WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 4. maaliskuuta 2011

Toimikaa siinä, MISSÄ OLETTE



Matka jota kutsutaan Elämäksi, on Polku, jonka loppu on kehittyvä piste, mikä kuvastuu nykyisyydestä. Kyse on matkasta, jonka koette ulkopuolellanne - kuitenkin kaikki Tapahtuu Sisältä Käsin. 


Jos voisitte Nähdä Matkanne Sielun perspektiivistä, Näkisitte
Kehittyvän Energiavirran, joka laajentuu Teistä ja Luo Jokaisen Askeleen Matkallanne. 

Jokainen Askel on Ainutlaatuinen ja kuitenkin Yhteydessä toisiin - se on Hengenveto Polullanne ja Teidän on Hengitettävä se Luodaksenne Seuraavan Askeleen.


Se mitä Kutsutaan Valoksi Tunnelin Päässä, on Määränpää, mitä  ette ehkä milloinkaan saavuta, koska tuo Valo on Sisällänne, ei Ulkopuolellanne. 

Kaikki Valo mitä seuraatte, paitsi omanne, on maailman harhaa. 

Ainoa Valo mitä Voitte Seurata, on Sisäinen Valo, sillä se on Valaistumisenne ja Totuutenne ainoa Lähde. 

Jos toimitte jonkin Kaukaisen Valon vuoksi, Seuraatte Valoa, mikä ei kuulu Teille, mikä ei ole Totuutenne eikä se voi antaa teille etsimäänne Rauhaa, Iloa ja Rakkautta.

Ihmistoiminnan kautta yritätte liikuttaa Kehoa Energian muuttamiseksi.

 

Tätä teette Etsiessänne Tietä Ulos Haasteistanne ja se voi olla ratkaisu, mutta se on rajoittunut energiailmaisultaan. 

Henkinen Toiminta Käynnistää  Liikkeen Sydämestä, mikä Virtaa Mieleen ja Neuvoo Teille Olemisen, mikä Teidän pitäisi hyväksyä luodaksenne erilaisen todellisuuden. 

Silloin kun Toimitte Kumppanuudessa Hengen kanssa, tunnustatte, että olemuksenne on todellisuutenne luoja, ja silloin toimianne Opastaa Totuutenne Ääni, joten jokainen toimenne johtaa Teitä Korkeampaan Itsenne Ilmaisemiseen.

Opastus mitä Etsitte, on Sisällä, niin kuin on Vastaus jokaiseen
  Kysymykseen, minkä voitte koskaan esittää. Teidän ei koskaan tarvitse odottaa toimiaksenne, sillä toiminta alkaa ajatuksistanne.
 
Jokainen Ajatus Luo Itsensä Maailmaanne. Ihmisinä haluatte tehdä jotain ja kuitenkin jokainen todellisuutenne osa on heijastusta siitä, Kuka Olette. 


Silloin kun toimitte Hengestä, Tunnustatte Roolinne Harhan Luomisessa ja Sallitte Korkeamman Värähtelyn ja Taajuuden Tulla Osaksi Ajatuksianne. 
Tämä harmonisoi Teidät Olemuksenne Korkeimman ilmaisumuodon kanssa, jotta Voitte Alkaa Luoda sitä Todellisuutta, jonka Henkenne Tietää Olevan Korkeampi Askel Polullanne.

Kohtalon tarkoitus


Asiakkaat kysyvät aina minulta elämäntarkoituksesta, koska he
  tietävät, että heille on jotain parempaa - jotain mikä on sen tuskan, draaman, hämmennyksen, pelon ja kaaoksen ulkopuolella, mitä he kokevat elämässään. 

He uskovat, että jossain Tulevaisuudessa On Kirkas Valo, joka näyttää Heille Tien Parempaan ja Tarkoituksellisempaan Elämään. Ja he ovat Oikeassa, mutta tuo Valo ei ole siellä, missä he luulevat sen olevan. 

Ja tuon Kaukaisen Valon ja sen paikan välillä, missä he ovat tällä hetkellä, on polku, mikä määrittelee, Miten Heidän Tarkoituksensa Ilmenee.


Elämäntarkoituksemme on parantuminen - meille ei ole toista polkua, ennen kuin tunnistamme, hyväksymme, parannamme ja päästämme irti tämän hyvin tärkeän elämämme osan, koska se on ainoa syy, miksi olemme täällä.

Jokainen haastava suhde, vaikea elämäntilanne, anteeksiantamaton teko, yllättävä tapahtuma, pettäminen ja siunaus esittää jotain roolia elämäntarkoituksessamme. Niinpä tarkoituksemme on aina edessämme. 

Se mitä teemme, miten toimimme ja miten käytämme tätä informaatiota, määrittelee, ilmeneekö tarkoituksemme kohtalon polulla vai luomisen polulla.

Kohtalo on polkumme menneisyydestä, luominen on tulevaisuutemme polku.


Valitsemme jokaisella valinnalla, päätöksellä, teolla ja
ajatuksella, kummalla polulla olemme. 


Ei ole mitään taikakaavaa elämäntarkoituksemme ymmärtämiseen - olemme aina tarkoituksessamme.


Se kuitenkin muuttuu, seuraako tuo tarkoitus kohtalon vai luomisen polkua. Koska ei ole mitään, mitä meidän pitäisi tehdä jossain elämässä - kyse on joksikin tulemisen prosessista.

Parantumistilaisuuksia esitellään meille ja tuomitsemattoman
universumin näkökulmasta voimme parantaa ne tai olla parantamatta riippuen sielukasvumme tasosta ja siitä parantumisesta, minkä kykenemme tekemään.

Kukaan tai mikään ei pakota meitä seuraamaan mitään polkua.



Luomisen polku voi olla paljon mukavampi ja tyydyttävämpi kuin kohtalon polku, mutta meidän on valittava vähimmän vastustuksen polku, jos aiomme seurata sitä. 

Ei ole mitään, mikä sanoo, että meidän täytyy tehdä jotain, ja monet ihmiset eivät tee. He unohtavat, että he ovat henkiolentoja, joilla on ihmiskokemus, ettei elämänpolussamme ole kyse varallisuuden tai vallan keräämisestä ja että olemme täällä parantumista ja yhdistymistä varten. Ja se on ok heille.

Mutta mitä me teemme? 


Jos istuskelemme odottamassa tarkoituksemme paljastumista, saatamme ihmetellä, miksi meillä on samoja
elämänkokemuksia uudestaan ja uudestaan, ja syyttää universumia.

Mutta tämä on Signaali Meille siitä, että seuraamme
Kohtalotarkoitustamme, ja kutsu Tutkia Luomista, muuttaa Energiaamme ja Näkökulmaamme sekä Oppia Anteeksiantoa, Irtipäästämistä ja Parantumista, jotta Voimme Luoda Uuden Tarkoituksen, mikä jättää Kohtalon Taakse ja Sallii Meidän Astua Kirkkaaseen, Uuteen ja Lupaavaan Tulevaisuuteen, jonka Luomme Yksi Askel, Yksi Ajatus, Yksi Päätös ja Yksi Valinta Kerrallaan.

Uudelleenjohdotettu, uudelleenkalibroitu ja uudestisyntynyt


Kun eräs asiakas jonka kanssa olen työskennellyt monta vuotta, soitti  kertoakseen, että hän oli sairaalassa ja saanut lähes kohtalokkaan sydänkohtauksen, olin vähän yllättynyt, mutta ymmärsin, mitä hänelle oli tapahtumassa. 

Eräs ystäväni on surrut useiden läheisten ystäviensä kuolemaa muutaman viime kuukauden aikana. 

Ja kuluneen puolen vuoden aikana olen tehnyt useita tulkintoja kuussa ihmisille, jotka ovat toipumassa aivovammoista, kasvaimista tai leikkauksista. 

Mitä heille tapahtuu ja olemmeko kaikki vaarassa? 
Onkomahdollista, että jokainen meistä voisi olla matkalla kotiin koska tahansa? 
Pitäisikö meidän pelätä?

Olemme kaikki olleet tietoisia niistä energiamuutoksista ja

-latauksista, jotka ovat pommittaneet meitä lisääntyvällä
taajuudella ja intensiivisyydellä viimeiset 10 vuotta, ja jotkut
niistä ovat voimakkaita. Ne vaikuttavat meihin fyysisesti, koska kehomme on imenyt näitä energioita eikä se aina ole valmis niihin.


Meitä johdotetaan ja kalibroidaan uudelleen, jotta voimme toimia uusissa energioissa, ja tähän voi sisältyä sairautta. 
Yksi syy energioiden tulemiseen aaltoina on, etteivät ne ylikuormittaisi tai pakahduttaisi meitä, koska ne ovat niin voimakkaita. Mutta niiden integroitumiseksi täysin vaaditaan joskus työtä "hupun alla".


Monet ihmiset jotka ovat kokeneet vakavia terveysongelmia, ovat tehneet  myös merkittävää parantumistyötä ja viimeinen vaihe voi sisältää fyysistä uudelleenjärjestelyä. 

Sydänkohtaus on häiriö
sydämen sähkömagneettikentässä. 

Jokainen aivotoiminnan muutos on prosessi, missä kirjaimellisesti aivoja johdotetaan uudelleen uusien taajuuksien, vihkimysten, ajatusmallien ja uuden viisauden hyväksymiseksi. 

Monet ihmiset ovat Saattaneet Loppuun Sielusopimuksensa ja Karmansa ja päättävät lähteä - he eivät enää halua tai heidän ei enää tarvitse olla täällä. 

Toiset auttavat meitä karmassa ja sopimuksissa, jotka meidän täytyy selvittää, ja heidän terveysongelmansa tai kuolemansa voi olla osa tuota prosessia.
Meitä Kaikkia Kalibroidaan Uudelleen, DNA:mme Aktivoituu ja muuttuu  Hiilestä Kristalliksi ja Meidän on imettävä Korkeampia ja Suurempia Energiataajuuksia. 

Synnymme Uuteen Fyysiseen Muotoon, minkä kautta Voimme Täysin ottaa Vastaan Ylösnousemuksen, jumaluuden ja Uudentarkoituksemme. 

Tämä prosessi on osa ylösnousemustamme ja meidän täytyy kunnioittaa tätä polkua itsessämme ja muissa ja tietää, että se mitä tahansa tapahtuukin, on oikein ja täydellistä.

Kiittäkää niitä, jotka päättävät lopettaa matkansa nyt, sillä

he ovat odottaneet sitä pitkään. 


Ja te jotka koette uudelleenjohdotusta, olkaa lempeä ja kärsivällinen itsellenne.
 
Sitten kun se on valmis, ymmärrätte tämän prosessin osalta
"mitä" ja "miksi".

Onko "pahoja" indigoja?


Huomion kiinnittyessä enemmän indigoihin ja kristalleihin, meillä on
  taipumusta ajatella indigoja sukupolvensa ylenkatsottuina uhreina - he ovat hyviä ja kaikki muut ovat ei-indigoja ja "pahoja".

 
Tämä on vähän liikayleistystä, mutta Tiedämme, Mitä Indigot
Ovat, että heillä on valtava tehtävä edessään ja että joskus he kamppailevat oman energiansa kanssa. 


Mutta entä toiset, toiset lapset jotka kamppailevat ja jotka tekevät todella kamalia asioita, kuten lisääntyneet lapsimurhaajat, jengitoiminta, huumeet ja rikollisuus?

Eivätkö nämä ole indigoja ja jos eivät, niin mitä he ovat?

Indigoenergiasta on monia ilmaisumuotoja ja vaikka heistä voi tulla
  niitä menestyneitä ihmisiä, joita tiedämme heidän voivan olla, he tulivat auttamaan kaikenlaisissa oppitunneissa. 

Jotkut indigot ovat selvittämässä täällä hyvin vaikeita karmakysymyksiä ja käyttävät energiaansa rangaistusmuotona, opettaakseen toisia yhdistyen heihin matalimmalla energiatasolla sen sijaan, että kohottaisivat tuon vuorovaikutuksen tasoa. 

Tämä on ikivanhaa 
"silmä silmästä" -energiaa, 
hyvin voimakasta eikä indigoenergian parasta käyttöä, mutta se on yksi tapa käyttää sitä.
Indigoenergiassa on kyse vallankumouksesta ja transformaatiosta  eivätkä He Aina Ilmaise tuota Energiaa Korkeimmassa Muodossaan. 

On indigoja, jotka korostavat pimeimpiä energioita ja joiden tehtävänä on muistuttaa meille, mitä on muutettava, ja he tekevät sitä vetämällä huomiomme siihen

Niinpä he ovat uhrina tai hyväksikäyttäjänä mukana toiminnassa, mikä tuo nuo Energiat Etualalle. 

Ei ole silloin mikään ihme, että huumeet, jengit, lapsiporno, väkivalta, seksiorjuus ja muut rikokset ovat päivittäisiä otsikoita. 

Tekeekö tämä heistä yhtään vähäisempiä kuin toiset indigot? 

Ei, vaan he käyttävät kaikkia indigopiirteitään tekemään toimistaan tehokkaita.

Silloin kun Tuomitsemme Energioita Hyviksi ja Huonoksi, rajaamme niiden
  ilmaisua ja tehokkuutta.  

Sen sijaan, että keskitymme siihen, mitä näyttää tapahtuvan, meidän täytyy tarkastella sitä, mitä paljastuu. 

Mitä Tuskaa Ilmaistaan, mikä odottaa  Transformoitumista ja mitä voimme tehdä auttaaksemme?

Indigoenergian pimeä puoli voi olla hyvin pimeää, mutta se voi olla heidän tarkoituksensa. 

Sen sijaan että tuomistemme tämän, meidän on keskityttävä siihen, mitä Tuodaan Valoon Heidän Ponnistelujensa Kautta, koska sitä Indigot ennen kaikkea tekevät. 

Uskon, että indigot ovat viimeinen sukupolvi, mikä pystyy käyttämään pimeitä energioita muutoksen luomistapana.

Valmiutemme toimia sen perusteella, mitä he osoittavat meille, auttaa heitä saamaan päätökseen nämä piirteet ja sallii Tulevien Sukupolvien Olla Valossa Luodessaan Muutosta.
Kiitos :) :) :) Hanna-Enkeli
URIEL PARANTAA


Kanavoinut ja kirjoittanut Jennifer Hoffman 

( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 21.2.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Toimikaa siinä, missä olette


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Ei kommentteja: