WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Ohjeita värähtelytason muutoksesta selviämiseen

 

Olkaa Tervehdityt Te Valon lapset! Mestari Saint Germain lähestyy Teitä tuoden Valaisevaan Tietoa nykyhetkeen.

Teille on tuotu pitkin matkaa tietoa maapallon muutoksesta. 

Te tiedätte myös, että se on kaiken aikaa käynnissä. Energiavuodatuksia on tehty jo pitkään ja portteja Korkeammille tasoille on Avattu. Tämän on mahdollistanut positiivisen kriittisen massan kerääntyminen. Suuri joukko sieluja, jotka ovat lupautuneet syntyä auttamaan maapalloa tässä muutoksessa, on saanut kohotettua omaa värähtelyään niin paljon, että muutos on nyt turvallista toteuttaa.

Mitä tämä tarkoittaa? 

Kun kaikki energia on vuodatettu ja on maapallon energioissa on saavutettu optimitaso, on Taivas laskeutunut maan päälle. 

Tuo Taivas on se suurenmoinen hetki, mistä kaikissa vanhoissa kirjoituksissa on puhuttu. Olette kuulleet myös puhuttavan Paratiisista. 

Tätä kuvaa on “levitetty” ihmisten tietoisuuteen ikään kuin kuolemanjälkeisenä olotilana. Saint Germain ilmoittaa Teille nyt, että Teidän ei tarvitse jättää maanpäällistä eloanne voidaksenne kokea tuon Paratiisin. 

Oletteko valmiit? Oletteko itsessänne valmiit ottamaan vastaan hyvän?

Uusi Energiavuodatus on käynnissä. Laajempi Korkeavärähteisten energioiden laskeutuminen on aloitettu.

 Moni Teistä on tiettävästi kokenut erilaisia voimakkaampia oireita tästä johtuen. 

Saint Germain tahtoi siksi lähestyä erityisesti Teitä valmennettavia tuomalla vaikutuksia esiin ja antamalla ohjeita energioiden sisäistämisessä. 

Näissä voimallisissa energioissa korostuvat tietyt seikat ja siksi on hyvä painottaa muutamien toimien tärkeyttä. Tämä vain siksi, että te kaikki voisitte paremmin ja tulisitte paremmin toimeen niin itsenne kuin myös ulkomaailman kanssa.

Vaikutukset:

Vuodatuksen vaikutukset ovat yksilöllisiä ja jokainen kokee ne omalla tavallaan. Te olette valmennuksessa ja siksi Teillä on jo etukäteistietoa ja kokemusta muutosoireista, mutta on hyvä muistaa, että kaikki eivät ole tietoisia ja tämä energia ei sivuuta ketään. Jokainen siis kuulostelkoon omia tuntemuksiaan ja ymmärtäköön niin omaa kuin myös muiden ihmisten käyttäytymistä objektiivisesti ja Myötätunnolla. 

Ohessa kooste erilaisista vaikutuksista ja niihin suhtautumisesta:

‒ koska energia on suureksi osaksi Valon energiaa, se voimistaa ylächakroja saattaen aiheuttaa huimauksen ja pyörrytyksen tunnetta ➢ maadoittuminen on paras tapa pysyä tässä hetkessä ja “tolpillaan” huojumatta.

‒ ärtymys lisääntyy ➢ suvaitsevaisuutta ja myötätuntoa tarvitaan yhä enemmän, sydänchakran aukipitäminen ja rakkauden kierrättäminen on tähän paras lääke

Muistakaa viidennen chakran opetukset ja heijastamiset. 

Tämän chakran merkitys korostuu, sillä se sisältää ahtaa portin henkisen kasvun tiellä. Tarkistakaa chakran varjopuolet ja keskittykää sitten chakran positiiviseen voimaan.

‒ hämmennys ja epätietoisuus lisääntyvät ➢ nyt on teidän aika julistaa omaa totuuttanne ja jakaa kokemuksenne kautta saamaanne tietoa eteenpäin kiinnittymättä kuitenkaan siihen, mitä kuulijanne tuosta tiedosta ajattelee tai mitä hän sillä tekee. Näin toimien edistätte itsenne ja muiden kasvua kehityksen portailla itseänne ja muita rakastaen ja kunnioittaen. Voimallisin tapa viedä tietoa eteenpäin on oma esimerkki!

‒ negatiiviset energiat ja tuntemukset kuten arvostelu ja tuomitseminen nousevat pintaan ➢ anteeksi pyytämiset ja anteeksiannot sekä armahtamiset ovat entistä voimallisempia helpotuksen tuojia

‒ levottomuus ja ajoittaiset rauhattomuuden tunteet nostavat päätään ➢ omaan keskukseen vetäytyminen ja siellä pysyminen ovat taito, jota kannattaa harjoittaa

‒ väsymys ja unettomuus ➢ kannattaa kuunnella kehoaan ja toimia sen viestien mukaan

‒ energia korostaa myös positiivia ilmentymiä ➢ niihin keskittyminen lisää kaikkiallista hyvää oloa

Keskittykää siis Kauneuteen, Aitouteen ja Harmoniaan. Tämä tarkoittaa toisaalta myös sitä, että nyt on hyvä aika luopua konkreettisista keinotekoisista esineistä ja vaatteista ja ryhtyä arvostamaan aitoja luonnonmateriaaleja sekä käsin rakkaudella tehtyjä tuotteita. Synteettisten ilmentymien negatiivinen vaikutus ja värähtely näet korostuu...

Toisaalta on hyvä puhua itselleen ja muille kauniita sanoja, sillä ne eheyttävät kenttää. Maailmasta luodaan parempi paikka kaikkien elää luopumalla arvostelusta ja ottamalla käyttöön kannustuksen avaimet. Kannustus kohottaa vuoropuhelussa kaikkien energioita!

Aitous pätee myös ruoka-aineisiin. Keskittykää aitoihin, lisäaineettomiin ja tuoreisiin aineksiin. Veden merkitys korostuu, senhän tiesittekin. Siunatkaa vesi, jota käytätte ja juotte, kuin myös ruokanne. Siunaus harmonisoi ja näin vältytte vatsanpuruilta. Ruoansulatusta pyörittävä elimistönne on näet myös muutostilassa muuttaen ruokavaliotanne.

Luonto on aitoutta täynnä ja siksi luonnossa ja sen läheisyydessä oleskelu puhdistaa ja lataa jo itsestään. Lähtekää retkelle luontoon! Siellä voi puhdistuksen tehdä myös tietoisesti vahvistaen vaikutusta.

‒ Puhdistuminen voimistuu ja kehon yksi tapa puhdistautua on hikoilla ulos kaikki se, mikä ei tue uusia energioita ➢ juokaa paljon nestettä - se on kiinteää ruokaa tärkeämpää. Kiinnittäkää huomio erityisesti suola-/sokeritasapainoonne.
Teillä on välineet (chakrakuja ja symbolit) ja enkelten apu, joten voitte puhdistua tietoisestikin.

‒ Puhdistuminen voimistuu entisestään (syväpuhdistus) ja nostaa pintaan aiempien elämien selvitettäviä asioita regressioina ➢ antautukaa noiden regressioiden purkamiselle, jotta pystytte entistä paremmin ottamaan uusia energioita vastaan

‒ yhteys Oppaisiin ja Enkeleihin helpottuu ➢ pitäkää yllä tuota yhteyttä ja seuratkaa johdatusta entistä tiiviimmin. Uskokaa kokemuksiinne, sillä henkiset ja esoteeriset kyvyt nousevat pintaan ja vahvistuvat entisestään.

‒ uusi energia korostaa jokaisen sisäistä energiatilaa ja näin ollen jokaisen yksilöllisyyttä ➢ tarkistakaa entistä useammin oma oikeanne, myös ruoan suhteen.

Jokainen on siis suhteellisesti juuri oikealla paikallaan. Myös sinä itse! Jokaisella on oma oikeansa. Tämä pätee myös kasvun suhteen. Näin jokaisella on aivan oma lähestymistapansa ja keinonsa kehittyä tässä uudessa maailmassa. Laajentakaa henkisyyden käsitettä. 

Olette pyhiä ja siksi kohdatkaa kaikki ihmiset pyhästi.

Kaikkia tarvitaan, kaikkea osaamista tarvitaan luotaessa suurta kangasta. Itse ei enää pysty tekemään omavoimaisesti kaikkea ja näin yhteistyön merkitys tulee lisääntymään. Kaikkien työtä on hyvä arvostaa. 

Tämän te tiedätte ja ymmärrätte ja siksi onkin parasta keskittyä toimimaan aina itsestään käsin omaa kehityksen polkuaan seuraten ja luoden mahdollisuuksia rakentavaan yhteistyöhön eri alojen osaajien kanssa. Pyramidin huippu ei pysy paikallaan ilman sitä kannattelevaan pohjaa.

‒ uusi energia on entistä kevyempää ja joustavampaa ja siksi helpommin muotoiltavissa ja siten ovat myös vaikutukset moninkertaiset siihen nähden, mihin olette aiemmin tottuneet ➢ keskittykää ilmaisemaan itseänne ja ajatuksianne entistä positiivisemmin, jotta ette ajatuksillanne tai sanoillanne loisi itsellenne kärsimystä tulevaan, vaan voisitte toteuttaa upeimmatkin unelmanne helpommin ja vaivattomammin.

Huomatkaa, että odotus pitää sisällään aina jonkin asteisen vaatimuksen luoden näin jännitteen, joka saattaa estää toivomuksen toteutumisen. Päästäkää siis odotuksista irti vaalien kuitenkin unelmavisioitanne Rakkaudella. Näin sallitte maailmankaikkeuden toteuttaa visionne oikeassa mitassa ja aikataulussa.

‒ energia nopeuttaa myös ajan kulua ja siksi aikataulut ja suunnitelmat muuttuvat vinhaa vauhtia ➢ kannustakaa itseänne ja muita kärsivällisyyteen ja maltillisuuteen, kiire pudottaa aina ihmisen pois tästä hetkestä. Muutoksen vauhti on huima ja parasta on vain antautua muutokselle ja suostua elämään tässä hetkessä. Energiat tasoittuvat ajan mittaan ja tuovat kiinteämpiä ilmentymiään teille nähtäväksi.

Muutokselle antautuminen tarkoittaa kaikesta irtipäästämistä ja täydellistä johdatukseen luottamista. Tarkistakaa että ette ole takertuneet ja kiinnittyneet mihinkään turhaan ja että olette vapaat kohtaamaan muutoksen teille tuomat mahdollisuudet.

‒ muutoksen myötä korostuu myös uusi tapa tehdä työtä. Tämä tapa levittäytyy kaikkien tietoisuuteen ensin luovaa työtä tekevien keskuudessa. Rakkaudella toimiminen ja sen Rakastaminen, mitä tekee työkseen, on jatkossa entistä oleellisempaa ➢ kannustaa ja tukekaa niitä, jotka jo ovat tälle tielle rohkeasti astuneet oman oikeansa mukaan

‒ muutosenergiat ryöppyilevät ja viestiyhteydet katkeilevat ja häiriöitä esiintyy niin kahdenkeskisissä puheissa kuin viestilaitteissakin, sekoilua omissa puheissa saattaa myös ilmetä ➢ malttia tarvitaan ja kärsivällisyyttä. 

Tarkistakaa keskustelussa, että Teidät on ymmärretty oikein ja että itse olette ymmärtäneet saamanne viestin oikein. Näin vältytään pahemmilta väärinkäsityksiltä. Pyytäkää omien energioiden tasapainotusta ja keskittykää muihin toimiin. Myös ulkoiset energiat tasoittuvat aika ajoin.

‒ energia nostaa elämäntehtäviä pintaan ja tuo esiin yllättäviäkin valintoja ➢ kuulostelkaa itseänne ja olkaa mieluummin niiden seurassa, jotka tukevat kasvuanne, omaa oikeaanne ja unelmianne. Ette voi myöskään jäädä odottelemaan, että omaa polkuanne kulkiessanne kaikki seuraisivat teitä. Jatkakaa matkaanne ja jättäkää taaksenne ne ihmissuhteet, jotka jarruttavat kulkuanne.

‒ muutos etenee ➢ edetkää muutoksen kanssa askel askeleelta oman oikeanne mukaan.

LOPUKSI: 

Olette johdatuksessa ja voitte kokea tämän suuren muutoksen rauhallisina ja turvallisesti. 

 Teillä on kaikki välineet ja kaikki tieto. Olkaa avoimet ja luottavaiset ja näin pääsette nauttimaan “paratiisista” pikemmin kun uskottekaan. 

Taivas tukee Teitä ja Kasvuanne.  

Enkelit ovat aina valmiit auttamaan teitä. Pyytäkää heidän apuaan tässä muutoksessa. Muutoksen Enkelit ovat erikoistuneet auttamaan kaikkia avun tarvitsijoita juuri tässä tilanteessa. 

Olette siunatut. Olkoon Taivaan Valo Kanssanne. Nyt ja aina.
Teitä johdattaen ja kannustaen Saint Germain

Kanavointi: Ohjeita värähtelytason muutoksesta selviämiseen

Ei kommentteja: