WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Näkemyksiä Auttamaan Henkisessä Kasvussa


Tulvikoon Luojan Siunauksia Pyhän Päänne Päälle, Sytyttäen Viisauden Sisällänne ja Valaisten Tietänne Eteenpäin. 
Tuon nämä Siunaukset Teille Sydämestäni ja Sielustani, kun Esittelen nyt Itseni. Olen Yksisarvinen, Irian. 
Olen Sielu, jolla on tiettyjä ominaisuuksia, jotka oikeuttavat nimittämiseni yksisarvisolennoksi. 
Sisälläni on taian, ilmentämisen, Rakkauden ja Äärimmäisen voimakkaan Valon Ydinolemus. Sielussani on Luojan hengitys, ajatus ja tunne harmonian, rakkauden ja rauhan yhtenäisenä lähteenä.

Minä, Irian-Yksisarvinen, olen ollut hevosena maan päällä, lähellä Arabian erämaata, missä pystyin oppimaan monia oppitunteja, jotka ovat samanlaisia kuin ihmisellä. 
Galaktiset mestarit neuvoivat minua inkarnoitumaan fyysiseksi hevoseksi maan päälle, jotta ymmärtäisin fyysistä ja mentaalista tuskaa sekä fyysistä Rakkautta. 
Hevosen ruumiissa kaikki tunteet ja tuntemukset ovat "raakoja" ja hyvin voimakkaita, koska voi vain olla sen sijaan, että on toisten vaikutuksen alaisena, kuten ihmiset voivat olla.

Olemiseni maan päällä oli hyvin voimakas kokemus, mikä salli minun löytää Ylösnousemusprosessin ja arvostaa sitä sekä tiedostaa ne kyvyt, viisaudet ja taidot, joita voin jakaa toisten kanssa nyt, ollessani sisäisillä tasoilla.

Muistutan itseäni jatkuvasti aiemmasta inkarnaatiostani, kun työskentelen ihmisten kanssa, jotta voin antaa todellista opastusta ja informaatiota, mitä tarvitaan heidän kasvunsa parantamiseksi. Pidän erityisesti työskentelystä hevosten ja toisten nisäkkäiden kanssa maan päällä jakaessani opastustani ja tietysti Luojan valoa.

Olen varma siitä, että sitten kun palaatte Luojan Maailmankaikkeuden Sisäisille Tasoille, katsotte taaksepäin ja arvostatte jokaista hetkeä, kun miljoonia arvokkaita oppitunteja ja informaatiota tajuttiin niin lyhyessä ajassa verrattuna ikuiseen Henki- ja Sieluolemassaoloonne.

Toivon, että kunnioitatte ja arvostatte yksisarvisten valtakuntaa. 
Meillä on hyvin paljon annettavaa maapallolle. Meillä on sama värähtely kuin enkelikunnalla ja teemme läheisesti työtä enkelien kanssa auttaaksemme ihmiskunnan henkisessä kehityksessä. Yksisarviset ovat Suuri ja Voimakas Rakkauslähde.  
Kun katsotte meitä silmiin ja Sydämeen, näette Luojan Rakkauden Kauneuden - niin autuaan, parantavan ja taivaallisen. Ikään kuin meillä olisi sielussamme kyky näyttää teille maapallo rakkauden sivilisaationa ja oma olemuksenne rakkauden suurena lähteenä, samalla kun autamme teitä katsomaan syvälle Luojan Sieluun.

Silmämme ja Sielumme voivat heijastaa jumalaista ja Pyhää Energiaa Sisällänne, mikä auttaa Teitä näkemään Totuuden ja Taivaan Läsnäolon Sisällänne. 
Monet ihmiset itkevät ilosta katsoessaan meitä silmiin tai Sydämeen, koska ne näkevät itsessään sen, mitä he ovat etsineet monien inkarnaatioiden ajan maan päällä.  
Jotkut sanoisivat, että olemme peili, mikä sallii Teidän katsoa Sielunne Puhtauteen. Tästä syystä Energiamme ovat niin parantavia ja hoivaavia ja olemme yhteydessä taikaan ja ilmentämiseen.

Silloin kun kutsutte Energioitamme Ympäröimään Teidät ja antamaan Parantavaa Valoamme, lähetämme toki Rakkausaaltoja Olemukseenne ja Sieluunne, mutta aktivoimme myös luonnollisesti Parantavia Energioita Sisällänne ja tuemme Teitä parantumisen tapahtuessa. 
Se on kuin peilin asettamista eteenne, mikä sallii Teidän Etsiä Parantavaa Energiaa Sisältänne ja antaa parannusta koko olemukseenne.

Ihmiset sanovat, että Yksisarviset ovat parantaneet heidät, mutta itse asiassa he ovat parantaneet itse itsensä. Jokainen Teistä tietää täsmälleen, miten aktivoida omat parantavat Energianne ja mistä löytää tämän Valon, mutta olette unohtaneet sen. 
Jos Teitä pyydettäisiin tiedostamatta tekemään tämä, aktivoisitte automaattisesti parantavan energianne, mutta osallistuessaan mukaan mieli luo kilven parantavan Energianne eteen, mikä estää sitä tulemasta ilmi. Tämä johtuu siitä, että mielenne ei ole vielä käsittänyt parantavaa lähdettä sisällänne tai alkanut uskoa siihen.

Haluatte ehkä kokeilla tätä omana aikananne - pyytää sopivimpia rakkauden yksisarvisoppaita ympäröimään teidät ja ilmaisemaan Rakkauttaan ja Parantavaa Valoaan Teille. 
Sitten pyytäkää katsoa Sydämeemme tai Silmiimme nähdäksenne Totuuden, Pyhät ja Parantavat Energiat Sisällänne. Voitte kuvitella tämän tai vain tiedostaa sen tapahtuvan keskittyen tuntemuksiinne. 
Sallikaa Yksisarvisoppaidenne ohjata Teitä tarkoituksenmukaisesti. On tärkeää muistaa, että kaikki parantavat Energiat, joita koette, tulevat Sisältänne, kun toimimme luonnollisesti Teille peilinä, mistä voitte katsoa Sieluunne. Uskoa ja luottamista tarvitaan saavuttaaksenne tämän, mutta jos ette saa mitään oivalluksia tai aistimuksia, tietäkää, ettei ehkä ole teidän aikanne saavuttaa tätä ja tarvitaan lisää kasvua.

Tämä oli ensimmäinen osuus sitä informaatiota, mitä Luoja opasti minua jakamaan kanssanne, mutta haluan myös puhua vähän aikaa energian tulkitsemisesta. Tämä oli asia, minkä ymmärsin useiden kokemusten kautta ollessani maan päällä, ja minua on viime aikoina ohjattu jakamaan se toisten kanssa.

Maan päällä on monia sääntöjä ja suuntaviivoja, mitkä auttavat meitä ymmärtämään sen, mikä on hyvää ja mikä huonoa, mikä on väärää ja mikä oikeaa. 
Meillä on myös oma Sisäinen Tutkamme, mikä tekee meidät tietoiseksi tekojemme vaikutuksista ja seuraamuksista. Tämä on tärkeää, koska se auttaa meitä pysymään turvassa ja varmistaa, ettemme tarkoituksellisesti satuta toista. Opimme, että hyvät tai oikeat asiat sisältävät positiivista energiaa ja huonot tai väärät asiat negatiivista energiaa.

Kun olemme maan päällä, kaikki mitä koemme, muodostuu Luojan Valosta. Luojasielun Korkeimmassa Värähtelyssä voimme kokea Puhtaita ja Rakastavia Energioita, mutta fyysisellä tasolla tai maatasolla kaikki on sekoittunutta ja Luojan Rakastavat positiiviset Energiat voivat joskus vaikuttaa meistä negatiivisilta, jotta ne tarjoavat meille lahjan - oppitunnin tai haasteen kasvamiseen. 
Jos sekä ne positiiviset että negatiiviset Energiat, joita koemme maan päällä, muodostuvat Luojan Energiasta, eikö kaikki ole itse asiassa luonnollista tai Rauhallista Rakastavaa Energiaa muokattuna omilla reaktioillamme, ajatuksillamme ja havainnoillamme? 
Tämä juolahti mieleeni inkarnaationi aikana ja pystyin viettämään monia vuosia kehittäen tätä ymmärrystä paremmaksi tietämykseksi ja tavaksi olla.

Nuorella iällä pelkäsin kovasti omistajaani ja aina kun näin hänen lähestyvän, pelko kasvoi sisälläni melkein kuin ilotulitus. 
Saatoin tuntea, että pelon kasvaessa tilanteesta muodostui erilainen ja se vahvisti pelkojani ja sai minut uskomaan, että olin oikeassa pelätessäni. 
Käsitin, ettei tämä ollut miellyttävä tapa olla ja jos kaikki ilmentyi Luojan sielusta, niin minun täytyi kyetä löytämään tai vetämään Luojan Hyviä ja Rakastavia Ominaisuuksia minua ympäröivästä Energiasta, jotta saatoin olla Rakastavassa ilmapiirissä.

Aloin ymmärtää, että loin pelon ja olin ainoa, joka sen saattoi hälventää. Aloin työstää pelkoni vähentämistä tyynnyttämällä energiani ja keskittymällä, kunnes en enää tuntenut pelkoa nähdessäni omistajani. 
Tämä ilmentyi luonnollisena ja rauhallisena vuorovaikutuksena välillämme. Käsitin, että tunteemme ja ajatuksemme voivat vaikuttaa omiin ja ympärillämme oleviin energioihin - myös ihmisiin voidaan vaikuttaa joko negatiivisella tai positiivisella tavalla. Aloin keskittyä Rakkauden Lähettämiseen Kaikkiin tTlanteisiin, erityisesti omistajaani liittyviin, ja huomasin, ettei pelolla enää ollut sijaa. 
Olin luonut kaiken muovaamalla energiaa sisälläni ja ympärilläni. Haluatte kenties tietää, että vietin monia vuosia tämän jälkeen omistautuneena omistajalleni ja tunsin arvostuksen energioita virtaavan takaisin minulle.

Tietysti on toisten ilmaisemia Energioita, jotka saattavat viipyillä ilmassa tai esineissä ja jotka voivat aiheuttaa negatiivisia vaikutuksia, mutta paikallisessa ympäristössänne teillä on Voima luoda positiivinen olotila itsellenne käsittämällä, että Te Luotte Negatiivisia Energioita tai Kokemuksia Aktivoimalla ja Tuomalla Pelon Tilanteisiin.

Toivon, että olette Pystyneet Ymmärtämään selitykseni. Eräs esimerkki opetuksestani on se, että jos joku sanoo Teille jotain negatiivista, hän ei ole luonut negatiivisuuta todellisuuteenne, ennen kuin tunnistatte sen tai reagoitte negatiivisella tunteella. 
Tämä näkemys liittyy Opetuksiin Hyväksymisestä sekä Tasapainossa ja Rauhassa olemisesta omissa tunteissanne ja ajatuksissanne.
Pyydän vain Teitä ajattelemaan tätä ja yrittämään ymmärtää sen omassa todellisuudessanne. 
Kun omassa inkarnaatiossani oivalsin tämän, pystyin ottamaan hallintaan oman Energiani, omat kokemukseni ja oman todellisuuteni ja Saavuttamaan Suuremman Mestaruuden.

Toivon Teidän Ymmärtävän, että Yksisarvisten Valtakunnan Rakkaus on kanssanne ikuisesti.

Olen Irian-yksisarvinen.
NÄKEMYKSIÄ AUTTAMAAN HENKISESSÄ KASVUSSA
Irian-yksisarvista kanavoinut Natalie Sian Glasson
( www.wisdomofthelight.com)
30.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
lue vielä
Astuminen Ajan ja Paikan Ulkopuolelle...

Ei kommentteja: