WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Jalokiven löytäminen


Elätte nyt ennenkuulumatonta Mahdollisuutta Kehittyä Henkisesti. 

Voi näyttää olevan pahinta aikaa, kera kaaoksen ja katastrofin joka käänteessä. Kysytte ehkä, miten voitte edistyä, kun maailmanne on täynnä vihaa. Voitte ihmetellä, miten 2012-ikkunassa - monine kysymysmerkkeineen - voitte saavuttaa sen kaltaisen oivalluksen, mistä Buddha oli esimerkkinä.

Voitte epäillä sitä, että Valaistumisen Jalokivi voi olla Teidän tässä Elämässä. Siirtäkää sivuun nämä epäilykset vain hetkeksi nyt.


Päästäkää irti ehdoista, kärsimättömyydestä ja sen tuomitsemisesta, mikä on mahdollista.


Luottakaa jumalaiseen älykkyyteen


Luottakaa, että Sisällänne on Jumalainen Älykkyys, joka voi Opastaa Teitä Valaistumispolkua pitkin. Tämä viisas osanne voi yhdistää Teidät oivalluksiin siitä kuormasta, mistä haluatte päästää irti tässä ajankohtaisessa jaksossa. Se voi auttaa Teitä laittamaan tärkeysjärjestykseen Energianne, painopisteenne ja tekonne maailmassa. Se voi johtaa Teidät ihmisten, opettajien ja avun luo, mitä tarvitsette tarkastellaksenne itseänne ja elämäänne eri tavalla.


Voitte löytää uusia resursseja, uusia sovelluksia Transformaatiotyökaluille ja yksinkertaisia menetelmiä nopeuttamaan kovasti liikettänne eteenpäin. 

Voitte oppia yhdistymään enemmän elämän sykronismiin ja ikuiseen aikaan, lineaarisen ajan sijasta.

Tässä on viisi asiaa, joita voitte tehdä päivittäin edistyäksenne nopeasti:


1. Tarkkaile tunteistasi, ajatuksiasi ja kehoasi. Kaikki antavat sinulle hyvin hyödyllisiä vihjeitä siitä, mikä on poissa tasapainosta ja miksi.


2. Ilmaise aikomuksia siitä, mitä haluat saada, olla ja tehdä. Ilmaise nämä aikomukset positiivisesti. Esimerkiksi: tunnen enemmän ja enemmän itseluottamusta joka päivä.


3. Ryhdy toimiin asioissa, joita sanot haluavasi luoda. Toimi yhdessä asiassa kerrallaan ja salli intuitiivisesti ohjatun viisautesi auttaa tärkeysjärjestyksen laadinnassa. Vaikka yhtenä päivänä vain kävelisit aikomasi kilometrin, anna tunnustusta itsellesi sen tekemisestä.


4. Etsi yksi tai useampi harjoitus auttamaan tietoisuutesi avaamisessa. Nämä voivat olla suoraviivaisia henkisiä harjoituksia, kuten syvään hengittäminen, hiljaiset mietiskelyhetket tai vain oleminen mahdollisimman rakastava joka hetki sanoissaan ja teoissaan. Tärkeä asia on johdonmukaisuus ja jonkin sellaisen löytäminen, mitä teet päivittäin. Sinun kannattaa pitää "harjoitus" mielessäsi ja tietoisuudessasi päivän aikana, mikä sallii sen tulla osaksi rutiinejasi.


5. Aloita ja lopeta jokainen päivä positiivisilla ja rakastavilla ajatuksilla. 

Rakastaviin ajatuksiin kuuluu kiitollisuus. Muista, että sisäinen tilasi määrää, miten koet päiväsi sekä unitilasi aikana. Ole siksi mahdollisimman rakastava itseäsi kohtaan. 

Salli itsesi rakastamisen kasvaa ajan kuluessa, mikä luo energiakentän sisällesi ja ympärillesi ja lähettää sitä vaivattomasti kaikkiin suuntiin. Tämä rakkaus alkaa vetää puoleensa onnekkaita olosuhteita, tilaisuuksia ja rakkautta, mitä etsit toisilta ja maailmastasi.

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytöretkeä, ympäröimme Teidät Rakkaudellamme ja Siunauksillamme. Olemme Kahdentoista neuvosto.
Timanttivalo

JALOKIVEN LÖYTÄMINEN
Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
11.4.2010
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: