WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 4. maaliskuuta 2011

Uusia välineitä Valotyöläisten työkalupakkiin

Tobias:

Tänä viikonloppuna on Jaettu monia Rakkauden ja Voimaantumisen Lahjoja. Haluamme päättää yhteisen viikonoppumme ojentamalla Teille jokaiselle lisää lahjoja, joita voitte tästä päivästä lähtien käyttää matkallanne Uuteen Energiaan. 
Tarjoamme Teille Uusia Voimaantumisen, Rakkauden ja Vahvuuden Lahjoja. Pyydämme, että jokainen Teistä vastaanottaa Valotyöläisenä Työkalupakkiinsa Tarjoamamme Lahjat. 
Ottakaa vastaan Lahjat, jotka ovat aina olleet Teidän. Olemme vain säilyttäneet niitä puolestanne, kunnes olisitte valmiita Vastaanottamaan ne ja Käyttämään niitä Tasapainoisesti ja Rakkaudessa. 
Pyydämme Teitä ottamaan nämä Lahjat omiksenne, käyttämään niitä ja harjoittelemaan niillä sekä käyttämään niitä avuksenne opettaessanne muita.

Meillä on Teille tänä aamuna useita uusia lahjoja.

Ensimmäinen lahja on VIESTIKAPULA. 
Annamme sen Teille Lahjaksi. Tämä Viestikapula Edustaa Todellista Energiaanne ja Todellista Voimaanne, joka tulee Todellisesta Minästänne. Se ojennetaan Teille nyt. 
Se annetaan Teille, että hyväksyisitte Kaiken Mitä Olette – Energian ja Voiman Siirtymisen. Sillä tähän saakka ette ole pystyneet käsittelemään kaikkea voimaanne. Mutta nyt siihen tulee muutos. Luovutamme Teille Viestikapulan Symbolina Voiman Siirtymisestä Teille.

Meillä on myös Hyvin Erityinen Lahja annettavaksi Teille tänä aamuna. Hyvin epätavallinen työkalu. 
Annamme Teille TYYNYN. 
Sillä tulette huomaamaan siirtyessänne eteenpäin, että Unenne Muuttuvat Erilaisiksi. 
Tähän saakka olette nähneet unia ratkaistaaksenne ongelmia. Unissanne on käyty paljon kamppailuja. Niitä on käytetty konfliktien ja taistelujen ratkaisemiseksi. Nyt unenne tulevat muuttumaan. Ette tunne itseänne lopen uupuneiksi aamulla. 
Sen sijaan tunnette olonne virkistyneiksi ja voimaantuneiksi, koska nukkuessanne istutte oppaidenne ja enkeleidenne, henkilökohtaisen saattueenne kanssa, ja johdatte sitä suunnitellen ja kanssaluoden. 
Te kartoitatte uudet sopimuksenne ja suunnitelmanne. Unenne eivät ole enää ponnistelua ja kamppailua, vaan eteenpäin menemistä, kanssaluontia ja voimaantumista. 
Heräätte aamuisin tuntien luoneenne yöllä jotain uutta ja antaneenne itsellenne välineet ja voimaantumisen tuoda luomuksenne 3D todellisuuteenne. 
Joten sen sijaan, että heräisitte kuin kamppailun jäljiltä, nousettekin ylös jännityistä tuntien ja valmiina ottamaan uuden päivän haasteet vastaan Valoanne Levittäen. 
Joten ottakaa tämä tyyny omaksenne. Tietäkää, että unenne tulevat muuttumaan.

Annamme Teille Lahjaksi myös PARISTOT. 
Ne symbolisoivat Teidän Saamaanne Uutta Energiaa. Tulette huomaamaan voivanne latautua nopeasti uudelleen sen sijaan, että tuntisitte itsenne päivän mittaan tyhjiin ammennetuiksi. Saatte niistä Voimaa. Näiden pattereiden kestoikä on pidempi kuin vanhojen. 
Joten vastaanottakaa tämä Henkisten Pattereiden Lahja ja Tietäkää, että milloin tahansa tunnette tarvitsevanne lisää Energiaa, Voitte Yksinkertaisesti Avata Valotyöläisen Työkalupakkinne ja Ottaa Ne Esille.

Annamme Teille Lahjaksi myös TASKULAMPUN valaisemaan tietänne pimeyden ja pelon läpi, jottette tuntisi sotkeutuvanne seitteihin. 
Teidän ei tarvitse tehdä muuta kuin Ottaa Uusi Henkinen Taskulamppunne Valaistaaksenne Tietänne Pelon ja Pimeyden Läpi sekä Ohjataksenne ja Opastaaksenne muita vaikeina aikoina. 
Joten Ottakaa Omaksenne Uuden Henkisen Taskulampun Lahja. Laittakaa se Työkalupakkiinne. Käyttäkää sitä matkallanne tarpeen vaatiessa.

Annamme teille lahjaksi KAKSISUUNTAISEN RADION. 
Kuten tiedätte, suurin osa radioista on yksinkertaisesti vastaanottimia. Ne ovat yhdensuuntaisia ja vain saapuvia viestejä varten. Tämä Radio sen sijaan on Ainutlaatuinen, sillä se on Kaksisuuntainen. Sen avulla voitte helpommin Vastaanottaa Viestejä meiltä, jotka auttavat ja avustavat Teitä. 
Mutta Pystytte myös Siirtämään Energiaanne. Pystytte Siirtämään Värähtelyänne helpommin muille ja tietenkin viestittää meille. 
Joten ottakaa tämä Kaksisuuntainen Radio ja laittakaa se Uuteen Valotyöläisen Työkalupakkiinne. Käyttäkää sitä tarvittaessa Saadaksenne Opastusta ja Siirtääksenne Energiaanne, Rakkauttanne ja Viisauttanne Muille.

Tuomme teille myös henkisten HANSIKKAIDEN lahjan. 
Jokainen Teistä löytää Uuden Energian ja Uuden Voimaantumisen parannuskyvyn käsissään ja koko olemuksessaan. Hansikkaat ovat kantamanne Energian ja Parannuskyvyn Symboli. Kyse on sekä oman itsenne että muiden parantamisesta. 
Näiden Uusien Henkisten Hansikkaiden avulla saatte myös Tarvittavan Suojan. Teidän ei tarvitse pelätä imevänne itseenne muiden negatiivisuutta, sairauksia ja epätasapainoista värähtelyä, sillä Henkiset Hansikkaat toimivat sekä Suojana että Energiakanavana muiden parantamisessa. 
Joten ottakaa tämä Uusien Henkisten Hansikkaiden Lahja Työkalupakkiinne.

Annamme pakkiinne myös Henkisen MAGNEETIN. 
Tämä symbolisoi sitä, että vedätte puoleenne vain tarkoituksenmukaisia asioita. Ne tulevat luoksenne. Tämä magneetti on hyvin voimallinen. Se auttaa Teitä myös löytämään kadonneita asioita ja uusia tapoja sekä tuo Teille tarvitsemanne asiat ja ihmiset oikealla hetkellä. 
Joten ottakaa tämä Magneetti Valotyöläisen Työkalupakkiinne ja Käyttäkää sitä Päivittäin Elämässänne.

Annamme Teille myös Henkisten KIIKAREIDEN Lahjan. 
Näihin kiikareihin on sisään rakennettu erityinen kartoittava laite. Näiden kiikareiden Avulla Pystytte Näkemään Selkeästi. Pystytte Näkemään ilmiselvän läpi. Voitte istua toisten ihmisten seurassa ja nähdä heidän Todellisen Minänsä, Henkensä. 
Kiikareiden Sisään Rakennettu laite auttaa Teitä lukemaan Energiat ja Ymmärtämään vastapäätä istuvan ihmisen tasapainotilan. Se auttaa Teitä Näkemään selkeästi kaiken kohtaamanne. Kun tunnette näkevänne huonosti, ottakaa esiin symboliset, henkiset kiikarit.

Tuomme myös lahjaksi KÄVELYKEPIN. 
Kun kuljette Polkuanne Uudessa Energiassa, Kävelykeppi Auttaa Teitä Pysymään Tasapainossa. Se tasapainottaa matkaanne. Kun tunnette Henkisen Kävelykepin antaman tuen, alatte myös Tuntea Sisäistä Luottamusta. Alatte Luottaa omaan itseenne. Joten ottakaa tämä Kävelykeppi Lahjaksi ja Laittakaa se Uuteen Henkiseen Työkalupakkiinne.

Seuraavaksi saatte Lahjaksi KRISTALLIN. 
Kristalli Symbolisoi Omaa Tietämystänne ja Sisäistä Näkemystänne. Kun keräätte kokemuksia kävellessänne kohti Uutta Energiaa, niin tämä Kristalli alkaa Sädehtiä ja Värähdellä Tietämystä sillä hetkellä, kun Sisäinen Näkemyksenne Todella Ohjaa Teitä. 
Joten jos ette ole varmoja, niin yksinkertaisesti Katsokaa tai Tuntekaa Kristalli tietääksenne olevanne oikeassa paikassa Oman Rakkautenne ja Intuitionne Ohjaamina.

Ja lopuksi uudessa henkisessä työkalupakissanne on paketti tavallista ASPIRIINIÄ, 
joka auttaa Teitä pääsemään arkielämän päänsärkyjen yli. Vaikka Teillä onkin kaikki nämä Lahjat ja Työkalut, ja vaikka kuljettekin Uudessa Energiassa, haasteita ei tule puuttumaan. 
Tietyt kivut ja säryt tulevat jatkumaan. Muut ihmiset aiheuttavat Teille Surua. 
Ottakaa vain muutama aspiriini kivun lievittämiseksi, jotta pystytte jatkamaan matkaanne.

Jokainen näistä lahjoista symbolisoi matkalla jo oppimaanne. 
Mutta nyt, Uudessa Energiassa ja Uudessa Voimaantumisessa, kerromme hallussanne olevan kaikki eteenpäin menemisessä tarvittavat työkalut. 
Teidän on Valotyöläisinä, Ihmisinä ja Enkeleinä otettava nämä Työkalut Käyttöönne. Harjoitelkaa niillä. 
Kuluu hetki, ennen kuin opitte todella tuntemaan ne ja niiden tavan Reagoida omaan tarkoitukseenne ja Energiaanne. 
Joten harjoitelkaa seuraavina viikkoina näiden työkalujen käyttöä. Tulette huomaamaan niiden Palvelevan Teitä Aina, kun Kutsutte niitä ja Ilmaisette Tahtonne. 
On tärkeää kutsua niitä. Kutsukaa niitä sisältänne. Nämä ovat siis Lahjanne ja Työkalunne. 
Nämä Ovat Voimaantumisenne. Ne ovat Teidän käytettävissänne tullaksenne maan päälle käveleviksi uusiksi voimaantuneiksi ihmisiksi.

Ja niin se on.
Kanavointi Uudelle Vuosituhannelle - Osa III
"Uusia välineitä valotyöläisten työkalupakkiin"
Esitetty Valotyöläisten Uusi Vuosituhat-juhlassa
Nederland, Colorado
2.1.2000
Huomautus: Tämä kanavointi annettiin Kryon Valotyöläisten uuteen vuosituhanteen siirtymisen kunniaksi järjestetyssä juhlassa tammikuun 2. päivän aamuna vuonna 2000.  Tämä oli viimeinen viikonlopun kolmesta Tobias-kanavoinnista. Kanavointi tapahtui avoimin silmin ja seisoma-asennossa eikä silmät kiinni ja istuen, kuten tavallisesti. Tobias sanoi myöhemmin tämän symbolisoineen poikkeuksellista kunnianosoitusta läsnäolleille ihmisille sekä niille, jotka lukevat tätä myöhemmin.

Crimson Councilin Tobiasta kanavoi Geoffrey Hoppe eli "Cauldre", joka asuu  Goldenissa, Coloradossa.  Tobiaksen tarinan, kuten se esiintyy raamatullisessa Tobitin Kirjassa,voi löytää Crimson Circlen nettisivuilta www.crimsoncircle.com.  Tobias materiaaleja on tarjottu ilmaiseksi valotyöläisille ja  Shaumbroille ympäri maailmaa elokuusta 1999 lähtien, jolloin Tobias ilmoitti ihmiskunnan siirtyneen tuhoutumisen mahdollisuuden yli Uuteen Energiaan.

Ei kommentteja: