WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Anteeksianto

Tervehdys Rakkaat Ystävät, MINÄ OLEN Kryon Magneettipalvelusta.


On ihanaa olla Teidän kanssanne tänä iltana huoneessa, joka on täynnä parantajia - ihmisiä, jotka työstävät itseään uuden maailman veitsenterällä. 
Tämä uusi maailma on aivan kulman takana, ja päävaikeus on tunnepuolen parantaminen ja tunteiden tasapainottaminen. Energiat tulevat nousemaan nopeasti ajan kuluessa. Kun minä sanon ”ajan kuluessa”, minä tarkoitan seuraavia kuukausia kolmesta kuuteen. Euroopassa on menossa paljon ja suuria muutoksia tulee tapahtumaan. USA:n ja Euroopan välisiä rajoja vedetään ja poliittinen tilanne pahenee.


USA tekee tässä maailmassa paljon sellaisia asioita, joista ei yleisesti tiedetä. Jotkut näistä eivät ole ihmiskunnan edun mukaisia tai tue toiveita rauhallisesta maailmasta. Euroopan johtajat tulevat lisääntyvässä määrin huolestumaan, sillä he tietävät ja ymmärtävät tämän asian. Euroopan ja sen ihmisten täytyy pyrkiä tulemaan voimakkaammiksi ja vahvemmiksi. Voimakkaat ihmiset eivät tee tunneperäisiä päätöksiä ja monta kertaa meidän kanavointimme ovat keskittyneet siihen, miten tulla toimeen niiden ihmisten kanssa, jotka ovat tunteiden vallassa.


Todellisuudessa Rakkaus on ainoa tapa. 
Tarkasti ottaen jokainen tunnehaava johtuu Rakkauden Puutteesta. 
Kyse ei ole siitä tavasta, miten teidän vanhempanne kohtelivat Teitä lapsena, vaan enemmänkin siitä tavasta, miten teidän vanhempanne kohtelivat toisiaan. 
Tämä on saanut aikaan nuo haavat. Jokainen lapsi näkee vanhempansa jumalina. Lapsi perii vanhempiensa käytöksen ja hän perii myös jossain muodossa niitä vanhemman käytöstapoja, joista hän ei pidä.


Me sanomme, Rakkaat Ystävät, jälleen kerran, että rakkaus on ainoa vastaus. Materiaalinen maailma kulkee hallitsemattomasti. Teillä on niin monia autoja. 
Ne tulevat moninkertaistumaan, kun aikaa kuluu. Infrastruktuuri ei kykene täyttämään ihmisten unelmia, mitä tulee teknologiaan. ON OLTAVA OLEMASSA uusi tapa, uusi ymmärrys maailmasta. Mitä selkeämpi sinä olet tunteiden osalta, sitä helpompaa on ilmentää oma todellisuutesi.


Kaikki se tieto, mitä tarvitaan tunteiden parantamiseen, on kanavoitu täällä viimeisten seitsemän vuoden aikana. 
Kun te astutte uuteen maailmaan, Te astutte tunteiden vakauteen.  
Se teknologia on täällä maan päällä ja se on täällä nyt. On ylivoimaisen tärkeää, että sinun sisäisestä lapsestasi tulee eheä ja että Sinun Sisäisillä Vanhemmillasi on Elämäntaitoa Tukea Tuota Lasta.


Tutkitaanpa ihmisolennon energiaa:


Juurichakra edustaa sisäistä äitiä tai naishahmoa.
Kruunuchakra edustaa sisäistä isää tai mieshahmoa.
Sydänchakra edustaa sisäistä lasta.


Mitä enemmän lapsen vanhemmat Rakastavat toisiaan, sitä helpompaa elämä lapselle on. Jos vanhempien välinen suhde ei ollut hyvä lapsuuden aikana, niin lapsen elämä ei ole ollut helppoa. 
Juuri- ja kruunuchakra eivät ole vakaita. Tämän vuoksi on erittäin tärkeää antaa vanhemmilleen anteeksi - sanan varsinaisessa merkityksessä. 
Mitä syvempi anteeksiannon tunne Sinulla on vanhempiasi kohtaan, sitä varmempi ja elävämpi sinä voit täällä maan päällä olla ja sitä rakastavampi ja luottavampi sinun maailmastasi tulee.


Me kaikki olemme oman todellisuutemme luojia. Negatiiviset ajatukset ja tunteet luovat negatiivisen todellisuuden. Positiiviset ajatukset ja tunteet luovat positiivisen todellisuuden. Sen vuoksi on tärkeätä, että ihmisen tunteet ovat ehdottomasti hallinnassa. Yritys hallita omia tunteitaan tai ajatuksiaan ei ole ihanteellista. 
Sinä tarvitset liian paljon energiaa tukahduttamaan tunteita ja ajatuksia. Maailmankaikkeus antaa sinulle joka päivä tietyn määrän energiaa - ajatusten ja tunteiden tukahduttaminen on tuhlausta. Sinun negatiiviset ajatuksesi ja tunteesi luovat todellisuutta 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän vuorokautta viikossa. Negatiiviset ajatukset ja tunteet ovat yhtä kuin haavoittunut sisäinen lapsi ja epäterve suhde vanhempien välillä, sinun sisäisten vanhempiesi välillä.


Riippumatta siitä, kuinka hyvää Sinun kasvatuksesi oli lapsena, aina on epäonnistumisia alueella tai toisella. Sinun vanhempasi tiesivät tiettyjä asioita, mutta he eivät tienneet toisia. Heillä oli omat ajatuksensa kasvatuksesta ja he tekivät parhaansa. 
Oikein tai väärin, he luulivat tekevänsä parhaansa - se on vanhempien rooli. Ollessaan pienempi lapsi ei tiedä syytä ja monet tapahtumat saavat aikaan sellaisia ajatuksia, jotka ovat täysin järjettömiä vanhemman tai aikuisen silmissä. 
Ennen kuin lapsi pystyy puhumaan, hän tarvitsee Rakkautta, hän tarvitsee ehdottoman turvallista tilaa. Vanhempien keskinäisen suhteen on oltava niin Rakastava kuin ihmiselle on mahdollista, jotta lapsi voisi ilmentää ja luoda sen todellisuuden jota hän haluaa.


Valitettavasti näin ei joskus tapahdu ihmisen lapsuudessa, mutta ”ei ole koskaan liian myöhäistä saada onnellinen lapsuus”. 
Tämä voidaan saavuttaa pyytämällä, että sisäiset vanhemmat rakastavat toisiaan ja niin tekemällä he varmistavat sen, että näiden kahden välillä on kaunis suhde, mikä pitää yllä sellaista tilaa, missä lapsi voi eheytyä. 
Haavoittunut lapsi on olosuhteiden uhri ja hänestä voi tulla ongelmalapsi tai uhri. Ongelmalapsi saa aina eniten energiaa. 
Sitten on sinun sisäisten vanhempiesi tehtävä tietää, miten käsitellä sisäistä lasta. Lapsi tekee kaikkensa näkyäkseen - se luo todellisuuden. 
Jos olet koskaan pohtinut miksi olit vihainen tietyille tapahtumille lapsena, niitä stimuloivat sellaiset tapahtumat, jotka heijastavat muistoja menneisyydestä.


Me pyydämme Sinua sulkemaan silmäsi ja kääntymään sisäänpäin. 
Yhdisty äitimaahan jalkapohjiesi kautta ja huomaa se energia, jota virtaa sinun kehosi lävitse yhdistäen sinut äitimaan ytimeen. Mitä voimakkaammin sinun energiasi on yhteydessä maan kanssa, sitä helpompaa sinun ilmentämisesi on tällä maatasolla. Se on suora heijastus siitä, miten sinä hoivaat itseäsi.


Sinun juuriesi syvyys äitimaahan on suora heijastus siitä kuinka sinä hoivaat itseäsi tässä elämässä ja aikuisena. Yhdisty syvälle äitimaahan. 
Sinun oppaasi ovat jalkojesi juuressa kunnioittamassa ja arvostamassa tätä prosessia elämässäsi tällä hetkellä. 
He kunnioittavat sitä työtä, mitä te teette maatasolla. Siinä ei ole mitään arvostelua - siinä on ainoastaan kunnioitusta. Kaikki Teidän Energianne ovat Tervetulleita tänne.


Anna äitimaan energian virrata kehosi lävitse ja tunnista, missä on jotain vastustusta tälle virtaamiselle. Energia virtaa jalkapohjiesi kautta nilkkoihin ja pohkeisiin, ylös polviin ja reisiin, sitten juuri- ja toiseen chakraasi ja lopulta solar plexukseesi ja sydämeesi. 
Anna tämän energian liikkua koko kehosi läpi. Anna tämän energian herättää Sisäinen Äiti Sinussa ja ole avoin vastaanottamaan lisää ja lisää Energiaa. Sinua pidetään sellaisessa tilassa, missä on paljon vähemmän vastustusta sinun äidillesi. 
Anna ÄitiMaan tukea Sinua ja Täyttää Sydämesi Rakkaudella.


Täytä kehosi sellaisella energialla, mitä sinä voit käyttää ilmentämiseen. Anna äitimaan energian virrata sydämesi läpi kurkkuchakraasi. Anna sen virrata kurkustasi sinun kolmanteen silmääsi tunnistaen, missä kohtaa elämässäsi sinä et hoivaa itseäsi niin, kuin Sinun pitäisi, vapauta äitimaan energia isätaivaan suuntaan ja anna sen yhdistyä suuren keskusauringon ytimeen. Mitä tunteita tai tuntemuksia kehossasi onkaan, ainoastaan tunnista ne. Anna äitimaan energian selvittää nuo tunteet. Anna niiden haihtua ja lopulta päästä irti.


Yhdisty isätaivaan energiaan kruunuchakran kautta. Anna tämän energian kulkea kolmanteen silmääsi ja kurkkuusi. Isäenergiassa on kyse suojelusta, ilmentämisestä ja huolehtimisesta. Tunnista missä osin elämääsi sinä et suojele itseäsi ja huolehdi itsestäsi niin kuin sinun pitäisi. Tunnista tietyt tapahtumat, jotka saavat energiasi romahtamaan.


Sitten tunne isätaivaan energian virtaavan sydämeesi ja solar plexuksen kautta toiseen ja juurichakraan. Anna sen liikkua läpi ja yhdistyä äitimaan ytimeen. Ne yhdistyvät sinun kehosi sisällä ja siellä, missä on vastustusta tälle yhdistymiselle, tunnista se. 
Kaikki vastustaminen on tuntemista. Ole tietoinen kaikista noista tunteista kehossasi ja ole niiden kanssa. Nyt anna noiden tunteiden puhua sinulle - anna niiden tulla ja päästä niistä irti.


Ole joustava tunteidesi prosessoinnissa. Mitä enemmän sinä panttaat tunteita, sitä enemmän tunteita sinä varastoit jonnekin kehossasi. 
Joustavuus on kykyä prosessoida tunteita. Joustavuus tulee sinun nivelistäsi. 
Mutta sinun nivelesi eivät välttämättä ole ongelmana, vaan sinun ongelmasi ovatkin lihakset, jotka pitävät niveliä tietyssä asennossa. Niin, vapauta lihastesi jännitys. 
Anna energian kulkea kehosi läpi ja astu syvän totuuden ja rehellisyyden tilaan. Rehellisyyttä on ajatella, tuntea, sanoa ja tehdä samaa. 
Tämä vilpittömyyden energia virtaa sydämeesi ja täyttää sinun kehosi. Kaikki jähmettyneet tunteet ovat sinun kehossasi.


Nyt me toivomme Sinun näkevän, milloin viimeksi sinä annoit energiasi romahtaa. Me tarkoitamme romahtamisella tätä: 
sinä tiedät, että sinun olisi pitänyt tehdä jotain - kenties jotain suojellaksesi itseäsi ja energiaasi, mutta sinä sanoit ”ei” ja annoit energiasi päästä irti ja mennä. Kuvittele nyt tuo tilanne. Anna sen tulla mieleesi. Ole tietoinen tähän kuvaan liittyvästä tunteesta ja mene ajassa taaksepäin, lapsuuteesi.


Löydä sisältäsi se pieni lapsi, joka tunsi turvallisemmaksi päästää energiansa menemään kuin pitää siitä kiinni. Omaksi hyväksesi kysy, kuinka vanha tuo lapsi on ja keskustele tuon lapsen kanssa. 
Tästä lapsesta tulevat kaikki sinun elämäsi mallit - kaikki ne tapahtumat ja asiat, joista sinä olet luopunut tämän lapsuuden tapahtumasi vuoksi. 
Me saamme tähän aikaan tietoisuuden tunteen siitä, kuinka käyttäytymismallit luodaan. Jokaisessa tapauksessa sinä näet, ettei sinun vanhempiesi käyttäytyminen ollut todellisessa tasapainossa.


Sinun vanhempasi perivät tämän mallin isovanhemmiltasi ja he vuorostaan perivät sen omilta vanhemmiltaan. Sinun on tunnistettava tämä elämäsi malli, sillä sinä olet ainoa perheessäsi, joka voi lopettaa tämän mallin. 
Se on Sinun tehtäväsi, se on osa Sinun työtäsi tällä maatasolla - eheyttää itsesi. 
Sana ”heal” (=eheyttää) tulee englanninkielisestä sanasta ”whole” (=kokonainen). 
Se tarkoittaa yhdeksi tulemista itsesi kanssa.


Niin, ota tämä lapsi, joka antoi Energiansa romahtaa. Hän on Sinun lapsesi ja sinä olet hänen isänsä ja äitinsä. 
Katso suoraan tämän lapsen silmiin ja Anna Rakkauden liikkua ensin, Sydämestäsi Silmiisi, sitten tuon lapsen silmiin ja Sydämeen ja lopulta takaisin Omaan Sydämeesi. 
Anna tämä Rakkauden Kehän Virrata Sinun ja Sisäisen Lapsesi Välillä. Anna tämän Rakkauden Kasvaa Suuremmaksi ja Suuremmaksi. 
Samaan aikaan ole tietoinen Anteeksiantamisen Tunteesta vanhempiasi kohtaan. Tässä tilassa Anteeksianto tapahtuu Korkeimmalla Tasolla, joten astu oman psyykesi syvimmälle tasolle.


Anna tämän Rakkauden mennä Syvemmälle ja Syvemmälle Tuohon Lapseen. Mitä Syvemmälle tuo Rakkaus menee Tuohon Lapseen, sitä Syvemmälle se Menee Sinuun Itseesi. 
Nyt sinä koet tämän Rakkauden itseilmaisun - sinä tunnet Rakkautta oman Itsesi Sisällä ja se lisääntyy suuresti. 
Toivota tervetulleeksi tämä täysin erilainen tunne kehoosi, paljon voimakkaampi, joka ei romahda vaikeissa tilanteissa. 
Mitä enemmän Rakkautta lävitsesi virtaa, sitä voimakkaampi sinä olet. 
Rakkaus on samaa kuin Voima. 
Se on Voimaa, jota Sinä et koskaan käyttäisi toisia vastaan, vaan kaikessa reiluudessa - tämä voima pitää kiinni siitä, mikä kuuluu Sinulle. Jos joku ottaa Sinulta jotain, tämä Voima antaa Sinulle vahvuutta ottaa se takaisin.


Kun tästä lapsesta tulee vahvempi Sinun sille antamasi Rakkauden Myötä, sinä huomaat tämän Rakkauden palaavan takaisin. 
Tämä on ihmisolennon luonnollinen tila. Tuntekaa enemmän ja enemmän tätä Energiaa Sydämillänne, jotka ovat Avautuneet Aina vaan Laajemmalle. 
Jos Sinä et romahda vastoinkäymisten kohdatessa, on paljon turvallisempaa pitää Sydämesi Avoimena. 
Ne lahjat, joita hengellä on Sinua varten, voidaan Antaa vain Avoimen Sydämen Kautta. Avointa Sydäntä on vaikea säilyttää, mutta mitä ehyemmäksi tuo Sisäinen Lapsi Tulee, sitä vahvempi ja voimakkaampi Sinusta tulee.


Me tarvitsemme Voimakkaita ja Vahvoja Valon ihmisiä Työskentelemään tällä Maapallolla. Me haluamme Teidän pystyvän selviytymään niistä haasteista, joita meillä on Teidän varallenne. 
Tälle maatasolle on tulossa monia haasteita, kun me astumme ylösnousemusprosessiin. Monet Teistä tässä huoneessa Ovat Tehneet Suuren Osan Työstään Sisäisen Lapsen Kanssa. 
Te pystytte tuntemaan tämän työn edut ja lisää on tulossa - kun Te Eheytätte Itsenne, Te Eheytätte Maailmaa Ympärillänne. 
Käyttääksemme vertauskuvaa tyyneen lampeen heitetystä kivestä, Teidän Rakkautenne Väreet tunnetaan kaikkialla Teidän Ympärillänne.


Teidän perheenne eheytyy automaattisesti. He pystyvät välttymään siltä elämältä, mitä he eivät halua. He pystyvät elämään unelmiaan, selviytymään heille tulevista haasteista ja seisomaan myrskyn silmässä ja tuntemaan olonsa turvalliseksi. 
He myös tulevat tuntemaan itsensä voimakkaiksi ja heillä on voimaa pitää yllä tilaa toisten sisään astumista varten. Tässä huoneessa te kaikki olette poikkeuksetta parantajia. 
Te olette tulleet tälle maatasolle mielessänne yksi tehtävä. 
Jokaisella teistä on sellainen sopimus hengen kanssa, että te eheytätte itsenne ja muodostatte toisia varten tilan eheytyä.


Tänä iltana Te olette kokeneet parantumisprosessin, joka on keskittynyt tietoisuuden ympärille. 
Te olette nähneet, kuinka lapsi haavoittui ja te olette tietoisia niistä tapahtumista elämässänne, jotka sen saivat aikaan. 
Tietäen tämän Te ette enää koskaan astu takaisin samaan käyttäytymismalliin. Nopein ja voimakkain parantumisprosessi haastaa tietoisuuden. 
Tämä ei tarkoita sitä, etteivätkö sellaiset prosessit toimi, jotka eivät saa aikaan tietoisuuden tilaa, vaan sitä, että tällaisia prosesseja pitäisi käyttää saamaan aikaan täydentävä parantumisen tila tietoisuuden kautta.


Kun sinä olet tietoinen omasta prosessistasi, sinä voit samastua suoraan vierelläsi olevaan ihmiseen. 
Sinä tiedät, miksi hän käyttäytyy tietyllä tavalla, etkä tuomitse sitä. Ollessasi tuomitsematta heitä sinä pidät heitä turvassa. 
Tuomitseminen saa aikaa vastustusta. Tuomitsemalla toisen Sinä saat aikaan vastustusta itsesi ja tuon toisen välille. 
On myös tärkeää olla tuomitsematta itseään. 
Ymmärrä, että tuomitessasi muita Sinä pelkästään tuomitset itsesi… eikä se ole itsensä Rakastamista.


On olemassa kahdenlaista tuomitsemista: 
Rakastaen tai Rakastamatta. Sinulla on oikeus tuomita jokin tilanne elämässäsi, mutta Sinulla ei ole oikeutta tuomita itseäsi - se ei tue sinun kasvuasi. 
Kun sinä tuomitset jonkin tilanteen, jonka olet saanut aikaan, tunnista se, että sinulla on sisäinen ongelma. Tunnistaminen on 90% itse parantumisesta. 
Kun Sinä tunnistat käyttäytymismallin, se vapautuu automaattisesti. On hyvin tärkeää, että sinä opit lukemaan Maailmankaikkeutta - anna sen puhua Sinulle. 
Mitä helpompi Sinun suhteesi Maailmankaikkeuden kanssa on, sitä nopeampaa on parantumisesi. 
Tällä tavalla sinä voit seistä maan pinnalla Omassa Voimassasi ja Ymmärtää Sopimuksesi Hengen Kanssa.


Maailmankaikkeus puhuu monilla tavoilla, mutta tärkein sen ilmaus on tunne. 
Tunteminen on nopein pääsy omaan eheytymiseesi. Jokainen tunne, joka sinulla on, heijastaa suoraan sitä suhdetta, jonka olet luonut, suhteen johonkin energiaan - kenties vaimoosi tai mieheesi. 
Sinulla on myös suhde materiaaliseen maailmaan. Mitä paremmaksi sinä tunnet itsesi, sitä helpommaksi sinä tunnet materiaalisen maailman. 
Tämä on sinun valintasi, mutta kaikkein voimakkain valinta on se, miten tuntee.


Riippumatta siitä, kuinka paljon Sinulla on rahaa taskussasi, jos sinä et tunne itseäsi onnelliseksi, niin sinä et ole onnellinen. 
Jos sinä tunnet itsesi onnelliseksi, sinä olet onnellinen. Se, ettei ole onnellinen, saa aikaan negatiivisia olosuhteita, kun taas se, että on onnellinen, saa aikaan onnellisia olosuhteita. 
Ole täysin rehellinen itsesi suhteen. Tarkkaile ja seuraa omia tunteitasi, koska se on avain unelmiesi ilmentämiseen ja todellisuuden hyväksymiseen. On tärkeätä ottaa aikaa kokemiseen ja todella päästä kosketuksiin tunteidensa kanssa.


Miehille: 
yhtenä ensimmäisistä asioista pienelle pojalle opetetaan olemaan itkemättä. Vanhemmat eivät pidä tunteitaan näyttävän lapsen käsittelemisestä eikä siinä ole mitään eroa sinun omiin sisäisiin vanhempiisi ja lapseesi verrattuna. 
Mitä enemmän sinä koulutat sisäisiä vanhempiasi käsittelemään ongelmalapsia, sitä vahvempi ja voimakkaampi sinä tulet olemaan elämässäsi. 
Sinun Sisäinen Lapsesi on kaiken Luovuuden Keskus. On parempi olla sallimatta tuon lapsen luoda negatiivista todellisuutta olemalla hyvä vanhempi. Sinun on kuitenkin tunnistettava haavat sisäisen lapsesi sisällä.


On parempi antaa lapsen olla vapaa ja elävä kuin ylikasvattaa tai antaa vanhempien korvata lasta. Sinun Sisäinen Lapsesi Pitäisi Eheyttää. 
Lapsen täytyy leikkiä ja luoda, kun hän tuntee. Jos sisäinen lapsi ja sisäiset vanhemmat ovat eheytyneitä, sinä et käytä yhtään energiaa tuon lapsen tai huonon kasvatuksen tukahduttamiseen. 
Käytetäänkö tämä energia sinun unelmiesi toteuttamiseen? 
Se energia, mitä käytetään ilmentämiseen, On Rakkauden Energiaa. 
Se on jumalallista Rakkautta. Kun Sinulla on voimakkaat vanhemmat ja eheytynyt lapsi, sinä pystyt tekemään voimakkaasti ilmaistua jumalallista työtä. 
Tätä Kryon pyytää Teiltä: 
että Te Eheytätte Lapsenne ja että Teistä tulee tuon Sisäisen Lapsen Kauniisti Rakastavia Vanhempia. Kun tämä tapahtuu, Te Tulette Loistamaan Kuin Majakka Kaiken Maailman Nähtäväksi ja Kunnioitettavaksi.


Tämä on maailman tapa. Tämä on ihmisen kokemisen tapa. Maataso ja maailmankaikkeus saadaan aikaan sellaisella tavalla, että lapsen tärkeys on ollut valepuvussa pitkän aikaa.  
Tuo verho on nyt vapautettu. 
On oltava Voimakas Energiavirtaus Sinun kruunuchakrasi läpi juurichakraan ja äitimaahan, sekä toinen voimakas virtaus maasta Sinun juureesi, sitten kruunuun ja sen yläpuolelle. Se on Energian Vapaata Virtaamista.  
Kun Sinulla on se, Sinun Elämäsi virtaa. 
Elämä on helpompaa ja mahtavat asiat ovat mahdollisia.


Rakkaat Ystävät, Kryon on poistumassa kunnioittaen ja arvostaen sitä työtä, mitä te teette joka päivä ja joka yö tällä maatasolla.


Menkää turvallisesti, Jumalan Siunausta ja pitäkää huolta itsestänne.

Kryon-nimistä henkiolentoa kanavoinut David Brown (www.kryon.org.za)
3.3.2005 Graz, Itävalta
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine


Antakaa ensin ANTEEKSI, puhukaa vasta sitten
UUSI Todellisuus / PyhäSydän / Rakkauden hienot värähtelyt 

Ei kommentteja: