WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Osa 3: maan ulkopuoliset - loppuunsaattaminen - paluu Luojan energiaan

KANAVOINNIN YHDEKSÄN TASOA

Hyvää iltaa. Ystäväni, tässä on kyse siitä, että opitte kanavoimaan ja kokemaan matkan kohti valon suuria aavoja, jotka etsivät tietä tähän ulottuvuuteen. Tänään puhumme kolmesta viimeisestä kanavointitasosta - kahdeksan, yhdeksän ja yksi. Aloitatte tasolta kaksi ja edistytte tasojen 3-9 kautta lopulta tasolle yksi.

Tänään siis aloitamme tasolta kahdeksan ja jatkamme tasolle yksi saakka. Kahdeksas kanavointitaso edustaa kudosta toisesta tietoisuudesta. Tämä kudos ei ole kaikkia varten, mutta teidän on kuitenkin tärkeää tietää siitä.

Monilla teistä on yhteys tietoisuuden toisille tasoille. No, kahdeksas taso ulottuu siihen, mitä kutsun maan ulkopuoliseksi tasoksi. Kun puhun maan ulkopuolisesta energiasta, puhun oppaista toisissa ulottuvuuksissa, toisesta ulottuvuustodellisuudesta, energioista jotka ovat toista rakkaus- ja valovärähtelyä. Niillä ei ole fyysistä kehoa, kuitenkin voitte avata energianne, jotta sallitte niiden oppia kielenne, jotta ne voivat kommunikoida kanssanne ja kauttanne.

Tällä tasolla oli ja voi edelleen olla olentoja, jotka ovat vähän hankalia. Nämä hankalat energiat eivät kuitenkaan voi tulla ulottuvuuteenne ilman, että tahdotte ne tänne. Jos teillä on siis vaikeuksia jonkin oppaan, enkelin tai minkä tahansa energian kanssa tai ette ymmärrä tuota energiaa tai pidätte sitä liian voimakkaana tai liian sellaisena tai tällaisena, teidän on otettava vastuu siitä, että olette päästäneet tuon energian tilaanne.

Energiat joita rohkaisen teitä etsimään, ovat kahdeksannen tason olentoja, jotka ovat opastajaenergiaa tai maan ulkopuolisia, kuten kutsun niitä. Ymmärrätte näitä energioita, koska maatasonne on niille tuttu, vaikka ne ovat valotietoisuusmuotoja toisesta ulottuvuusprosessista.

On monia ulottuvuuksia teidän ja vieressänne istuvan henkilön välillä. Jos katsotte silmäkulmastanne, näette värisevää energiaa. Tuo energia on toisia ulottuvuuksia, jotka lähestyvät. Nämä toisten ulottuvuuksien olennot eivät eroa teistä. Ne ovat kaikkea, mitä haluatte olla. Ne ovat maan ulkopuolisia energioita - ei sellaisia, joita on UFO:issa. Ne ovat valo-olentoja, jotka haluavat olla mukana matkallanne. Ne ovat käyneet läpi omat muutoksensa. Näihin oppaisiin, näihin maan ulkopuolisiin, yhteyden saamiseksi vain avatkaa sydämenne ja kutsukaa ne sisään. Tarvitsette vain rohkeutta mennä yli seitsemännestä tasosta ja tavata nämä energiat, jotka ovat odottaneet sanoakseen jotain teille.

Ystäväni, Suuri muutos on jo täällä. Suuri määrä ihmisiä ei tunnista koko Muutosta, ennen kuin se on tullut ja mennyt. Nuo ihmiset ovat toisella puolella ja katsovat taaksepäin. Tämä ei ole uhkaus. Näin tilanne vaan on. Suuri osa ihmisiä, ne jotka eivät ole vielä hereillä, eivät mene Muutokseen. He eivät näe Muutoksen kauneutta. Kuitenkin jokaisella on kyky siirtyä tähän uuteen muuttuvaan toimintamalliin. Voitte saada kolme pimeyden päiväänne millä tahansa haluamallanne tavalla. Teillä on kaunis osa, joka tietää, että sanon totuuden. En voi sanoa muuta opastaakseni teitä tähän Muutokseen, koska olette jo siinä. Tunnette jo sen.

Tämän Muutosenergian keskellä kahdeksannen tason oppaat odottavat puhumista kauttanne. Pääseminen kahdeksannelle tasolle on voimallisinta taikaa, koska kyse on siitä, että teillä on rohkeutta avata valonne ja tulla välittäjäksi, mennä yli kanavointitasosta, yhdeksännelle tasolle, mistä puhun myöhemmin.

Tämän kahdeksannen tason energiamallit eivät ole leikkimistä varten. Kun otatte yhteyden näihin energiamalleihin, puhukaa niille. Ne ovat varsinainen taivaan lahja jokaiselle. Niillä on paljon energiaa käyttöönne.

Rukoilkaa kanssani, että saatte rohkeutta mennä kehonne ulkopuolelle ja tuntea kaiken tämän energian läsnäolon, tuntea Luojajumalan läsnäolon, mikä avautuu kaiken sen todellisuuteen, mitä tapahtuu tässä muutosprosessissa. Jos olette valmiita, minä olen valmis kanssanne.

Mennäänpä yhdeksännelle tasolle. Yhdeksäs taso on kaiken sen loppuunsaattamista, mihin olette päässeet. Yhdeksäs taso antaa teidän katsoa taaksepäin tasoille 2-8 ja nähdä matkan. Jos haluatte saada nämä energiat muista ulottuvuuksista avautumaan kaikille tasoille (2-8), teidän täytyy avautua kuuntelemaan näitä energioita. Teidän on oltava siellä, missä ne ovat. Ystävät, tämä yhdeksäs taso on kaiken olevan loppuunsaattamista, kuitenkaan se ei ole kaiken loppu. Se on kaiken alku.

Tällä yhdeksännellä tasolla laitatte kaikki aiemmat tasot yhteen ja löydätte kaikkein taianomaisimman - sen minkä haluatte tuntea, mutta minkä kanssa teillä ei ole ollut rohkeutta työskennellä, koska teidän täytyy mennä pois tieltä. Teistä on tultava välittäjä. Puhun tasosta yksi, Jumalatasosta, missä voitte puhua Luojajumalalle tai mille tahansa energialle sillä välillä. Yksi on sopiva taso, jolle lopettaa ja jolta aloittaa tämän matkan, koska numero yksi edustaa Kaikkeutta, kaiken valon Luojajumalaa, syytä miksi kaikki on.

Saatatte katsoa välittäjääni ja ajatella: "Eikö se ole miellyttävä asia? Mietin, miten hänestä tuli välittäjä." Hän ei tehnyt mitään. Hän vain nukahti eräässä tilaisuudessa ja otimme hallinnan. Ette halua sitä. Voi, varmasti ajattelette: "Haluan, haluan, haluan. Haluan olla kuin tämä välittäjä, mestari Kirael." No, ei homma oikeastaan niin toimi. Hän oli erityistapaus. Hänellä oli sopimus, että hän toisi minut tälle maatasolle puhumaan Suuresta muutoksesta ja se oli tehtävä nopeasti.

On muita yhtä päteviä olentoja kuin minä puhumaan teille Suuresta muutoksesta. Jos haluatte ottaa heihin yhteyden, menkää väliystilaan. Vain jatkakaa siirtymistä poispäin keskuksesta. Menkää niin kauas, ettei enää minnekään voi mennä. Olette täysin poissa tieltä. Sitten tarkastelkaa oma olemistanne ja päättäkää, mitä haluatte tehdä.

Annan teille meditaation auttamaan teitä matkallanne. Rentoutukaa hetkeksi. Haluan viedä teidät suoraan tasolle yksi, Kaikkeuden ykseyteen. Antakaa itsenne olla vapaita. Hengittäkää, mutta älkää kiinnittäkö huomioita hengittämiseen. Kuulkaa energian kulkevan keuhkoihinne ja ulos. Kuulette musiikkia ja haluatte vain kuunnella sitä, mutta haluan teidän tekevän mahdottoman. Haluan teidän valmistelevan kehonne välitystilaan ja kulkevan kanssani tämän kerran. Antakaa itsenne olla vapaita. Vetäkää itsenne ulos kehosta ja seiskää itsenne edessä.

Suuren intohimon ja tahdonilmaisun kera kääntykää ympäri ja katsokaa kehoanne. Katsokaa kauneutta sisällänne. Tämän Jumala antoi teille työskentelemistä varten. Katsokaa taas kehoanne. Astukaa siitä kauemmas. Katsokaa sitä. Tätä kehoa käytätte ollaksenne tässä ulottuvuudessa, mutta se ei ole sitä, kuka olette. Se on vain sitä, mikä näytätte olevan. Missä olettekin, kääntykää poispäin kehostanne ja tuntekaa energiani kanssanne. Tämä teiltä vaaditaan mennäksenne tasolle yksi ja ollaksenne vapaita. Matkustakaa nyt kanssani taivaaseen. Katsokaa taaksepäin maahan. Pieni, eikö totta? Näin se tapahtuu, ystäväni.

Tehkää tämä prosessi vielä kerran, painukaa nyt vain kauemmas eetteriin. Jotain tapahtuu ja olette tietoinen kauniista energioista ympärillänne. Oikealla puolella on oppaanne. Voitteko tuntea sen? Päästäkää siitä nyt irti. Tuokaa se takaisin studioon tai kotiinne tai sinne, missä olettekin tällä hetkellä. Vetäkää syvään henkeä.

Voitte tehdä tämän tuhat kertaa ja jokainen kerta on täsmälleen samanlainen kuin viime kerta, kunnes vahvistutte ja päästätte itsenne kauemmas ja kauemmas ulospäin. Kun sanoin: "Katsokaa tätä maailmaa alhaalla, maapalloa", näittekö sen? Pystyittekö aistimaan sen ja näkemään, miten pieni se on? Haluan teidän muistavan maapallon aina, kun teette tämän harjoituksen, koska maapallo on kotinne tässä ajassa ja tilassa ja haluatte muistaa kodin tämän prosessin aikana.

Te kaikki ääneni piirissä olette energian muuttajia, jotka saavat aikaan ymmärrystä rakkaudesta ja valosta. Jos haluatte mennä kahdeksannelle tasolle ja tuoda sisään maan ulkopuolisia energioita, ei avaruusolentoja, vaan maan ulkopuolisia energioita, energioita toisista ulottuvuuksista, jotka voivat päästä tälle tietoisuustasolle, tai jos haluatte mennä yhdeksännelle tasolle ja saattaa loppuun kaiken, mitä teidän on saatettava loppuun kanavointimaailmassa, ja sitten avautua ja mennä tuolle uudelle tasolle, tuolle tasolle yksi, niin pyrkikää aina tietoisesti menemään itsenne ulkopuolelle. Joka kerta kun haluatte pujahtaa pois tästä yhdeksännestä ulottuvuudesta, opas ottaa hallinnan. Tämä on koko matkan kauneus, ystäväni.

Tasolla yksi etsitte yhtä olemusta, mestariopasta, kehittyvien yhteiskuntien suojelijaa. Kysytte: "Onko niitä niin monta, mestari Kirael?" Meitä on niin monta kuin vaaditaan, ystäväni, koska me olemme opastusta.

Tämä oli siis meditaationne. Muistakaa, että tässä prosessissa ei ole kyse siitä, mitä teette - kyse on siitä, mitä olette. Kaikki on "minä olen" -olemusta, Yhtä, kuten ymmärrätte hyvin pian.

Kysymys: 
 
Tämän aamun meditoinnissa löysin itseni seitsemänneltä tasolta verhon edessä, mikä sanoi: "Kuka minä olen kanavoimaan tätä valo-olentoa?" Näin edessäni X:n, jolla oli neljä kehoa sakaroinaan. X:stä tuli kahdeksikko ja se alkoi punoutua. Kuulin. että kahdeksas taso on neljän kehomme kutomista perimmäiseen tasapainoon. Kommentoisitko tätä, koska tunnen, että monet ihmiset saattavat kokea tulemisen tälle verholle?

Kirael: 

Ihmiset jotka kokevat kuvailemasi verhon, pystyvät menevään pelkopohjaisten energioidensa yli. Pelkopohjaiset energiat on tiivistettynä tämän verhon eteen, mikä on ovi kaikkeen siihen, minkä yli yritämme saada teidät - vapauteen kehostanne. Kaikessa neljännen tason ulkopuolella ymmärrätte välittäjätilan perustuvan omaan tahdonilmaisuunne. Jokainen tässä yleisössä, ääneni piirissä on välittäjä. Tiedän tämän, koska vierailin luonanne unessa. Menin eetterikudokseen kanssanne ja teimme asioita, joita ette voi ymmärtää, koska kehonne ei ole valmis. Tämä meditaatio minkä jaoin kanssanne tänään, auttaa teitä pääsemään ulos kehosta. Vapaus kehosta on sitä, mitä etsitte. Näit meditaatiossasi kahdeksikon ja nelosen, mitkä edustavat kahden maailman yhdistymistä, kun neljän kehon järjestelmä punotaan tasapainoon. Kaikki tulee yhdeksi. Verho häviää, kun jatkat tämän meditoinnin tekemistä.

Kysymys: Minusta on erittäin vaikeaa olla tällä planeetalla. Joskus haluan vain mennä kotiin Luojan luo. Tiedän, että tässä puhuu egoni, mutta mikä on egon tarkoitus?

Kirael: Siihen mitä kysyt, on jo vastattu, mutta vastaan kuitenkin, että voit ymmärtää. Ego on verho, mitä käytätte päästäksenne tälle ulottuvuustasolle. Olette täällä kunnioittamassa Luojaanne ihmisolennon kokemisella ja egonne auttaa teitä siinä.

Ilman egoa menisitte kotiin Luojan luo, koska ette voisi jäädä tänne. Sinun ei kannata ponkaista ulos tästä kehosta ja palata kotiin, koska jos teet sen, sinun on palattava viimeistelemään tämä matka. Tämä ei ole uhkaus. Tämä on lupaus. Lupasit Luojajumalaitsellesi, että tulisit tänne tekemään tiettyjä asioita parhaan kykysi mukaisesti. Sitten kun olet valmis, tiedät sen, koska tunnet ympärilläsi sen ihanuuden, mitä tunsit meditoidessa. Tunnet erillisyyttä kehoosi ja tiedät, että olet aivan valmis. Sitten lähdet ja pysyt poissa.

Ego on yksi olemus, mitä sinun pitäisi oppia rakastamaan, koska se antaa sinulle matkan, synnyttääksesi keho-olemuksesi täydellisyyden pitämällä sinut vähän vajaana tavoitteesi täyttämisestä. Se mahdollistaa sinulle matkan tekemisen täysillä. Tämän egon ulkopuolella on se, mitä todellisuudessa olet. Tämän egon ulkopuolella avaudut kanavoidulle valoenergialla, missä sinusta tulee tietoinen sellaisesta energiasta. Sinut on luotu tähän fyysisen kehon suurenmoiseen muotoon, mikä sisältää Kaikkeuden ydinolemuksen. Sinä olet tämä "minä olen" -olemus, mistä olet kuullut. Jos et ole "minä olen" -olemus, niin kuka se olisi? Olisiko se Luojajumala? No, jos niin on ja sinä olet Luojajumala, niin silloin olet "minä olen". Kuitenkin sinulla on ego pitämässä sinut matkalla täällä.

Kysymys: Mistä löydän egon itsessäni? On sanottu, että intuitio on kolmannessa silmässä, mutta tunnen sen vatsassani. Niinpä haluaisin tietää, missä tunnen egon kehossani.

Kirael: Ego ei ole kehosi sisällä. Se ei ole kehosi ulkopuolella. Se on energiaverho, mikä vain on eikä se ole odotusten mukainen. Se on kaunis valoverho, mikä vain on tavallaan ympärilläsi, kuten haluat nähdä sen.

Jos menet tähän meditaatioon, jonka juuri teimme ja vapaudut kehosta ja sitten katsot kehoasi, huomaat pienen usvan muodostuvan ympärillesi. Tuo usva on ego. Näet egon kauneuden. Se on raikas, selkeä ja valmis palvelemaan sinua, ystäväni.

Kysymys: Viime viikon oppitunnin jälkeen heräsin keskellä yötä ja kuulin tuon kauniin soinnun, mitä kuvasit. Oliko se oppaani vai oliko se vain mielikuvitustani?

Kirael: Se ei ollut mielikuvitustasi. Tuo sointu oli Itsesi sointu, inkarnoituneena korkeamman itsesi valokudokseen. Sellaiselta korkeampi itsesi kuulostaa puhtaimmassa muodossaan. Tuo sointu oli viesti, joka sisälsi kaikki asiat, mitkä haluat tietää. Jos muistat tuon soinnun ja hyräilet sitä itsellesi, pääset lähemmäs se omistamista ja päästämistä läsnäolevaksi valoosi. Tuon soinnin ymmärtämällä löydät sen, mitä etsit ja minkä osana haluat olla.

Kaikki ihmiset haluavat kuulla korkeamman itsensä soinnun. Olet tehnyt sen ja olen hyvin ylpeä sinusta, mutta nyt sinun on jatkettava palaamista siihen. Kuuntele tuota sointua ja tiedä, mitä se sanoo. Tunne se ja ymmärrä se ja sitten kuuntele sitä taas. Kuulet tavuja ja tavuista tulee sanoja ja sanoista tulee lauseita ja lauseista tulee puhemalleja, ja olet erittäin hämmästynyt matkallasi.

Kysymys: Tunnen, että olen kanavoinut luonnostaan lapsesta saakka, vain seuraamalla tietämystäni, tunteitani ja intuitiotani. Miksi meidän kannattaa viedä tämä seuraavalle tasolle ja tulla täydellisiksi välittäjiksi?

Kirael: 

Eivät kaikki halua tulla välittäjiksi. Olet kanavoinut kauan. Kanavointi on Jumalan antama oikeus jokaisella tietoisuustasolla. Olet jo tuonut itsesi tähän uuteen aikaan ja paikkaan. Sinun ei tarvitse olla välittäjä, mutta sinulla on tämä kyky mennä välittäjätilaan ja antaa itsesi tuntea vapaus. Oppaasi on yksi voimakkaimmista koko universaalissa valossa ja se on herännyt ja valpas koko olemisessasi. Kun kävelet, puhut ja teet mitä teet, se on kanssasi ja oppii sinusta joka askeleellasi. Sitten kun tulet kohtaan, missä haluat tietää, mitä seuraavaksi tapahtuu ja sinulla ei ole kykyä keksiä sitä itse, löydät tämän oppaan, tämän kauniin mestarioppaan rinnaltasi. Vastaus juolahtaa mieleesi ja pystyt puhumaan tälle oppaalle tavalla, millä et ole koskaan puhunut kenellekään aiemmin. Usko minua, ystäväni, kenelläkään tässä ulottuvuudessa ei ole kykyä puhua sinulle niin, kuin oppaasi tulee puhumaan. Välittäjätilasi on jo olemassa. Kun olet valmis avautumaan ja antamaan sen tapahtua, niin se on.

Kysymys: Voiko ihmisryhmä kanavoida samaa olentoa ja saada saman vastauksen? Onko jokin tapa, jolla voisimme tuntea olevamme yhteydessä kaikkiin ja sana voisi levitä kuin kulovalkea?

Kirael: Kysyt, kuulisiko jokainen saman laulun, soinnun tai kommentin yhdeltä oppaalta. Ei, koska kuulemanne vaihtelee yksilöittäin, koska kuuntelette tässä ulottuvuusprosessissa, fyysisessä kehossanne. Teillä jokaisella on korvat kuulemiseen ja se mitä kuulette, vaihtelee ihmisestä toiseen.

Esim. vasemmassa korvassasi on pieni sointutarkkuus, mitä jokainen ei pysty kuulemaan. Se on sinun sointusi. Vieressäsi istuva henkilö jolla ei ole tätä sointua, ei pysty kuulemaan sitä sinun tavallasi. Voitte saada yhden oppaan soinnuttamaan ja tuo sointu voitaisiin mitata ja jokainen kuulee tuon saman soinnun tai niin lähelle sitä kuin pystyy, ja ajan kuluessa, kenties 1000 vuoden päästä, tulisitte kaikki yhteen ja osuisitte täsmälleen samaan sointuun.

Tämä ei kuulosta realistiselta, eihän, koska ajattelet kolmannessa ulottuvuudessa ja siellä 1000 vuotta on pitkä aika. Jos sinä ja 7, 8, 10, 20 tai 30 ystävääsi saisitte yhden soinnun ja hyräilisitte sitä, veisi noin 1000 vuotta, että nuo ihmiset yhdistyisivät riemuitsemaan, koska he olivat kuulleet kaikki täysin saman soinnun. Tuon soinnun on nimittäin mentävä läpi kaikista tämä ulottuvuuden järjestelyistä ja merkityksistä, ennen kuin siitä tulee täysin sama jokaiselle ihmiselle.

Kysymys: 

Kuulen kimeää ja äänekästä sointia korvissani suurimman osan ajasta. Ovatko nämä soinnut sitä, mihin viittaat? Ovatko nämä soinnut oppaani yritystä saada yhteyttä minuun?

Kirael: Palaa taaksepäin ja kuuntele tarkkaan, mitä olen juuri sanonut. Vastaukset ovat kaikki siellä.

Kysymys: On aikoja, jolloin voimakas viha ja kriittinen energia valtaa minut. Loukkaan monia ihmisiä enkä näytä pystyvän lopettamaan sitä. En ikään kuin välitä siitä, loukkaanko ihmisiä, mutta minä kyllä välitän. Olen Skorpioni. Onko tämä osa Skorpionin pistoa? Olisin kiitollinen avustasi.

Kirael: Vaadittiin suurta rohkeutta sanoa se, mitä sanoit. Tämä viha on vain hienoinen usvaverho. Sinulla on tämä verho, viha, ja kun olet keskellä tällaista vihatilaa, sinun tarvitsee vain avata sydämesi ja tunnistaa, että olet jo hallinnassa. Sinun on vain pysähdyttävä siihen paikkaan ja sanottava: "En aio tehdä sitä. En vain aio tehdä sitä."

Tämä viha on hyvin täydellistä, ystäväni. Kiedo mielesi tämän näkemyksen ympärille, että olet hallinnassa. Olet hallitseva tekijä. Ajattelet fyysisen kehosi olevan hallinnassa, mutta se ei ole. Hallinta on fyysisen kehon ulkopuolella. Korkeampi itse katsoo sinua ja näkee vihasi ja voi välittömästi ottaa hallinnan. Se sanoo: "Olen hallinnassa. Olen hallinnassa. Olen hallinnassa. Minä olen, minä olen, minä olen."

Olet koko tämän vihausvan hallinnassa. Olet sen hallinnassa 100% ajasta ja silloin kun et ole, tiedät, ettet ole. Sinun oli päästävä koko tämän matkan keskelle. Silloin kun olet vihavuodatuksessa, seiso suorana ja lopeta siihen paikkaan vain sekunniksi. Vain tämä sinun tarvitsee tehdä. Tuon yhden sekunnin aikana ymmärrät, miksi annoit tämän vuodatuksen tapahtua, ja voit estää sitä jatkumasta.

Kysymys: Miten korkeampi itse esittää osaa tässä kanavointiprosessissa ja miten voimme värvätä sen mukaan enemmän?

Kirael: Tänään antamassani meditaatiossa korkeampi itsenne voi tulla aktiivisemmaksi kaikessa, mitä haluat. Sinun on päästävä fyysisen kehosi ulkopuolelle ja käännyttävä ympäri katsomaan itseäsi. Tunnet eron sinun ja korkeamman itsesi välillä, et viisauden erillisyyttä, vaan olemisen/olemuksen erillisyyden, erillisyyden Kaikkeuden ykseyteen. Pystyt erottamaan korkeamman itsesi ja fyysisen itsesi. Tuossa kohdassa "minä olen" -olemuksesi tietää eron korkeamman itsen ja fyysisen itsen välillä.

Se on näin yksinkertaista. Kuitenkin se on näin dramaattista. Yksinkertainen itse, fyysinen olemus, on se, mikä ehdottaa olevansa sinä, mutta korkeampi itse on sitä, mitä olet. Silloin kun voit erottaa nämä kaksi olemusta katsomalla niitä, kuten teit tänään antamassani meditaatiossa, tunnet eron. Usko minua, korkeampi itse ei tunne vihaa. Se voi vain rakastaa, koska se on "minä olen" -olemus eikä se ole koskaan mitään muuta kuin rakkautta.

Mitä enemmän siis harjoittelet korkeamman itsen erottamista yksinkertaisesta itsestä, sitä enemmän tiedät, että pystyt astumaan ulos tuosta vihasta.

Kysymys: 

Mestari Kirael, onko meidän kutsuttava oppaitamme vai ovatko ne kanssamme koko ajan?

Kirael: 

Ajattelette, että oppaat ovat ulkopuolellanne odottamassa kutsuanne. Ei homma niin toimi. Nuo oppaat ovat kanssanne tällä hetkellä ja kuitenkin toimivat toisilla tietoisuustasoilla, joita ette voi ymmärtää, koska ette ole opas tai korkeampi itse. Tässä todellisuudessa teeskentelette olevanne fyysinen olemus ja kaikki muu on ympärillänne. Todellisuudessa olette kaiken olemassaolo.

Et ole tämän matkan ainoa osa. Korkeampi itse on "minä olen" -olemusta ja sinä olet "minä olen" -olemusta. Siksi olet itse asiassa korkeampi itse. Et voi saada tätä korkeampaa itseä tulemaan sinuun. Se ei voi päästä sisääsi, koska olet se. "Minä olen" -olemus on se, minkä ympärille yrität kietoa mielesi. "Minä olen" -olemus on kaunis osa korkeamman itsen olemusta.

Kysymys: 

Mestari Kirael, sanotko, että meidän pitäisi nähdä itsemme energiakudoksena?

Kirael: Kyllä. Olette enemmän kuin fyysinen itsenne. Kuitenkin annatte vain niin paljon, kuin fyysisen itsenne energiarajat sallivat. Ette ole rajoitettuja noihin rajoihin, mutta päätätte tunnistaa ne "minä olen" -olemuksessa ja kaiken olevaisen tietämyksessä.

Kysymys: 

Onko kyse vain siitä, mihin keskitymme?

Kirael: 

Niin sitä pitää. Se on yksi tapa ilmaista asia.

Kysymys: 

Meidän ei siis tarvitse tehdä niin kovasti töitä päästäksemme "minä olen" -olemukseen tai korkeampaan itseen?

Kirael: 

"Minä olen" tai korkeampi itse on kaikki, mitä teillä on. Kaikki sanovat, että korkeampi itse on tuolla jossain. Eikö se ole typerää? Se ei ole tuolla jossain, koska korkeampi itse on Kaikkeus. Olette osa tätä korkeampaa itseä ja silloin kun olette vihainen, hullu tai onnellinen, menkää korkeampaan itseenne ja katsokaa itseänne. Vapautukaa kehosta ja katsokaa, mitä teette, ja jos se ei ole rakkaudessa, niin älkää tehkö sitä.

Teidän on tunnettava "minä olen" -itse. Korkeamman itsen "minä olen" on olemuksenne, ja kaikki muu on alapuolellanne. Jos olette "minä olen" -olemus ja vihjaatte, että korkeampi itse tekee jotain, mutta te ette pysty siihen, koska ette tiedä yhtä paljon kuin korkeampi itse, mikä tietää kaiken, niin erehdytte. Teidän on kerrottava kehoteeskentelyllenne, että korkeampi itsenne tietää jokaisen osanne ja sen, mitä teette. Menkää korkeampaan itseen ja sanokaa: "Mitä teen seuraavaksi? Mitä jännittävämpää voin tehdä kuin se, mitä juuri tein?"

Keho tekee sen, mitä haluatte sen tekevän, koska se on fyysisen maailman itse. Kuitenkaan se ei ole sitä, kuka olette. Se on vain heijastusta Itsestänne. Aivan fyysisen kehon tuolla puolen on korkeampi itsenne ja se on kaunis osa siitä, mitä olette.

Kysymys: 

Sanoit, että saavuttaaksemme tason yksi, meidän on mentävä eri tasojen läpi. Voisitko auttaa minua siinä?
Kirael: 

Kaikki on oltava mukana - tasolta kaksi tai kaksinaisuudesta, missä kanavoit toista olentoa, joka haluaa päästä tänne ja osallistua tähän matkaan, tasolle yhdeksän saakka, missä korkeampi itsenne on "minä olen" -olemus.

Seitsemännellä tasolla, siirtymässä, kaikki avautuu. Esim. jos haluat tuoda sisään valaita. Sinivalas haluaa tulla kuulluksi. Se haluaa tulla kanavoiduksi välittäjätilassa kaiken tuomiseksi, koska sillä on korkeampi itse, aivan kuin sinulla. Korkeamman Itsesi on päästettävä sinivalas lävitsesi niin, että se on tietoinen sinusta tuossa valossa. Olet sinivalaan välittäjä. Korkeamman itsesi - osasi joka tietää, mitä minä sanon - on työskenneltävä kanssasi saadakseen fyysisen olemuksesi päästämään irti siitä otteesta, minkä se luulee omistavansa korkeampaan itseen. Fyysinen olemuksesi julkeaa puhua korkeammalle itsellesi ja sanoa: "Mitä sinä teet?" Et voi tehdä niin, koska niin tehdessäsi sen suljet kanavan.

Jos värväät mukaan Korkeamman Itsen, Sinun on oltava Rakkaudessa. 
 
Sinun on oltava täysin ehdottomasti rakkaudessa. Sinä ja korkeampi itsesi voivat puhua Jumalalle tästä paikasta, koska Jumala on korkeampi itsesi. Luojajumala on tässä ja nyt. Kyse on vain sinusta. Olet Jumala. Silloin kun Jumala haluaa kuulla, sinä haluat kuulla. Kun pääset tämän matkan kaikkien tasojen läpi, tunnistat, kuka Jumala on. Jumalasi on koko sinä ja sinä olet "minä olen" ja "minä olen" on koko sinä.

Kysymys: 

Mitä voimme tehdä päästäksemme kosketuksiin sen Rakkauden kanssa, mitä olemme, jotta voimme jakaa mahtavimman ilmaisumme tämän Suuren muutoksen kautta?

Kirael: 

Teidän on oltava vapaita. Tämä on iso vastaus isoon kysymykseen. Silloin kun haluatte tuntea sen olemuksen, mitä olette, löydätte rakkauden. Kuka ja mikä on rakkaus, eivät ole esittämäsi kysymykset, koska rakkaus on, mitä olette. Olet tuossa rakkaustilassa riippumatta siitä, kuunteletko linnun sirkutusta vai katselet madon luikertelevan maassa. Siinä kaikessa on kyse Jumalasta ja Jumalan luomasta. Et voi olla täällä ilman tuota lintua. Et voi olla täällä ilman tuota matoa. Voit tuntea kotkan liitelevän taivaalla. Voit tuntea pienen lampaan määkivän. Voit tuntea kaiken, mitä haluat olla, koska tunnistat, että olet kaikki. Olet alkanut jo ymmärtää, että voit kanavoida kissanpentuasi, koiraasi, kaikkea.

Voitte kanavoida mitä tahansa energiaa, kunhan se voi oppia kielenne. Älkää yrittäkö oppia sen kieltä. Antakaa sen oppia teidän kielenne. Teillä on jo vastaus tähän matkaan. Nyt saatte tunteen siitä, mitä teette sen kanssa. Kaikki on jo teidän ja voitte heijastaa sitä, mitä haluatte heijastaa.

Kysymys: 

Hauskan pitäminen on siis ok päivät pitkät ja myös yöt?
Kirael: 100%:sti.

Kysymys: Oppaallani on voimakas soturienergia ja kun olin yhteydessä sen kanssa, 1-vuotias poikani heräsi ja tavallaan järkyttyi minusta. Miten voin auttaa poikaani tässä prosessissa, jotta minusta voi tulla välittäjä?

Kirael: 

Sinun on puhuttava pojallesi joko hänen ollessaan hereillä tai unessa. Se riippuu hänestä. Kerro hänelle, mitä teet ja miksi. Poikasi ymmärtää, mitä yrität tehdä saattamalla itsesi näiden oppaiden ulottuville. Poikasi on pieni ja hänen fyysinen kehonsa on edelleen erillään hänen korkeammasta itsestään tiettyinä aikoina. Kun otat hänen korkeamman itsensä energian ja saat sen hänen kehoonsa, niin hän ymmärtää, mitä teet. Parasta mitä voit tehdä, on puhua pojallesi ja selittää uudestaan ja uudestaan, kunnes hän pääsee fyysisen itsensä ulkopuolelle ja kosketuksiin korkeamman itsensä kanssa.

Kysymys: Mitä nämä kahdeksannen tason oppaat tietävät maapallosta?

Kirael: Nämä oppaat jotka tulevat tänne kahdeksannelta tasolta ja jotka ovat maan ulkopuolisia, tietävät, miltä maapallo näyttää. Ne ovat niin täynnä rakkautta ja haluavat palvella teitä, että ne joskus luiskahtavat yli rajan ja esittäytyvät aiottua vahvempana. Näiden oppaiden voima ylittää hurjimmat odotuksenne. Niiden energian voimakkuus edustaa niiden halua puhua kauttanne ja teidän haluanne sallia se kanavointiavoimuutenne vuoksi. Älkää kuitenkaan hämmentykö sellaisen oppaan voimakkuutta, joka vaikuttaa vihaiselta. Jos yhdistytte oppaaseen kahdeksannelta tasolta ja se vaikuttaa ilkeältä, vihaiselta tai epäystävälliseltä, päästäkää irti kanavasta. Teidän on oltava tietoisia kaikista energioista, joita tulee sisään. Useimmiten nämä energiat ovat rauhassa.

Lopputoteamus

Niille jotka haluavat kanavoida tai olla välittäjä, teette jo sitä. Nyt teette sitä antaumuksella. Voitte tuoda valaita ja kaikkia muita energioita prosessiin, koska tiedätte, että korkeampi itsenne on hallinnassa.

Korkeampi itsenne on välineenne kaikkeen, mitä haluatte tietää toisista ulottuvuuksista. Teidän ei tarvitse olla huolissanne siitä, onko korkeampi itsenne paikalla vai ei, koska te olette korkeampi itsenne. Korkeampi itse on aina läsnä ja pitää yllä rakkauden valoa, mikä on Kaikkeuden "minä olen" -olemus, ja te olette sitä. Jokaisella teistä on korkeampi itse ja jokainen korkeampi itse on nautittavin valoprosessi. Matka energioiden löytämiseen korkeamman itsen ja muiden ulottuvuuksien välillä, on kaunis ja hauska. Jos ei näin ole, niin ottakaa korkeamman itsenne hallinta ja antakaa itsenne tuntea sen rakkauden läsnäolo. Tästä matkassa tasolta kaksi tasolle yhdeksän ja sitten tasolle yksi on vain kyse.

Rukoilen Sydän Täysin Avoinna, että jokainen menee tuohon meditaatioon, minkä annoin teille, esittäytyy oppailleen ja tietää, mitä on tekemässä. Olen paikalla, puhukaa minulle. Olen paikalla.

Hyvää illan jatkoa.

Osa 3: maan ulkopuoliset - loppuunsaattaminen - paluu Luojan energiaan

Mestari Kiraelia kanavoinut Kahu Fred Sterling (www.kirael.com)
Vuodelta 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: