WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 14. huhtikuuta 2011

Energiatietoisuus 1.

Tämä on hyvin informatiivinen kanavointi ja se jää kiistanalaiseksi ikuisiksi ajoiksi. Kryon haluaa antaa meille informaatiota energiasta planeetalla, joka näyttää elävältä … mutta ei ole sitä. Haamut, kuolleelle puhuminen ja muut asiat, jotka kuuluvat kategoriaan "törmäys yössä", ovat aina ihmisten suosikkeja. Rakastamme sitä, kun meitä pelotellaan. Mutta mitä jos se ei ole sitä tai se, mitä luulemme sen olevan? Onko kenties järjestelmä, mikä pitää lukua kaikesta ja jotenkin toistaa sen energiajälkenä? Kryon käsittelee myös aika-aihetta. Vau! Kytkeytykää aivoihinne, sillä tämä ei ole mikään "pörröinen" kanavointi!

Lukijan auttamiseksi viesti on kanavoitu uudelleen [Lee ja Kryon] ja siihen on tehty lisäyksiä ymmärrettävyyden parantamiseksi. Usein kanavointitilaisuudessa välittyy energiaa, jota kirjoitetut sivut eivät sisällä. Nauti siis tästä parannellusta viestistä, joka annettiin West Virginiassa 17.7.2010.

***********

Tervehdys, Rakkaat Ystävät, olen Kryon Magneettipalvelusta. Todellisuusheiluri heilahtaa taas kerran minun kulmaani ja täällä on epäuskoa. Vanhojen sielujen ryhmässä on aina. He sanovat, että se on liian helppoa - on liian helppoa huijata. 
Niinpä sanomme tämän Teille, ennen kuin aloitamme keskustelun: 
Kyse on Rakkaudesta … siitä on kyse. Aina on ollut ja aina tulee olemaan. 
Kyse ei ole siitä Rakkaudesta, mitä luulette, sillä Universumissa on Voima, jonka myös astronominne ovat tunnistaneet, nähneet ja määritelleet. He kutsuvat sitä älykkääksi suunnitelmaksi.

He ovat oikeassa, koska universumi on puolueellinen. Se suosii Elämän Luomista, se suosii Rakkautta. 
Kaikella on tietoinen tarkoitus ja astronomit, tiedemiehet ja fyysikot haluavat nähdä täydellistä neutraalisuutta kaikissa asioista. Kuitenkaan he eivät löydä sitä. 
Eikö ole hassua, että olette laittaneet omat ajatuksenne tieteellisen menetelmän logiikasta siihen, mitä odotatte näkevänne universumissa? Silloin kun ette saa sitä universumin tutkimuksesta, ette mieti, onko menetelmä väärä, vaan kyseenalaistatte datan! Se on meistä hassua!

Haluamme puhua joistain asioista, jotka olette löytämässä, ja myös joistain asioista jotka näette jo, mutta joita ette ole nimittäneet oikein. 
Voima joka alkaa olla Teidän, vaatii ymmärtämään ympärillänne Energioita, joita ette ole koskaan määritelleet oikein. 
Haluatte nähdä monia asioita Energiana, silloin kuin ne ovat Energiainformaatiota. Tämä on siis yksi ensimmäisistä moniulotteisten kanavointien sarjassa, mikä saattaa kestää kauan ja mikä annetaan ajan kuluessa. Se alkaa selittää Teille paremmin käsitteitä, jotka on ymmärretty väärin tai joita ei ole selitetty lainkaan.

Protonin ja neutronin viehtymys toisiinsa atomiytimen sisällä on nyt todistettu Yhdysvaltain energiaministeriön alaisessa Thomas Jefferson -kiihdytinlaitoksessa. Atomiytimen protonit pariutuvat neutronin kanssa noin 20 kertaa mieluummin kuin toisen protonin kanssa.


Atomiytimen ja elektronipilven välillä on valtava etäisyys. Jos voisitte mennä kanssani pienimmästä pienimpään, löytäisitte valtavan määrän tyhjyyttä sieltä - itse asiassa hämmästyttävän määrän. 
Fyysikot kertovat Teille, että melkein kaikki on tehty "tyhjästä", koska valtaosa massasta on tehty tästä mystisestä tilasta atomirakenteessa. 
Mutta näin on vain, koska tiede ei voi nähdä sitä, mikä on "pimeässä". Tätä fraasia käytämme 3D-mieltä varten, joka yrittää tutkia moniulotteista todellisuutta. 
Moniulotteinen totuus on: atomin ytimen ja elektronipilven välillä ei näytä olevan mitään, mutta todellisuudessa se on täynnä energiainformaatiota, mitä tiede kutsuu älykkääksi suunnitelmaksi. 
Tätä on vaikeaa selittää - erityisesti miten se ilmentyy todellisuuteenne - mutta se tosiaan on aiheena. Aloitamme siis hitaasti ja helposti.


Tässä on ruusu

Siinä se on, Rakkaat Ystävät - Ruusu kuviteltavaksenne ja tutkittavaksenne. Se on kaunis, Punainen Ruusu, mutta kenties ette pidä siitä? Ette kenties pidä piikeistä? Ehkäpä ette pidä edes väristä? Ehkäpä ette edes halua Ruusua? 
Niinpä sanotte itsellenne: "Pitäisin siitä paljon enemmän, jos se olisi päivänkakkara." Mutta se on Ruusu. 
Kohautatte olkapäitänne ja sanotte: "Minun todellisuuteni on, että minulla on Punainen Ruusu Piikkien Kera." 

No niin, yksittäisen ulottuvuuden ajattelussa (3D) tämä tilanne on staattinen ja muuttumaton. Se on, mitä on. 
Huonompi juttu, että saitte Ruusun, kun halusitte päivänkakkaran, koska se tulee aina olemaan Ruusu. Jos voisitte katsoa siementä, mistä Ruusu kasvaa ja itää, se tulee aina olemaan Ruusu. 
"Huonompi juttu", saatatte sanoa. "Se on ikuisesti Ruusu." 
Niinpä ajattelun ja toiminnan yhteisymmärrys tähän liittyen on: se tulee aina olemaan Ruusu, siksi en pysty koskaan muuttamaan sitä. 
Käsitys Ruusun muuttamisesta millään tavalla tai päivänkakkaran luominen Ruususta ei ole ajattelunne piirissä. 
Olette oppineet 3D:ssä kaiken, mitä tiedätte.
 
Miettikää nyt hetken moniulotteista tilannetta, missä mestaripuutarhuri vierailisi siemenen luona. Kuvitelkaa hetken, että mestaripuutarhuri voi käskeä siementä muuttamaan systeemisesti informaatiotaan ja muuttaa sen joksikin muuksi. Kun seuraavan kerran solut alkavat jakautua, piikit jäävät pois ja väri muuttuu. Tai kenties, myös kenties, kasvaa sen sijaan päivänkakkara!
 
Jos tämä todella tapahtuisi, miksi kutsuisitte tätä? 
Vastaus on, että te kutsuisitte sitä ihmeeksi! Uskomatonta! Mahdotonta! 
Me kutsumme sitä moniulotteiseksi perusfysiikaksi, joka on valmiina löydettäväksi ja ymmärrettäväksi. 
Mutta Teidän reaktionne on, miten määrittelette asioita, jotka näyttävät olevan ulottuvuustodellisuutenne kokemuspiirin ulkopuolella. 
Haluan, että alatte tarkastella näitä asioita eri tavalla. Haluan, että alatte nähdä Energian, mikä on moniulotteista, Energiainformaationa. 
Valtava osa siitä, mitä kutsutte vain Energiaksi, on informaatiota. Se johtaa meidät tämän opetuksen seuraavaan vaiheeseen.

On tehty löytö - raportti

Nyt annamme Teille erään löydön, joka planeetalla on tehty ja jota on käytetty. 


Ja tuo löytö on tämä: 
voitte Muuttaa Informaatiota Kehonne Soluissa. 
Tämä merkitsee, että tiede on keksinyt, miten kirjoittaa uudelleen ihmiskehon DNA:n systeemisiä osia - muuttaa sen informaatiorakennetta. 
Ei erityisen huomion kiinnittämiseksi asiaan [Kryon on puhunut monta kertaa], mutta Teidän on muistettava, mitä tiedemiehet ovat havainneet DNA:sta. Vain 5% kolmesta miljardista kemikaalista DNA-molekyylissä on proteiinikoodattuja ja geenejä tuottavia. Eli 95% DNA-kemiasta ei näytä tekevän yhtään mitään.

Teillä on siis DNA-rakenne, DNA-silmukka missä on kolme miljardia kemikaalia ja 5% on sen biologisen kilpa-auton moottori, mitä kutsutaan ihmisolennoksi (tuottaa geenejä), kun taas 95% on ajaja (kertoo autolle, mitä tehdä). 
Siksi suurin osa DNA:sta, mitä on kutsuttu aiemmin roska-DNA:ksi, on ohjetietoisuutta. Se on energiaa. Se on informaatiota ja sitä on valtavasti!
 
Mitä jos voisitte muuttaa informaatiota noissa DNA:n ohjeosissa? Mitä sanoisitte niille? No, annamme Teille esimerkin jostain, mitä on jo tehty - tieteellinen läpimurto.
 
Informaation uudelleenkirjoittaminen
 
Sanotaanpa, että synnytte sydän epämuodostuneena. Tässä on sydän, joka ei toimi kunnolla. Sen läpät eivät sovi. Jatketaanpa sanoen, että tämä Te olette. Olette punainen ruusu piikkien kera. 

Niinpä Teidän todellisuudessanne kuolette nopeammin, ette toimi normaalisti, kenties Teidän on käytettävä lääkkeitä vanhentuessanne ja Teillä tulee aina olemaan epämuodostunut sydän. 
Haluan teidän nyt käyttävän logiikkaa, mitä ette ole käyttäneet aiemmin, ja esittämään merkittävän biologisen kysymyksen. 
Koska kaikki elimet kehossanne uudistuvat monta kertaa elämänne aikana, miksi sydän jää epämuodostuneeksi? 
Miksei ihmiskeho korjaa sitä ajan kuluessa? 
Tietysti se tekee hyvää työtä ihovammoissa parantaessaan itsensä (lopulta, ihohan on ihmiskehon suurin elin). 
Miksi se sitten luo jatkuvasti epämuodostuneen sydämen, uudestaan ja uudestaan, ja tekee uudestaan läpät, jotka eivät sovi?

Tässä on vastaus: 
koska systeeminen informaatio joka solussa pysyy samana. 
Eli tänä päivänä kaikki systeeminen (kantasolut) informaatio jokaisessa sydämen DNA-molekyylissä sisältää epämuodostuneen sydämen suunnitelman. 
Jonkin muuttamatta informaatioenergiaa tässä systeemisessä järjestelmässä se toistaa aina sitä, mitä sillä on. 
Ruusu on aina Ruusu ja siihen kasvaa aina piikit.

Mitä jos siis voisitte kirjaimellisesti muuttaa informaatiota DNA:nne 95%:ssa? 
Kehon kemiasta valtaosa on informaatiota, mikä ajaa terveys- ja uudistumisautoa. Se on kemia- ja geenituotannon ajaja. Onko se mahdollista ohjeistaa kulkemaan eri tavalla ja ohjata geenit toiseen luomispaikkaan? Kyllä.

Tiede alkaa oppia, miten puhutaan perussoluinformaatiolle, puhutaan energeettisesti informaatiolle DNA:ssa, jotta kantasoluille annetaan täydellinen malli epämuodostuneen sijasta.* 
Kun sydän sitten alkaa uudistua, kuten kaikki elimet tekevät, siitä tulee vähitellen toimiva sydän, jossa on sopivat läpät! 
Onko tämä tieteiselokuvaa? 
Kerron Teille, että sitä tehdään nyt, sillä planeetalla aletaan tehdä moniulotteisia keksintöjä. Niitä tulee monia lisää. Se rikkoo uskottavuutenne rajoja ja muuttaa fysiikkaa. Olette nähneet tätä ettekä edes tiedä nähneenne sitä.

Ihmisen kehotodellisuuden muuttaminen

Esitän Teille muutamia muita kysymyksiä, joita ette ole oikeastaan miettineet. Olemme tuoneet nämä esille aiemmin ja nyt voimme puhua niistä täydellisemmin. 
Miksi meritähti pystyy kasvattamaan takaisin "käsivarren" ja Te ette pysty? 
Se johtuu DNA-informaation perusohjelmoinnista kehossanne - DNA:nne informaatio-osa ei salli sitä. Onko tässä Teistä järkeä? 
Voiko sen muuttaa vai onko se liian kummallista Teille? Hyväksyttekö kyvyn muuttaa näitä asioita vai juoksetteko niitä pakoon ja kutsutte niitä epäjumalallisiksi, pahuudeksi ja asioiksi, joita ei vain pitäisi tehdä?

Juuri näitä asioita tapahtui planeetan ensimmäisten sydänsiirrännäisten osalta ja reaktiot oli ennustettavissa. Se oli todellisuuslaatikkonne ulkopuolella ja siksi siitä tuli uskonnollisesti kiistanalaista. Tästäkin tulee.

Kilpa-auton kuljettaja joka ajaa DNA-informaatioautoa, on ohjeistanut kehonne kemialle, että 

Päivänkakkara - Chrysanthemum vulgare
 muutos ruususta päivänkakkaraksi tehdään vain kohdussa....
  
Sitten kemia pysyy samanlaisena eikä keho muuta sitä koskaan. Niinpä nämä ohjeet ovat se tapa, millä solu jakautuu joka kerta. Näin joka kerta kun epämuodostunut sydän luo uuden ja tuoreen sydänsolun, se tapahtuu samasta epämuodostuneesta suunnitelmasta. 
Tulee se päivä, jolloin voitte muuttaa ohjeita ja pystytte kasvattamaan takaisin raajan. Kaikki kemia on olemassa eikä se ole kovin vaikeaa. Mutta ohjeet DNA-tasolla sanovat, että Te ette voi tehdä sitä. Siksi ette ole koskaan nähneet sitä tehtävän ja siksi ette pysty kuvittelemaan sitä.

Ajattelutapanne muuttaminen

Energia ympärillänne muuttuu ja Teidän on välttämätöntä muuttaa havaintoanne siitä, mitä ympärillänne on - mitä voitte hallita ja muuttaa ja miten voitte Kutsua Sisäistä Luojaa Luomaan Uudelleen Sen, mitä piditte muuttamattomana. 
Monet näkevät Teidät vieläkin kummallisempana, kuin he ovat kuvitelleet Teidän olevan, ja sanovat, että voitte ilmentää näennäisiä ihmeitä, mutta todellisuudessa olette vasta oppimassa sen, miten asiat oikeasti toimivat.

Kuvitelkaa kilpa-ajajaa upeassa autossa, mutta hän pystyy antamaan vain ohjeen kääntyä vasemmalle. Sitä kilpa-ajaja tekee [kääntyy vain vasemmalle].
Mitä ajajalle tapahtuu, kun kilparata suoristuu eikä hän tiedä, mitä tehdään - mitään muuta kuin käännytään vasemmalle? On muutettava informaatiota, mitä hänellä on, ja annettava hänen lopultakin oppia, miten hyödynnetään kaikkea, mitä auto pystyy tekemään. Tätä ollaan tekemässä.

Silloin kun selkäydin katkeaa, on kemiaa, joka rientää paikalle, jottei se kasva takaisin. Tiesittekö tämän? On hormonaalinen proteiinirakenne, mikä todella estää sitä kasvamasta takaisin. 
Miten se palvelee ihmiskuntaa? 
No, ei se palvele. Se on evoluution tuotetta eikä evoluutio aina tuota sellaisia tuloksia, kuin ehkä kuvittelette. Se on myös hidasta ja joskus se pysähtyy riippuen siitä, mitä kehittyvä laji tekee. Se ei ole täydellistä ja voitte nähdä tämän kaikkialla ihmiskehossa - asioissa, joissa ei ole järkeä.

Hermot on suunniteltu kasvamaan takaisin, kuitenkaan ne eivät kasva. 
Tiesittekö, että ihmiskehon hermoilla on myös osoitteita, jotta ne voivat löytää itsensä ja kasvaa takaisin? 
Kuitenkaan selkäydinvammassa he eivät kasva. Tämä johtuu siitä, että kilpa-ajajan informaatioon on kirjoitettu, ettei auto kasvata takaisin selkäydinkatkosta! Tämä on oksymoron/mahdottomuus biologisessa rakenteessa, joka näyttää suunnitellun selviytymään. Kuitenkin joskus se näyttää Teistä erilaiselta.

Tulee se päivä, jolloin voitte ohjelmoida uudelleen kehonne systeemiset järjestelmät tietoisuudella ja keksinnöllä. Kantasoluja on kaikkialla ihmiskehossa, elävinä ja hyvinvoivina. 
Ne mallintavat, mitä tapahtuu. Kemiallisesti ne ovat vastuussa ihmisestä, jolla on alttius sairastua. Tuo altistus viedään sitten lapseen ja 95%:n leima, informaatio ja energia jatkuu ja jatkuu, ellei sitä ohjelmoida uudelleen. 
Kuunnelkaa: se ei ole kemiaa!  

Se on informaatioenergiaa.
Se on moniulotteista energiaa.

On tulossa uutta teknologiaa ohjelmoimaan uudelleen kehonne osia kantasolutasolla (systeemisellä tasolla). Tiedättekö, mitä tämä merkitsee? 
Huoneessa on nuoria naisia, jotka kantavat eritysgeeniä, mitä heidän esi-isänsä kantoivat - sellaista mikä välittää altistuksen syövälle ja heikkouksille. 
Kuunnelkaa: 
silloin kun voitte kirjoittaa uudelleen geenijälkenne, myöskään kenelläkään teitä seuraavalla ei ole sitä. 
Ymmärrättekö, mitä sanon teille?

Lapsillanne ja lastenlapsillanne on vain se uudelleenohjelmointi, minkä teette. He eivät saa alkuperäistä informaatiota. 
Kehonne solut ottavat uuden systeemisen informaation ja väittävät sitä suunnitelmaksenne ja välittävät sen lapsillenne.

Energia on sellaista. Informaatioenergia on sellaista ja sitä on paljon planeetalla. Planeetalla on järjestelmiä, jotka on ymmärretty väärin pitkän aikaa. 
Annamme Teille pari niistä. Tämä on kiistanalaista. Ette ehkä ole samaa mieltä. Ette ehkä pidä siitä, mutta annan tämän Teille joka tapauksessa.

Haamut - moniulotteista informaatiota vai ansaan joutuneita sieluja?

Ihmiset Rakastavat Asioita, jotka "törmäävät yöllä". 
He Rakastavat pelkäämistä ja säikyttelyä. He Rakastavat sellaista, mikä pelottaa heitä, ja he Rakastavat kummittelevia paikkoja. 
Oletteko nähneet viime aikoina lisääntyvää kiinnostusta kummitteleviin paikkoihin? Monet medianne tekevät uusia ohjelmia niihin liittyen.

Minäpä kerron, mitä ne ovat ja miksi ne toimivat niin, kuin toimivat. Nyt pääsemme ihmiselämän ja akaasian informaatiovoimaan. Ihmistietoisuus kantaa jälkeä, mikä vaikuttaa planeettaan, ja olemme kertoneet teille tätä opetustemme alustas saakka. Ihmistietoisuus muuttaa planeetan. Ihmistietoisuus on informaatiota. 
Se on informaatiota, ei vain sattumanvaraista energiaa, mitä olette kehittäneet sen perusteella, mitä ajattelette, ja se on voimakasta. 
Ihmistietoisuus menee itse asiassa planeetan kristalliverkkoon - kuten olemme sitä kutsuneet - mikä on moniulotteinen verkko. Ette voi nähdä sitä, mutta se sisältää energiaa. Se sisältää moniulotteista informaatiota.

Silloin kun mittaamme planeetan henkistä värähtelyä, mittaamme kristalliverkkoa. Kristalliverkossa on vain se, minkä ihmiset ovat laittaneet sinne. Se on moniulotteinen tiedosto ajatuksista, elämistä ja tapahtumista. Miksi tietty maaperä näyttää olevan täynnä vanhaa, kerrostunutta sotaenergiaa ja toinen maaperä puhdasta ja selkeää? Syy on aina sama - kyse on siitä, mitä tapahtui tuolla maalla ja minkä ihmiset saivat aikaan. Siksi teillä on jo käsitys ihmisenergian vaikutuksesta paikkoihin.

Kerron teille tämän: tietyssä olosuhteissa ja tietyillä tavoilla ihmiselämä tai monien elämien yhteinen vuorovaikutus merkittävässä tilanteessa luo energeettisen informaatiojäljen johonkin paikkaan. Se on informaatiota ja energia, mikä toistaa itseään uudestaan ja uudestaan ja uudestaan kuin tallennusnauha 3D:ssä. Näette sen kummitustalona! 
Niinpä tässä on joitain asioita, jotka antavat teille ajateltavaa: oletteko panneet merkille, että kummittelussa jokin tilanne toistuu uudestaan ja uudestaan? 
Koskaan ei tapahdu mitään uutta. Mies tulee alas rappuja, mies menee ylös rappuja. Nainen liikkuu keittiössä vasemmalta oikealle, istuu tuoliin, keinuttelee hetken ja menee pois. Jos mukana on dramaattisia tapahtumia, kuten murha, mies tulee rappuja alas kirves kädessä uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. 

Se on hyvä elokuva, eikö vain? Ja sitä se vain on! "Miksi se tuntuu sellaiselta, kuin tuntuu, Kryon?" 

Koska se on tulosta ihmistietoisuusjäljestä ja myös teillä on sellainen. Silloin kun limitytte sen kanssa, se antaa teille vilunväristyksiä, koska se on todellinen. Se on tapahtunut. Se voi jopa olla vuorovaikutuksessa kanssanne!

No niin, tiede on myös tullut mukaan, kuten sen pitäisikin. Huomataan jotain oikeasti kummittelevista alueista. Jälki (kummittelu) kantaa tieteellisiä ominaisuuksia, jotka ovat mitattavissa ja - valmiina! - ne ovat kaikki moniulotteisia! Arvatkaapa, mitä muutoksia on mitattu näissä paikoissa? Magnetismi-, gravitaatio-, valo- ja myös aikamuutoksia, koska kyse on moniulotteisesta tapahtumasta, joka on leimattuna johonkin paikkaan planeetalla ja se toistuu ja toistuu ja toistuu. 

Moniulotteisiin ominaisuuksiin liittyy usein myös lämpötilamuutoksia, aina kylmempään suuntaan. Olemme myös kertoneet teille, että jos aiotte kehittää moniulotteisen linssin, teillä on oltava superkryogeniikkaominaisuus. Muistatteko? Tämä on asioiden ominaisuus 3D:n ulkopuolella.

Voitteko vangita sen videonauhurillenne? Kyllä, koska se tietää, että sitä tarkkaillaan. (Aivan kuin valo tietää, että sitä tarkkaillaan fysiikan kokeiluissa.) Koska se on osa jälkeä, mikä on moniulotteinen. Kvanttimielessä se tietää. 

En pysty selittämään tätä teille, koska ennakkoasenteenne on, että liitätte tietämisen tiettyyn tietoisuuteen. Tämä merkitsee, että tunnette jonkin voivan tietää vain, jos se on älykäs ja ihminen tai eläin. Tämä ei ole kumpikaan niistä. Se on tietämys, mikä on kvanttinen. Suuri osa kvanttifysiikasta antaa teidän nähdä näitä hyvin epätavallisia valo- ja magnetismipiirteitä, missä ei ole etäisyyttä tai aikaa. Se on läsnä myös siellä.

Älkää pohtiko tätä liikaa, sillä ette pidä siitä. Teidän kannattaa ja tarvitsee ehdottomasti olla älykäs sielu, jolloin tunnette jotain näennäisen älykästä. Miten se voi olla vain informaatiota? 

Vastaus on yli kokemuspiirinne, joten ette voi ymmärtää sitä. Mutta moniulotteisella informaatiolla näyttää olevan "elämän tietoisuutta", kuitenkaan ei ole. Minäpä kysyn teiltä tätä: silloin kun olette tekemisissä tekoälykkäiden koneidenne (tietokoneet) kanssa ja ne puhuvat teille ja kutsuvat teitä nimeltä, menettekö paniikkiin ja sanotte, että koneessa on haamu? Ette. Kyse on vain koodista … informaatiosta. Vahvistakaa se nyt miljoonakertaiseksi ja saatte moniulotteisia jälkiä.

Miten päästä eroon kummituksesta tai kummittelusta

Voi, minulla on lisää kerrottavaa teille. On asioita, joita ette uskoisi voivanne tehdä tämän jäljen muuttamiseksi. Miten haluaisitte päästä eroon kummittelusta? Varovasti, teidän on parempi olla tekemättä sitä kaupallisella alueella, koska turistit eivät pidä siitä! [Kryonin huumoria] Siellä ollaan riippuvaisia nauhan toistumisesta lippujen myymiseksi.

Niin, sanotaanpa, että se on talossanne. Teidän täytyy esitellä Energia, joka on voimakkaampi kuin kummitteleva jälki.

Tajusitteko? 

Ette voi tilata sitä pois. Kyse ei ole olennosta, Rakkaat Ystävät (kerroin teille tämän olevan kiistanalaista). Mikään määrä puhisemista ja Jumalan huutamista ei vaikuta. Upeat, voimakkaat olennot (nimeltään ihmiset) tekivät nuo jäljet, olennot jotka joskus näyttävät tekevän tavallisia asioita. 
Tähänkin on syynsä. Eksyn vähän aiheesta - ette oikeastaan tiedä vanhan sieluenergian syvällisyyttä. Oletteko koskaan miettineet, miksi planeetan kaikki alkuperäiskansat kutsuvat esi-isiään ja antavat näille kunnioitusta? 
Koska siinä tiedetään olevan voimaa! 

Joskus ihminen joka näyttää tavalliselta Teistä, on sen sijaan hyvin vanha sielu ja hän kantaa paljon informaatiota ja energiaa verkkoon.  

Tässä on kyse akaasisesta tiedostosta, mikä sisältyy ihmisen DNA:han.

Takaisin aiheeseen, eroonpääsemiseen jäljestä (kummittelusta).  

Teidän on esitettävä voima, mikä on voimakkaampi kuin kummittelu. 

Mikä se voisi olla? Niin sopimatonta kuin se onkin, kerron teille. 
Miksi ette tuo Rakastavaisia Tuohon Huoneeseen? 
Se tekee sen! 
Se tekee sen, koska se On Paljon Voimakkaampaa Energiaa kuin informaatio tuossa moniulotteisessa nauhassa, joka toistuu.
Tässä huoneessa on niitä, jotka ovat olleet Rakastuneita. Siinä on kauniita salaisuuksia, jotka tunnen. 
Jotkut Teistä tietävät, että Opetan tuosta Voimasta ja Energiasta, kun ihmiset yhdistyvät intiimisti, mikä luo Kolmannen Energian ja se on paljon suurempi kuin noiden kahden aikaansaama. 
Se melkein saa aikaan Enkelien lauluääntä, se on paljon suurempaa kuin mikään fyysinen akti. 
Ja tiedät sen, ihmisolento. Se on pyhää. Se on kaunista ja voimakkaampaa kuin mikään kummittelu. Kenties ette halunneet kuulla tätä tänään? [Kryon hymyilee]

Okei, kenties haluatte toisen menetelmän? 
Esitelkää sitten Jumalan Rakkaus tuossa paikassa kera juhlan ja seremonian, mikä lopulta vähentää kummittelun nollaan ja korvaa sen voimakkaalla Luomisen RakkausEnergialla. 

Se vaatii Voimakasta Rakkaustunnetta! Ja voisitte kutsua myös esi-isiä apuun. [Suurempi Kryonin hymy]

Vieläkin kiistanalaisempaa

"Mutta entä muut asiat? Kryon, entä demonin riivaamiset ja sellaiset asiat?" Kerron teille siis tämän: se on hyvin erilaista, kuin ajattelette, koska ei ole mitään demoneja. 
Ihmiset pystyvät loihtimaan pahimmat kuviteltavissa olevat asiat ja he tekevät sen erittäin hyvin. Mutta tiesitte myös tämän, eikö vain? 
Koska olette voimakkaita, Jumalan osat Teissä, myös mytologiassanne ovat vastuussa itse paholaisesta.
Langenneesta Enkelistä tuli Paholainen? 
Miten niin edes voi olla? Ei voi. Jumala ei luo pahuutta, ihminen luo. 
Pahuus on vertauskuva siitä, mitä ihminen voi tehdä maan päällä Energialla, mikä hänellä on. 
Asiat eivät ole aina sitä, miltä näyttävät, ihmisolento.
Demonin riivaaminen on ihmisen epätasapainon työtä ja ihmisen mytologian tukemaa. Onko se todellista? Kyllä. Mutta se on ihmisen luomaa.

Näette sitä, mihin uskotte, ja luotte sitä, mitä haluatte saada. 

Oman todellisuutenne luominen on yksi ihmisolennon voimakkaimmista ominaisuuksista ja hän voi tehdä sen negatiivisesti tai positiivisesti.
Voitte luoda myös paholaisen, jos haluatte, kera kaikkien savujen ja tulien.  

Tämä on vapaa tahto. 
Mutta tiedostakaa, että se menee pois, kun Valo Sytytetään. 

Tämä on erittäin vaikea aihe vakuutettavaksi Teille. Ihmiset haluavat aina syyttää paholaista pahoista asioista.
Energiatietoisuus 2 jatkuu

Ei kommentteja: