WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 9. huhtikuuta 2011

Miten voisin ilmaista enemmän ITSELUOTTAMUSTA?


Itseluottamus tuo uskoa, ennakoi menestystä ja antaa kykyä Rakastaa. Kun arvostan itseäni minusta tulee avoin ja ystävällinen, hidas ottamaan toisten loukkaukset vastaan ja nopea anteeksiantamaan.

Muistutan itseäni siitä, että olen Mukava ja Rakastettava. Seison suorana itseluottamusta uhkuen. Kun todella luotan itseeni Aurani Hehkuu Kultaisena, Syleilee muita ja saa heidät tuntemaan luottamusta itseensä.

Pyydän Enkeleitäni astumaan Auraani ja Ohjaamaan Minua. Olen luottavainen ja itseäni arvostava.
"pohdintani"

MITEN VOIN ILMAISTA ENEMMÄN ITSELUOTTAMUSTA? 

Kysymys:  

Miksi Luotan Itseeni Sisäisesti, kuitenkin pelkään kovasti päästää sitä ulos ja jakaa maailman kanssa?

Saint Germain: 

Olen iloinen, että esitit tämän kysymyksen, koska et ole ainoa, joka tuntee näin.

Nimittäin monet Herkät ja Intuitiiviset ihmiset kuten Sinä, olette oppineet Kehittämään Sisäistä Maailmaanne niin laajasti, että Teistä on nyt vaikeaa päästää ulkoinen maailma osaksi elämäänne.


Tämä on eräänlainen selviytymismekanismi, joka kehitettiin tunneympäristössä, missä ette pystyneet olemaan oma itsenne, koska toiset tulkitsivat väärin herkkyytenne ja kenties eivät arvostaneet sitä. 

Tämä selviytymismekanismi piti teidät toimivana, kun toiset eivät ymmärtäneet Teitä. Se teki tämän rakentamalla muurit Sisäisen Maailmanne ympärille estääkseen ulkoista maailmaa satuttamasta Teitä. 

Mutta kuten jo tiedät, joka kerta kun rakennetaan muureja pitämään ulkoinen maailma poissa, se estää myös sisäisen maailmasi kauneutta pääsemästä ulos. Tämä on pulmasi.

Saattaa siis olla niin, että Sinua on pidetty monta kertaa ujona, herkkänä tai hiljaisena ihmisenä, kun todellisuudessa kuplit sisällä yli Energioita, jotka etsivät aktiivista vapautumista ja ilmaisemista.


Kuten tiedät, tuo selviytymismekanismi on palvellut Sinua hyvin.


Mutta muuttaaksesi sitä nyt ja antaaksesi sisäisen ilmaisusi opastaa ulkoisia toimiasi, sinun täytyy tarkastella tilanteen juurta. 

Sinun täytyy löytää se kohta tunne-elämästäsi, jolloin aloit tuntea olosi turvallisemmaksi sisäisessä maailmassasi kuin ulkoisessa suhdemaailmassa.

Herkkä ihminen on haavoittuva, koska toisten ajatukset ja tunteet voivat tunkeutua häneen. Mutta kuten olen sanonut toisilla kerroilla, tämä on todella voimavara ja vahvuus, sillä se tekee Sydänyhteyden Mahdolliseksi Ulkoisen Maailman kanssa, mikä on aito ja väärentämätön - ei teennäinen tai vilpillinen.


Tätä et ymmärtänyt menneisyydessä, kun alussa yritit paeta sisääsi. 

Mutta jos katsot nyt sitä itseluottamusta, vahvuutta ja inspiraatiota, mitä pyrit ilmaisemaan, tiedät, että ne lähtevät vahvasta intuitiosta ja henkisestä herkkyydestä, mikä on sallinut sinun Pysyä Yhteydessä Sydämeesi kaikki nämä vuodet.

Luota tämän opastavan Sinua, kun astut enemmän ja enemmän maailmaan. Jos teet tämän, niin levottomuus alkaa hävitä. Huomaat, että alat ilmaista itseäsi tavoilla, joita et ole aiemmin sallinut itsellesi, ja se tuntuu lopultakin aidolta sinulle - se tuntuu enemmän ja enemmän siltä ihmiseltä, joka olet aina havainnut itsesi olevan. 

Anna ensin itsesi tulla ulos lempeästi ja vähitellen, kunnes tunnet riittävän turvalliseksi tehdä tätä säännöllisemmin.

Kiitos kysymyksestäsi, Rakas Ystävä.


Olen Saint Germain. Alexandra Mahlimay ja Dan Bennack 

( www.joyandclarity.com) 1.12.2010 Cluj-Napoca, Romania 
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

2 kommenttia:

Kimalainen kirjoitti...

Kiitos blogistasi! Olen säännöllinen lukija, vaikka harvemmin kommentoinkaan. Nyt perustin oman blogin henkisen tien aiheita löyhästi sivuten. Olet yksi inspiraationlähteistäni. ;)

SeijaTuulikki kirjoitti...

Aina on mukava saada kuulla säännöllisistä lukijoista jotka harvemmin näkyvät :)

Kävin katsahtamassa blogiasi!
Hieno, jatka vain...

Jos haluat viestiä kirjoituksiisi niin ponnahdusikkuna (Asetukset kautta voi muuttaa) olisi paikallaan, kun on ongelma mulla viestiä laittaa kirjoituksen alla olevaan kommenttiosioon SORRY!

Kiitos!