WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 31. maaliskuuta 2011

Uuden alun valitseminen



Uusi sykli on alkamassa. Ihmiset siirtyvät vastakkainasetteluun maailman joka kolkassa osallistuakseen tietoisuuden kvanttihyppyyn.

Jos olette tunteneet olevanne odotusmoodissa tai Teillä on ollut jokin takaisku, muistakaa, että Te ja muut teette parhaillaan ja olette tehneet valtavasti valmisteluja. Laittakaa pois lineaarinen mittatikkunne. Tiedostakaa, että tilanteeseen liittyy ponnistelujen kumuloitumista ja että ihmisitsenne ei joskus näe koko kuvaa.

Varmasti ponnistelunne ovat yksilöllisiä, mutta kuitenkin ne ovat myös yhteistyötä, kun suurempi määrä ihmisiä herää ja alkaa yhdistyä energeettisesti luomaan positiivisia muutoksia.

Ihmiskunnan transformaation ensivaiheet, jotka ovat olleet käynnissä hyvin pitkään, ovat johtaneet Teidät siihen, mistä löydätte itsenne nyt. Osan tästä evoluutiokasvusta koitte ennen tätä inkarnaatiota, kun valmistauduitte tapahtumiin tässä ratkaisevassa elämässä. 
Esimerkiksi olette voineet aiemmin inkarnoitua sellaisten ihmisen kanssa, jotka kohtaisitte taas tässä elämässä ja auttaisitte toisianne edistymään henkisesti.

Tässä elämässä olette saaneet yhden tai useampia herätyssoittoja, mikä on saanut Teidät vakavasti haastamaan vallitsevan tilanteen. 
Tällä prosessilla ei ole mitään oikeaa tapaa, joten välttäkää houkutusta antaa nimi kokemuksellenne tai verrata sitä toisten kokemukseen.

Katalysoiva elämäntapahtuma

Katalysoivia Elämäntapahtumianne ovat saattaneet olla työpaikan menettäminen, taloudellisen takaiskun kokeminen, muutto uuteen paikkaan, eroaminen kumppanistanne, heikentävän sairauden kohtaaminen tai jonkin muun merkittävän olosuhdemuutoksen kokeminen. Yksi tai useampi näistä on voinut hämmentää esiin syvää sisäistä tyytymättömyyttä ja sellaisten asioiden kyseenalaistamisen, mitä ei ole koskaan ennen kyseenalaistettu. 


Kun näin tapahtuu, kyse on todellakin Sielunne Tönäisystä, kun se herättää Teidät ja opastaa Teitä Kulkemaan Hengen Polkua.

Tämän päivän myllerryksessä ihmiset näyttävät usein saavan enemmän kuin yhden herätyksen samanaikaisesti. Ihmiset voivat myös saada lisäherätyksiä pitkän ajan päästä ensimmäisen jälkeen.

Herätyssoittojen merkitys

Jos tämä on sinun tilanteesi, mieti seuraavaa. Ensinnäkin, jokin tyypillinen edistymistapa herätyssoitosta täydelliseen heräämiseen ei ole mitenkään tavallista näinä päivinä. Elätte hyvin erilaista aikaa, jollaista ei ole koskaan ennen nähty planeetallanne.

Ihmiskunta ja maapallo ovat ylösnousemassa, prosessissa mikä johtaa valaistuneempaan olemassaoloon. Te ja kaltaisenne Valopolulla olevat tuotte esiin täysin uutta tapaa olla olemassa yhdessä. Teillä ei ole ollut samoja mahdollisuuksia heräämiseen aiemmissa elämissä.

Ette myöskään ole aiemmin jakaneet tätä planeettaa yhtä monien ihmisten kanssa eikä näin merkittävän tietoisuusmuutoksen ole ollut mahdollista tapahtua massoille. Herätyssoitollanne oli näin aiemmassa elämässä eri merkitys, laajuus ja mahdollinen vaikutus.

Sielunne valmistelee teitä menestymään

Toinen tekijä on tämä. Modernin ajan herätyssoitot ovat Sielun tapa valmistella Teitä menestymään Valopolullanne ihmiskunnan muutoksen aikana. Ensimmäinen soittonne asettaa usein näyttämön sille, mitä seuraa.

Jos kiinnitätte huomioita ensimmäiseen soittoon, käytätte tilaisuuden arvioidaksenne elämäänne ja panette merkille Sielunne tönäisyt, Teidät ohjataan eri kurssille. Se miten reagoitte tuohon uudelleenohjaukseen ja mihin toimiin ryhdytte, auttaa määrittelemään henkistä edistymistänne eteenpäin.

Esimerkiksi jos reagoitte Sielunne Tönäisyihin asennoituen halukkaasti ja hyväksyen, edessänne olevalla tiellä on vähemmän töyssyjä. Opittu taipumuksenne on tietenkin muutoksen vastustaminen ja halu säilyttää vallitseva tilanne.

Silloin kun olette vastustuskannalla, Teiltä luultavasti estyy Sisäisen opastuksen saaminen Hengeltä. Opastus on paikalla, mutta te ette voi saada sitä. Sen sijaan tunnette vain vihaa ja vieraantumista. Tämä voi saada Teidät tuntemaan voimattomuutta ja ulkoisten olosuhteidenne uhrina olemista.

Heräämisprosessi

Tässä on kolmas tekijä. Riippumatta siitä miten halukas ja vastaanottavainen olette ja miten yhdistynyt olette Sielunne Tönäisyihin, heräämisenne on prosessi eikä yksittäinen tapahtuma. Muistakaa, että tämän mitä arvokkaimman ihmiselämän aikana teillä on mahdollisuus sellaiseen kvanttitason heräämiseen, mikä ei ole ollut aiemmin mahdollinen!

Tämä merkitsee sitä, että olette ehkä kokenut matkaaja - tottunut herätyssoittoihin ja reagoitte tehokkaasti - mutta kuitenkaan ette saa valmiiksi heräämismatkaanne, ennen kuin OLETTE siihen valmis. Egoitsenne voi yrittää ja yrittääkin vakuuttaa teidät siitä, että edustatte jo lopputuotetta. Voitte huijata itsenne ajattelemaan, että olette täysin valaistunut eikä teillä ole enää heräämistä koettavana.

Tämä egoon perustuva reaktio on erityisen tavallinen niissä valotyöntekijäpiireissä, jotka vertaavat itseään ihmisiin yleensä. 
Tietenkin verratessanne itseänne pintatasoon, missä massat ovat unessa, olette loikkauksien päässä edellä. Vertailut ovat kuitenkin egon temppuilua ja ne voivat suistaa teidät raiteiltanne silloin, kun vähiten sitä odotatte.

Valmius suuriin muutoksiin

Neljäs tekijä liittyy valmiuteen. Miten valmis tunnet olevasi arkipäivän tasolla suuriin muutoksiin? Hiipuuko intosi positiiviseen muutokseen, kun kuvittelet edessä olevaa? 
Tunnetko olevasi valmis ottamaan vastaan haasteet, joita varmasti tulee? Oletko halukas menemään syvemmälle itseesi päästäksesi vakaampaan tunteeseen siitä voimasta, mitä tarvitset navigoidaksesi viitoittamatonta tietä edessäsi? Pystytkö astumaan etäämmälle maailman pelkoon pohjautuvista viesteistä riittävän usein pysyäksesi omassa keskuksessasi?

Mukana oleminen niin jättimäisessä muutosprosessissa, minkä kohtaatte tänä päivänä, voi vaatia veronsa. Tunnette luultavasti vaikutuksia lukuisilla tasoilla. Selviin asioihin kuuluvat ulkoiset olosuhteenne, mukaan luettuna koti, työ, raha-asiat, ihmissuhteet ja fyysinen terveys.

Muihin avaintekijöihin kuuluvat tunteiden vakaus ja toistuvat ajattelumallit. Nämä määrittelevät sen merkityksen, minkä annatte ajankohtaisille tapahtumille, ja ne laukaisevat DNA:hanne tallennetut, rajoittavat uskomusjärjestelmät. Esimerkkejä ovat yleiset uskomukset liittyen puutteeseen, epäonnistumiseen ja auktoriteettihahmojen valtaan, mihin ette voi päästä käsiksi. Kun tällaisia uskomusjärjestelmiä katalysoidaan, kykynne reagoida onnistuneesti kriisiin vaarantuu.

Luultavimmin Teidät haastetaan yli sen, missä luulette rajanne olevan. Osa Teissä tietää intuitiivisesti, että suuri osa nykymaailmastanne toimii epäsynkronissa sen kanssa, mihin haluatte tähdätä.

Kyse ei ole vain maailman talousjärjestelmästä, joka nyt on polviaan myöten kriisissä. Kyse on käytännössä jokaisesta yhteiskuntanne vanhaan tapaan toimivasta osasta, minkä toiminta perustuu pelkoon, ahneuteen ja egon manipulointiin. Jokainen näistä kuluneista rakenteista kaipaa radikaalia uudelleenmuotoilua tulevien vuosien aikana.

Vuosi 2009 on käännekohta, sillä se on useiden vuosien uudelleenjäsentelyn alku. Mukaan sisältyy sekä henkilökohtaista että maailmanlaajuista uudelleenmuotoilua.

Roolinne muistaminen

Viides tekijä on oman roolinne muistaminen. Tämä merkitsee irtipäästämistä ihmisen pelkoon perustuvasta ehdollistumisesta, mikä kertoo Teille, että jokin ulkopuolinen voima on tulossa pelastamaan. Tämä sama ehdollistuminen kertoo Teille, että olette viallinen, tarvitsette korjausta, että Teille on kerrottava mitä tehdä ja Teiltä vain yksinkertaisesti puuttuu se, mitä vaaditaan tässä elämässä menestymiseen.

Saattaa tuntua lohduttavalta kuvitella jonkun kehittyneen olentoryhmän tulevan Tähdistä pelastamaan Teidät ja Planeetan. Onko myös lohduttavaa kuvitella, että ilman sellaista väliintuloa olisitte avuton ja epäonnistuisitte siinä, mitä tulitte tekemään maan päälle?

Tietenkin elämää on tämän planeetan ulkopuolella, mitä nyt kutsutte kodiksenne. Ja varmasti on rajattomasti älykkäitä elämänmuotoja, joita tiedemiehenne ja hallituksenne eivät ole vielä julkistaneet. Jotkut näistä elämänmuodoista ovat olleet säännöllisessä yhteydessä ihmiskunnan kanssa eivätkä ainoastaan viime vuosikymmeninä.

Oletko koskaan miettinyt, mistä olet tullut? Onko kukaan koskaan kertonut Sinun olevan jumalainen? Oletko koskaan liittänyt ihmisyyttäsi jumalaiseen "leimaan", mikä on ikuinen?

Muistakaa, että olette jumalaisina muutoksentekijöinä oleellinen osa muutosta. Avainmuutokset liittyvät Teidän kaltaistenne yksilöiden Tietoisuusmuutokseen. Kun teette nämä muutokset ja sitten olette vuorovaikutuksessa toisten ja yhteiskunnan kanssa, tapahtuu dominovaikutus.

Niiden valheellisuuskerrosten alla, jotka olette omaksuneet tietämättömyydestä ihmismuodossa, tiedätte totuuden. Olemuksenne ytimessä ei ole todellisuudessa mitään epäilystä siitä, kuka olette, miksi ihmiskokemus on varsinainen lahja ja millä tapaa Teidän on tarkoitus olla maan päällä nyt muuttaaksenne ihmiskunnan maisemaa iäksi.

Vuoden 2009 ensiviikkojen aikana maailmanjohtajat ja ihmiset kaikkialla arvioivat ja valitsevat sen, mitä tässä seuraavassa vaiheessa esitetään. Osa tästä valinnasta on tietoista ja ihmiset ovat tietoisia siitä, mitä valitsevat. Toisilla tasoilla valinta tapahtuu tutkassa ja naamioituu joksikin sellaiseksi kuin toimimattomuudeksi tai välttämiseksi.

Uuden alun tarkistuslista

Millaisen uuden alun haluaisit valita? Miltä haluaisit vuoden 2009 ja muutaman seuraavan vuoden näyttävän? Miten näet ottavasi oman paikkasi toisten jumalaisten muutoksentekijöiden rinnalla? Mieti näitä ja seuraavia kysymyksiä, kun kuvittelet, mitä haluat luoda seuraavaksi. Kutsu sydämesi viisaus opastamaan sinua, kun pohdiskelet näitä ajatuksia.

Suurin haaste
Mikä on suurin kohtaamani haaste vuonna 2009?
Mitä voin tehdä eri tavalla sen ratkaisemiseksi?
Mitä sellaisia resursseja en ole vielä käyttänyt täysin, mitkä voisivat auttaa minua ratkaisemaan sen?
Miten voin ottaa hengen enemmän mukaan tällaisten haasteiden ratkaisemiseen?

Suurin valinta
 
Mikä on suurin valinta, mikä minun on tehtävä vuonna 2009?
Mikä suuri kuva ympäröi tätä valintaa?
Miten tämän valinnan tekeminen ja sen mukaan toimiminen muuttaa elämääni?

Suurimmat liittolaiset
 
Ketkä ovat suurimmat liittolaiseni Valopolulla?
Kuka auttaa Minua löytämään keskukseni, kun joudun pois raiteilta?
Kuka piiristäni yhdistää Minut Nauruun ja Olemisen Keveyteen?
Kuka opettaa Minua eniten itsestäni?
Kuka auttaa Minua yhdistymään Henkeen?
Kuka auttaa Minua yhdistymään Sisäiseen Totuuteeni?


Suurimmat mahdollisuudet

Missä suunnassa löydän laajentuneita mahdollisuuksia?
Keitä ihmisiä minun on tarkoitus palvella?
Miten löydän nämä ihmiset ja otan kontaktin heihin?
Mitä voin muuttaa tarjonnassani, jotta palvelen parhaiten näitä ihmisiä?
Mistä yhdestä asiasta pitää päästää irti suuremman menestymisen hyväksi?
Miten menen oman menestymiseni tielle?
Mitä sellaista voin tarjota, mitä kysytään missä tahansa taloudellisessa ilmapiirissä?
Mitä minun tarvitsee tietää tai tehdä tarjotakseni sitä menestyksekkäästi maailmalle?

Kun jatkatte jumalaisen luontonne löytömatkaa, ympäröimme Teidät Rakkaudellamme ja Siunauksillamme.

Olemme Kahdentoista neuvosto.

UUDEN ALUN VALITSEMINEN
Kahdentoista neuvostoa kanavoinut Selacia (spiritlibrary.com)
30.12.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: