WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Ihmisten Valo alkaa LOISTAA


Rakkaat ystävät,

Tulen tänään puhumaan kanssanne niistä uskomattoman upeista Uusista Energioista, joita virtaa maan päälle tällä hetkellä - ja voisin lisätä, Teidän jokaisen Rakkaan Valotyöntekijän Kautta, joka on vapaaehtoisesti muuntaja, ankkuroidakseen tämän Energian turvallisesti maatasolle, mikä vuorostaan jakaa sen turvallisesti maailmaanne ja kaikkien ihmisten Sydämiin. Kun teette tätä, Rakkaat Ystävät, koko ilmapiiri maan päällä muuttuu.

Kaikkien ihmisten Sydämissä tapahtuu hienovaraisia mutta hyvin voimakkaita muutoksia. Se ei ole helposti selvää päivittäisessä elämässänne tällä hetkellä, koska uutisvälitystänne on käsketty olemaan rekisteröimättä ja raportoimatta tällaisia tapahtumia, mutta jos katsotte naapurustojanne ja yhteisöjänne, rakkaat ystävät, huomaatte eron siinä tavassa, miten naapurinne ja yhteisönne jäsenet käyttäytyvät keskenään.

On suurempaa Rakkautta, suurempaa Kunnioitusta ja suurempaa Vilpittömyyttä. Ja tämä ilmiö jatkaa kasvamistaan ja laajentumistaan ja ennen kuin tiedättekään, maapallo on täynnä Rakkauden, Rauhan ja Harmonian Säteilyä ja Värähtelyä. 
Kun tämä tapahtuu, sisaret ja veljet ympäri maailmaa tekevät enemmän yhteistyötä. On hyvää tahtoa, on halukkuutta saada aikaan ratkaisuja ongelmien sijasta, on suurempaa yhteistyötä ihmisten kesken koko maaplaneetalla.

Tämä on nyt lapsenkengissään, mutta tämä Energia, tämä tunne kaikkien ihmisten Sydämissä jatkaa kasvuaan ja Laajentumistaan ja se Sytyttää heidän veljensä ja sisarensa ympärillä jne., jne. 
Tällä tavalla positiivinen, rauhanomainen ja rakastava muutos tapahtuu maan päällä. Näin Rauhaa Rakastavat soturit saavuttavat Voiton Maapallolle, koko ihmiskunnalle ja kaikille luonnon valtakunnille maan päällä. Näin jokainen Teistä - jokapäiväiset ponnistelunne ja halukkuutenne palvella tällä tavalla - saa aikaan upean muutoksen, mikä on tapahtumassa.

Jokaiselle Teistä on monia uusia ja jännittäviä tilaisuuksia ja mahdollisuuksia. Teidän täytyy vain ajatella ja pyytää sitä ja teitä autetaan sen toteuttamisessa. Vierellä seisoo hyvin monia Valo-olentoja valmiina ja auliina antamaan pyydettäessä apua, tuomaan uusia teknologioita, uusia ideoita, uusia parannusmuotoja, uusia taide/taitomuotoja. 
Koko Maailmankaikkeus on uudessa tilassa - tilassa mikä avautuu kaikille upeille, originaaleille luomuksillenne ja niille teknologoille ja ideoille, joita tulee tähtikansojen veljiltänne ja sisariltanne.

Tällä hetkellä on paljon Taikaa ja Teidän on vain uskottava siihen koko Sydämellänne, Uskottava siihen ja Toteuttava Se. 
Te, Rakkaat Valotyöntekijät, olette näiden aikojen mallin luojia. Kaikkea mikä tulee lävitsenne, Siunaavat valojoukot, Valoperhe, Taivaalliset Valo-olennot ja kaikki Maailmankaikkeudessa. He katselevat ja hurraavat maapallolle ja kaikelle sen pinnalla - Valopolulle minkä olette valinneet sille transformaatiolle, joka tapahtuu nyt.

Meidän on lisättävä, Rakkaat Ystävät, että nämä Energiat lisääntyvät kiihkeydeltään ja taajuudeltaan ja tulee hyvin, hyvin tärkeäksi, että jokainen Teistä jatkaa arkitoimien tekemistä, mikä auttaa teitä sopeutumaan näihin energioihin ja muuntamaan niitä sujuvasti ja vaivattomasti. Ja tietysti juokaa paljon vettä ja viettäkää aikaa luonnossa kommunikoiden maan ja sen päällä asustavien kanssa. 
Älkää unohtako maadoittua joka aamu Äiti Maan keskukseen, sillä tämä ei ole äärimmäisen arvokasta ja tärkeää vain omien Energioidenne maadoittamiselle, vaan myös maan vakaudelle - ja kaiken maan päällä olevan vakaudelle.

Monet säämallit pyyhkäisevät planeettanne läpi ja kullakin teistä on kyky sopeutua, valmistautua ja luoda vakautta alueellenne ja jopa tuhansien kilometrien päähän ympärillenne. 
Valonne loistaa niin kauas, Rakkaat Ystävät. Ja kun tätä jatkuu ja toiset löytävät Valonsa, työstävät ja säteilevät sitä, tulee aika, jolloin kaikki on yhtä. Energiakenttänne koskettavat toisiaan ympäri maapallon ja tämä on upeaa nähtävää meidän näkökulmastamme. 
Aina vain Suurempi ja Suurempi Määrä Valoa Säteilee maapallon pinnalta.

Kaikkialla minne katsomme, Valo Säteilee läpi, ja tulee hyvin, hyvin pian aika, Rakkaat Ystävät, jolloin luomanne valo lisääntyy tuhatkertaisesti joka suuntaan ja maapallosta ja ihmisistä tulee säteileviä. Maan sisällä tapahtuu suuri muutos, mikä tapahtuu jo nyt. Valo kasvaa ja laajenee.  
Maan kohtalona on tulla säteileväksi tähdeksi, valoksi maailmankaikkeuteen.

Tällä hetkellä tapahtuu niin upeita ja suuria muutoksia, että me korkeammissa valtakunnissa riemuitsemme joka hetki, joka päivä, kun näemme, mitä paljastuu jokaisessa Teissä ja ihmiskunnassa. Ihmisten Valo Alkaa Loistaa.  
Ihmisten tahto kokea parempi maailma tulee esiin vahvana ja voimakkaana. Kyse on maailman ihmisten hiljaisesta ja rauhanomaisesta vallankumouksesta ja se voi vain jatkua, kunnes voitto on saavutettu.

Rakkaat Ystävät, tehkää edelleen työtä uutterasti, seiskää Valossanne, OLKAA valo, OLKAA rakkaus tässä maailmassa, olkaa valon lähettiläitä maan päällä. Ei ole korkeampaa tarkoitusta, kuin se mitä palvelette tällä hetkellä. 
Antakaa Valonne Säteillä, Rakkaat Ystävät. 
Antakaa Valonne Säteillä Kaikessa, Mitä teette.

Tietäkää, että Teitä Rakastetaan mittaamattomasti. Teitä Siunataan jokaisen päivän joka hetki, ja jokaista Teitä ympäröi Enkelijoukko, joka työskentelee kanssanne ja laajentaa Energiakenttäänne. Kaikki tekevät Työtä Yhdessä sen Suuren Tehtävän Suorittamiseksi, että Maaplaneetta ja Kaikki sen Pinnalla Ylösnousee.

Seiskää Suorana, Seiskää Vahvana, Säteilkää Valoanne, Rakkaat Ystävät.

Olen Äiti Maria.
Tulevaisuutenne Valoon Kulkeminen
IHMISTEN VALO ALKAA LOISTAA
Äiti Mariaa kanavoinut Marlene Swetlishoff ( www.galacticfriends.com)
22.8.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

2 kommenttia:

Harri kirjoitti...

Olin lukenut tämän aikaisemmin.
Tämä viesti on joka kerta hyvin syvällinen.
Kiitos Tähtisilmä kun toit sen blogiisi... :)

SeijaTuulikki kirjoitti...

...Niin se vain on että Tajunnanvirta toisiamme Tervehtii tiheään tahtiin...:) Kiitos Energiasi vaikuttaa ...:)

Syvällinen ja Kaunis :)