WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Läsnäoleva HETKI


TÄMÄ HETKI


Miksi Tämä Hetki on Arvokas?

Siksi, että muuta ei ole - eikä ole koskaan ollutkaan!


Tämä Hetki vie minut syvälle ikuisuuteen, missä todellinen identiteettini lepää. TÄMÄ HETKI on Portti ulottuvuudesta toiseen, ajallisuudesta ajattomuuteen, rajallisuudesta rajottomuuteen.


Vaikean TÄSSÄ HETKESSÄ elämisestä tekee se, että hetki pyytää minua kohtaamaan kaiken sen, mitä se kantaa - monet tukahdetut tunteet , surun, yksinäisyyden, pelon ja kivun. 


Todellinen Identiteettini, Suuri Mieli, pystyy elämään TÄSSÄ ja NYT, sille seuraavaa hetkeä ei ole olemassa. 


Taivas asuu TÄSSÄ HETKESSÄ - minussa, sinussa, kaikessa elollisessa. Se ilmaisee itsensä vain ikuisessa NYT - HETKESSÄ!
ajatukseni tästä hetkestä

VIIDENNEN ULOTTUVUUDEN TIETOISUUS TAPAHTUU LÄSNÄOLEVASSA HETKESSÄ Läsnäolevassa hetkessänne Teillä On Kaikki. 
Juuri nyt kun luette tätä, olette kaikki, mitä olette olleet ja mitä koskaan tulette olemaan. Ymmärtääksenne ja kokeaksenne tämän valtavan ja äärettömän olemuksen, joka olette, teidän täytyy vain laajentaa määritelmäänne läsnä olevasta hetkestä.

Pääsemällä Viidennen Ulottuvuuden Tietoisuuteen, pystytte yhdistymään tietoisuutenne jokaiseen osaan - mennyt, nykyinen ja tuleva. 
Tämä Sisäisen Yhteyden ja Ykseyden Muoto Sallii Teidän Synnyttää tarvittavaa parantumista, katsoa tulevaisuuden todennäköisyyksiä ja työskennellä yhteistyössä koko olemuksenne kanssa, Korkeimpien Visioidenne ilmentämiseksi Todellisuuteen. 
Kaikkeen tähän päästään läsnä olevasta hetkestänne.

Jos et tunne tätä mahdolliseksi itsellesi, olet luultavasti omaksunut virheellisiä ja rajaavia uskomuksia, että kaikki hetkemme, todellisuutemme ja olemuksemme osat on lokeroitu, jaettu ja irrotettu toisistaan. 
Jaottelevat ajatusmuodot estävät meitä sallimasta olemuksemme suuruuden, mikä perustuu ykseyden ja Ehdottoman Rakkauden Olemukseen. 
Jaotteleminen jatkaa sisäistä taisteluamme ja sen seurauksena taistelua toisten kanssa.

Hyvä uutinen on, että kaikissa rajoituksissa joilla rasitamme itseämme, on voima auttaa meidät siirtymään niiden yli. Tämä on aivan sama, kuin että kaikki "ongelmat" sisältävät oman ratkaisunsa siemenen. 
Tämä Siemen Menestyy aina Korkeamman Ymmärryksemme Rikkaassa Maaperässä.


Määritelmän laajentaminen läsnä olevasta hetkestä

Avain itsenne vapauttamiseksi rajoituksista on laajentaa määritelmäänne läsnä olevasta hetkestä. 
Kysykää itseltänne, Kuka Olette Tässä Hetkessä? 
Oletteko rajoittunut siihen, mitä näette edessänne, vai onko tietoisuudessanne valtava mahdollisuusrepertuaari, minkä voitte aktivoida koska tahansa? 
Onko teillä tietoisuutenne kartalla piste äärettömille paikoille, joihin voitte päästä tahdonalaisesti? 
Tunnetteko menneisyytenne (tässä ja muissa elämissä) luokseen päästämättömäksi vai tunnetteko yhteyttä näihin menneisiin puoliin ja niiden auttavan ja tukevan myös? 
Pystyttekö kulkemaan mielikuvituksenne Ovesta Vieraillaksenne Tulevaisuudessa ja Oppiaksenne, mitä luotte hienovirttääksenne läsnä olevaa hetkeänne?


Askelia läsnäolevan hetkenne laajentamiseen

Ensimmäinen askel läsnäolevan hetken määritelmänne laajentamiseen on tutkia nykyisiä uskomuksianne siitä, kuka olette. 
Jos uskotte olevanne valtava, moniulotteinen olento, jolla on äärettömästi kykyjä, olette hyvin matkalla läsnäolevan hetkenne laajentamiseen. Jos kuitenkin uskotte nykyisen fyysisen todellisuutenne olevan kaikki, mitä teillä on, ja että olette rajoitettu siihen informaatioon, mitä olette ohjelmoineet henkilökohtaiseen keskusyksikköönne, määritelmäänne läsnä olevasta hetkestä voisi vähän venyttää.

Silloin kun näette Maailman Hengen Silmin, on helppoa nähdä, miten jokainen ihminen on hengen inkarnoituma. 
Hengellä äärettömän luonteensa kera on kyky olla kaikissa paikoissa samanaikaisesti. Sanaa "kaikkitietävä" käytetään usein kuvaamaan tätä rajatonta potentiaalia.

Jotkut teistä ehkä sanovat: 
"Mutta tätä sanaa käytämme kuvaamaan Jumalaa." 
Nyt pääsemme lopultakin asioiden ytimeen. 
Näettekö Jumalan Erillisenä Itsestänne vai osana itseänne? 
Tarjoamme tätä hologrammista määritelmää: 
olette universumille kuin Vesipisara Valtamerelle. Vesipisaralla on samat ominaisuudet kuin Valtamerellä. Se on hologrammisesti sama asia kuin Valtameri, aivan samalla tavalla kuin Te olette Hologrammisesti sama asia kuin Jumala ja Teillä on samat ominaisuudet ja mahdollisuudet. 
Tämä on toinen askel läsnäolevan hetkenne laajentamisessa - Nähdä Jumala, Kaikkeus Osana Teitä.


Olette Kaikkialla Läsnä Oleva Hengen Kipinä

Te, Hengen Kaikkialla Läsnä Olevana Kipinänä olette luultavasti olleet inkarnoituneena satoja ja jopa tuhansia kertoja. 
Sanomme "luultavasti", koska jotkut olennot tässä universumissa inkarnoituvat vain muutamaan tilanteeseen ja erityistarkoituksesta. Nuoremmat sielut ovat määritelmän mukaan kokeneet harvempia inkarnoitumisia kuin vanhemmat sielut. (Se että luette tätä, sanoo teidän olevan vanhempi sielu.)

Olette olleet inkarnoituneena lukuisissa aikakehyksissä kautta historian - sekä menneisyydessä että tulevaisuudessa. Teiltä saattaa vaatia venymistä miettiä sitä mahdollisuutta, että henkenne on ollut inkarnoituneena tulevissa aikakehyksissä.


Olette samanaikaisesti inkarnoituneena kaikissa ajoissa

Ei ole mitään "aikaa" universumin laajemmassa käsityksessä. Kaikki inkarnaationne tapahtuvat samanaikaisesti eri todellisuuksissa. Jos teillä oli elämä Egyptissä vuonna 550, tuo "sinä" voi edelleen hyvin omassa energiakoordinaatissaan universumissa. Samalla tavalla jos tuleva "sinä" on inkarnoituneena vuoteen 2550 Betelgeuse-kotiplaneetallanne, tuo olento voi edelleen hyvin omassa energia-aikakehyksessään.

Jotkut inkarnaatiot ovat energeettisesti paremmin yhteensopivia nykyhetkenne kanssa kuin toiset. Nämä toiset "sinät" luovat toisia kokemuksia ja ymmärryksiä omissa aikakehyksissään, mutta niillä on edelleen eri resonanssitasoja "sinuun", joka olet läsnä olevassa hetkessä.

Korkeampi itsenne on viritettyä kaikkiin näihin eri inkarnaatioihin, jotka tapahtuvat samanaikaisesti. 

Virittymällä Korkeampaan Itseenne opitte näistä toisista "sinuista", joita on inkarnoituneena kautta aikain. Kun opitte niistä, voitte päättää vieraille niiden luona tietoisuudessa. Tällä tavalla pystytte jakamaan informaatiota, tietämystä ja taitoja.

Oppimalla näiltä toisilta "sinulta" ja yhdistymällä niiden kanssa pystytte pääsemään täydemmin latentteihin taitoihinne ja kykyihinne. Mozartia tai Einsteinia ei luoda yhdessä Elämässä. Todellinen nerous kehitetään elämien kaaressa ja se huipentuu aikajanassa, missä yksilö pystyy yhdistymään toisten puoliensa kanssa ja yhdistämään ymmärrykset ja kyvyt, joita on kehitetty kautta aikain.

Ote kirjasta "The Future is Here Now: Steps to Accessing Fifth-Dimensional Consciousness".

VIIDENNEN ULOTTUVUUDEN TIETOISUUS TAPAHTUU LÄSNÄOLEVASSA HETKESSÄ Kirjoittanut DL Zeta (lightworkers.org)
Julkaistu 25.7.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: