WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 3. maaliskuuta 2011

Viesti PUUN HENGELTÄ



Valon viisautta

Olen puun henki. Nimeni on Timothy. Seison fyysisillä juurillani maaperässä. Henkijuureni tai energiani juontuu pidemmälle ja punoutuu yhteen Äiti Maan sielun ja ydinenergian kanssa. Saan Äiti Maalta energiaa, ravintoa ja tukea seistäkseni valomajakkana maan päällä. Aurinko kylvettää runsaudellaan fyysisiä lehtiäni ja runkoani, mikä kohottaa sieluani ja lisää iloa olemuksessani.

Olen tyytyväinen seistessäni kaikki nämä tunnit, jotka Luoja antoi ihmiskunnalle maan päällä. Seison rauhassa, harmoniassa ja tyyneydessä, vaikka maailma ympärilläni on kiireinen ja jatkuvasti liikkeessä. Seison vakaana hengityksenä maan päällä - omalla pienellä alueellani maaplaneetalla.

Vakaus, hiljaisuus ja rauha ovat arvokkaita jalokiviäni. Ne ovat ainoa haluni ja saavutan nämä energiat joka päivä, koska en odota saavani niitä ympäröivästä maailmasta, vaan etsin niitä sielustani. Sieluni ruokkii minua kaikella, mitä haluan. Olen omassa arvokkaassa temppelissäni riippumatta siitä, mitä tapahtuu fyysisessä maailmassa ympärilläni.

Pysyn yhteydessä sieluuni ja yhdistyneenä Luojaan ja Äiti Maahan. Olen Luojan ja Äiti Maan yhdistettyjen energioiden fyysinen ilmentymä. He luovat kauneutta sielustaan ja minä olen tuo luomus. Seison maan päällä valomajakkana, yhdyskohtana, missä ihmiset voivat päästä kiinni Luojan energiaan. Sallikaa minun olla fyysinen valomajakka, jolta voitte ottaa vastaan valoa, rauhaa ja rakkautta.

Tiesittekö, että puutoverini ja minä olemme täällä henkisinä opettajinanne? Olemme täällä auttamassa teitä kunnioittamaan ja arvostamaan maapalloa, Äiti Maata ja Luojaa ja yhdistymään niihin. Kuten teilläkin, meillä on kolminaisuus Luojan ja Äiti Maan kanssa, mutta ympäristömme ei käännä pois huomiotamme ja jäämme yhteyteen Luojan rakkauden kanssa hiljaisuutemme ja sisäisen rauhamme kautta.

Ihmiset, ymmärrämme teitä. Mekin olemme fyysisen kehon ansassa. Meillä on teitä vähemmän mahdollisuuksia kommunikoida, mutta silloin kun meillä on, kykenemme ilmaisemaan totuuttamme. Ymmärrämme, että tunnette olevanne ansassa tai erillään Luojasta fyysisen kehonne vuoksi, mutta kuin keskitytte sisäiseen hiljaisuuteenne ja olette kuin puu, olette yhtä, eheä ja täysin yhteydessä Luojan kanssa. Vain lakatessanne keskittymästä fyysiseen todellisuuteenne ja keskittyessänne siihen, mitä olemuksessanne tapahtuu, voitte tuntea sen voiman, rakkauden, valon ja rauhan, joka meillä jokaisella on.

Minä yksittäisenä puuna niiden monien joukossa, jotka tuskin koskaan kommunikoivat ihmisten kanssa, haluan ilmaista, että maan päällä on monia puita, jotka ovat valmiita ja halukkaita kommunikoimaan kanssanne. Ne haluavat olla henkisiä opettajianne, koska niillä on paljon viisautta, valaistumista ja käytäntöjä opetettavana teille.

Me puut olemme guruja meditoinnissa, sisäisessä hiljaisuudessa ja sielun rauhan laajentamisessa koko olemukseen ja todellisuuteen. Monet eivät käsitä, että olemme täällä opettamassa ja auttamassa teitä. Teidän ei ole pakko ottaa vastaan kutsuamme, mutta ne jotka tuntevat yhteyttä ja vetoa puihin, haluatte ehkä etsiä jonkin puun alueeltanne tai puutarhastanne, joka on valmis antamaan teille henkistä opetusta ja koulutusta. Olemme muuten samanlaisia kuin sisäisen tason henkiopettajat, paitsi sijaintimme teihin nähden on erilainen.

Rakkaat ystäväni, sallikaa itsenne tuntua vetoa johonkin puuhun - mieluummin hiljaisessa paikassa, jossa teitä ei häiritä. Seiskää oksien alla ja tyynnyttäkää mielenne. Hengittäkää syvään ja kysykää puulta, onko se valmis puhumaan kanssanne. Odottakaa vastausta tai positiivista aistimusta - kuten kihelmöintiä. Kysykää sitten, saatteko istua sen runkoa vasten. Taaskin, jos vastaus mielessänne on positiivinen, jatkakaa eteenpäin.

Voitte kertoa puulle tästä lukemastanne viestistä ja siitä, miten Timothy-niminen puu sanoi, että puut ovat henkisiä opettajia ja voivat opastaa ihmisiä. Kysykää puulta, haluaako se olla teidän erityinen henkiopettajanne, jakaa viisauttaan kanssanne ja opettaa teille meditoinnin, hiljaisuuden, harmonian ja parantumisen olemuksesta. Jos vastaus on positiivinen, niin pyytäkää puuta kanavoimaan energiaansa olemukseenne ensin parantamaan sitä ja sitten muodostamaan syvemmän yhteyden ja siteen välillenne. Mitä enemmän harjoittelette, sitä parempia tuloksia syntyy.

Aikana jolloin ihmiset yhdistyvät säännöllisemmin Luojan ja sisäisen sielunsa kanssa, puiden viisaus avautuu hyödyttämään ihmisten kasvua. Tämä on upea prosessi ja kokemus. Luottakaa itseenne ja tietäkää, että sielunne vetää teidät oikean puun luokse.

Muistakaa ohittaessanne meidät, että saatamme seisoa hiljaa, mutta sisällämme ja ympärillämme ilmentyy runsaasti Luojan energiaa. Joka kerta astuessanne auraamme annamme teille parannusta ja hengen kohotusta.

Pyydän teitä käyttämään parhaalla mahdollisella tavalla hyödyksenne ne henkiset opettajat, joita on kaikkialla ympärillänne maan päällä.

Timothy, puun henki (Lontoo)

Nimeni on Timothy, koska silloin kun minut pienenä istutettiin, tuota nimeä huudettiin kadun yli. Se resonoi kanssani ja päätin, että jos joku joskus kysyisi nimeäni, sanoisin Timothy.

Kaikkea hyvää ja siunausta,
Natalie
 




VIESTI PUUN HENGELTÄ

Kanavoinut Natalie Sian Glasson ( www.wisdomofthelight.com)
16.6.2008 Iso-Britannia
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Ei kommentteja: