WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Astuminen TunneVapauteen

Yksi suurimmista liittolaisistanne viidennen ulottuvuuden tietoisuuden saavuttamisessa on tunnevapaus. Olemuksenne tunnetaso sijaitsee tietoisen ja alitajuisen mielenne välillä. Koska tunteet ovat näkymättömässä ulottuvuudessa, ne ovat alitajuisen mielen alitasolla. Voimme nähdä tunnetason siltana - tai suurena kuiluna - tietoisen ja alitajuisen mielen välillä.

Tunteet Korkeamman Tietoisuuden Portinvartijoina

Koska tunteenne ovat tietoisen ja alitajuisen välillä, ne palvelevat korkeamman tietoisuuden portinvartijoina. Näin on suunniteltu. Tunnekehonne tila määrittelee, palvelevatko tunteenne siltana vai esteenä tahdonalaiselle pääsemiselle alitajuiseen mieleen. Siihen saakka kunnes ihminen parantaa ja puhdistaa tunteensa ja astuu rauhan ja rakkauden tilaan sisällään, hän ei saa täydellistä pääsyä niihin kehittyneisiin kykyihin, joita on hänen korkeammassa itsessään. Voitaisiin sanoa, että tunnetaso on sisäänrakennettu suojamekanismi.

Jos fyysisen todellisuuden ja tunneulottuvuuden navigoiminen haastaa teidät, ette ole vielä valmis lähtemään alitajuisen mielen tuntemattomille ja kokemattomille vesille. Kuvitelkaa tätä tilannetta pienen veneen kapteenina. Jos ette pysty turvallisesti ohjaamaan laivaa pienellä järvellä, teitä ei luultavasti nimitetä kapteeniksi suurempaan laivaan, joka purjehtii kartoittamattomilla valtamerillä.

Hyvä uutinen on se, että tunteet voidaan parantaa ja muuntaa tiedostamisen, aikomuksen ja ponnistelun avulla. Annamme tässä joitain tekniikoita tunteiden parantamiseen ja puhdistamiseen. Säännöllisesti käytettynä nämä tekniikat auttavat teitä kehittämään sisäistä rauhaa, joka on ennakkoehto tunnevapauden ja sen suuren henkivarallisuuden saavuttamiselle, johon se auttaa teitä pääsemään.

Askelia tunnevapauteen

Jos teillä on ratkaisemattomien tunnekysymysten suma, niin tapahtumat, ihmiset ja olosuhteet tässä hetkessä laukaisevat helposti tunteenne. Tämä jatkuva tunnemyllerrys sitoo teidät uhrina olemisen, niukkuuden, itse-epäilyksen ja muiden vastaavien tilanteiden harhaan, mikä saa teidät tuntemaan avuttomuutta ja voimattomuutta. Avuttomuus ja voimattomuus johtavat matalavärähteisiin tunteisiin, jotka itsesääli laukaisee ja pitää yllä. Itsesääli on ytimeltään olemuksenne äärettömyyden ja henkenne kehittyneiden kykyjen kieltämistä. Se johtaa negatiivisiin tunteisiin, jotka voivat estää pääsyn alitajuntaan.

Selvittämättömän tunne-energian laukaiseminen lisää tiheyttä ja painoa jokaiseen siirtymäriittiin. Selvittämätön tunne-energia on yksi pääsyistä, miksi jotkut kääntyvät takaisin siirtymäriiteistä. Transformaatiojaksoilla on taipumusta tuoda esiin selvittämättömiä tunteita niiden puhdistamiseksi. Joillekin tämä puhdistaminen saattaa tuntua sietämättömän tuskalliselle. Perimmiltään valmius kohdata kaikki, mitä tulee esiin, sallii tunnevapauteen johtavan hyppäyksen sisällä. Tunteiden puhdistaminen avaa portin korkeampaan tietoisuuteen. Silloin kun olette valmis näkemään tunteenne ja ottamaan niistä vastuun, olette hyvin matkassa niiden parantamiseen ja irtipäästämiseen.

Tunnelaukaisinten löytäminen

Tunnejäämien puhdistamiseksi teidän on tutkittava nykytodellisuutenne jokaista puolta ja löydettävä tunnelaukaisimet.

Jos jatkatte myllertäviin tunteisiin sitovien narujen katkaisemista, huomaatte, että nämä tunteet ovat alun perin nuoremman itsenne haavoittuneita ja kärsiviä puolia. Tosin sanoen, tunnehaavoittuminen tapahtui, ennen kuin ymmärsitte maailmankaikkeuden tapaa toimia - silloin kun ette ymmärtäneet, että kaikki tapahtuva auttaa teitä kasvamaan ja oppimaan. Monet tunnelaukaisimistanne ovat lapsuusvuosilta, jolloin tunsitte toisten toiminnan itsenne tuomitsemisena tai merkkinä omasta arvottomuudestanne. Kun näette nämä tilanteet itseä vahvistavina tilaisuuksina - mitä ne ovat - ihmiset, tapahtumat ja olosuhteet loukkaavat tai haavoittavat teitä vähemmän todennäköisesti. Hyväksymällä tilanteen oppitunnin muunnatte sen henkiseksi ymmärrykseksi, psyykessänne märkivän haavan sijasta.

Voitte parantaa lapsuuden haavat työskentelemällä niiden tunnelaukaisimien kanssa, joita on läsnä olevassa hetkessä. Koska olette luultavasti luoneet koko elämänne ajan samanlaisia tilanteita kuin alkuperäinen haavoittumisenne, pystytte työskentelemään haavanne kanssa nykyaikakehyksessä kaivamatta menneisyyttä alkuperäisen haavoittumiskohtanne löytämiseksi. Voitte löytää pääsyn siihen tämänhetkisten tapahtumien avulla.

Saadaksenne tietoisuutta nykyhetkessä toimivista tunnehaavoista, kiinnittäkää tarkasti huomioita olosuhteisiin, jotka laukaisevat tiheitä tunteita. Jos siitä on apua, niin pitäkää pientä muistikirjaa mukananne ja merkitkää muistiin havaitsemanne tunnelaukaisimet. Tiheitä tunteita laukaisevissa olosuhteissa on "energiapuumerkki", joka toistaa itseään elämässänne samaan tapaan kuin tietokonevirus. Tämä tunnetapahtumien "luuppi" palvelee energeettisenä kirjanmerkkinä, joka sallii teidän viimeistellä ratkaisemattomat kysymykset myöhemmin. Kun tuotte tietoisuutta tunnelaukaisimiin, vähennätte niiden voimaa teihin.

"Pyhän" haavan löytäminen

Saatatte jossain kohtaa ryhtyä tutkimaan menneisyyttä osana parantumisprosessianne. Yksi tapa saada tietoa alkuperäisestä tai "pyhästä" haavastanne, on yksinkertainen kertomus elämästänne koskettaen tunnehuippuja ja -alhoja. Kiinnittäkää erityisesti huomiota tapahtumiin, joissa on edelleen tunnelatausta. Nämä tapahtumat paljastavat teille haavoittuneet osanne, jotka ovat vielä tunneansassa. Voitte parantaa ja vapauttaa nämä puolet loistamalla niihin nykyhetken tietoisuutenne valoa.

Luultavasti huomaatte, että monien tunnelaukaisimien juuret juontuvat tunnehaavoihin, joita koitte varhain elämässänne, tavallisesti alle 7-8-vuotiaana - vaikkei aina. Tämä haavoittuminen voi olla monenlaista, esim. vanhemman kuolema, vaikea sairaus tai onnettomuus, näennäinen hylkääminen tai muu menetys. Kaikille pyhille haavoille on yhteistä tunnetrauma, joka on mennyt solumuistiin. Vuosien kuluessa tätä pyhää haavaa on energisoitu erilaisilla tilanteilla, mitkä ovat olleet tiedostamatonta yritystä ymmärtää haavaa, jotta se voi parantua ja siitä voidaan päästää irti.

Joskus pyhä haava ei parannu yhdessä elämässä. Tässä tapauksessa haavaa kannetaan seuraavaan inkarnaatioon, missä se luodaan uudestaan. Voi hyvinkin olla, että tämän elämän tunnehaava tuotiin yhdestä tai useammasta edellisestä elämästä. Vaikka näin olisi, pystytte jäljittämään tässä elämässä kohdan, jolloin tapahtumat aktivoivat tunnehaavan, jotta voisitte taas alkaa työskennellä sen kanssa.

Haavoittunut itse

Kuten olemme sanoneet, jokaisen ihmisen sisällä on haavoittuneita osia, jotka ovat useimmiten "haavoittunut lapsi". Näillä osillanne on taipumusta ottaa itseensä ratkaisemattomia tunteita koko elämänne ajan. Aina kun jokin tässä hetkessä laukaisee haavoittuneen itsen hereille, ette koe ainoastaan tunnetta siitä, mitä nyt tapahtuu, vaan koko haavoittuneen tunnekehonne, joka sisältää elämän kumuloituneet haavat. Toisinaan saattaa tuntua siltä, että elätte uudelleen jokaisen vaikean tunteen, mitä teillä on ollut.

Haavoittuneen itsen lahjojen vastaanottaminen

Ne ajat jolloin haavoittunut itse kutsuu esiin vaikeiden tunteidenne koko repertuaarin, ovat arvokkaita. Silloin voitte päästä kiinni tunteisiinne ja työskennellä niiden kanssa parantaaksenne ne. Voitte tehdä tämän olemalla haavoittuneen itsenne kanssa ja tarkastelemalla niitä olosuhteita, jotka ovat sidoksissa tunteisiin. Silloin kun sallitte itsenne nähdä korkeamman tietoisuuden valossa uudelleen ne tilanteet, jotka ovat luoneet vaikeita tunteita, tuotte parannusta haavoittuneisiin osiinne ja päästätte irti energiasta, joka on liittynyt menneisyyden tilanteisiin.

Näkemällä vaikeat tunteet irrallisesta ja "ylemmästä" näkökulmasta, pystytte ymmärtämään jonkin tilanteen luomisen korkeamman tarkoituksen. Kun olette nähneet luomustenne korkeamman tarkoituksen, olette tehokkaasti muuntaneet ne ongelmista liittolaisiksi.

Radikaali vastuu itsestä

Teidän on tärkeää ymmärtää, että te ette saavuta tunnevapautta, ennen kuin otatte 100%:n vastuun kaikesta omassa todellisuudessanne. Jos uskotte millään tavalla siihen harhaan, että toiset ovat luoneet todellisuutenne, niin näette itsenne toisten mielijohteiden onnettomana orjana. Ihmisellä joka on toisten tekojen orja, ei ole voimaa ottaa vastuutta tunne-elämästään ja parantaa vanhoja, vaikeita tunteita.

Vastuun ottaminen pätee kaikkiin elämän olosuhteisiin - myös tilanteisiin, mihin liittyy toisten väkivaltaisia tekoja, tai lapsuuden tapahtumiin, missä lähellänne olevat toimivat vastuuttomasti. Silloin kun ymmärrätte toisten kanssa solmimienne sielusopimusten luonteen, alatte nähdä, että jokainen elämässänne - nekin jotka auttavat teitä luomaan tuskallisia olosuhteita - auttavat teitä kasvamaan ja oppimaan. Silloin kun katsotte tarkasti jokaista tilannetta elämässänne, näette vetovoimalain toiminnassa. Energiatasolla vedätte puoleenne jokaisen kokemuksen. Tämä on radikaalin itsevastuun luonne. Vain tämän portin kautta voitte päästä sellaiseen sisäiseen rauhaan, hyväksyntään, ymmärrykseen, anteeksiantoon ja kiitollisuuteen, mikä sallii teidän laajentaa tietoisuuttanne.

Ongelmien muuntaminen - ovi alitajuntaan

Silloin kun olette rauhallisessa tilassa sisällänne, pystytte kulkemaan tahdonalaisesti tietoisen ja alitajuisen mielen välillä. Päästäksenne rauhantilaan teidän täytyy parantaa, muuntaa ja vapauttaa vaikeat tunteet ja puhdistaa kaikki "häiriö", mikä tekee pääsystä alitajuntaanne vaikean. Kun olette puhdistaneet väylän tietoisesta mielestä alitajuntaan, pystytte pääsemään tahdonalaisesti korkeampaan itseenne. Alitajuntanne on ovi, jonka kautta pääsette viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen ja niihin valtaviin resurssivarantoihin, mitä maailmankaikkeudella on tarjottavana.

ASTUMINEN TUNNEVAPAUTEEN
(Viidennen ulottuvuuden tietoisuuteen pääseminen, osa 8)

Kanavoinut DL Zeta (www.celestialvision.org)
Helmikuu 2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen. 

Tunnekeho - Parantuminen takaisin Rakkaudeksi 

Ei kommentteja: