WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Lohdutuksen Sanoja Kaikille





Kohti Henkisyyttä - kirjasta lainattua lohdutukseksi. Viestit antanut White Eagle.

Tulen luoksenne Hengen maailmasta, kuolemanjälkeisen Elämän Maailmasta, ja tuon Teille sanoman, joka antaa Teille Henkistä Apua, joka lohduttaa, parantaa ja rauhoittaa Sydämiänne, sanoman, joka tuo vastauksen joihinkin Teitä tällä hetkellä askarruttaviin kysymyksiin.

Ihminen ei enää löydä vastausta ongelmiinsa, koska hän yrittää vastata kaikkiin kysymyksiinsä käyttämällä älyllisiä eli järkensä voimia tai toisaalta etsii vastauksia elämän aineelliselta tasolta sen sijaan, että hän katsoisi absoluuttisen Viisauden Lähteeseen.

Vastaus jokaiseen ihmisen ongelmaan on löydettävissä jumalallisesta mielestä.

On olemassa monia koulukuntia, mutta vain yksi perustotuus. Kaikki muu ilmaisee vain osaa tästä totuudesta, joka on puhdasta henkeä.

Olette täällä Maan Päällä Kehittääksenne Henkistä Olemuspuoltanne, joka tosiasiassa on Jumalan Poika, Kristusolento, monen fyysisestä aineesta, tunteista ja ajatuksista muodostuneen kerroksen alla lepäävä olento.

Olisi hyvä, jos toimisitte oman luonteenne ja oman sielunne kehittämiseksi, niin että ne tulisivat kelvollisiksi välikappaleiksi, joiden kautta te voitte ilmentää jumalallista henkeä lähimmäisillenne. Juuri tässä piilee elämänne koko tarkoitus.

Oma luonteesi, oma sisimmässäsi oleva jumalallisuutesi, ei voi muuta kuin kasvaa silloin, kun todella palvelet lähimmäisiäsi.

Sillä kun Sielu on kerran oppinut tuntemaan Henkiset Lait ja tottelemaan niitä, se huomaa kulkevansa jo avoinna olevaa ja sitä varten valmistettua Henkistä Polkua Pitkin.

Jos haluat saada vastauksen jokaiseen henkilökohtaiseen tai maailmanlaajuiseen kysymykseen/ongelmaan, harjoittele sisäisen tyyneyden saavuttamisen taitoa. Opettele olemaan yhtä liikkumaton ja tyyni kuin järven pinta, jota ei liikuta yksikään tuulen henkäys.

Kun olet kehittänyt itsessäsi Jumalan tahtoa, silloin pystyt näkemään väärentämättömänä totuuden heijastuksen järven pinnalta eli omasta sielustasi, psyykestäsi.

Mutta jos ihminen ei käytä jumalallista tahtoa, hän ei rukoile, että tapahtukoon Jumalan tahto, jos ihminen on omapäinen ja etsii omaan tahtoonsa sopivaa vastausta, silloin vastaus onkin vääristynyt, sillä hänessä ei ole rauhaa.

Ihmisen Sielu on Suurenmoinen Väline, ja se on verrattavissa radiovastaanottamiseen, jonka avulla ihminen pystyy saamaan yhteyden moniin asemiin. Nämä voivat olla joko huolten ja halujen harmaassa alemmassa astraalimaailmassa tai maailmassa, missä kaikki elämä kuvastaa Jumalan kauneutta.

Rukouksissasi saatat Koskettaa Puhtauden Värähtelyä, joka tuntuu Sydämessäsi pelkkänä Hyvyytenä. Tällainen puhdas tunne ei ole riippuvainen voimakkaasta ja hyvinvarustetusta mielestä, vaan Sydämestä alati Kumpuavasta Ilosta. Jokaisen elävän Jumalan pojan ja tyttären tulisi elää ilossa.

Ihmisen ihanne:

Ajattele sitä Suunnatonta Siunasta, jonka ihmiskunnalle tuo alati ilossa ja puhtaassa hyvyydessä elävä Sielu, joka ei hetkeäkään ajattele työnsä vaikutuksia itseensä. Ihanteena on luonnollisesti se, että tekee oikein, sillä itsessä oleva ilo, itsessä oleva hengen elämä, ei voi ilmentyä muulla tavalla kuin hyvyytenä.

Ihminen on kulkenut pitkän matkan. Hän on lähtenyt Jumalasta, keskuksesta, jumalallisesta alkuperästään Tietämättömänä Kipinänä, jossa kuitenkin piilee tuo jumalallisuus.

Alussa ihminen syntyi Pyhäin Pyhästä, kun tämä hengitti ulos, ihminen syntyi Rakkauden, Viisauden ja Voiman kohdusta. Hän oli silloin täysin Puhdas ja Viaton Sielultaan. Nyt hänen määränään on voittaa heikkous, päästä aineen herraksi, voittaa kiusaus.

Jumalan jokaista ihmissielua kohtaan tuntema Rakkaus ja Huolenpito, tämä suurenmoinen kaiken käsittävä Rakkaus on kaiken maallisen ymmärryksen yläpuolella.

Jos Sielu ei laskeutuisi aineen pimeyteen, se ei ehkä koskaan tulisi tietoiseksi itsestään tai piilevistä voimistaan tai viime kädessä tietoiseksi Jumalastaan, joka on sielun matkan todellinen syy.

Niin sanotun kovuuden, painostuksen ja pahuuden vaikutuksesta tapahtuu väkisinkin kasvua tiedostamattomuuden tilasta kohti tiedostamisen tilaa.

Kun Sielu on oppinut hallitsemaan itsensä, silloin se on vihdoin vapaa. Siitä on tullut täysin Jumala-tietoinen, ja siten siitä on tullut yhtä Isän kanssa.
LOHDUTUKSEN SANOJA KAIKILLE

Ei kommentteja: