WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Osa 2: Rakkaus - Mestaruus - Siirtymä

KANAVOINNIN YHDEKSÄN TASOA

Hyvää iltaa. Tänään puhumme välittäjänä olemisesta ja siitä energiamaailmasta, mikä on tietoisuustasonne ulkopuolella. En puhu ulottuvuuksista - vain jostain sen ulkopuolisesta, mihin viittaatte maailmananne. Maailmassanne ihmiset ympärillänne ovat harhakuvia sielusta. Olette luoneet ne. Suurin osa siitä mitä luotte, liittyy henkilökohtaiseen matkaanne. Tänään tapaatte energioita, jotka ovat harhamaailmanne ulkopuolella.

Välitysprosessissa teillä ei ole mitään panosta, koska koko panos tulee oppaalta. Yhdistyäksenne oppaan kanssa teidän on aloitettava hengityksellä. Hengittäminen on erinomainen tapa kunnioittaa fyysistä olemustanne ja antaa opastuksenne tulla lävitsenne.

Aloittakaa hengittämällä syvään, vetäen henkeä sisään kruunuchakranne kautta. Tuo hengitys on henkenne astumista teihin - se kulkee kruunun ja käpylisäkkeen läpi kateenkorvaan. Henkivalonne tulee lopulta sydämeen, mikä on eräänä päivänä juurichakranne.

Antakaa uloshengityksellä hengityksen muotoutua ympärillenne. Hengittäkää taas sisään, mutta ottakaa oma aikanne ja tuntekaa tämän valon tulevan teihin. Tuntekaa sen tulevan olemukseenne, kruunuun, kurkkuun ja rintaan, ja sitten tuntekaa sen menevän ulos, kunnes se muodostaa valokuplan ympärillenne. Noin neljän, viiden hengityskerran jälkeen valokupla ulottuu noin 30 sentin päähän kehostanne. Tämä suojaava valopallo on henki-itsenne, yhdistyneenä kehonne ja sydänvalonne kautta.

Teidän pitäisi pystyä tuntemaan, missä kehonne astuu tähän uuteen valoon ja missä tuo valo loppuu. Sitten kun voitte nähdä tämän energiapallon tai teitä ympäröivän valon, tiedätte olevanne valmis kanavoimaan. Ystävät, teette tämän hengitysharjoituksen, kertoaksenne fyysiselle kehollenne, mikä on turvallisesti koteloituna tähän valoon, ettei sitä tarvita tässä kanavointiprosessissa.

Tämän päivän harjoitusta varten pyydän, että te ette mene kanavointitilaan. Haluan teidän keskittyvän prosessin oppimiseen. Tänään siirrymme kanavoinnin kolmelle uudelle tasolle - viisi, kuusi ja seitsemän. Viisi, kuusi ja seitsemän ovat vain numeroita, kunnes yhdistätte ne lemurialaiseen numerologiaan. Tiedätte, että numero viisi on rakkaus. Jos ymmärrätte rakkautta, ymmärrätte tämän koko matkan. Teidän on otettava tämä rakkausenergia olemukseenne, jotta kaikki lävitsenne tuleva energia tulee sen kautta. Näin käsittelette kanavoimaanne energiaa.

Rakkaus on totuus. Jos ymmärrätte tämän rakkaustason, kaikissa muissa tasoissa on teille järkeä. Kaikki mitä opetin teille tämän sarjan ensiosassa, ja kaikki mitä opetan teillä tämän jälkeen, perustuu tälle rakkaustasolle. Silloin kun oppaanne puhuvat lävitsenne rakkaudessa, tiedätte, että se mitä teette, on korkeimmassa valossa. Tuossa rakkauden tilassa tuotte esiin informaatiota, mikä on korkeinta värähtelyä. Jos olette vihainen tai tunnette vihaa, ette tuo sisään opastanne. Sen sijaan tuotte sisään egonne ja uskokaa minua, egonne yrittää pitää tuon tilan aina, kun voi. Ego on sisällänne ja nauttii kaikesta, mitä teette.

Kun siis kanavoitte ja sanotte: "Te hemmetin ihmiset", tiedätte, ettei kyse ole kanavoitavasta energiasta. Kyse on egosta. Ego tuntuu aina vihalta tai epäharmonialta, joltain mitä ette voi kontrolloida. Tässä on pulma: se tuntuu teistä hyvältä, koska se on egonne ja se hyvin vakuuttava. Näin egon tunnistaminen on kenties tärkein osa tätä kanavointiprosessia.

Vasta opittuanne, miten toimia rakkaudesta, voitte siirtyä tasolle kuusi, mestaruustasolle, tärkeimpään matkanne osaan. Mestarit eivät tule lävitsenne, ellette ole rakkausenergiassa, ellette ole kokonaan rakkautta. Kanavointinne onnistumisessa on kyse matkasta rakkauteen. Kun hallitsette/osaatte rakkauden, voitte puhua kenelle tahansa mestarille - Jeesukselle, Buddhalle, Kwan Yinille, kenelle tahansa.

Haluan teidän harjoittelevan joka ilta samaan aikaan mestari Jeesuksen kutsumista. Sanotte: "No, odota hetki. Meitä on täällä satoja. Miten voimme kaikki kutsua mestari Jeesusta yhtä aikaa?" Voitte tehdä sen, koska Jeesus on mestari. Hän voi tulla jokaisen luo, joka kykenee puhumaan hänelle. Kenties haluatte tuoda mestari Buddhan tälle matkalle. Tuokaa kuka tahansa mestari, kenet haluatte.

Nämä mestarioppaat ovat syvällisiä. Ne tietävät kaiken. Ne tietävät, mitä voitte tehdä ja mitä teidän täytyy oppia. Avautukaa kanavoimaan. Tehkää praana-hengitystä, josta puhuin aiemmin, ja ymmärtäkää rakkautta ja mestarit tulevat lävitsenne. Olkaa valmis laajentamaan valoanne. Sanastonne voi muuttua. Saatatte käyttää sanoja, joita ette normaalisti käytä.

Jos haluatte päästä vielä toiselle tietoisuustasolle, jos haluatte matkan ymmärtämisen tasolle, teidän on mentävä mestaruustason yli seitsemännelle tasolle tai siirtymätasolle. Tiedätte, kun olette valmis menemään mestaruustason yli. Kun pääsette tälle siirtymätasolle, teillä on oikeus tulla "välittäjäksi". Se ei ole parempi tai huonompi kuin kanavointi. Kyse on vain uudesta sitoutumistasosta. Hämmästytte sitä opasmäärää, mikä on ulottuvillanne tällä tasolla.

Siirtymätaso on myös portti kaikkiin toisiin mestaruuksiin. Käytätte aikaa kasvunne mittaamiseen. Oltuanne jonkin aikaa siirtymätasolla, teillä on tunne, että joku odottaa teitä. Menette ulkorinkinä pitämäni tason ulkopuolelle - areenalle missä ymmärrätte kaiken oppaista, opastuksesta ja "välittäjistä".

Jos kanavoitte jo Äiti Mariaa tai Maria Magdaleenaan tai jotain toista energiaa ja haluatte päästä seuraavalle tietoisuustasolle, teidän on mentävä ulkoringin ulkopuolelle. En tarkoita sitä, että haluan teidän hylkäävän heidät. Jos teillä on hyvä ote yhdestä mestarista jollain tasolla, joka on teille mukava, älkää hylätkö tuota energiaa. Pysykää sen kanssa. Puhukaa sille. Antakaa sen puhua lävitsenne. Mestari Jeesus käyttää jokaisen saamansa tilaisuuden tulla tähän ulottuvuuteen. Hän rakasti olemista kolmannessa ulottuvuudessa.

Miljoonia energioita on ulkoringin ulkopuolella ja ne tulevat enemmän kuin mielellään johonkuhun, joka haluaa edustaa heitä kanavana tai välittäjänä. Siirtymätason ulkoringin ulkopuolella kohtaatte energiamalleja, jotka ylittävät ymmärryksenne. Näille energioille on hyvin jännittävää päästä tälle tietoisuustasolle ilman kehoa.

Jokaisella on vähintään yksi opas tässä ulkoulottuvuudessa. Kun tapaatte tämän olennon, kuulette soinnun, joka sisältää tämän olennon toteamuksen. Puhukaa tuolle energialle mielessänne. Sanokaa: "Se on kaunein asia, mitä olen koskaan kuullut. Siinä ei ole minusta mitään järkeä, mutta voin sanoa, että se on kaunista, koska se tulee sinulta." Jatkakaa puhumista sille mielessänne. Siinä kaikki sanat joita se haluaa kuulla, pääsevät sen järjestelmään. Sen järjestelmä on tietoinen puheestanne riippumatta puhumastanne kielestä - englanti, hollanti tai mikä tahansa. Puhukaa kieltä, mikä on mukavin ja sujuvin teille. Jos puhutte espanjaa ja vaihdatte englantiin, mutta englanti ei ole paras kielenne, niin heitätte pois koko tämän matkanne osan.

Kun saatte tämän oppaan kuulemaan teitä ja puhumaan teille, hämmästytte siitä, miten nopeasti se oppii puhumanne kielen. Kun olette saaneet yhteyden ja kuulette soinnutuksen, harjoitelkaa puhumaan oppaanne kanssa, mutta älkää painostako sitä antamaan nimeään. Kun tulin tämän välittäjän luo, sanoin: "Nimeni on Kirael", ja hän sanoi: "K-k-k-k-Karl? Karl? Onko se Karl?". Niinpä sanoin: "Toki, anna mennä, kutsu minua Karliksi. Karl on ihan hyvä." Kun palasin ulottuvuuksiin, missä kaikki ystäväni elävät, sanoin: "Minua kutsutaan Karliksi?" Kysyttiin "miksi". Sanoin: "En tiedä. Kysyttiin nimeäni. Annoin sen ja hän sanoi Karl. Sanoin, ok, olkoon sitten Karl." Muutama vuosi myöhemmin sanoin: "Riittää. En voi tehdä sitä. En voi tulla tänne Karlina." Se vei vähän aikaa, mutta välittäjä sai sen lopulta oikein. Teimme siirtymän.

Älkää pakottako energialta sen nimeä. Se kertoo nimensä, kun on oikea aika. Se ei ehkä ole sellainen nimi kuin Robert tai Brenda. Jos opas on mestaritasoa, kuten Jeesus tai Maria Magdaleena, se käyttää nimeä, minkä olette sille antaneet. Maria Magdaleena oli nimi, jonka annoitte hänelle tässä ulottuvuudessa, mutta hänen todellinen nimensä on Marciria. Jos haluatte tietää oppaanne nimen, teidän on kuunneltava, mitä se sanoo.

Kertaan tähän mennessä kattamamme tasot. Kolme ensimmäistä kanavointitasoa ovat kaksinaisuus, totuuden, luottamuksen ja intohimon kolminaisuus ja neljä kehokudosta. Ensimmäinen kanavointitaso, kaksinaisuus, liittyy numeroon kaksi. Tässä prosessissa numero kaksi edustaa kahta energiaa ykseyden tarkoituksessa eli teillä on kyky tuoda toinen energian tähän valoon. Toinen kanavointitaso on totuuden, luottamuksen ja intohimon kolminaisuus, kolme lemurialaisessa numerologiassa. Tällä tasolla tehtävänne on kertoa tälle energialle, jota kanavoitte, että olette turvassa. Energia haluaa teidän tietävän, että myös se on turvassa. Sen jälkeen kudotte tuon energian kaikkiin neljään kehoon.

Tällä oppitunnilla olemme oppineet rakkaudesta, mikä on kaunein osa - osa joka kulkee kaikkien muiden tasojen läpi. Seuraava taso on mestaruus ja sitten siirtymä.

Kysymys: Mestariopas Kirael, käsittelisitkö tarkemmin oppaitamme ja matkaamme tämän oppaan välittäjäksi?

Kirael: Jokaisella on erityisolento, jonka osa olette olleet pitkään. Ajattelette kaikki, että olen jotenkin erityinen, mutta en ole, tytöt ja pojat. Olen mestariopas Kirael. Tulen toisesta ulottuvuudesta, joka ei liity matkaanne. Sieltä tulee myös välittäjäni. Hän tulee syntymäenergioista, jotka ylittävät kaiken ymmärryksenne tällä hetkellä, ei siksi, ettei teillä ole järkeä sen ymmärtämiseen, vaan koska ette tiedä siitä mitään. Kauan sitten teimme sopimuksen, että toinen meistä inkarnoituisi tänne ja toinen jäisi sinne henkiulottuvuuteen. Arvatkaapa, kumpi minä olen? Olen siellä. Rakastan olla siellä, mutta en pistä pahakseni tulemista tänne puhumaan kanssanne. Teimme sopimuksen, aivan kuin luultavasti jokainen teistä on tehnyt oman oppaansa kanssa. Jos haluatte päästä tämän ulottuvuuden yli tullaksenne välittäjäksi, löydätte tämän energian ja koette kaikki asiat, joista olemme keskustelleet, mutta teidän on oltava kärsivällinen.

Teidän on oltava kärsivällinen, koska oppaan on opeteltava kielenne. Teidän on otettava aikaa ja annettava oppaan löytää tiensä tälle matkalle. Kun kuulette tuon soinnun, josta puhuin ja jota havainnollistin aiemmin, voitte esittäytyä uuteen ulottuvuuteen. Tuo ulottuvuus sitten kunnioittaa itseään heijastamalla teidät takaisin teille.

Jokainen joka päättää olla välittäjä, voi olla sitä. Se on tärkein asia ymmärrettäväksenne. Se ei ole helppo tehtävä. Jos haluatte olla välittäjä ja tuoda oppaanne tähän ulottuvuuteen, teidän on juhlistettava prosessia intohimolla. Sallitte tämän uuden osanne tulla tähän ulottuvuuteen niin harmonisoituneena, että voitte kuulla sen. Se on matkanne dynaamisin osa.

Kysymys: Yksi oppaistani on sinivalas. Se kertoi minulle, miten hankkiudutaan eroon kivusta. Seurasin saamiani ohjeita ja se toimi. En kuullut valasta englanniksi, mutta ymmärsin kuulemani soinnut ja jotenkin tulkkasin itse ne englanniksi. Selittäisitkö, mitä tapahtui?

Kirael: Ymmärrä, että sinivalaat eivät ole tätä energiaa, mitä kutsutaan maaksi. Niillä on edustajia täällä, jotka uivat valtameressä ja esittävät osaansa, mutta sinivalaat ovat arkkityyppi, kaikkien valasenergioiden seniorienergiaa. Tämä ei merkitse sitä, että jos kanavoitte muuta kuin sinivalasta, keskustelette jonkin vähäisemmän energian kanssa. Opasulottuvuuden hierarkiaa ei voi kuvata ihmistermein.

Sanoit, että sinulla oli kipua ja annoit ohjeen tulla toiselta puolelta ja löysit, mitä etsit - kivuttomuuden. Miksi et voi päästä siitä yli kerta kaikkiaan eikä sinulla ole enää koskaan kipua? Ei ole niin, ettet voi tehdä sitä. Ei ole sellaista kuin "ei voi". Sääntönä on, ettei voi tehdä, ennen kuin ymmärtää, mitä tekee ja miksi tekee. Olet oppinut, miten hankkiudutaan eroon kivusta. Tiedät, että niin voidaan tehdä, ja tietäminen on avain. Sinä, te kaikki, voitte olla kivuttomia. Älkää suuttuko itsellenne, jos ette heti onnistu. Vain jatkakaa yrittämistä, kunnes olette kivuttomia.

Ihmiset maksaisivat mitä tahansa siitä informaatiosta, mikä sinulla nyt on. Se on aivoissasi, tyttö. Sinun täytyy vain muistaa prosessi ja tehdä sitä toistuvasti, kunnes sinulle ei enää ole kipua. Kaikki kadehtivat sinua. Kun pystyt toimimaan ilman kipua, tunnistat, mitä teet tässä ulottuvuudessa ja mitä teet silloin, kun muutos tapahtuu.

Kysymys: Mestariopas Kirael, suurin pelkoni välittäjänä olemisessa on se, etten toimi sen olennon puheiden mukaisesti, jota kanavoin.

Kirael: Keskeytän sinut. Voit palata lopettamaan lauseesi. Olet yksi niistä ihmisistä, jotka ovat halunneet välittäjäksi hyvin pitkään. Kuitenkin tiedät, että puheiden mukaan toimiminen on tärkein osa matkaanne täällä maan päällä.
Tarkoituksesi ei ole olla välittäjä, ennen kuin todella toimit puheidesi mukaisesti. Vastaan tähän, koska minun on tärkeää auttaa sinua auttamaan jotakuta muuta. Kun välittäjä ei toimi sen puheiden mukaisesti, joka puhuu hänen kauttaan, se merkitsee sitä, että välittäjä kulkee edestakaisin tehtävästään. Minulla ei ole ongelmaa oman välittäjäni kanssa, koska hän ei ole täällä (?). Hänen tapauksessaan matka on todellista välittäjänä toimimista. Siksi voitte arvostaa sitä. Voitte arvostaa häntä ihmiskapasiteetissa vain sen perusteella, mitä ajattelette, että hänen pitäisi olla.

Sinun on oltava sinut välittäjänä olemisen kanssa riippumatta siitä, onko se osa-aikaista vai kokoaikaista. Sillä ei todellakaan ole merkitystä meille. Sinun on tunnistettava, mikä totuutesi on. Kenenkään muun totuudella ei ole vähääkään merkitystä. Kyse on vain ja ainoastaan sinun totuudestasi. Avain koko tähän matkaan on itsesi korjaaminen. Olet käynyt hyvin paljon läpi tässä elämässä. Olet tehnyt kaiken, mitä tulit tekemään, ja nyt olet menossa seuraavaan ulottuvuuteen. Sinun on kuultava kaikki rakkaudessa, tyttö. Sinulla on erittäin paljon rakkautta sisälläsi. Ihmiset eivät halua nähdä sitä, koska he eivät halua olla rakkaudessa kanssasi tällä hetkellä. Vain ole rakkaudessa eikä heillä ole muuta vaihtoehtoa kuin tulla tuohon rakkauteen. Esitä nyt kysymyksesi.

Kysymys: Koska hyväksyn tietoisesti tarkoitukseni välittäjänä riemumielin, matkastani maan päällä on tullut hyvin iloista ja selkeää. Kaikki ympärilläni näyttävät muuttuvan. Onko näin?

Kirael: Olet määritellyt, mitä halusit oppia, ja teet sen rakkaudessa. Kuitenkin uskot, että ihmiset ympärilläsi muuttuvat. Muuttuvatko oikeasti? Eivät he muutu. Et muuta ympärilläsi olevia. Sinä muutut ja kun muutut, kuulet vain rakkautta. Löydät rakkauden. Siksi kuulet rakkauden siinä, mitä muut ihmiset sanovat. Kun havaitset ihmisten sanovan jotain muuta kuin rakkautta, olet mennyt heidän ulkopuolelleen ja olet tekemisissä heidän egojensa kanssa.

Kuuntele jotakuta, jonka kanssa sinulla on ollut vaikeata. 150 sanasta kolme on rakkaudessa ja kuulet vain nuo kolme sanaa. Ne ovat sanoja, jotka tekevät elämästäsi paljon parempaa. Keskitä rakkautesi tuohon ihmiseen ja huomaat, että kyse on vain sinun rakkaudestasi.

Kysymys: En ole pystynyt pääsemään kovin syvään meditaatioon, koska päässäni istuu pikkutuomari, joka kritisoi kaikkea. Se pääsee niin valloilleen, että värähtelyni putoaa. Kerran tämän tapahtuessa lakkasin yhtäkkiä hengittämästä nanosekunniksi. Tunsin hengityksen lakkaavan ja sitten nanosekunti myöhemmin tunsin, että syntyi tahaton huokaus ja hengitys palasi. Sitten kun kuvittelin jotain, mitä aina kritisoin, kaikki kritiikki oli poissa. Mitä minulle tapahtui? Pitäisikö minun laittaa itseni palloon 24/7?

Kirael: Mitä päässäsi olevaan tuomariin tulee - pitääksesi värähtelysi korkeana sano kritisoinnin sijaan tuolle henkilölle: "Voi, se ei ollut kovin kivaa, mutta minusta se oli hyvin tehty." Niin viet matkasi korkeammalle tasolle. Se on nimittäin toisen henkilön matka, ei sinun. Ei siis ole mitään tarvetta kritisoida häntä. Se on avain.

Jos pystyisit olemaan pallossa neljä minuuttia, olisimme hämmästyneitä. Jos voisit olla tunnin, olisimme innoissamme. Jos viettäisit 24 tuntia siellä tai edes seitsemän tuntia, niin voi hyvä Jumala, olisimme hyvin innoissamme puolestasi. Et kuitenkaan haluaisi viettää niin kauan aikaa pallossa. Sinulla on ego ja sen on hengitettävä. Se ei voi hengittää tässä pallossa. Egosi haluaa leikkiä ja haluat leikkiä sen kanssa. Jos astuisit tuohon palloon 24 tunniksi, seitsemänä päivänä viikossa, 365 päivänä vuodessa, et kestäisi kovin kauan tällä tietoisuustasolla. Sinulla on myös keho, jota sinun on käsiteltävä etkä voi tehdä sitä pallossa.

Se nanosekunti minkä ajan luulet olleesi hengittämättä, oli luultavasi neljä minuuttia 32 sekuntia. Menit toiseen ulottuvuuteen, ajattomalle vyöhykkeelle. Ajaton vyöhyke on todellisuus - ei tämä mitattu aika, mikä teillä on täällä. Yritit löytää jotain oppaaltasi ja se yritti välittää sinulle jotain. Oppaasi tietää, että voit tehdä sen, mitä tarvitaan, mutta et ole aivan valmis vielä. Niinpä sen täytyi antaa sinulle ohjeita tuona aikana. Olisi vaadittu kuusi tuntia ihmisaikaa sen informaation välittämiseksi. Jos meditoit ja kuuntelet, niin kuulet kaiken, mitä tuolloin sanottiin.

Kysymys: Olen uusi kanavoimisessa ja haluan selkeyttä tämän kokemuksen laajentamisesta. Olen harjoitellut muutaman kerran ja eilen illalla todella kuulin tuon soinnun, jota juuri puhuit. Selittäisitkö tuota ääntä?

Kirael: Tuo sointu oli keskustelua opastusulottuvuudesta. Siellä käytetään sointuja niin, kuin te käytätte täällä kieltä. Opastusulottuvuus puhuu teille tänne sointuina. Jumalatarvalona opit soinnuttamaan. Opas tulee sisään tällä soinnulla, mikä on harmoniassa henkesi kanssa. Kuulet soinnun ja "murskaat" sen englanniksi siirtämällä sen yhdeltä tietoisuustasolta seuraavalle.

Kun haluat tietää, mitä oppaallasi on sanottavaa, ja kuulet soinnun, tunnistat, että sillä on merkitystä, mitä tuon soinnun sisällä on. Yksi sointu sisältää noin 600 informaatiosivua. Siinä on koko prosessin komeus. Kaikki te jotka juuri kuulutte tuon soinnun, ajattelitte: "Mikä se oli? Mitä oikein kuulin?" Tuo sointu on taianomainen vain sille, joka pystyy vastaanottamaan sen.

Kysymys: Puhut periaatteessa enemmän mentaalisesta informaatiopuolesta. Miten tullaan parantavaksi kanavaksi tai välittäjäksi? Miten välittäjä välittää parantavaa energiaa? Onko menetelmä sama kuin informaation välittämisestä?

Kirael: Ei ole melkeinpä mitään eroa parantavan energian ja mentaalienergian kanavoinnin välillä. Ainoa ero on siinä, ettei tarvitse käyttää sanoja parantavan energian tuomisessa lävitsenne. Ajattelette tuon energian valoonne, koska tämä on maaulottuvuus, missä kaikki on ajateltava olemaan.

Esim. laitatte kämmenenne ylöspäin. Keskittykää tuomaan energiaa kehonne läpi - kruununne, hartioidenne, käsivarsienne kautta - kunnes luotte tämän valopallon kämmeniinne. Näin kanavoitte parantavaa energiaa. Jos keskitytte, saatatte nähdä tämän energian minuutin tai pari kämmenissänne. Täytyy vain ajatella voima käsiinne. Kaikki mitä haluatte parantaa, täytyy ajatella tähän ulottuvuuteen.

Jos siis haluat olla parantaja, sinun on ajateltava energiasi harmoniaan sen kehon kanssa, minkä haluat parantaa. Tämä on ajattelua, ei puhuttuja sanoja. Sinun on tuotava ajatuksesi tähän ulottuvuuteen ja sitten kehoosi. Näet ajatusenergiasi tulevan käsistäsi kehoon, minkä haluat parantaa. Jos ole terävä, seuraat energiaa, kun se kulkee läpi. Se menee sinne, minne haluat sen menevän. Jos haluat sen menevän parannettavaan ja koskettavan hänen sydäntään, vie se ihon ja luiden läpi ja kiedo siihen hänen sydämensä. Tämä on niin voimallinen matka, kuin voisit koskaan kokea. Parannat siitä paikasta kaiken, minkä koskaan halusit parantaa.

Kysymys: Jeesus olisi siis paremmin parantava kanava kuin äänikanava?

Kirael: Oikein hyvä.

Kysymys: Olen oppinut sinulta hyvin paljon, mestariopas Kirael. Työskentelen "kaukoinfrapunalla" auringon mielen kanssa. Äskettäin olen saanut viestin, että tulen kanavoimaan auringon mieltä. Onko tämä oikein?

Kirael: Sanoit, että olet oppinut jakamistani opetuksista. Ei ole opetuksia, joita jaan kanssanne. Nämä ovat opetuksia, joita jaatte minun kanssani. Se on oikein. Otan käsitteen sen värähtelyn mukaan ja laitan nämä kaksi yhteen, jotta niistä tulee yksi. Sitten voin kuulla teitä ja voin kuulla itseäni. Tällä koko opiskelumatkallasi, Reikistä kaukoinfrapunaan, olet vasta alkanut ymmärtää, että parantaminen on pääpainopistealueesi. Tiedät jo, että tulet kanavoimaan aurinkoa. Etsit vain vahvistusta. Olet jo tuntenut tämän energian tulevan sinuun ja olet harmonisoitunut sen kanssa. Sinut on nimitetty auringon kanavaksi, mutta sinun on päästävä läpi tietyistä kolmannen ulottuvuuden matkoista ensin. Matkassasi on kyse vain avautumisesta uudelle tietoisuustasolle tässä kanavoinnin seitsemännessä tasossa. Oli tärkeää, että kuulit minun sanovan tämän sinulle.

Kysymys: Mestariopas Kirael, kuulin oppaani sanovan nimekseen Eli Mu tai Eamu. Pari päivää myöhemmin se sanoi: "Kutsu minua arvoisaksi Eli Muksi". Tunnen, että tämä olento on joku, joka oli Lemuriassa, ja viesti joka tulee läpi, on suoraan tuon energian lemurialaisesta osasta. Olenko oikeassa tässä ajattelussani?

Kirael: No, tyttö, en ole läsnä tässä, mutta sinulla on äänessäsi energiamerkki, mikä sanoo, että tapahtui jotain, mistä et ole täysin varma. Otaksun siis, että tämä opas vieraili luonasi. Olet luultavasti enemmän kuin oikeassa. Tämä opas haluaa kertoa sinulle jotain, joka sanotaan uudestaan ja uudestaan. Hän puhuu sellaisella tyylillä, että sinun on istuttava kuuntelemaan ja kirjoittamaan viestiä. Tällöin automaattikirjoituksesta tulee kätevää sinulle.

Kysymys: On aikoja, jolloin kanavoin ja informaatio tulee läpi selkeästi. Sitten on aikoja, jolloin informaatio on sellaista, mitä en pysty liittämään mihinkään täällä maatasolla. Noilla kerroilla minusta tuntuu, että ikään kuin kansi laitetaan päähäni enkä pysty ymmärtämään, mitä minulle kerrotaan. Mikä tuo kansi on ja miten pääsen siitä eroon, jotta tämä informaatio voi tulla selvästi läpi?

Kirael: Sinulla on kokemus ja siitä tässä matkassa on vain kyse. Sinun tapauksessasi, ystäväni, olet "sanavälittäjä". Et estä tätä energiaa, mitä et oikein ymmärrä. Et vain vastaanota sitä. Saat vaikutelman kannesta, koska sinulla on vilkas mielikuvitus. Korkeampi itsesi laittaa tämän nk. kannen päähäsi - ei siksi, ettei se halua päästää informaatiota ulos, vaan koska se haluaa saada sen ulos, sitten kun olet siihen valmis. Olen katsonut asiaa ja se on melko varmasti Muutosinformaatiota. Juuri niin tulee tapahtumaan. Harmonisoi energiasi tuon totuuden kanssa. Tiedät, ettet kärsi mennessäsi tämän Muutoksen läpi, koska olet täällä niitä ihmisiä varten, jotka haluavat pysyä maisemissa ja oppia, mitä tässä Suuressa muutoksessa tapahtuu.

"Muutos" on vain sana, joka merkitsee uutta tietoisuustasoa. Sitten kun saavutat tämän tason, sinulla täytyy olla parannettuna kaikki, mikä tarvitsee parantaa. Kun seuraavan kerran tunnet tuon kannen, anna sen luiskahtaa vähän taaksepäin. Anna sen avautua vain vähän ja ota se, minkä voit vastaanottaa. Silloin ymmärrät, mistä tässä Muutoksessa on kyse.

Tässä maan uudessa muutosenergiassa - sen jälkeen kun on menty kolmen päivän pimeyden läpi - ihmiset ovat hyvin innoissaan kaikesta, kunnes heille valkenee, että ollaan nyt vastuussa tästä maatasosta ja siitä, mitä siitä tulee. Silloin sinun ja muiden valotyöntekijöiden on yhdistyttävä auttamaan toisia ymmärtämään, mikä heidän matkansa on ja mitä kauniita asioita he voivat tehdä.

Kysymys: Olin Vancouverissa viime viikonloppuna ajelemassa autolla. Menin erään puiston läpi, missä oli juuri ollut tuhoisa suuri myrsky. Yhtäkkiä kuulin tuhansia haltiaääniä. Se tuntui kuin tervetulotoivotukselta. Se tuli sydämeeni niin voimakkaana, että olin sen vallassa. Tämä kokemus on luonut minulle uuden ulottuvuuden oppaani läpituomisessa. Tapahtuuko kehojen tasapainottumista vai keskitytäänkö ensisijaisesti mentaalikehoon tilaisuuksien luomiseksi, kun siirrytään korkeampaan värähtelyyn?

Kirael: Vastaan tähän eri muodossa. Palataanpa ensimmäiseen oppituntiin, kun puhuin siitä, miten siirrytään energian kutomiseen mentaalikehoon. Tämä on yksi osa, jonka teet hyvin. Nämä tuhannet äänet joita kuulit, olivat koko maailman energioita, jotka ymmärsivät sinun sanoneen, että tuho oli satuttanut metsää. Nämä energiat yrittivät kertoa sinulle, ettei niitä ollut sattunut. Niitä ei ole sattunut missään muodossa. Ne haluavat sinun tietävän, että niille on annettu mahdollisuus vapautua puista ja palata henkeen. Jokainen puu täällä on haltiaenergian osa. Puut kaikkialla maatasollanne ovat haltiaenergian osia.

Ne jotka puhuivat sinulle, kuulivat sinut. Ne tietävät haltiaoppaastasi. Se mitä kuulit, oli asian valaisemista. Ne kehottivat sinua olemaan pelkäämättä niiden puolesta. "Älä ole surullinen meidän puolestamme. Ole mitä haluat, mutta ole onnellinen puolestamme, koska meille annetaan nyt tilaisuus saada uusi puu ja meillä menee paremmin."

Kaikki tulevat uudet puut ovat Muutoksen jälkeisiä puita. Jotkut eivät selviydy, koska ne ovat täällä vähän liian aikaisin, mutta ne ovat täällä matkalla, mitä voit koskettaa vain ymmärtäen. Ne heräävät ja kuulet niiden puhuvan. Tiedät, mitä ne haluavat tehdä. Haltiahenkienergioidensa kautta ne voivat mennä tämän puu-ulottuvuuden ulkopuolelle ja saattaa sinut opastusulottuvuuteen seitsemännessä valossa, mikä vie sinut seuraavalle henkivalotasolle, missä löydät oikeasti sen, mitä olet kertomassa ihmisille maatasolla.

Jos haluat saada todellista haltiaenergiaa, seuraa näitä puita taaksepäin mielessäsi. Sinun ei tarvitse mennä sinne fyysisesti. Tiedät, miltä ne näyttävät. Jos voit seurata noita puita niiden matkalle, ne vievät sinut seitsemännelle tasolle. Tuolla uudella tasolla on uusi ymmärrys. Teet tämän tuodaksesi esiin uuden haltiaenergiatason.

Matkaasi vaikutetaan yli hurjimpien odotustesi, kun saat tietää, mitä nämä energiat haluavat opettaa. Olet valmis opettamaan täällä, koska se mitä ne kertovat sinulle kollektiivisesti, on "puumerkkisoluparannuksessa". Palaa sinne. Vain seuraa niitä mielessäsi. Vain sano: "Haluan kulkea kanssanne." Se voi vaatia pari kertaa, mutta pääset sinne ja tiedät tai ymmärrät, mitä sanon, kun pääset sinne.

Kysymys: Voisitko määritellä eron transsivälityksen hienohiukkasten ja kanavoinnin hienohiukkasten välillä?

Kirael: Voin määritellä, kyllä. Välitys ja kanavointi määritellään ja mitataan kolmannen ulottuvuuden kokemusvalossa. Hienohiukkaset joita käytetään pääsemiseksi kanavoinnista välitykseen, ovat vähemmän kuin noin 1/1000000 tuosta hiukkasosuudesta. Välittäjä tuo vähemmän kuin 1/1000000 tuota hiukkasosuudesta tälle tietoisuustasolle, koska se on välitystoiminnan energiastandardi. Löydätte nämä energiat, nämä oppaat ja saatte ne hienohiukkasten kautta fyysiseen järjestelmään.

Kysymys: Hukkuuko se informaatio, mitä en ymmärrä, kun yritän kommunikoida oppaiden kanssa, vain sovittavatko oppaat vain energiaa, kunnes pystyn ymmärtämään, mitä sanotaan?

Kirael: Ensinnäkin, se ettette aina ymmärrä sointua, ei merkitse sitä, että informaatio hukkuu. Eikä se merkitse sitäkään, että olette jotenkin vähäisempiä. Ette ymmärrä kommunikointia, koska oppaat ovat oppineet puhumaan kolmannen ulottuvuutenne yläpuolella. Niillä on pitkä matka puhumaan englantia tai mitä tahansa kieltä. Englanti on aataminaikaista. Saksa on aataminaikaista. Oppailla on jo nämä kielet käytettävissään, mutta ne eivät vain tiedä, miten ne saadaan toimimaan. Oppaiden on parasta opetella ne uudestaan. Voimme puhua näitä kieliä taas pienellä avustuksellanne. Odotamme innolla sitä.

Kaksi, kolme, neljä sointua, jotka havainnollistin tänään, sisälsivät informaatiota kaikille yleisössä oleville. Minun sointuni on teidän sointunne, mutta jokaisella ihmisellä on vähän erilainen versio siitä. Jokainen vastaanotti tämän soinnun ja sai tarinan, mikä tulee sen mukana. Ette ole siis hukanneet tuota informaatiota. Tarinan soinnutti kolmannen ulottuvuuden ulkopuolinen olento ja se soinnutettiin teille jokaiselle henkilökohtaisesti. Jokainen joka kuuli tuon soinnun, vastaanotti jotain erilaista, koska jokainen kuulee sen, mitä hänelle on tarkoitettu - ja se vaihtelee. Tämä on koko matkan kaunis osa.

Lopputoteamus

Näytin Teille kaiken, mitä saatoin näyttää pienessä ajassa, mutta haluan teidän tietävän tämän: jokainen Teistä on jo Välittäjä.

Jumalan Siunausta ja Hyvää illan jatkoa.
Osa 2: rakkaus - mestaruus - siirtymä

Mestari Kiraelia kanavoinut Kahu Fred Sterling (www.kirael.com)
Vuodelta 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine--------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: