WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 31. maaliskuuta 2011

Yksinolemisen päivät lähes ohi

Tänään haluan puhua kanssanne sen arvosta, että pitäydytte maailmanne jokapäiväisistä ajanvietteistä tällä hetkellä. 
 
Tietäkää, että houkutus osallistua Matalampaan Energiaan on erittäin salakavalaa ja jokaisen Valotyöntekijän pitäisi olla valppaana suojautuakseen näiden Energioiden soluttautumiselta. 
 
Noustakseen Korkeammille Valo- ja Taajuustasoille on ajateltava jatkuvasti Korkeampia Ajatuksia, myös jokapäiväisissä askareissa. 
 
Maailmassanne on monia ajanvietteitä, jotka on suunnattu orjuuttamaan teidät ja niiden ensisijaisena tavoitteena jakaa ja voittaa. Kun valotyöntekijän taajuustaso nousee, luovutaan luonnostaan näistä asioista. Niiden on kuljettava nuhteettomuuden polkua, jotka tavoittelevat ylösnousemusta.

Jokainen Teistä on jo luopunut paljosta ja tiedämme, että olette olleet auliita ja pyrkineet Kulkemaan Puhtaassa Valossa. 
 
Tämä Valo on Toivo maailmalle, sillä ponnistelunne keräävät Herääviä Sieluja ympärillenne. 
 
Päättäväisyytenne omistautua yhdistymiselle suuren "minä olen" -olemuksenne kanssa ja luopuminen monista nk. maalisista nautinnoista ovat viitoittaneet monia polkuja Heräävien Sielujen seurattavaksi. 
 
Olette ehkä panneet merkille sen liikehdinnän, mitä tapahtuu tällä hetkellä. Heräävät ovat Voimakkaita Sieluja, joilla oli sopimuksena Herätä juuri tähän aikaan saadakseen aikaan suuria muutoksia maan päällä. 
 
Heitä nousee Elämän joka saralta vaatimaan parempaa tapaa ja lisää vastuullisuutta niiltä, joille he ovat aiemmin uskoneet elämänsä kyselemättä niistä päätöksistä, mitä tehtiin heidän puolestaan, ja nyt he käsittävät, että he ovat antaneet voimansa ja itsemääräämisoikeutensa pois. Nyt he ottavat nämä takaisin.

Kaikkialla voitte nähdä, että massat eivät enää tue vanhoja järjestelmiä, ja merkit ovat selvät vanhojen järjestelmien alullepanijoiden osalta, sillä ihmiset eivät enää anna manipuloida itseään tällä tavalla. 
 
Aiemmat huijaukset eivät enää toimi ja näiden sSelujen joukossa on paljon hämmennystä ja pelkoa. Maa ei enää tue näitä Sieluja ja heidän toimiaan ja tulee aika, jolloin heidän hallintansa maan päällä on todella ohi. Horisontissa "näkyy" parempi tapa ja elämä ihmisille ja kaikelle elämälle maan päällä. 
 
Maajumalatar on puhunut ja jumalainen feminiinisyys on palauttanut voimansa ja olemuksensa kaikkiin valtakuntiinsa. 
 
Taivaat ovat Harmoniassa hänen kanssaan ja kaikki toimii yhdessä Jumalan suunnitelman toteuttamiseksi. Rauha ja Harmonia vallitsevat maan päällä ja koko ihmiskunta alkaa tuntea Rauhan Todellisuuden.

Kun Kosmisia Energioita tulee jatkuvasti sisään, näette monia muutoksia tapahtuvan kaikkialla. 
 
Avatkaa silmänne ja korvanne ja katsokaa maailmasta ympärillänne näitä muutoksia ja tietäkää, että Teitä ehkä kutsutaan auttamaan tavoilla, joita olette kaikki tehneet. 
 
Yhdessä Valotyöntekijöillä on valtava Voima ja kun Teitä kutsutaan toimeen, olette osa sitä Rauhallista Vallankumousta, mitä jo tapahtuu. 
 
Keskittykää nyt-hetkeen joka päivä, olkaa valppaana ja tietoisena älkääkä luottako pelon lietsojiin. 
 
Tietäkää, että Teidän ja Rakkaidenne ympärillä on Suoja joka hetki ja että kaikki on hyvin. 
 
Yksin olemisen päivät ovat Valopolullanne lähes ohi ja tästä tulee joka päivä selvempää, kun kuljette polkuanne. 
 
Omistakaa ajatuksenne ja aikomuksenne nauttimiseen ja yhdistymiseen maailmaan ympärillänne, sillä ilmakehä kuhisee mitä Taianomaisinta Elämää ja se Uusi Kultainen Aika, mihin kaikki olemme astumassa, on ymmärryksenne ylittävän ihmeen ja taian aikaa. 
 
Teidän ei kannata jäädä siitä paitsi, Rakkaat!

Olen St Germain.


YKSINOLEMISEN PÄIVÄT OVAT LÄHES OHI


St Germainia kanavoinut Marlene Swetlishoff (lightworkers.org)
17.11.2009
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
 
Emme Ole Yksin, Olet Minä ja Minä Olen Sinä. Olemme Yksi ja Sama. Jokaisen Ilo Tarttuu ja Jokaisen Suru Koskettaa Sinua Minua.
 

Ei kommentteja: