä tiedä mitä ajatella, kuulemme tämän kysymyksen: "Missä sinä olet?"
 
Aina kun ajattelemme, ettei kukaan saisi nähdä meitä sellaisena kuin olemme, että meidän olisi näytettävä toisenlaisilta ja kätkettävä huonot puolemme, silloin me kuulemme taustalta salaperäisen äänen, joka kysyy: "Missä Sinä olet?" 

Ja se tarkoittaa tätä: Kuka Sinä oikeastaan olet? Mikä on se tie, joka on tuonut sinut tänne? 

Pelko, joka sai meidät kätkeytymään Alkulähteeltä (Jumalalta) nostaa taas päätään ja estää meitä olemasta rehellisiä. 

Me luulemme, että meidän on oltava jotakin, jotta meitä voisi Rakastaa, ja me pelkäämme kaiken aikaa, että jos meidät nähdään sellaisina kuin olemme, menetämme kaiken Rakkauden.

Psykoanalyytikot kertovat, että pelko kuuluu ihmisen olemukseen siitä saakka, kun hän tulee maailmaan ja joutuu pois äitinsä kohdun suojasta. Siitä saakka hän pelkää jokaisesta tärkeästä ja rakkaasta henkilöstä eroon joutumista kuin uhkaavaa kuolemaa, ja hän yrittää kaikin voimin estää eron. Mutta pelko vainoaa häntä. 

Yksi elämämme pahimmista peloista on SYYLLISYYS. Syyllisyyden tunne tunkeutuu kaikkialle kehoon, vaikka ihminen itse ei olisi moraalisesti katsottuna syyllistynyt mihinkään. Pahinta syyllisyydessä on suojattomuus.

Jeesus lausui: " ISÄ, Sinun käsiisi minä Annan Henkeni."

Älkää pelätkö niitä, joilla on valta tuhota Teidät ainoastaan fyysisesti, ja jotka voivat tappaa vain teidän ruumiinne. 

Ottakaa Alkulähde (Jumala) vakavasti.
 
Pelkoa Vastaan On Olemassa Turvallinen Paikka. 

Unohda, mitä kaikkea Sinulle voisi tapahtua, Elä Tänään Vapaudessa, jossa voit olla toisia kohtaan Ystävällinen. 

Uudessa testamentissa sanotaan: sielusi on Alkulähteen (Jumalan) käsissä ja palaa siihen Valoon, josta se on tullut. 

Kuolemalla ei ole viimeistä sanaa; siinä on uskonnon koko lohdutus.

Jeesuksen sanoma: "Luottakaa Alkulähteeseen (Jumalaan)!"
 
Meidän on harjoiteltava hitaasti, askel askelelta. Kaikkialla, missä ihminen sanoo toiselleen sanan, laulaa laulun, osoittaa luottamusta, maan päälle tulee hitunen taivasta, ja kaikki mitä me nimitämme lunastukseksi on siinä, että me pelkäävät ja säikähtäneet eläimet pääsemme turvalliseen käteen, joka kantaa meidät Enkelien leimuavien miekkojen ohitse takaisin puutarhan keskellä kasvavan puun juurelle, lohdullinen taivas kaareutuu yllämme ja meidät lasketaan ystävällisesti maahan, jossa löydämme toisemme taas sisarina ja veljinä.

Lähde: 
Eugen Drewermann Uskon alkukuvat 

Uskon Alkukuvat

Eugen Drewermann

Pyhä suhde

Silloin kun elämme Sielu- ja Sydänkeskeisesti, suhteet kehittyvät ja tapahtuvat luonnostaan. Olemme kaikki yhtä, kaikki pyhiä. Kadun vieraasta vastasyntyneeseen pojanpoikaan, puissa laulavista linnusta samettisessa kuunloisteessa tanssiviin meren aaltoihin elämä on suhteiden yhteenpunottua kudelmaa.

Kun kehitymme, alamme tuntea turvalliseksi ilmaista ja olla yhteydessä toisiin fyysisesti, tunteellisesti ja henkisesti.

Näinä nopeutuneen muutoksen aikoina monet suhteet alkavat ja loppuvat nopeasti ja vapauttavat meidät kulkemaan spiraalissa ihmisyhteyden vielä korkeampiin ilmaisumuotoihin. Jotkut suhteet jatkuvat ja syvenevät, kun transformoidumme.

Opimme vuorovaikutuksesta toisten kanssa. Jokainen on pyhä toinen, opettaja, peili ja opas. Lapsemme ja vanhempamme, kumppanimme, ystävät, suku, opettajat, huoltajat, koulut, jokainen joka ylittää polkumme, koskettaa meitä ja rikastaa elämäämme.

Visio

Tässä siirtymässä seuraavaan maailman aikaan, tietoiset Sielut löytävät toisensa, yhdistyvät jälleen. Rakkauden Liekit syttyvät taas. Yksittäiset suhteet muodostavat yhteisön perustan. Tietäen, että lastemme tulevaisuus riippuu toimistamme tänään, alamme rakentaa yhteisöjä ja luoda perustaa, joka varmistaa vapauden, hyvinvoinnin ja täyttymyksen syntymäoikeudet.

Etsimme yhteistä maaperää, yhteistä visiota ja laitamme juuret maahan. Suunnittelemme uutta kulttuuria, joka on vapaa menneisyydestä, kuitenkin korjaten rikkaiden ja moninaisten kokemustemme viisauden. Luomme talouden. Opimme keskinäisen riippuvuuden taidon kunnioittaen ja arvostaen yksilöä, pyhää toista. Jokainen antaa ja saa tämän voimakkaan ja itsensä elättävän matriisin kautta.

Tällä Vesimiehen hetkellä olemme yhtä maailmanlaajuista yhteisöä, jatkuvasti laajentuvaa rinkiä, joka on yhdistynyt yhteisessä kohtalossa - maan ja ihmiskunnan selviytyminen ja evoluutio.

Historiamme, ihonvärimme, kielemme, uskontomme ja filosofiamme vaihtelevat. Yksi henki yhdistää meidät ja vetää meidät yhteen kutoen ykseyden loistavan kankaan moninaisuudessa.

Kaikki alkaa Rakkaudesta.
GALAKTINEN RAKKAUS

Kirjoittanut Allison Rae (starpriestess.com)
12.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

YOU TUBE - Ascent to Pradise 

Ei kommentteja: