WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 4. huhtikuuta 2011

Arvostakaa Valoanne

Olen plejadilainen. 
Olen luonteeltani feminiininen ja olen Rakkautta kuten Tekin. 
Energiaani, Valoani ja Olemustani Tarvitaan tässä ajassa ja paikassa. Tunnette olemukseni, kun kosketan Teitä, sillä Te kaikki Olette Sydämessäni, kun puhumme Valosta Valoon, Sydämestä Sydämeen, Totuudesta Totuuteen. 
Teidän on ihmisinä tärkeää Nähdä Kauneus Elämässänne, päivissänne ja fyysisessä olemuksessanne.

Hukkaatte hyvin paljon Elämänvoimaa vihaanne sitä kohtaan, miltä näytätte ja millaista elämänne on ollut, ja niitä kortteja kohtaan, jotka Teille on tähän peliin jaettu. Katsotte toisianne kärkevin ajatuksin ja terävin sanoin. 
Kasvonne tulevat Vihreiksi ja Sydämenne Kylmenee, kun katsotte toista, joka on saanut vähän enemmän Valoa, Kauneutta ja Itseluottamusta - ei siksi, että hän on syntynyt sen kera, vaan siksi, että Hänellä on Lahja ja kyky nähdä noita kauniita ominaisuuksia toisissa.

Ainoa tapa vaatia oma kauneutenne, vaurautenne ja Rakkautenne on nähdä sitä toisissa. 
Sillä maailma peilaa omaa heijastustanne. Jos ette tunne olevanne arvokas ja hyvinvoiva, näette sen omassa heijastuksessanne. 
On tärkeää nähdä taikaa, kun joku voittaa lotossa. Onnitelkaa häntä energeettisesti ja lähettäkää Rakkautta, koska hän on energeettisesti ansainnut tämän rahalahjan. Nähkää kotinne ja autonne todellinen energeettinen arvo.

Älkää keskittykö väheksyvään ajatteluun, vaan arvostavaan ajatteluun. Sallikaa sen, mitä omistatte, lisätä arvoa kauttanne. Saatte arvoa, kun näette toisten arvon. 
Saatte kauneutta, kun näette Toisten Kauneuden. Ja saatte vaurautta, kun ette ole kateellinen jonkun pärjäämisestä, vaan riemuitsette hänen hyvää menestystään. Sillä hänen hyvä menestyksensä merkitsee sitä, että teidän hyvä menestyksenne on seuraavan kulman, seuraavan ajatuksen takana. Päivän joka hetki Teitäkin Siunataan, jos hiljaa Siunaatte Toisia.

Kun näette toisten lähellänne Rakastuvan korviaan myöten, teilläkin on tilaisuus saada Rakkautta. Maailma heijastaa Teitä. Jos vedätte puoleenne niitä, jotka ovat alamaissa, surullisia ja epätoivoisia, katsokaa omaa värähtelyänne ja muuttakaa Energiaanne. 
Muuttakaa tapaanne nähdä maailma ja muututte itse. Kehukaa toisten Kauneutta. Kehukaa heidän kaunista Energiaansa joka päivä. Maan asukkaat ovat lakanneet kehumasta toisiaan, kunnioittamasta toisiaan ja se näkyy Maan Aurassa.

Saavuttakaa pääsy Valon Valtakuntaan arvostamalla kaikkea maan päällä. 
Silloin kun heitätte pois jotain, mikä on vanha ja rikki ettekä enää pidä siitä, maan energia puristuu kiinni surusta. Silloin kun katsotte jotain, millä on ollut kerran arvoa teille, ja päätätte päästää siitä irti rakkaudella, maan energia avautuu ilosta. Arvostakaa valoanne, elämäänne ja sitä monumentaalista luomusta, mikä olette. Ei ole toista kaltaistanne lajia. 
Olette "valotalon" ainutlaatuinen luomus. 
 Luoja ei ole koskaan luonut toista kaltaistanne lajia. Siksi teille annetaan vastuu Enkeleistä, koska olette suuria valmisteluissa. Olette suuria ajattelussa ja Luojan Sydämen halua, mikä on laitettu yhteen sfääriin, yhteen Energiaan ja yhteen kehoon.

Kaiken sen mitä maapallo käy läpi, käytte läpi kehossanne. On aika valmistella Sydämenne vastaanottamaan lisää Rakkautta. 
Sillä 11:11:11-portin olemus marraskuussa 2009 on Ovi Rakkauteen. 
Niin Syvään ja Valtavaan Rakkauteen, että Taivaanne, merenne ja maanne ovat kateellisia siitä, sillä ne eivät ole koskaan nähneet sellaista loistoa. 
Tähdet Himmenevät Kateudesta, kun ne katsovat tätä Taivaallista Rakkautta. 
11:11:11-Rakkaus käynnistyy ihmiskehon kovassa Kristallissa. Sydämenne tykytykset ovat ympärillänne olevien muurien murtumista, kun Auringonvalo huudahtaa teille solaarilähteystensä avulla:
 
"Antakaa Valoni Loistaa!"

Jätän Teidät Loistavaan Rakkauteen, sillä olette jo Suurenmoisessa Valossa.

Valoa kohti...

ARVOSTAKAA VALOANNE
Plejadilaisia kanavoinut Gillian MacBeth-Louthan (quantum wave connections time consciousness at quantumawakening.com)
Lokakuun 2009 uutiskirjeestä
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine 
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: