WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Tietoisuuden herääminen


Hyvää päivää, me olemme Arcturukselta,

Me tulemme muistuttamaan Teitä, että Te olette yksi monista, jotka ovat tehneet sopimuksen kanssamme. Te teitte tämän sopimuksen ollessanne Kuudennessa Ulottuvuudessa Kirjoittamassa Hologrammia Teidän Nykyiselle Inkarnaatiollenne. 
Te sovitte siirtävänne, pohjustavanne ja Yhdentävänne Teidän Viidennen ja Kuudennen Ulottuvuuden Sieluitsenne Teidän nykyiseen Kolmannen Ulottuvuuden Kehoon, ja sallia Sielunne tulevan maa-aluksenne kapteeniksi. 
Lisäksi sovitte Sulautuvanne Korkeamman iIsenne Värähtelyyn Gaian kanssa avustaaksenne planetaarista Ylösnousemusprosessia.

Me haastamme teidät NYT muistamaan, että nyt on “Aika” täyttää teidän sopimuksenne. Me olemme, ja olemme aina olleet, hellävaraisesti työntämässä rakkauden “tunteella” että olisitte aina kiihkeästi matkaamassa eteenpäin “matkalla Itseenne”. 
Kun Te olitte Kuudennessa Ulottuvuudessa, Te tiesitte että tämä Todellisuus voisi antaa Teille Suuren Mahdollisuuden Tietoisuutenne Laajentumiselle.

Toisaalta, Te myöskin tiesitte että Se Voisi Olla Elämää, jossa voisi helposti Saada Hävitettyä Kolmannen Ulottuvuuden Illuusiot. 
Te tiesitte että voisitte unohtaa Teidän sopimuksenne, tai epäilisitte ettette olisi koskaan edes tehneet sitä. Joten tästä syystä, Te pyysitte meitä ottamaan yhteydettä Teihin heti kun te voisitte mahdollisesti kuulla ja uskoa kutsuumme; sitä me olemme nyt tekemässä.

ATMA

Me myös muistutamme Teitä että Te Lupasitte olla apuvälineitä joiden kautta me Arcturuslaiset voimme jakaa värähtelyämme fyysiselle tasolle. 
Me toivomme Teidän tietävän että me olemme kanssanne, kuten me olemme yhteydessä Teidän Kuudennen Ulottuvuuden Sielun Essenssiin. 
Kun Te heräätte, me pyydämme että te pidätte meitä Tietoisuudessanne. Tuntekaa meidät varpaissanne, sormenpäissänne ja päälaessanne. 
Kaikkein tärkeintä, tuntekaa meidät Sydämissänne. Todellakin, tuntekaa meidät Ylemmässä Sydämessänne. Ylempi Sydämenne, aivan Teidän Ihmissydämenne yläpuolella, on Teidän Atmanne, Teidän Kolminkertaisen Elämän Liekkinne tukija ja suojelija.

Me, kuten muut Korkeamman Ulottuvuuden Olennot, tulemme Teidän Avautuneen Kruunuchakranne Portaalin Lävitse, mutta me astumme Teidän Tietoisuuteenne Teidän Atmanne kautta. 
Teidän Atmaanne ylläpitää Teidän Kolminkertainen Elämän Liekkinne, joka suojelee Teidän Kahdeksaa Ensimmäistä Soluanne. 
Teidän Kahdeksan Ensimmäistä Soluanne Ovat Teidän DNA:nne toimintamalli Teidän nykyiselle inkarnaatiollenne, ja jossa Te alatte Transformoitua Valokehoonne. 
Olkaa hyvä ja sallikaa meidän essenssimme Yhdistyä Teidän Sielunne essenssiin, jota te nyt olette lataamassa niin että me voimme astua Teidän Atmaanne sekä avustaa Teitä Transformaatiossanne. 
TUNTEKAA meidän Essenssimme NYT kun se Sulautuu Teidän kanssanne sekä Virtaa läpikotaisin Teidän fyysisessä kehossanne. Tuntekaa meidän Pyyteetön Rakkautemme ja Iankaikkinen Rauhamme Syvällä Sydämessänne.

YHDISTYMINEN ESSENSSIIN

Sulkekaa Silmänne ja tuntekaa tämä Rakkaus ja Rauha kun Te vastaanotatte ja juurrutatte sen yhdistäessänne sen tämänhetkiseen päivätietoisuuteenne. 
Sallikaa meidän kanavoida Essenssimme, meidän ajatuksemme sekä sanamme teidän kehonne kautta niin että te voitte säteillä meidän Pyyteetöntä Rakkauttamme ja Ikuista Rauhaamme syvälle Äitimaahan ja Korkealle hänen Auraansa, ilmakehään. 
Kuulkaa meidän Arcturuslainen ryhmämme tietoisuus jokaisessa ajatuksessa ja tuntekaa meidän Pyyteetön Rakkautemme jokaisessa Tunnetilassanne. Tunnistakaa meidän kasvomme katsoessanne peiliin. 
Tiedostakaa meidän askeleemme kun te kävelette läpi elämänne ja jaatte meidän essenssiämme kaikille joita te kosketatte. Me olemme te ja te olette me. Me olemme yllänne, alapuolellanne, ympärillänne ja kaikkialla teissä.

Meidän Essenssissämme olette tietoisia että Gaia lähestyy hänen “ylösnousemuksensa aikaa”. Te myöskin tiedätte että me Arcturuslaiset olemme hänen suojelijoitaan hänen puolustuskyvyttömyytensä aikana Uudelleensyntymässä. Galaktinen federaatio on valinnut meidät olemaan Gaian Uudelleensyntymisen valmentajia. 
Sillä Me olemme soveltuvimpia avustamaan Gaiaa hänen täydellisessä Jumalallisessa suunnitelmassaan tulla Rakkauden Planeetaksi. Plejadit, Sirius Andromeda ja Antares ovat myös hyvin aktiivisia avustaessaan Gaiaa sekä hänen väestöään.

Me kaikki olemme täällä nyt muistuttamassa Teitä että muistaisitte että Avain Teidän menestymisellenne on aktivoida, juurruttaa, yhdistyä ja heijastaa Korkeampia Ulottuvuuksia, ehdottomia emootioita, - Pyyteetöntä Rakkautta, pyyteetöntä hyväksyntää sekä Pyyteetöntä Anteeksiantoa. 
Ne ovat nämä rajoittamattomat emootiot jotka voivat palauttaa puolueettoman myötätunnon, joka on Teidän SieluItsenne perspektiivi.

PYYTEETTÖMÄT EMOOTIOT

Pyyteettömät emootiot ovat vapaita kaikesta tuomitsemisesta ja mielipiteistä. Jakamalla pyyteettömiä tunteita, Rakastamalla, Hyväksymällä sekä Antamalla Anteeksi ilman odotuksia tai rajoituksia. Sitten kun emootiot ovat vapaita tuomitsemisesta, ilman rasitteita, tuolloin ne ovat polaarisuuden tuolla puolen. 
Ei ole hyvää eikä pahaa, ei pimeää eikä valoa, ei rakkautta eikä pelkoa, kun nämä kaikki äärimmäisyydet sulautuvat korkeampien maailmojen ykseyteen. Joten, ei ole “pahaa” tai “pimeää” tai edes “pelkoa”, näiden äärimmäisyyksien sulautuessa ykseyden keskukseen.

Toisaalta, polaariset emootiot Ovat Tulosta Kolmannen ja Neljännen Ulottuvuuksien maailmasta, jossa erottelun sekä rajoittamisen lait vallitsevat. 
Teidän 3D-maailmassanne spektrit ovat “eroittuneet” äärimmäisyyksiin sekä illuusion kätköihin jotka ovat spektrin särmien välissä. 
Esimerkiksi tunnetilojen spektri on eroiteltu Rakkauteen ja Pelkoon, Valon spektri on eroiteltu Valoon ja Pimeyteen ja käyttäytymisen spektri Hyvään ja Pahaan. 
Siksi Teidän Tietoisuutenne on jakautunut Teidän “valoisan puolenne ja “pimeän puolenne” välille ja todellisuutenne on jakautunut “teidän” ja “meidän” välille. 
Siitä lähtien ihmiset ovat “hyviä” tai “pahoja”, te pelkäätte “pahoja” henkilöitä ja rakastatte “hyviä” henkilöitä. Kunnes Te nostatte Tietoisuutenne Korkeampiin Värähtelyihin, illuusion hävitessä puolueettomaan myötätuntoon.

Tämä eroittelu “teihin” ja “meihin” myös rajoittaa teidän kykyänne tuntea pyyteettömiä emootioita, kun te eroittelette vihamiehiksi ne joita te pelkäätte ja ystäviksi ne joita rakastatte. 
Tämä eroittelu ei ole näin helppoa, kun Rakastettusi voi olla myös Vihamiehesi. Sitäpaitsi, kun Rakkaus on Ehdollista, Te olette Rakastettuja vain mikäli olette tarpeeksi hyviä. 
Sitävastoin Te olette kaikki Yhtä Korkeammissa Maailmoissa, siksi siellä ei ole vihamiehiä, mikäli te haavoitatte jotakuta muuta, te haavoitatte myös itseänne. 
Todellakin, mikäli ette voi Ylläpitää Tietoisuuttanne Pyyteettömän Rakkauden Värähtelyissä, Te ette voi säilyttää Tietoisuutenne yhteyttä tuohon todellisuuteen, Te ainoastaan koette polaarisen todellisuuden, Kolmannen/Neljännen ulottuvuuden.

Valitettavasti, Kolmannessa ja Neljännessä Ulottuvuudessa ovat ne, jotka haavoittavat toisia, ei ole mitään väliä minkä hinnan he siitä maksavat. He tekevät niin koska he elävät pelossa ja Olevansa Erillään Rakkaudesta. 
Kun Teidän Tietoisuutenne on Laajentunut Korkeampiin Ulottuvuuksiin, Te tiedätte että Rakkaus ja Pelko sulautuvat emootion spektriin; aivan kuten hyvä ja paha ovat sulautuneet käyttäytymisen spektriin. 
Tämä tieto sallii Teidän nousta pelkojenne yläpuolelle, ymmärtääksenne että alempien värähtelyjen “harmit” eivät voi koskettaa teitä, kun te resonoitte korkeammissa värähtelyissä.

Korkeammasta Itsestänne käsin te olette kykeneviä näkemään Sielunne Silmin ja selvästi hahmottamaan “välin” joka yhdistyy kaikkeen elämään ykseydessä. 
Tästä perspektiivistä katsottuna teillä ei ole kumpaakaan, ei tuomitsemista eikä pelkoa. Sen sijaan Te havaitsette että tuo todellisuus ei ole TEIDÄN todellisuuttanne, ja Te suotte alemman maailman olennoille heidän omat oppituntinsa, aivan kuten te jo olette oppineet omanne.

Kun Teidän Planetaarinen Ylösnousemuksenne etenee, Te tulette enenevässä määrin tietoisiksi heistä jotka ovat valinneet Ylösnousemuksen, sekä heistä jotka haluavat edelleen jäädä kolmanteen ulottuvuuteen. 
On erittäin tärkeää että pysytte ehdollistamisen sekä tuomitsemisen yläpuolella ja pidätte yllä teidän pyyteettömän myötätuntonne tilaa. Tällä tavalla te ainoastaan voitte tarkastella tätä valinnan prosessia ettekä salli itsenne värähtelyn sitoutua matalampiin illuusion ja draamojen 3D peleihin.

TIETOISUUTENNE KALIBROINTI

Me Pyydämme Teitä nyt pyyteettömästi Rakastamaan Teidän maanpäällistä alustanne, 
Pyyteettömästi hyväksymään se juuri sellaisena kuin se on, ja pyyteettömästi antamaan anteeksi sille sen kaikki mahdolliset rajoitukset. Mikäli ette pysty pyyteettömiin tunteisiin itseänne kohtaan, kuinka Teillä voi olla niitä muita kohtaan? 
On erittäin tärkeää, että arvostatte tätä Teidän maa-alustanne, joka on Sielunne osan apuväline, jossa egonne asustaa, voidaksenne osallistua 3D peleihin. 
Te valitsitte tulla tähän Aikaan ja Ulottuvuuteen koska Te tiesitte kuinka ihmeellinen mahdollisuus se voisi olla kokeaksenne Transformaatioprosessin Valokehoksenne sekä Planetaarisen Ylösnousemuksen. 
Siksi kunnioittakaa Teidän tämänhetkistä fyysistä kehoanne joka sallii Teidän kävellä maaplaneetalla, kokea maan luokkahuoneen, ajatella Teidän maallisia ajatuksianne ja tuntea maallisia tunteitanne.

Kun Te yhdistytte Sieluunne, Te tulette tTetoisiksi että se olette TE, jotka Luotte Teidän Todellisuuttanne, TE jotka valitsette Teidän ajatuksenne ja TE jotka valitsette Teidän tunteenne. Teidän Egoitsenne ei ole tähän kykenevä, sillä se Elää Uskomuksen Siemenestä, että se on uhri maailmalle jossa se elää. 
Toisaalta Teidän Sieluitsenne käsittää että Te voitte kalibroida(säätää) Tietoisuutenne Kohoamaan Kolmannen ja Neljännen Ulottuvuuden uhritietoisuuden yläpuolelle. 
Kun te yhdistytte Sieluunne, Te tulette maa-aluksenne kapteeniksi. 
Te Tiedätte että itseasiassa kokemuksenne, ajatuksenne sekä tunteenne ovat aivotoimintanne tuotteita jotka te olette valinneet säätää. 
Esimerkiksi:

Kun Te valitsette säätää Tietoisuutenne Beta Aivoaalloille, Teidän Ensisijainen kokemuksenne on Kolmas Ulottuvuus ja sen alla olevat tasot. 
Tämä Todellisuus ilmenee Teidän ulkopuolellanne, ja Te koette sen Henkilökohtaisen Tietoisuutenne lävitse.

Toisaalta, kun Te säädätte Tietoisuutenne Alpha Aalloille, te havaitsette molemmat , ulkopuolisen sekä sisäpuolisen maailman samanaikaisesti. 
Ollessanne Alpha-tilassa, te olette kykeneviä kokemaan kollektiivisen tietoisuuden, käyttäessänne koko aivojenne kapasiteettia.

Ollessanne Theta Aalloilla, Te koette ainoastaan sisäpuolista maailmaa, mutta teillä on pysyvä Tietoisuus Teidän fyysisestä aluksestanne. 
Harjoittelemalla Te kykenette Yhdistymään planetaariseen Tietoisuuteen ja Tunnistatte Gaian Sydämen, yhtä hyvin kuin hänen koko väestönsä viestit.

Lopuksi, kun Te valitsette calibroida tietoisuutenne Delta-aalloille, Te koette ainoastaan sisäisen maailman, ja Teillä on hyvin pieni tietoisuus yhteydestä teidän 3D maa-alukseenne. 
Te olette silloin kykeneviä kokemaan Galaktisen tTetoisuuden ja Ensisijaisesti Liittymään Teidän Korkeamman Ulottuvuuden Kehoihinne matkuttaessanne Universumissa Teidän essenssissänne, perusolemuksessanne.

TUNNETILOJEN TAAJUUS, FREKVENSSI

Onnellisuuden ja ilon emotionaalisessa kokemuksessa Te olette kykeneviä calibroimaan, säätämään Teidän aivoaaltonne Teidän Kaikkein Korkeimpaan mahdolliseen frekvenssiinne, taajuuteen. 
Toisaalta onnettomasta olotilasta voi olla seurauksena putoaminen korkeampien aivoaaltojen kalibroinnista. 
Kokemuksessa joka teki Teidät onnettomaksi alemmilla aivoaalloilla, voitte yhä tuntea iloa säilyttäessänne Korkeamman Taajuuden vakauden. Kun Teidän fyysinen Tietoisuutenne on kalibroitu Viidennen ja Kuudennen Ulottuvuuden Valoon, Te luonnollisesti toimitte Theta-aivoaalloilla ja niiden tuolla puolen. 
Niin pian kuin Teidän fyysinen kehonne uudelleenkalibroidaan yhdistymään ja heijastamaan viidennen ja Kuudennen Ulottuvuuden Valoa, Te voitte kokea Theta aivoaallot ollessanne vuorovaikutuksessa Teidän Ulkoiseen Todellisuuteenne. Tällä tavalla te voitte jakaa iloanne muille.

Sitten, kun te sulautatte kalibroidun Korkeamman Tietoisuutenne Gaiaan, maan tietoisuuteen, Te voitte palvella tasasuuntaajan tavoin, kun Viidennen ja Kuudennen Ulottuvuuden Valo voidaan ladata kehonne läpi Gaian kehoon, maahan. 
Kun Te Kohotatte Värähtelyänne, Te avustatte Gaiaa enemmän Sulauttamalla Teidän Korkeammat Värähtelynne Gaian kanssa auttaaksenne maan soinnukkaan frekvenssin synnyttämisessä. 
Vuorotellen, kun Gaia värähtelee korkeammin, hän kykenee avustamaan teitä juurruttamaan Teidän Korkeamman Valonne suojaamalla Teidän maallista alustanne ylikuormitukselta. Tällätavoin Te ja Gaia olette kumppaneita laajentaessanne 3D matriisia.

Teidän palvelunne on:

- Laajentakaa tietoisuutenne korkeampiin ulottuvuuksiin.

- Tietoisesti havainnoitte korkeammat ulottuvuudet.

- Kehonne 3D-matriisi laajenee yhdistyen näihin havaintoihin.

- Yhdistätte teidän laajentuneen 3D-matriisinne Gaian 3D-matriisiin.

- Gaian 3D-matriisi laajenee.

Alkuperäisen 3D-matriisin erillisyys ja rajoittaminen luotiin ja ylläpidettiin polaarisen maailman AJATUKSILLA, sitten tehty eläväksi kollektiivisilla erottelun ja rajoittamisen EMOOTIOILLA, ja myöhemmin aktivoitu kollektiivisella TARKOITUKSELLA “äärimmäiseen yksilöllisyyteen”.
5D-matriisi on luotu ja ylläpidetään Yksimielisyyden ja YKSEYDEN AJATUKSILLA, 
Pyyteettömän Rakkauden, Pyyteettömän hyväksynnän ja Pyyteettömän anteeksiannon EMOOTIOILLA sekä Planetaarisen Ylösnousemuksen TARKOITUKSELLA.

Kun Te Laajennatte Teidän 3D-matriisinne käsittämään Viidennen Ulottuvuuden ajatukset, emootiot ja tarkoitukset, se venyttää sitä, enemmän kuin te voitte venyttää kumilenkkiä. 
Kun Te kumppanuudessanne Gaian kanssa Laajennatte 3D-matriisinne 4D:hen ja sitten 5D-matriisiin, Te valmistaudutte planetaariseen Ylösnousemukseen. 
Todellakin, Te olette jo transformoineet paljon Teidän 3D-maailmaanne Neljänteen Ulottuvuuteen, mikä on syynä siihen että niin monet tuntevat muutoksia kehoissaan, aivan kuten Gaian kehossa.


TIETOISUUDEN LAAJENTAMINEN

Aivan samoin kun Te Lataatte Uusia Ohjelmia Tietokoneisiinne muuttaaksenne ja laajentaaksenne tietokoneenne toimintoja, lataamalla sieluitsenne muutatte ja laajennatte maa-aluksenne toimintoja, käyttöä.  
Lataukseenne Te voitte tarvita lisää “muistia”, tai Teidän pitää saada voimakkaampi “modeemi” yhteyksienne tarkoitusperien mukaan. 
Teidän maa-aluksenne täytyy myös “alustaa” , formatoida itsensä, voidakseen mukautua korkeammin toimiviin värähtelyihin tai frekvensseihin tullakseen työkykyiseksi korkeamman ulottuvuuden ITSEN kanssa.

Kun Tietoisuutenne Laajenee Kolmannen Ulottuvuuden rajojen tuolle puolen, apuvälineen jossa tuo tietoisuus asustaa, pitää myös muuttua. 
Tämä prosessi muistuttaa Erakkorapua, joka kasvaa ulos kuorestaan ja sen pitää luoda uusi suurempi kuori. 
Maan menneisyydessä, kun ihmiset saavuttivat tietoisuuden tilan jota Te monet nyt koette, he kokivat yksilöllisen Ylösnousemuksen, joka tarkoittaa, että fyysisen kulkuneuvon tuli kuolla, koska heidän tietoisuutensa värähtelytaso oli liian korkea jotta keho olisi voinut mukautua siihen.

Onneksi Gaia, kuten monet muut suuret ihmiset, valaat, eläimet ja kasvit, myös laajensivat hänen tietoisuuttaan. Jopa mineraalivaltakunnat ovat kohottaneet tietoisuuttaan. 
Tästä planeetan värähtelyn muutoksesa johtuen, Teillä kaikilla on mahdollisuus Ylösnousta Korkeampiin dimensioihin ilman kuolemaa.


ULOTTUVUUKSIEN KEHOT

Siirtyminen Kolmannesta Neljänteen Ulottuvuuteen ei ole liian vaikeaa, kun Te koette tämän muutoksen joka yö käydessänne nukkumaan ja menette “yökehoonne”. 
Kuitenkin, siirtyminen Neljännestä Ulottuvuudesta Viidenteen Ulottuvuuteen, joka on kaiken polaarisuuden tuolla puolen, edellyttää suurempaa mukautumiskykyä Teidän Tietoisuudeltanne, sekä täydellistä kehonne transformoitumista “Valokehoon”. 
Kun Te kerran olette astuneet Viidennen Ulottuvuuden todellisuuksiin, on helpompaa siirtyä Viidennen Ulottuvuuden Värähtelyiden tuolle puolen, kun siellä ei ole enää erillisyyden ja rajallisuuden polariteettia.

Tietoisuutenne kuudennessa ulottuvuudessa teillä on läheinen tietoisuus Jumalallisen Lapsenne kehosta, joka voi helposti yhdistyä mielikuvitukseenne luomisessanne. 
Kuudennessa Ulottuvuudessa, ollessanne Yhdistyneenä Jumalalliseen Lapseenne, te voitte uudelleenohjelmoida joitain, tai kaikki, Kolmannen Ulottuvuuden hologramminne Viidennen Ulottuvuuden kautta. 
Kuudennen Ulottuvuuden perspektiivistänne Te ymmärrätte että antautuminen Ykseyden Virtaan on se, mikä sallii Teidän olla Tietoinen Luoja jollekin Keholle tai Todellisuudelle jonka Te toivotte kokevanne.

Seitsemännessä ulottuvuudessa liitytte jälleen Ylisieluunne ja tulette Sieluperheenne kehoksi. Ylisielunne muodossa te palvelette kuin Korkeampien Värähtelyiden kuljetusaluksena alemman ulottuvuuden todellisuuksiin, kun Te Opastatte ja määräätte kaikkia kehojanne joita Teidän koko Sieluperheenne on valinnut käyttää.

Kahdeksas Ulottuvuus on Arkkityyppisen Energian taso. Tässä ulottuvuudessa Teidän kehonne ei ole enää yksilöllinen muoto, mutta se on sensijaan Arkkityyppi, alkuperäisen olemuksenne esikuva, kaikkien muotojen todellisuuksien kanssa joita teidän koko Sieluperheenne on päättänyt kokea kaikissa alemmissa maailmoissa.

Yhdeksännessä Ulottuvuudessa ei enää aistita Yksilöllisyyttä, ja Te elätte ensisijaisesti puhtaassa tietoisuudessa. Kuitenkin, mikäli te laajensitte paljon ryhmätietoisuutta halutessanne kokea fyysisen muodon, ei mikään pienempi kuin koko planeetta voi toimia teidän kehonanne. 
Kymmenennessä Ulottuvuudessa Teidän ryhmätietoisuutenne on niin laajentunut, että ainoastaan kokonainen solaarinen järjestelmä voi toimia fyysisenä kehona. 
Yhdennessä Ulottuvuudessa Teidän ryhmätietoisuutenne on niin Laajentunut, että ainoastaan kokonainen Galaksi voi toimia kehonanne. 
Kahdennessatoista ulottuvuudessa te palaudutte lähteeseen ja olette Ykseyden tietoisuudessa, paikallisen maailmankaikkeutenne fyysisen muodon kanssa.

Täällä on myös Ei-fyysisiä olentoja, kuten Deevoja, Elohimejä, Enkeleitä ja Arkkienkeleitä jotka ovat olemassa ensisijaisesti puhtaassa tietoisuudessa, sekä kykenevät matkustamaan helposti ulottuvuuksien halki palvellessaan muita. 
Nämä olennot ovat kykeneviä luomaan muita malleja muissa ulottuvuuksissa, ja sitten palaamaan takaisin puhtaaseen tietoisuuteen ilman ponnisteluja. 
Ne voivat joskus valita ihmis-asun muodon, mikäli he tuntevat että se on paras tapa, jolla he voivat täyttää heidän palvelutehtävänsä. Kuitenkin, he tavallisesti valitsevat kanavoida heidän värähtelyitään niiden lävitse, jotka ovat fyysisesti valmiita, kuten me olemme pyytäneet teitä tekemään.


TEIDÄN TIETOISUUTENNE LAAJENTAMINEN

Kun Te Laajennatte tTetoisuuttanne hyväksymään täydellisesti Itsenne, Teidän Viidennen Ulottuvuuden Valokehonne Luomisen mysteeri on yhtä yksinkertaista kuin kengännauhojen solmiminen. 
Voitteko muistaa, kun te olitte lapsi, ja katsoitte tuota tehtävää joka herätti teissä kunnioitusta ja kuinka vaikeaa se oli itse yrittäessänne sitä. 
Onneksi Te muistatte nyt, että Te ette olleet oma itsenne, ettekä Te koskaan olekaan olleet. Te olette, ja olette aina olleet, ITSENNE kanssa, Teidän planeettanne, teidän Solaarisen systeeminne, Teidän Galaksinne ja Teidän Universuminne kanssa. 
Kaikki nämä Laajentuneet mallit Kaikesta Mitä On ovat ilmentymä Teidän Korkeammasta Itsestänne.

Se oli tämä ITSE joka valitsi lähettää osaset itsensä täydellisestä Essenssistä 3D-matriisin lävitse täydelliseen unohdukseen nähdäkseen jos se voisi “tehdä sen itselleen”, oman “henkilökohtaisen kehon”. 
Te Teitte tämän, kokeaksenne tietoisuutenne supistamisen prosessin yksilölliseen muotoon, ja sitten laajentaa tietoisuutenne takaisin multidimensionaaliseen ryhmämuodostelmaan. 
Kuitenkaan tämä uusi ryhmämuodostelma ei ole laumatietoisuus, “sopulilauma”, vaan sen sijaan ryhmämentaliteetti jossa yksilöllisyys aistitaan, ei ole kadonnut. Sen sijaan yksilöllisyys elää sopusoinnussa ykseyden kanssa. 
Nyt Te voitte tiedostaa jokaisen ja kaikki YHTENÄ Teistä, tiedostaaksenne että te olette saattaneet valmiiksi Teidän tehtävänne ja te voitte vapautua illuusioista että yksilön pitää erottua muista ja olla rajoittunut yhteen todellisuuteen yhdellä tasolla.

Lopuksi, me Arcturuslaiset toivotamme Teidät Tervetulleiksi Yhdistymisen Ovelle jossa te voitte kouluttautua lataamaan ja yhdistämään Viidennen ja Kuudennen uUottuvuuden ITSENNE Kolmannen ja Neljännen Ulottuvuuden Itseenne. 
Tämä prosessi alkaa, kun menette sisään “Valaistumisen ovesta”.

http:/ multidimensions.com/super_illumination_home.html Tässä linkki. 
Ennen kuin Te olette täydellisesti saaneet valmiiksi yhdentymisprosessin, muistakaa päivittäinen uudelleenkalibrointi. 
Aivan kuten muusikon pitää virittää instrumenttinsa ennen soittoa, tämä on yhtä tärkeää Teille, että viritätte instrumenttinne, Teidän maa-aluksenne, ennenkuin aloitatte päivänne. 
Voiko taiteilija aloittaa maalaamisen likaisella siveltimellä?


YHTEYS SIELUITSEESI

Jokaisena aamuna, tavoittele suurenmoisen multidimensionaalisen Itsesi Kaikkein Korkeinta Värähtelyä, jota Sinä voit ilmentää tuona päivänä. 
Ota hetki kommunikoidaksesi ja uudelleenyhdistääksesi SieluItsesi fyysiseen kehoosi. Tällä tavoin Korkeimman Ulottuvuuden Kommunikaation kanava ja opastus voi säilyä avoimena läpi koko päivän. 
Pidä Henkinen Kanavasi virittäytyneenä vVidennen ja Kuudennen Ulottuvuuden frekvensseihin, koska näihin frekvensseihin ei ole selkeää pääsyä ennenkuin Tietoisuutesi on kalibroitunut vastaanottamaan niitä.

Me suosittelemme, että sitten juurrutatte nämä Korkeat frekvenssit Gaiaan niin että ne voivat avustaa ja että niitä voidaan käyttää ilman että ne aiheuttavat vahinkoa fyysiselle aluksellesi. 
Ennenkuin olette täydellisesti sulautuneet Gaiaan, älkää yrittäkö avata viestejä jotka tulevat näiden Korkeampien Ulottuvuuksien frekvensseissä. 
Teidän maa-aluksenne on tottunut toimimaan hyvin matalissa värähtelyissä. Joten Teidän tulee muuntaa se sopivaksi, ennenkuin kutsutte näitä Korkeita frekvenssejä, tehden huikean hyppäyksen värähtelyissänne. 
Saattaaksenne valmiiksi juurruttamisprosessin, Teidän pitää olla täysin hereillä, ja Teidän maa-aluksenne tulee päivittää tarpeellisilla mekanismeilla latausta varten, Yhdistää ja käyttää Korkeampien Ulottuvuuksien Viisauden Valon lähetystä.

Me olemme hyvin mielissämme Teidän ja meidän suuresta edistyksestä. 
Me sanomme “teidän ja meidän edistys”, koska me olemme YHTÄ Teidän kanssanne. 
Siksi Te olette yhtä meidän kanssamme. Me olemme Teidän KomentoLaivastonne; siksi me olemme verrattoman arvokkaita Teille. Me ympäröimme Teidät Valollamme ja Tuemme Teitä Elämämme Verkolla. 
Meille on mahdotonta jättää Teitä alas. Tietäkää että Teidän Tehtävänne pitää tulla suoritettua. Te olette uljaita Henkisiä Sotureita, Jumalattaren Valtuutettuja.

Mies ja nainen teissä tulee sulautumaan teidän Mystisen Avioliiton valmennuksessanne teidän Jumalallisen täydellisyytenne kanssa ja palauttaa teidän androgyynisen Valokehonne. 
Oivaltakaa että kaikki koti-ikävän kokemuksenne ovat olleet kuin Majakan Valo, jonka Teidän Energianne voi jäljittää palatessanne Kotiin Teidän Tietoisuudessanne. 
Teidän koti-ikävänne ei ole Teidän vihollisenne. Se on Ystävänne joka Opastaa Teitä.

Te voitte nyt aloittaa teidän Multidimensionaalisen ITSENNE latausprosessin. Illia Em haluaa nyt alkaa kouluttaa Teitä tässä prosessissa. 
Jälleen me kiitämme Teitä ja Muistutamme Teitä että me olemme Vihkiytyneet Tukemaan teitä koko prosessinne alusta loppuun saakka.

Siunausta teidän matkallenne,

The Arcturians / Arcturuslaiset

www.multidimensions.com
Kanavoinut: Suzan Carroll

Tietoisuuden herääminen Arcturuslaisten kanssa
06.08.2005
*
Kultaisin siivin kohti taivaita, laskeutuen hallitusti maankamaralle!

Rakkain terveisin
Goldwings

Ei kommentteja: